Hem > Immigration, Politik, Uncategorized, yttrandefrihet > Ensamkommande propagandabluff

Ensamkommande propagandabluff


Skulle de få köpa ut på Systembolaget eller ej?

De “ensamkommande flyktingbarnen” är en statlig propagandabluff som okritiskt förs vidare av massmedia utan minsta analys eller ifrågasättande. Det handlar om unga män upp till 30-årsåldern som saknar asylskäl men ändå söker asyl som ”minderåriga”, eftersom det är det lättaste och snabbaste sättet att ta sig in i Sverige.

Så fort som den unge mannen (var är flickorna?) har fått PUT, permanent uppehållstillstånd, återuppstår släkten mirakulöst ifrån de döda och flaggar upp sig som anhöriginvandrare. I de fall som Merit Wagers ”miggor” (tjänstemän på Migrationsverket som lämnar anonyma lägesrapporter) återger handlar det om 16 anhöriga på tre ”ensamkommande”, alltså mer än 5 anhöriga per person, vars försörjning inte garanteras av staten, utan belastar kommunernas socialbidragskostnader.

Dessa anhöriga är ofta analfabeter och kommer aldrig att kunna försörja sig själva. Istället långtidsparkerar de sig på kommunernas socialbudgetar för bidragsförsörjning livet ut. De kräver alla förmåner av Sverige utan att ge någonting tillbaka. Det är inte underligt att majoriteten av kommunerna vägrar ta emot den här gruppen.

De kommer undantagslöst till Europa med hjälp av kriminella människosmugglare som tjänar grova pengar på sin verksamhet. För att komma hit betalar de i regel motsvarande 100 000 svenska kronor. Det rör sig alltså alls inte om några utblottade stackare som kommer hit. Genom att Sverige urskillningslöst tar emot dem bidrar alltså Sveriges regering och myndigheter till en världsomspännande kriminell verksamhet.

I Norge har tandanalyser visat att 93 procent av de unga männen ljög om sin ålder och var betydligt äldre än de uppgav, i vissa fall tio år äldre. Där skärper man nu reglerna och ger tillfälligt uppehållstillstånd, TUT, tills ”barnet” fyller 18 år. Då skickas det tillbaka till hemlandet.

När Norge nu har ändrat sina regler är landet plötsligt inte lika attraktivt längre, och flyktingsmugglarna väljer andra resmål. Detta innebär ett ännu högre tryck på inflödet till Sverige. Sverige kommer att få ta emot ännu fler. Och ännu fler. Och ännu fler.

Danmark tog emot 469 personer i den här gruppen under 2009. Till Sverige kom 2 250. Det är en mångdubbling på bara några år. I år räknar Migrationsverket med minst 3 000, och istället för att ta itu med insmugglingen överväger regeringen en tvångslag för att tvinga kommunerna att ta emot “barnen”. Man planerar alltså att köra över den kommunala självbestämmanderätten, som är grundlagsstadgad, för att fortsätta med denna vanvettiga hantering.

Varje “barn” kostar 1 900 kr/dygn = 693 500 kr/år. Till detta kommer kostnader för skola, (64 300 kr/år och gymnasieelev), god man, vård, dagpenning med mera. Samt en grundersättning till kommunen på 500 000 kr för att “underlätta mottagandet samt öka kvalitén”. Kostnaden hamnar alltså på minst 1,3 miljoner kr per “barn” och år.

Det tycks finnas en outsinlig pengakista att ösa ur när det gäller så kallade flyktingar, medan alla svenskar får vidkännas nedskärningar, minskade pensioner och andra försämringar.

De sju riksdagspartierna tror att de ska komma undan med den här politiken. De vägrar att ens diskutera den. Låt oss göra dem grundligt besvikna!

Följ min blogg med bloglovin

Annons
 1. ceasarfidelis
  maj 6, 2010 kl. 00:03

  Hej min vän,

  Det var en synnerligen välskriven artikel!

  Får jag lov att sprida den vidare?

  mvh Ceasar

  • maj 6, 2010 kl. 08:33

   Absolut! Länka gärna hit när du sprider den. Hur går flygbladsutdelningen? Behövs det några fler dokument?

 2. Arvid Bengtsson
  maj 6, 2010 kl. 08:05

  Begrunda denna utdrag ur en artikel i gårdagens Daily Telegraph:

  Labour’s approach to the public services was at least well-intentioned. The same cannot be said of its deplorable handling of immigration. It has presided over the biggest influx of immigrants in our history – over the past 12 years, three million have made this country their home. This used to be attributed to sheer incompetence, a failure to control our own borders. It emerged earlier this year, through a leaked Whitehall document, that the influx was a deliberate policy to make this country ”truly multicultural” – with the added bonus, for Labour, of providing large numbers of new voters. Here lay the seeds of the resurgence of the BNP. Labour’s institutionalised cynicism does not end there. Britain has become the most spied upon, regulated, nannied society in the Western world. Virtually our every move is caught on camera, ever more of our personal details are kept by agents of the state (and frequently lost by them, too). The state dictates where we can smoke and tries to tell us what we should eat and drink. This is not so much big government as Big Brother.

  Vilket är våra svenska politikers motiv tro? Och per capita har invandringen till Sverige under den senaste 12-års perioden varit dubbelt så stor som den till Storbritannien.

  • maj 6, 2010 kl. 08:48

   Det finns många spekulationer bakom orsaken till denna politiska inriktning. Har läst att EAD (European Arab Dialogue) skulle vara startskottet. Det var under oljekrisen på 70-talet som denna inrättades, fast araberna och européerna hade olika avsikter. Arabernas mål var att få in en fot i Europa medan Europa, ja vad ville Europa? LN har tagit upp detta i en bloggpost på Gates of Vienna (http://gatesofvienna.blogspot.com/2010/02/low-water-marks-over-europe.html).

   En annan hypotes är västerlandets inneboende komplex och skuldkänslor för att vi sett oss bättre än andra kulturer och koloniserat u-länder under historiens gång. Därur uppstod den kulturmarxistiska kulturrelativismen enligt vilken ingen kultur är mer högstående än någon annan. Ett resultat är dagens undfallenhet mot islams värderingar, den förmenta tolerans som därvidlag leder till tolerans för intolerans.

   Sverige har nog alltid haft ett lillebrorskomplex mot andra stater i Europa. Jag tror det bottnar i att det finns en skam för att vi inte ställde upp under andra världskriget och försvarade friheten, eller en skam för att vi delvis ställde upp för Hitler på vissa, visserligen mindre, men likväl för vårt samvete obekväma sätt. Det betalar vi igenom genom att försöka vara världsbäst på olika sätt. Vi är världsbäst på bistånd, vi är världsbäst, relativt sett, på att ta emot flyktingar. Vi har världens mest frikostiga sociala bidragssystem osv osv. Och ve den som inte ställer upp på detta ”skrytbygge”. När somliga ifrågasätter klokskapet i att massimportera analfabeter för livslång försörjning ska dessa kväsas och eftersom det inte finns några vettiga, underbyggda sakargument får man gå på mobbingvarianten. Därav alla invektiv i debatten som rasist, främlingsfientlig, inhuman osv. Psykologen Maj Grandmo skrev en intressant debattartikel till Newsmill, som refuserades, om detta lillebrorkomplex. Läs och fundera! Den finns på alternativsajten Newsmilld: http://newsmilld.wordpress.com/2010/04/30/maj-grandmo-2-sverige-och-yttrandefriheten/.

   Har du några egra teorier om grunden för denna vansinnespolitik?

   • Robert Walinder
    juni 9, 2010 kl. 13:54

    Hej !

    Om du kan tyska rekommenderar jag en bok av Reinholt Reinerth: ”Eurabia-die staatlich verordnete Islamisierung Europas”. Mycket läsvärt!

    Robban

  • sluggo
   maj 11, 2010 kl. 11:30

   Det har i många år funnits en uppfattning om att Sveriges ledning – antingen den för tillfället är socialistisk eller borgerlig, är helt ofelbar i sina beslut och bedömningar.Ta t.ex våra kära socialdemokrater. När mina danska släktingar inte begriper den självgoda ”Von Oben-attityden” som det partiet alltid odlat – man har t.ex inte dragit sig för att i massmedia gå ut och kritisera den danska drottningens rökvanor, så har jag sagt till dem att socialdemokratin i Sverige mer liknar en dogmatisk religion än en politisk rörelse.Det är det närmaste jag kan komma en förklaring och såvitt jag kunnat konstatera, så är dom socialdemokratiska rörelserna i andra europeiska länder, mer lika ”normala” politiska partier. Sen är det även min uppfattning, att våra ledande politiker, oavsett färg, njuter av att stå och glassa med sina fina fördomsfria teser, när dom möter politiska storfräsare från andra länder. Våra siffror beträffande invandrade personer i förhållande till vår befolkningsmängd är ju också helt häpnadsväckande. Det här är dock ett beteende som började redan under Vietnamkriget. Inget västland hade väl så många och hätska antikrigsdemonstranter, dessutom aktivt påhejade av den högsta politiska nomenklaturan på vänsterkanten, som lilla Sverige. Jag minns även dom sändningar med desertörer från det kriget, som landade på Bromma flygplats. Fanns det några afro-amerikaner bland dem, så ryckte storstadspressen ut med allt som fanns tillgängligt och fokuserade helt på dom mörka grabbarna.Minns fortfarande hur dom pojkarna flackade med blicken och hade svårt att ta till sig mottagandet när tjugo mickar och bandspelare trycktes upp i nyllet på dem och ville att de skulle säga något djupt och väbetänkt om världsläget. Senare gick det visst inte så bra för vissa av dem i det välmenande svenska paradiset.Jodå, vi älskar att framställa oss själva som hela världens självgoda samvete och efter alla idiotiska utspel från våra folkvalda, så drar jag mig nuförtiden för att tala om att jag är svensk, under resor utomlands.

 3. maj 7, 2010 kl. 14:22

  Måste klistra in ett intressant kommentarsfältsinlägg från Studio Etts debattsida med anledning av Anders Jacobssons diskussion med Brodrej från Expressen (http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=3665364). Kommenteringen är som förmodat stängd. Men detta inlägg är väl värt att läsa:

  Angående Anders Jacobsson
  Barnen är nästan uteslutande ungdomar 16-19 år, muslimska ungdomar som fungerar likt ankare för resten av sin släkt. Väl hemmastadda i en svensk kommun dyker familjen upp som av ett trollslag. Allmänna Arvsfonden har tidigare studerat fenomenet med ensamkommande barn, bland slutsatserna återfinns följande citat:

  Utsattheten bottnar framför allt i att de allt som oftast inte söker sig bort från hemlandet av egen vilja utan beslutet fattas av kvarvarande vuxna, närmare av den egna familjen. Ofta har dessa ungdomar stora krav på sig från familjen i hemlandet, eftersom de förväntas att lyckas snabbt i det nya landet och sedan hjälpa de kvarvarande.

  Om lagen skulle följas skulle ensamkommande inte få något uppehållstillstånd i Sverige, utan de skulle återbördas till sina föräldrar i hemlandet. Nu har inte lagen ändrats, utan det har istället uppstått någon form av praxis som är direkt lagvidrig. Sverige har skrivit under barnkonventionen och i den kan vi läsa att varje barn har rätt att växa upp i sitt hemland med sina föräldrar. Att säga ja till ensamkommande barn innebär i praktiken att man beviljar tillstånd till det fyrdubbla antalet människor, minst!

  För kommunen blir det extra kostsamt eftersom det inte betalas ut någon ersättning för anhöriginvandrare. De ensamkommande barnen kommer främst ifrån Irak, Somalia och Afghanistan, vilket innebär att de anhöriga saknar kvalifikationer och språkkunskaper för att kunna jobba i Sverige på lång tid eller i vissa fall aldrig någonsin.

  Varför får vi inte debattera invandringen? Varken kostnader runt invandring eller de problem som finns runt invandringen. Däremot debatteras kostnader för sjukskrivna och arbetslösa och dess antal redovisas i nyheterna regelbundet. Men alla kostnader runt invandring är tabu trots att de tar en mycket större del av våra skattemedel och utgör en enorm kostnad för samhället.

  Insändare som berör invandring publiceras inte och kommentarer på nätet tas bort. För de politiska partierna tycks inte ämnet existera överhuvudtaget. När det någon gång diskuteras är det i försiktiga termer om utanförskap. De etablerade partierna och tidningsutgivarna har kurser i hur man på bästa sätt ska frysa ut, nonchalera och tiga ihjäl debatten och de som vågar föra den. En slags mentala sharialagar utfärdade av politikerna där media agerar åsiktspolis. Är detta demokrati? Nej det är hot mot yttrandefriheten och i denna mediaskugga.Censuren slår till blint
  Stefan Nilsson, Sjöbo, 2010-04-30 16:21

  • johan
   maj 20, 2010 kl. 18:25

   Hej Cavatus,

   Angående kostnader för invandring, vänligen läs detta:www.svd.se/opinion/brannunkt/vad-kostar-invandringen_61728.svd

   //Johan

   • maj 20, 2010 kl. 19:54

    Stort tack för den länken. Oerhört intressant läsning och mycket fakta att lägga på minnet vid framtida diskussioner.

 4. maj 7, 2010 kl. 17:00

  Hej Cavatus!

  En mycket välformulerad och högst relevant artikel efterföljd av flera intressanta kommentarer. Utdraget ur Daily Telegraph är från denna http://www.telegraph.co.uk/news/election-2010/7678946/General-Election-2010-Only-a-Tory-government-can-restore-nations-fortunes.html artikel.

  Keep going!

 5. Vansterwiki
  maj 7, 2010 kl. 22:53

  Min fru frågades om leg på systemet idag. Hon är snart 30! Det tar jag som en komplimang. Jag ska klippa ut lite bilder så ska systemtanten få gissa lite. Jag tror hon gissar 100% fel på alla.

  • maj 7, 2010 kl. 23:31

   Oerhört intressant undersökning! Systembolagets personal får ju gå särskilda kurser för att läsa sig att åldersbestämma människor utifrån utseendet. Så jag tror att de skulle göra en bättre åldersbestämning är tjänstemännen på Migrationsverket. Kan du inte höra av dig och berätta sedan hur det gick? Fler än jag är nog intresserade av att höra utfallet!

 6. Micke
  maj 10, 2010 kl. 15:32

  Rolig och underhållande artikel men budskapet lämnar en mycket sur eftersmak när verkligheten går upp framför en. Jag är moderat och kommer att rösta på de i valet men jag skulle dock önska att de såg verkligheten och stramade åt flyktingpolitiken till 0 personer/år.

  Enough is enough

  • maj 10, 2010 kl. 15:47

   Önska kan man ju alltid göra. Men det hjälper föga. Det önskade nämligen jag också i valet 2006. I backspegeln kan vi se att vi gick ur askan i elden inom just detta politikområde. Därför är det bättre att agera istället för att önska, dvs rösta på ett parti som verkställer det man vill. Läs gärna denna krönika adresserad till Fredrik Reinfeldt: http://snaphanen.dk/2010/05/09/s%c3%b8ndagskronik-brev-till-fredrik-reinfeldt/

 7. Utlandssvensk
  maj 10, 2010 kl. 16:12

  Micke,

  Att rösta på M om man vill ha en stram immigrationspolitik är som att rösta på V om man vill ha lägre skatter.

  • Micke
   maj 11, 2010 kl. 10:41

   Grejjen är den att det viktigaste av allt är att hålla kommunisterna och miljödårarna från makten. Jag skulle vilja rösta på SD i protest men jag tror desvärre att Alliansen behöver varenda röst de kan få för att säkra makten.

   Jag hoppas dock mycket på SD´s framgångar i kommande val men att dessa väljare då strömmar från de röda partierna

   • maj 11, 2010 kl. 11:40

    Nu när det blåa blocket seglade om det röda med marginal i senaste opinionsundersökningen (pga av att de röda bekände färg i skattehöjningsfrågorna) tror jag inte det är några problem längre att rösta SD. De behövs som vågmästare för att sätta press på och skaka om bland sittande 7-klöver i riksdagen.

    Du läste väl denna? http://snaphanen.dk/2010/05/09/s%c3%b8ndagskronik-brev-till-fredrik-reinfeldt/

 8. Utlandssvensk
  maj 10, 2010 kl. 16:48

  Till Micke och alla andra som tänker rösta på M

  Snälla, gå in och läs på Sveriges största M blogg, Kent Persson, INNAN ni bestämmer er.

  Här kommer ett litet smakprov:

  ”För mig är det alldeles självklart att stå upp för alla människors lika värde och rättigheter. Jag tycker vi ska ha en generös flykting och invandrarpolitik. Sverige är ett rikt land som har råd att ta emot människor från andra länder som behöver en fristad. Att de väljer att komma hit berikar dessutom vårt land. Givetvis är det så att mångfald är bättre än enfald. Ett land eller en kommun som väljer att isolera sig mot sin omvärld och som väljer att inte vilja vara solidariska är ett land eller en kommun utan framtid. Jag känner ingen tillhörighet med den typen av politik.”

  http://kentpersson.wordpress.com/2009/11/11/jag-kanner-ingen-tillhorighet-med-den-typen-av-politik/#comments

  • maj 10, 2010 kl. 17:41

   Läste Kent Perssons blogg. Intressant att se hur han anammat vänsterns floskler och sticker huvudet in sanden och vägrar att dels räkna upp alla de fördelar han påstår att flyktingmottagningen ger, dels vägrara att diskutera den ekonomiska biten. Jag har tidigare haft för mig att moderaterna är verklighetsförankrade men detta får mig att inse att de svävar helt i det blå, för att inte tala om det röda, men denna marxistpropaganda. Man tar sig för pannan!

 9. Utlandssvensk
  maj 10, 2010 kl. 18:03

  Cavatus,

  Det är ett synnerligen tragiskt faktum att många M väljare TROR att det röstar på ett parti som står för restriktiv immigrationspolitik. Sanningen är den raka motsatsen. Jag läste alla de borgerliga partiernas handlingsprogram inför valet 2006 och det var TOTALT UPPENBART att immigrationen skulle öka kraftigt om alliansen vann. Tyvärr var det omöjligt att övertyga folk om detta. De vägrade helt enkelt att lyssna och att själva läsa partiernas material. Min uppfattning är att detta fortfarande gäller. Sannolikt skulle M tappa minst hälften av sina väljare om de insåg vad partiet står för. Men det går långsamt, alldeles för långsamt. En ide är att aktivt sprida Perssons blogg.

  • maj 10, 2010 kl. 20:34

   Jag måste nog erkänna att jag hörde till dessas skara, eller rättare sagt, jag befann mig fortfarande i pk-dimman och för en sådan person är denna fråga en icke-fråga, eftersom den överhuvudtaget aldrig berörs så fanns den liksom inte. Då jag bor långt bort från dessa ghetton blev jag invaggad i den falska tron att det inte förelegat någon anledning att tro att problemet inte var särskilt överhängande. Visst har man väl någon gång undrat vad invandringen kostar, men lika snabbt har frågan överskuggats av annat. Under det senaste ett och halva året har dock alla rapporter om ungdomsvåld och våldtäkter börjar väcka misstankar inom mig om vart detta land är på väg. Vad har hänt med ungdomen, har jag frågat mig undrande. Av en slump hamnade jag på Politiskt Inkorrekt, tror jag blev tipsad i ett kommentarsfält på SvD, och det var som om grandet föll från mina ögon. Många frågetecken av den art jag beskrev ovan rätades ut och en förklaring uppenbarade sig. Oj, vad förd bakom ljuset jag varit. Därför kan jag leva mig in i hur andra tänker och är dimhöljda, eftersom det var mindre än ett år sedan jag själv hörde till pk-folkets skara.

   Här är en kvinna som behöver hjälp med resonemanget. Gå gärna in och kommentera på hennes blogg ibland. Vi är några som behöver hjälp med argumenten ibland. annhelenarudberg1.blogspot.com

 10. Utlandssvensk
  maj 10, 2010 kl. 21:06

  Ok, jag kollade in Ann Helena Rudbergs blogg.

  På hennes profil står det:

  ”Gick ut journalisthögskolan 1974. Har bland annat jobbat 18 år på DN.”

  Utan att har försökt att debattera låter det ganska hopplöst. Rent allmänt är det min uppfattning att en förkrossande majoritet av de som ”gick ut journalisthögskolan 1974” och sedan blev yrkesverksamma har aktivt och medvetet bidragit till att vilseleda de svenska väljarna angående effekterna av den förda immigrationspolitiken. Mina barn kan inte växa upp i Sverige pga. personer som hon. Jag vet faktiskt inte om jag skulle klara att hålla en artig ton, så det är nog bättre att jag låter bli.

  • maj 10, 2010 kl. 21:39

   Men hon har vaknat så pass ur dimman att hon INTE ska rösta rött. Alltid något. Hennes bloggposter speglar ibland den verklighet som presenteras på PI, fast hon är ganska sparsmakad med sina egna kommentarer eller reflektioner. Men det tyder på att hon är brydd över utvecklingen och kanske börjar inse vad hon har varit med om att ställa till med.

 11. Micke
  maj 11, 2010 kl. 12:35

  Cavatus :
  Nu när det blåa blocket seglade om det röda med marginal i senaste opinionsundersökningen (pga av att de röda bekände färg i skattehöjningsfrågorna) tror jag inte det är några problem längre att rösta SD. De behövs som vågmästare för att sätta press på och skaka om bland sittande 7-klöver i riksdagen.
  Du läste väl denna? http://snaphanen.dk/2010/05/09/s%c3%b8ndagskronik-brev-till-fredrik-reinfeldt

  Jag läste den Cavatus, mycket välskriven och den bör spridas runt till alla man känner då den visar hur en mycket stor del av svenskarna känner.

 12. Ove Einarsson
  maj 12, 2010 kl. 13:20

  Äntligen kan man läsa något som man håller med om till hundra procent.
  Det är man inte direkt van vid, då man läser dagspressens vinklade artiklar.
  Det är på tiden att protesterna mot den dåraktiga invandringspolitik som vi har i Sverige förs upp till ytan. Media har ju klart tagit ståndpunkt för invandringen,och mörkar det faktum att det är oftast är invandrare från muslimska länder ( och öststater) som står för de grövsta brotten i Sverige. Brotten begås av `Svenska medborgare´ som det så vackert heter.
  Det behövs därför en motvikt, och denna blogg är en mycket bra sådan.
  Jag hoppas också mycket på SD till valet, men är tveksam till deras regeringsförmåga, om de nu mot all förmodan och logik skulle bli det största partiet i Sverige. Det skulle i alla röra om i grytan rejält.
  Skogsvargen

  • maj 12, 2010 kl. 13:29

   Tack för beröm. Det är ett sätt att ventilera ut den frustration som byggs upp i detta hycklande mediesamhälle. Dessutom förser jag folk med material till flygbladskampanjen. Det är också ett sätt att få utlopp för sin ilska över de rådande förhållandena. Klicka på fliken Flygblad i listen upptill och orientera dig. Du kanske kan bidra på ditt hörn så att svenska folket får upp ögonen för hur förda bakom ljuset de är. Det är viktigt att få ut detta i tid före valet. ”Gammelmedia” gör allt för att mörka, tysta ned och svartmåla SD. Vi fotfolk måste själva ta tag i detta nu för att få till stånd en ändring i detta landet.

   SD får en bra position som vågmästare. Att de skulle komma i regeringsställning ser jag som utsiktslös. Svenska folket är alltför förda bakom ljuset för att SD skulle kunna få så många röster. SD bör växa in sig organiskt i riksdagen och agera blåslampa på de övriga systerpartierna, som har mer gemensamt än vad de har som skiljer dem, i alla fall i vissa politikområden.

 13. Tore (preact)
  maj 12, 2010 kl. 21:43

  Ha, ha, just det om åldersbestämning! Jag gifte mig med en ung tjej i slutet på 80 talet. Vi var och beställde varsin pizza och ”bagaren” frågade vad min dotter skulle ha! Sug på den! Vi har nu varit gifta i över 22 år, nytt rekord i mitt ego.

  • Maja Dacke
   maj 14, 2010 kl. 20:04

   Ha-ha, Tore, tänk dig scenen: storsjukhus, svensk läkare, för 8-10 år sedan, min son och jag följde med en gästande (utländsk) vän till honom som hastigt insjuknat. Läkaren frågade om närmast anhörig: min son naturligtvis. Sen tittade han på mig: ‘Och ni är gifta?’ ‘Tack för komplimangen, men han är min son.’ (Sonen bara smålog och blev inte förnärmad.)

 14. maj 14, 2010 kl. 13:27

  Hej Cavatus
  Ta en tit på detta (om du har tid) – när man läst detta, känns det som om kampen mot ”mutikulti” samhället är förlorad i förhand. Har skickad samma til PI, men inte fått någon reaktion.

  Danmark, Sverige och resten av Europa blev ”såld” til Islam i 1973 i utbyte för olja
  Gå in och titta på detta – där har ni alle förklaringar.

  http://siad.wordpress.com/2010/05/12/den-klokkerene-aftale/
  http://siad.wordpress.com/2010/05/11/olaf-gerlach-hansens-tale-i-rabat-13-juni-2005/

  Mvh

 15. Maja Dacke
  maj 14, 2010 kl. 20:06

  Kan också tipsa om en intressant sajt:

 16. Maja Dacke
  maj 14, 2010 kl. 20:08

  Det var inte meningen att youtuben skulle åka upp – ursäkta!!!

 17. Sven
 18. Babar
  mars 12, 2011 kl. 22:46

  På helgerna är det fullsmockat med ”flyktingbarn” här i stan(Skellefteå) dom är ute och shoppar med personal (är i stort sett omöjligt att räkna ut vilka av dom som är personal och vilka som är barn)
  Det shoppas kläder i stora lass har jag märkt, på hockeyn brukar dom vara också. Det verkar finnas obegränsat med både resurser och pengar här, vore intressant få följa med dessa barn en dag. Dom får garanterat allt dom pekar på.

  • mars 12, 2011 kl. 23:15

   Att de får allt de pekar på tvekar jag inte en sekund på. Vissa politikområden är fridlysta vad gäller besparingar och neddragningar. Annat är det med skola, vård och omsorg. Det är därifrån pengarna tas till den lyxkonsumtion du beskriver. Hör gärna av dig och berätta mer om du lyckas skaffa dig mer info.

 1. augusti 16, 2010 kl. 15:05
 2. augusti 26, 2010 kl. 04:27
 3. augusti 28, 2010 kl. 14:38

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: