Release – Julia Caesar


OBS! UPPDATERING – boken går nu att beställa!

Det är många som hittat till journalisten Julia Caesars krönikor på Snaphanen sedan de började publiceras i april. Den stora uppmärksamhet och läsartillströmning krönikorna har rönt, har gjort att författaren har beslutat att ge ut ett urval av dem i bokform för att även nå dem som inte är bevandrade i datorernas värld. Boken går från och med lördagen den 18 september att att beställa på denna länk: http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2049.

BAKSIDESTEXT – FLER MINISTRAR BORDE GRÅTA

På en presskonferens tillkännager en minister gråtande sin avgång. Fler ministrar borde gråta. Det finns många både nuvarande och före detta ministrar som har mycket goda skäl att brista i gråt över vad de har gjort och gör mot sitt land och dess befolkning.

Med världens mest extrema invandringspolitik har de förvandlat Sverige till ett splittrat och otryggt land där allt fler människor har allt svårare att känna igen sig. Utan att befolkningen någonsin blivit tillfrågad har det svenska Folkhemmet på bara några årtionden förvandlats till ett mångkulturellt samhälle med en kraftigt ökande och alltmer brutal våldsbrottslighet, havererad integration, Europarekord i anmälda våldtäkter, hederskultur, anlagda mångmiljonbränder och flykt från de invandrartäta områdena.

”Fler ministrar borde gråta” är en samling knivskarpa politiska krönikor om tillståndet i Sverige en bit in på 2000-talet. De är icke önskvärda rapporter om en verklighet som vi aldrig får läsa eller höra om i massmedia.

Författaren bakom pseudonymen Julia Caesar är journalist med lång erfarenhet från medievärlden.

Läs mer om Julias bok Världsmästarna här, som gavs ut och kunde beställas från och med den 15 september.

Annons
 1. Utlandssvensk
  september 18, 2010 kl. 15:33

  Har ni sett detta:

  ”Sverigedemokraten David von Arnold Antoni skar själv in ett hakkors i sin panna. Det anser rättsläkaren. Hela det brutala överfallet misstänks vara påhitt och von Arnold granskas för brottet falsklarm”

  http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1242135/Lakare-von-Arnold-skar-sig-sjalv.html

  Jag blir faktiskt helt mållös. Vad ska man säga? Mina tankar går till valet i Zimbabwe 2008:

  ” President Robert Mugabe accused the Zimbabwe opposition of lying about political violence to justify claims that next week’s presidential runoff vote will not be free and fair, the official media reported Saturday.

  Mugabe said the Movement for Democratic Change was compiling names of alleged victims and falsely claiming that their supporters were being beaten up.”

  http://www.msnbc.msn.com/id/25298672/

  • september 18, 2010 kl. 15:42

   Ja, ingenting förvånar mig längre i detta Kafkaliknande land. Jag blir snart tokig av allt skitprat, all smutskastning, så jag idkar, enligt Julia Caesars modell, strikt mediefasta. Annars riskerar man som sagt att ”go nuts” i det här samhället.

 2. Utlandssvensk
  september 18, 2010 kl. 15:49

  Ja, mediefasta låter inte som en dum ide.

  Men det är mindre svärtsamt att följa svenska medier när man själv befinner sig på tryggt avstånd. Svensk TV klarar jag dock inte av. Utan att överdriva drabbas jag nästan av raserianfall och har pga. detta avskaffat parabolantennen, trots visst missnöje från övriga i familjen…….

  • september 18, 2010 kl. 15:52

   Ja, raserianfall känns bekant. Måste även stänga av radions P1 ibland för de genomvinklade progamuppläggen som tar för givet att alla har en vänsterinriktad syn på saker och ting. Ska i alla fall säga upp Svenska Dagbladet. Idag hade de en helsidesartikel där de enbart smutskastar SD. När jag påtalade detta svarade äkta hälften: ”Men säg upp den då!” Och så får det bli. Jag ska nogsamt tala om i telefonen varför jag gör det också.

   • Gustafson
    september 20, 2010 kl. 13:42

    Samma för mig då det gäller P1, kan aldrig
    höra mera än två sekunder innan jag måste
    stänga av de vinklade eländet.

 3. Nisse
  september 18, 2010 kl. 16:34

  Pappersdrakarna är döda. Snart är bara nätupplagorna kvar med samma trovärdighet som vilken bloggare som helst.

  • september 18, 2010 kl. 16:40

   Kan vi bara se till att EU:s underkännande av presstödet får genomslag i Sverige, dvs. avskaffas, kan journalisterna försöka sälja sina vinklade alster så gott det går. Då får den fria marknaden råda, och då tror jag inte att de har sin försörjning tryggad så värst länge till.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: