Hem > Immigration, Islamism, Politik, rasism, yttrandefrihet > Ullenhags historielösa islamofobi

Ullenhags historielösa islamofobi


Idag får vi veta att migrationsminister Erik Ullenhag ska söka dialog med de muslimska föreningarna för att motverka islamofobi. I Sverige reagerar ingen på det här resonemanget. Svenskarna har sedan länge fjärmats från sunt förnuft genom decennielånga propagandakampanjer. Tvärtom vore det närapå uppseendeväckande, och kanske anstötligt, om migrationsministern kontaktade nämnda organisationer för att diskutera hur man stävjar radikalisering av muslimer för att förhindra fler självmordsbombare. I Sverige är det alltså viktigare att alla älskar muslimer än att folket sprängs i bitar. För det är ju det budskapet denna nyhet förmedlar i grund och botten.

Om vi tittar på bakgrunden till termen islamofobi, så myntades det i slutet av 1970-talet av iranska fundamentalister i analogi med termen xenofobi (främlingsskräck).  Syftet var att förklara islam oantastbart. Alla som överträder denna gräns ska betraktas som rasister. Termen är alltså ett uttryck för totalitär propaganda och är avsiktligt otydlig med om det handlar om religion, trossystem eller trosanhängarna världen runt.

Lägg märke att religiös tro inte har mer med ras att göra än vad sekulära ideologier har. I en demokrati är ingen tvungen att tycka om en religion och fram till dess att något annat gäller har alla rätt att tycka att en eller flera religioner är bakåtsträvande och vilseledande. Det har alltså inte ett dugg med rasism att göra om man ställer sig undrande inför islam och avvisar dess krav på att besitta sanningen. Brukar vi använda psykologiska sjukdomstermer som liberalofobi eller socialistofobi när någon ställer sig negativ till välfärdsfördelning eller marknadsdominans?

Termen islamofobi har flera funktioner. Den förnekar att det finns en islamsk offensiv i Europa, vilket gör att offensiven i ännu mindre grad måste ursäktas. Begreppet islamofobi angriper sekularismen genom att jämställa den med fundamentalism. Framför allt tystar den alla de muslimer som ifrågasätter Koranen, som kräver jämställdhet mellan könen, som kräver rätten att konvertera och som vill utöva sin tro fritt och utan att underkasta sig diktat från skäggbeprydda paragrafryttare.

I kölvattnet av denna term stigmatiseras unga kvinnor som inte bär slöja. Det gäller även europeiska medborgare med muslimskt ursprung som bor i muslimska länder där de kräver rätten till religionsfrihet, rätten att inte tro på en gud, rätten att inte fasta under ramadan. Dessa människor pekas ut som avfällingar. De utelämnas till det religiösa raseriet i dessa samhällen vilket kväser allt hopp om förändring bland profetens anhängare.

På den globala arenan skapas ett nytt tankebrott, som starkt påminner om hur Sovjetunionen tog itu med ”folkets fiender”. Och våra medier och politiker välsignar denna utveckling. Var det inte den franska presidenten som jämställde islamofobi med antisemitism? Ett tragiskt felsteg. Rasism attackerar människor för var de är: hudfärg, arab, jude, vit.

Den kritiskt sinnade underminerar istället de påstådda sanningarna och utsätter de heliga skrifterna för berättigad exegetik och omgestaltning. Så man blandar bort korten och blandar ihop de två begreppen rasism och kritisk granskning. Man ser till att de religiösa frågorna inte blir föremål för någon intellektuell debatt utan istället omfattas av juridiken. Varje invändning, varje skämt blir då ett brott.

Glöm inte att det är lättare att vara muslim i London, New York och Stockholm än att vara kristen i Mellanöstern eller Nordafrika. Men termen kristendomofobi fungerar inte – tursamt nog. För det finns ord som besudlar språket, som fördunklar språkets innebörd. Ordet islamofobi hör dit och är ett av de ord som skyndsamt måste försvinna från ordförrådet.

Etablissemanget har alltså okritiskt, historielöst samt utan någon som helst källgranskning tagit till sig detta starkt fientliga ord och etiketterar denna psykologiska diagnos (fobi) på folk som egentligen bara har en annan åsikt än den etablissemanget står för. Genom att monopolisera debatten på detta sätt ställer de sig på extremisternas sida. Jag undrar om de verkligen är medvetna om det.

Följ min blogg med bloglovin

sr, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, sds, sds, sds, gp, gp, gp, ex, ex, ex, ex, ta, ta, lt, lt, bot, bot, dagen, dagen, blt, blt, smp, smp, skd, skd, hd, hd, nsk. nsk. nsk.

Annons
 1. Jerry
  januari 13, 2011 kl. 16:09

  Att migrationsminister Erik Ullenhag ska söka dialog med de muslimska föreningarna för att motverka islamofobi, är ju sjukt.
  ulmerkotten har beskrivit verkligheten briljant! Tar mig friheten att citera en del ur http://ulmerkotten.blogspot.com;
  ”..muslimerna och integration. Grejen är ju den att det inte alls handlar om integration. I det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det snarare om att skapa en parallell värld för muslimer och inte att integrera dessa i det svenska samhället. Alltså, acceptans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället är ämnet och inte att integreras. Man accepterar muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v. Man vill alltså inte integrera utan skapa ett land där alla lever i ett lyckligt samförstånd med acceptans för varandra.
  Nu visar ju historien att ju fler olika befolkningsgrupper ett samhälle har, och ju fler religioner som finns, ju större är risken för konflikter.”

  • januari 13, 2011 kl. 16:30

   Toleransen verkar bara vara enkelriktad. Därav alla propagandakampanjer för att påverka svenska folket. Men okej, den tolerans vi får tillbaka må då vara att vi slipper bli dödade. För det står ju tydligt och klart i Koranen att alla otrogna ska dödas, och det slipper vi förhoppningsvis …

 2. Jerry
  januari 13, 2011 kl. 16:32

  Så tydligt och klart i Koranen att alla otrogna ska dödas,
  • “Dräp de otrogna (ickemuslimer) varhelst du hittar dem.” Sura 2:191
  • “Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Sura 9:123
  • “När tillfälle ges, döda de otrogna var hälst du fångar dem.” Sura 9:05
  • “Andra religioner än islam är inte acceptabelt” Sura 3:85
  • “Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” Sura 9:30
  • “Lemlästa och korsfästa de otrogna om de kritiserar islam” Sura 5:33
  • “Straffa de otrogna med kläder av eld, böjda järnstänger, låt kokande vatten smälta deras hud och bukar.” Sura 22:19
  • “Längta inte efter fred med de otrogna, halshugg dem när du fångar dem.” Sura 47:4
  • “Terrorisera och halshugga dem som tror på andra skrifter än koranen.” Sura 8:12
  • “Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Sura 8:60

  • januari 13, 2011 kl. 16:46

   Tack för att du förtydligade med hjälp av dessa korancitat. Jag är inte särskilt slängd i Koranen – ännu kanske man ska tillägga. För det verkar som om man måste lära sig dessa citat för att bli trodd. I ett senare skede kanske vi måste lära oss dem för att de inte ska verkställas mot oss ….

  • Josefina Bergfast
   januari 17, 2011 kl. 10:51

   CITAT UR TALMUD:

   ”It is the law to kill anyone who denies the Torah. The Christians belong to the denying ones of the Torah.” – Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

   (Jesus Christ was) illegitimate and conceived during menstruation. Mother a Prostitute. – Kallah 1b. (18b)

   Christian birth rate must be diminished materially. – Zohar (II 64b):

   Jews must always try to deceive Christians. – Zohar (1 160a)

   Jews are not to prevent the death of a Christian. – Choschen Ham (425 5):

   Do not save Christians in danger of death, instructed to let die. – Hilkkoth Akum (x,1):

   Even the best of the Goim [Christians] should be killed. – Abhodah Zarah (25b)T

   If Jew kills a Christian he commits no sin. – Sepher Or Israel 177b

   Extermination of Christians necessary. – Zohar (11 43a):

   • Josefina Bergfast
    januari 20, 2011 kl. 20:11

    Obs. Dessa är CITAT från TALMUD.
    Personligen tror jag att dessa delvis har tillkommit under perioder av konflikter med (starka) kristna nationer, och då de judiska grupperingarna kanske har upplevt förföljelser. Dessa ”självförsvarsstrategier” (?) kan då kanske ha uppstått.
    Vill visa på likartade texter som kan finnas inom olika religioner…, oftast förmodligen just tillkomna som självförsvarsstrategier. Ibland, och för somliga, blir dessa texter ändå läror, som anses innehålla vägvisande riktlinjer, men inte för alla, och inte ens för alla troende…

   • Virginia
    januari 20, 2011 kl. 22:12

    Wow.
    Det där var en imponerade samling citat.
    Med tanke på Talmuds omfång måste det ha tagit dig många års studier att hitta dem. Eller har du någon källa att redovisa till ? Kanske du vill vara vänlig nog att ange den?

  • Gunilla
   april 17, 2011 kl. 03:02

   Jag blir mycket imponerad av dina korankunskaper, har du källan? Vore tacksam för den/dom till en skoluppsats.

 3. Rase
  januari 13, 2011 kl. 16:45

  Det är inte religionen islam som det är fel på. Det står lika galna saker i den judiska och kristna bibeln som i koranen. Skillnaden ligger i att de flesta judar och kristna inte bryr sig om idiotierna i bibeln utan ser till det som är användbart för en modern människa. De flesta muslimer däremot tolkar tyvärr islam på ett sätt som skulle ha passat på Muhammeds tid (någon gång på 600-talet).

  • januari 13, 2011 kl. 16:59

   Ja, du har rätt i så motto att vi har slängt av oss den religiösa tvångströjan på ett annat sätt än vad muslimerna har. Det gör att jag ingalunda har lust att ta ett stort steg bakåt för att invänta denna medeltidskultur. Man får ta seden dit man kommer. Och är det svårsmält är det inte mitt problem.

   Det finns dock en basal skillnad, och det är att koranen är guds ord, så de FÅR INTE ändras. Bibeln påstås inte vara guds ord, utan människornas nedteckning, vilket öppnar för tolkningar och frigörelse från de heliga texterna.

   En annan skillnad är att i koranen eller islam finns inte den gyllene regeln: du ska göra mot din nästa så som du vill att din nästa ska göra mot dig. I koranen är i princip den enda barmhärtigheten som ska visas den mot andra muslimer. Därför räknas en självmordsbombare som en jihadkrigare och inte som en självmördare, om han tar med otrogna i döden, vill säga. Då är han en hjälte som kommer till paradiset.

   Dessutom är koranen till större delen en krigsskrift. Den handlar om om död och förgörelse, givetvis av de otrogna. Muhammed är alla muslimers förebild, och han var ju en krigare, så en sådan förebild skulle aldrig hålla enligt vårt västerländska tänkesätt. Muhammed hade mångas liv på sitt samvete, vilket man inte kan säga om Jesus.

 4. Rase
  januari 13, 2011 kl. 17:17

  Jag kan komma med ytterligare en kommentar. Det finns i den judiska tolkningen av bibeln en ”generalklausul” som kan upphäva allt som står i texten om det kan rädda människoliv. Det är alltså för en jude tillåtet att bryta mot bibelns regler om det kan rädda livet på en medmänniska. Som jag ser det tolkas koranen på motsatt sätt, dvs allt är tillåtet även mord om det gynnar deras tro.

  • Maestro
   juni 2, 2011 kl. 22:36

   Rase. Den ”generalklausulen” verkar inte särskilt känd i t ex Israel. Och att de flesta judar inte bryr sig om ”idioterna” utan ser till det som är anvädnbart för en modern människa? Såvitt jag vet bejakar dom flesta judar fortfarande medeltida sedvänjor som omskärelse och dom som förespråkar förbud mot omskärelse och ritualslakt beskylls för ”antisemitism”.

 5. Van Tomen
  januari 13, 2011 kl. 20:32

  ”Migrationsminister Erik Ullenhag ska söka dialog med de muslimska föreningarna för att motverka islamofobi.”
  Vore det inte bättre att söka dialog med ”islamofoberna” för att ta reda på vad de är rädda för. Det kanske inte är någon fobi.

  • januari 13, 2011 kl. 20:49

   Men det vore ju farligt, om han fick reda på det för då omkullkastas hela hans världsbild, som fungerar som hans snuttefilt.

 6. zebris
  januari 13, 2011 kl. 21:03

  Narrated Abu Huraira: The Prophet (peace be upon him) said, ”Religion is very easy and whoever overburdens himself in his religion will not be able to continue in that way. So you should not be extremists, but try to be near to perfection and receive the good tidings that you will be rewarded; and gain strength by worshipping in the mornings, the nights.” [Bukhari Volume 1, Book 2, Number 38

  Detta sas för ca 1500 år sedan.
  Argumentera mot denna då är ni snälla.

  • januari 13, 2011 kl. 21:15

   Det får väl bemötas på samma sätt som alla icke-muslimer som citerar islams heliga skrifter bemöts ”en mening kan inte tas ur sitt sammanhang”. Har du hört talas om abrogationen i islam, förresten?

   • zebris
    januari 13, 2011 kl. 23:15

    Eftersom det är en hadith, så har jag inte löstryckt någon citat ur Quranen. Viktigt att skilja på, dessutom i ren islamisk anda skall man använda hadither tillsammans med Quranverser för att försöka få ”den bästa möjliga tolkning”

    Say (O Prophet): O ye who reject faith! (1)

    لَآ أَعۡبُدُ مَا تَعۡبُدُونَ

    I worship not that which ye worship; (2)

    وَلَآ أَنتُمۡ عَـٰبِدُونَ مَآ أَعۡبُدُ

    Nor worship ye that which I worship. (3)

    وَلَآ أَنَا۟ عَابِدٌ۬ مَّا عَبَدتُّمۡ

    And I shall not worship that which ye worship. (4)

    وَلَآ أَنتُمۡ عَـٰبِدُونَ مَآ أَعۡبُدُ

    Nor will ye worship that which I worship. (5)

    لَكُمۡ دِينُكُمۡ وَلِىَ دِينِ

    Unto you your religion, and unto me my religion. (6)

    Jag vill bara lägga fram verser ur Quran som inte annars sätts i ljus då man talar om Islam.

    Säg mig, stod det någon uppmaning i den versen från Quranen att jag skulle döda alla som inte tror på det jag valt att tro på?

 7. januari 13, 2011 kl. 22:52

  Zebris, så här säger Jesus i Bergspredikan för 2000 år sen: ”Allt vad ni vill att människorna skall göra er, det skall ni också göra dem” Och han säger också att om någon slår en ska man ska vända andra kinden till (så att han får slå på den också).
  Det här är moraliska påbud som även jag som ateist kan respektera. Den kristna doktrinen går ut på att behandla alla kärleksfullt. Muslimer uppmanas att behandla sina trosfränder kärleksfullt och att undvika vänskap med ”otrogna”.

  • januari 13, 2011 kl. 22:55

   Anna, dessa moraliska påbud finns ju i ryggraden, trots att jag inte är uppfostrad i något särskilt religiöst hem samt inte själv ser mig som religiös, snarare ateist, eller möjligen agnostiker. Dock tror jag på en andlighet. Koranen inte bara uppmanar att undvika vänskap med otrogna, det står att de ska ju bort från jordens yta. Det är ord och inga visor.

   • zebris
    januari 13, 2011 kl. 23:31

    Svar till Dig Anna:)

    ”Om en person inte är din bror i religionen så är han din bror i mänskligheten”

    Kom igen Anna bättre än så kan du, du fick en hadith av profeten han själv som uppmanade sina följeslagare till att inte bli extremister, (1500 år sedan)

    Vart står det att de ska bort ifrån jordens yta? Vill gärna ha en vers ur den.

    När det kommer till alla dessa ”jihad” verser, så har ni inte undrat någongång varför alla andra övriga fredliga muslimer inte agerar på samma sätt som en promille del gör? Om budskapet verkligen är sådan, varför är det så som föjer det?

    2) Jihad existerar men den existerar i olika former, det finns den personliga jihaden där du själv kämpar med religion för att bli en bättre muslim. Finns den muntliga Jihad (fredligare versionen) där du talar till folk som ja, som kanske har åsikter som dig! 3) Som sista utgångspunkt och då menar jag verkligen som ett sista alternativ, har du rätt till att försvara din tro och ditt land och ditt hem, ifall den skulle kränkas, dock a) Måste jag som muslim blivit kränkt och förnedrad till en grad där bara våld är nödvändig b) jag får inte attackera, dock försvara mig c) Jag får inte starta ett krig om jag inte förvarnat mina fiender. Att vår Gud i vår heliga skrift skulle uppmana oss till att döda oskyldiga människor, förlåt vem är vi? Vi har inte den rätten och ingestans gav Gud oss den rätten till att göra det. Inte bara det, Gud gav oss ett sunt förnuft och logiskt tänkande. Som regel jag blivit uppfostrad med Anna kan jag säga att ”Allt som går emot det sunda förnuftet, går även emot Islam” Så nej, mina moraliska påbud finns i min ryggrad med, och du är inte den enda isf:)

    Du ser, alla s.k terroristbombare som spränger sig i Guds ära, jag hoppas personligen de har ett svar när de står inför Gud, för vad de gör och sysslar med bryter mot alla mänskliga rättigheter inom Islam, ja emot allt!

    En sak du också kanske glömmer Anna, den hära snubben som försökte begå massmord inne i Stockholm, har du för en sekund tänkt på att vi muslimer också hade drabbats i sådan situation? (Svenskar är inte de enda som hade dött i sådan situation, ja alla möjliga hade dött och tack gode gud var han den enda som dog)

    Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för dig Anna, men tro mig när jag säger att många muslimer, mig inkluderat, föräldrar och vänner undrar vad fan är det som pågår, mina lärare (imamer i moskéer) är helt förbryllade över vad dessa unga män kommit på under sistone, vi är lika chockade som alla andra.

    Vi har t.o.m en hadith som varnar oss ifrån ”den tid då 72 olika inriktningar inom Islam att kommer att dyka upp”, och det är precis vad som sker just nu.

    Även Gud i vår skrift, Quran varnar oss för att försöka övertolka verserna i Quranen.

    Hela 92 gånger nämns tålamod i Islam.

   • januari 14, 2011 kl. 12:36

    Zebris, Jag hämtade ord ur Bibeln och du ur en hadith. Det är skillnaden. Du hittar inte motsvarande kärleksbudskap i Koranen som du hittar i Nya Testamentet.

    Sen skriver du: ”Måste jag som muslim blivit kränkt och förnedrad till en grad där bara våld är nödvändig…” Där har du pudelns kärna. Du anser att ni har rätt att tillgripa våld även om det bara är verbala “kränkningar”. Ordet “kränkt” har aldrig använts så ofta i det svenska språket sen vi fick alla dessa nyinflyttade muslimer.

    Jag tror inte att de flesta muslimer är beredda att mörda, men tillräckligt många är det för att de ska utgöra en fara. Sen om de tolkar islam fel så gör det ingen skillnad, de gör det ändå i islams namn. Titta på de länder där islam är den dominerande religionen. De är fyllda av våld, ekonomiska problem och de är alla antingen diktaturer eller dysfunktionella demokratier.

  • Josefina Bergfast
   januari 17, 2011 kl. 11:00

   ”Och han säger också att om någon slår en ska man ska vända andra kinden till (så att han får slå på den också)”
   Denna uppmaning, ”att vända den andra sidan” , skulle också kunna tolkas som att helt enkelt inte svara på en förolämpning eller slag, alltså att helt enkelt låta det passera förbi, att inte låta sig beröras eller gå i svaromål, ja, att helt enkelt låta förlolämpningen ”rinna ut i sanden”, eller ”upplösas i tomma intet”? För den som inte går i svaromål, eller ”ger öga för öga, och hand för hand”, den bryter ju ”den onda cirkeln” så att säga….

 8. Utlandssvensk
  januari 14, 2011 kl. 02:43

  ”tro mig när jag säger att många muslimer, mig inkluderat, föräldrar och vänner undrar vad fan är det som pågår”

  Tyvärr, verkligheten är den att det finns ingen som helst anledning att tro dig eller andra muslimer när ni gör sådana påståenden. Islam ger er nämligen full rätt att ljuga för oss otrogna när ni befinner er i ett land där ni är i minoritet. Men oroa dig inte, du är i helt rätt land och de styrande vill inget hellre än att tro att islam är fredens religion, Samtidigt som unga män från mellanöstern (bäst att skriva så, eftersom det är olagligt att berätta vilken grupp jag menar) våldtar tusentals svenska flickor och rånar tusentals svenska pojkar baserat på att de som otrogna inte har fullt människovärde. Ni har hittat det perfekta landet att kolonisera och om befolkningen går på era dimridåer förtjänar de vad som komma skall.

  Till alla som undrar över Islam rekommenderar jag boken The suicide of Reason, av Lee Harris.

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 12:03

   Du har helt rätt att man får ljuga, men de är bara i tre fall om jag minns rätt, och hade du inte ljugt själv för att skydda dig själv när du befinner dig i ett krig?

   Så vitt jag vet har jag inte haft ett behov att ljuga för dig nu då jag varken känner mig hotad eller är i krig, hehe jag diskuterar med mina medmänniskor. Sen om du instisterar på att ljuger då får det vara så.

   Sen går du in på våldtäktsstatestiken: Du hör ju själv att dessa människor som bryter mot dessa fruktansvärda lagar har väl ingen jävla dignity eller religion i sig. Inte för att jag försvarar dem utan avskyr dem lika mycket som du gör, men då betraktar jag individen och inte en hel folkgrupp.

   • januari 14, 2011 kl. 19:12

    Sluta med dina hårklyverier. Problemet är att taqyyia de facto existerar och fortfarande praktiseras och att pedofeten rekommenderade det. Problemet är att det finns och vi kan därför aldrig lita på er någonsin. Kanske ni INTE nyttjar taqyyia VARJE gång ni öppnar käften men det kan ju vi inte veta. Vi blir därför tvungna att anta att ni alltid praktiserar taqyyia. Vi kan för helvete inte gå omkring och släpa med oss lögndetektorer bara för att veta om ni ljuger eller inte!

   • NOG!
    januari 14, 2011 kl. 19:29

    ”hade du inte ljugt själv för att skydda dig själv när du befinner dig i ett krig?”

    Bra att du erkänner detta. Islamska länder kallas Dar as-Salam (”fredens hus”) och icke-muslimska länder Dar al-Harb (”krigets hus”) eller mer direkt Dar al-Garb (”VÄSTS HUS”!)..

    Islam, och då ni muslimer, ÄR i krig med oss! Det är vad er religion säger. Vi är således fienden och därför får ni ljuga för oss. Vi vet allt om detta som sagt..
    Du är en hederslös lögnare, precis som din religion vill att du skall vara, och du lurar ingen här!

   • januari 15, 2011 kl. 08:59

    Problemet här är att Islam, som en krigisk ideologi, är konstant i krig, både med Islam och allt som inte är Islam.

    Du befinner dig i Dar Al Harb – Krigets hus.

    Lackmust-test, får man skämta om (hädelse) profeten Muhammed? Säger du ja, bevisa det.

 9. NOG!
  januari 14, 2011 kl. 03:22

  Fan vad man blir trött på Islam.. Man SPYR på denna religion och deras eviga gnäll och hyckleri, om hur illa dom behandlas samtidigt som dom försvarar Iran och Saudiarabien där folk får huvudena kapade för att dom ”hädar” Islam! Sen sitter dom och snackar skit om hur Islam är en religion för ”fred” när dom utfört mer än sextontusen terrordåd sen 9/11… när man hänger folk, hugger huvudet av dom osv.
  Allt detta är bara ”taqqiya”, att ljuga och ljuga och ljuga för dom otrogna. Även denna zebris är bara en taqqiyare som sitter och ljuger oss rakt upp i ansiktet.
  Vi VET vad Islam lär ut, och vi vet att Muhammed själv sa att ni skulle hålla Koranen långt borta från oss eftersom vi skulle fatta vad ni faktiskt ville.

  ”Allah’s Apostle said, I have been made victorious with terror.”
  -Sahih Al Bukhari, Volym 4, bok 52, nummer 220

  ”The Prophet said, ”burn all those who had not left their houses for the prayer, burning them alive inside their homes.” -Sahih Al Bukhari, Volym 1, bok 11, nummer 617

  ”When your Lord revealed to the angels: I am with you, therefore make firm those who believe. I will cast terror into the hearts of those who disbelieve. Therefore strike off their heads and strike off every fingertip of them.” -Sura 8:12

  ”The Prophet said, ‘If a Muslim discards his religion, kill him.” -Sahih Al Bukhari, Volym 4, bok 52, nummer 260

  ”Allah’s Apostle said, I have been ordered to fight with the people til they say, ‘None has the right to be worshipped but Allah..”
  -Sahih Al-Bukhari, Volym 4, bok 52, nummer 196

  ”You will fight against the Jews till some of them will hide behind stones. The stones will (betray them) saying, ‘O ‘Abdullah! There is a Jew hiding behind me; so kill him.” -Sahih Al Bukhari, Volym 4, bok 52, nummer 176

  ”Let those fight in the way of Allah who sell the life of this world for the other. Whoso fighteth in the way of Allah, be he slain or be he victorious, on him we shall bestow a vast reward.” -Sura 4:74

  ”Fight those who believe not in Allah nor the Last Day, nor hold that forbidden which hath been forbidden by Allah and His Messenger, nor acknowledge the religion of Truth, (even if they are) of the People of the Book, until they pay the Jizya with willing submission, and feel themselves subdued.” -Sura 9:29

  ”O ye who believe! What is the matter with you, that, when ye are asked to go forth in the cause of Allah, ye cling heavily to the earth? Do ye prefer the life of this world to the Hereafter? But little is the comfort of this life, as compared with the Hereafter. Unless ye go forth, He will punish you with a grievous penalty, and put others in your place; but Him ye would not harm in the least. For Allah hath power over all things.” -Sura 9:38-39

  ”Thou seest many of them making friends with those who disbelieve. Surely ill for them is that which they themselves send on before them: that Allah will be wroth with them and in the doom they will abide.” -Sura 5:80

  ”The Last Hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews.” -Sahih Muslim

  Zebris lille, om du inte gillar vår ”islamofobi”, vår kultur och vårt land eller hur saker funkar här.. Då kan du alltid dra! Vad fick dig eller din familj att välja att åka till ett land på andra sidan jorden ändå? Det var ju fan inte vädret! Nej, det var att det här är lätt att leva bekvämt här utan motprestation, leva på oss naiva Svenskars arbete. Ni var aldrig flyktingar, åker på semester till ”hemlandet” (för ni betraktar er inte som svenskar och kommer aldrig bli det) ni sk. ”flydde” ifrån och sitter och gnäller över hur hemska vi är, hur usla vi är osv..

  DRA eller bli TVINGADE i framtiden. Vänta bara.

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 11:58

   Försöker du tala om för mig hur jag levt min religion? Vad min religion lär ut mig? Förlåt men vem är du? Jag ville bara dela med mig mina positiva erfarenheter, och svara på era frågor med respekt. Sen om ni vill tro på att det är så, då får ni göra det, men kasta inte tillbaka den stenen på mig och tvinga mig tro på samma sten som du gör isådannafall.

   Jag har inget emot Sverige, dock har jag redan emigrerat ut om jag ska vara ärlig, just nu utbildar jag mig i ett annat land. Är även född i Sverige. Men av ren nyfikenhet, har jag någonstans uttryckt hat eller ogillande emot Svensk kultur? Svensk kultur är en del av mig med, har jag uttryckt något agg emot det svenska landet?

   Faktiskt, mina föräldrar blev trötta på solen och tyckte Sverige vart väldigt exotisk, mina föräldrar hade det bra en gång i tiden, medelkass som flydde hit med flygplan och greyer, de älskar faktiskt sverige mer än vad jag gör. Svenskars arbete? Mina föräldrar driver företag till höger och vänster, jag personligen jobbar på somrarna, vadådå? Är inte så att de fick allt serverat på en silverfat, men nu var det inte det vi skulle diskutera utan du kom med. Återigen, har jag sagt någonstans att du är usel eller hemsk? Hehe, kom igen du kan bättre än så. Hara mött dig med respekt i dina kommenterar.

   • NOG!
    januari 14, 2011 kl. 16:59

    Dra ditt skitsnack för någon annan. Jag kan läsa vad det står i era böcker. Du måste tro vi alla är dumma i huvudet..

    DU kanske inte följer det, vilket ju dock aldrig går att veta då ni saknar all form av heder och moral vad gäller att berätta sanningen(det är ju ingen synd att ljuga, tvärtom).. men att detta är del av Islam är fakta.

    Du lurar ingen när du bara viftar bort det med en massa dravel.

   • januari 19, 2011 kl. 10:16

    @Zebris
    Jag vet inte om jag kan hålla med dig i allt ( speciellt inte när du skuldbelägger västerlandet i allt för hög grad för dess historia) men du har onekligen visat cujones genom att framhärda i denna debatt utan ge avkall på din personliga värdighet.
    Du må i mycket vara en meningsmotståndare men en respekterad sådan.

 10. zebris
  januari 14, 2011 kl. 13:16

  Till Anna!

  Jag har ett stort kommande prov, därför har jag helt inte orkat o dra upp kärleksfulla bud i Quranen, men om du vill så letar jag mer än gärna upp det.

  ”Du anser att ni har rätt att tillgripa våld även om det bara är verbala “kränkningar”. Ordet “kränkt” har aldrig använts så ofta i det svenska språket sen vi fick alla dessa nyinflyttade muslimer”

  Nej nej och nej, vart sa jag att jag har rätt att tillgripa våld när det gäller verebala kränkningar? Lägg inte in dina egna ord som du tycker är passande! Lillen jag pratar om krig, då soldatar stympar en hel familj och jag ser på, då har jag rätt att Ingripa och riskera med allt jag har, att svara på den våld mina fiender brukar mot mig, rätt så mänskligt att reagera eller hur? Med det sagt så har t.o.m vår Gud genom VÅR skrift uppmanas oss till TÅLAMOD!

  I sverige har man ju nödvärnslag, där man får använda våld för att bruka sig fri eller hur? Men man får inte använda mer våld än det man behöver för att ”slå sig fri” på samma sätt funkar denna lag inom Islam!

  Sen vad sjutton dessa korrupta länder gör, fråga inte mig, där har inte ens religionen något att göra, för där kan jag säga att ledarna själva går in och bryter mot varenda lag inom Islam, dels då de missbrukar sin makt, o födar sig själva och låter en hel befolkning svälta, samtidigt som de mördar sitt egna folk.

  • Jerry
   januari 14, 2011 kl. 14:55

   ”Jag har ett stort kommande prov, därför har jag helt inte orkat o dra upp..”, så brukar ni ta till Al Taquia när ni känner er trängda…

   Du MÅSTE inse att i det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det om att ni skapar en parallell värld för muslimer och inte integrerar er i det svenska samhället.
   Alltså, tolerans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället.

   Skall man TOLERERA muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v.?

   Varför uppmanas muslimer att ha jihad mor korsförare?
   DET HÄNDE JU ”..för ca 1500 år sedan. Argumentera mot denna då är ni snälla.”

   Varför förnekar du följande?;
   Så tydligt och klart i Koranen att alla otrogna ska dödas,
   • “Dräp de otrogna (ickemuslimer) varhelst du hittar dem.” Sura 2:191
   • “Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Sura 9:123
   • “När tillfälle ges, döda de otrogna var hälst du fångar dem.” Sura 9:05
   • “Andra religioner än islam är inte acceptabelt” Sura 3:85
   • “Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” Sura 9:30
   • “Lemlästa och korsfästa de otrogna om de kritiserar islam” Sura 5:33
   • “Straffa de otrogna med kläder av eld, böjda järnstänger, låt kokande vatten smälta deras hud och bukar.” Sura 22:19
   • “Längta inte efter fred med de otrogna, halshugg dem när du fångar dem.” Sura 47:4
   • “Terrorisera och halshugga dem som tror på andra skrifter än koranen.” Sura 8:12
   • “Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Sura 8:60

   Många muslimer vill att VI SKALL TRO att detta är islam;

   Men dagens islam är SNARARE SÅ;
   från BBC – ‘Hard Talk’ programmet;

   Varför tror du att svenska politiker (Mahmoud Aldebe – 2006) vill införa sharialagar i landet?
   Abdirisak Waberi (M) i Riksdagen 2010 – Hans politik grundas i sharia, koranen och islam! http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk

   Jihad – världsvälde – sharia

   • zebris
    januari 14, 2011 kl. 15:50

    ”Jag har ett stort kommande prov, därför har jag helt inte orkat o dra upp..”, så brukar ni ta till Al Taquia när ni känner er trängda”

    Jag kan sitta i timtals och försöka förklara så gott jag kan, men jag vet att du är lika envis som jag själv och i slutändan tror ändå att jag ljuger för att skydda ”Islams sanna ansikte”, så varför skulle jag ödsla min tid på det när du inte är mottaglig för en ny information och ur ett fräsch nytt perspektiv? Du har ju redan bestämt dig för att det är på ditt sätt du tolkar det på?

    ”Du MÅSTE inse att i det svenska samhället finns inte islam, och därför handlar det om att ni skapar en parallell värld för muslimer och inte integrerar er i det svenska samhället.
    Alltså, tolerans för den muslimska religionen att finnas och existera i det svenska samhället”

    Förlåt, men känner du mig? Vad vet du om min familjs integration eller min för den delen? Vem har sagt att jag avskärmar ifrån det svenska samhället?

    Det är väl klart att Islam i sig inte är en del av svensk kultur, men det är en del av många hundratals människor som bor i det landet och de i sin tur en del av samhället, vad hade du tänkt göra, kasta ut dem?

    ”Skall man TOLERERA muslimska friskolor, byggandet av moskéer, muslimers matvanor, segregation, kvinnosyn, o.s.v.?”

    Jag är en muslimsk kvinna, so hit me, vilken kvinnosyn är det du syftar på?
    Gick själv på en muslimsk friskola och det funkade hur bra som helst, blev dock förflyttad till kommunal skola och när jag väl kom dit så ansåg mina lärare att jag hade fått den utvecklingen på min tidigare skola att jag fick hoppa upp en klass (den du).

    Om moskéer byggs med muslismska pengar ifrån Suadiarabien, vadådå, det är ju bara trevligt, en sak om det hade varit skattebetalarna, men det är de ju inte? Jag hade inte haft emot att ha kyrkor eller synagogger i mitt forna hemland, hellre det än en strippklubb?

    Alla former av Guds hus är guds hus om du frågar mig.

    Och de övriga citaterna dem ska jag kontra en annan gång, om du ger mig lite tid så skall jag gå igenom det själv och komma på ett svar till dig, nöjd?

  • januari 14, 2011 kl. 19:04

   Vad jag har förstått så handlar dom enda och få kärleksbudskapen i koranen om att älska allah och hans pedofet, inte att älska sin nästa som i kristendomen. Det finns ej heller nån gyllene regel inom pislam, som typ behandla andra som du själv vill bli behandlad. Eftersom ni mohammedaner behandlar oss otrogna som skit så kan jag inte annat än enligt den gyllene regel jag är uppfostrad med, dra slutsatsen att ni själva också vill behandlade som skit också.

   • zebris
    januari 14, 2011 kl. 19:46

    1) Gud står över allt ja, och det är det enda som är värd dyrkan

    2)Profeten Muhammed Peace be Upon Him är inte den enda viktiga historieperson utan i Quranen finns de hela verser ägnade åt Jesus moder (Maria), väldigt vackra verser faktiskt, en av de heligaste kvinnorna i Islam (och används ofta som frontfigur för kvinnor inom Islam), Även Profetens fru hör dit, Khadije samt Moses mor (faraons fru) till bland de heligaste. Jesus han själv samt ett antal andra viktiga Profeter som nämns både i Bibeln och Torat.

    3) Finns massvis med kärleksbudskap i både Quran och Hadither, postade lite tidigare, denna gyllene regel du pratar om finns även i Islam, du kanske missat det? Något alla monoetiska abrahms religioner har gemensamt.

    4) Jag har väl inte behandlat dig som skit, eller har 2 miljarder muslimer behandlat dig som skit? Ta mig t.ex, här går ni an om vilken skitsnack jag kommit med, hur dum jag är och hur jag inte förtjänar att bo i det land jag bott i hela mitt liv? Ändå säger du att vi behandlar dig som skit?

    5) Sluta kalla mig för en mohammedan, vi är muslimer som valt att underkasta oss Gud, och inte någon annan människa.

   • januari 15, 2011 kl. 09:07

    ”vi är muslimer som valt att underkasta oss Gud,”

    Se där ja, total underkastelse. Blind lydnad.

    Till en person som levde för 1400 år sen. Personen var analfabet, krigsherre som terroriserade, förslavade och våldtog kvinnor och barn, samt kallblodigt massmördade sina fiender. Denna ökenkrigares ”visioner” med ett osynligt, och högst ovetenskapligt, fenomen nedtecknade instruktioner är det som du underkastar dig?

    Det är, per definition, sinnesjukt.

 11. januari 14, 2011 kl. 14:14

  I normalt språkbruk innebär inte ”kränkt och förnedrad” att man har utsatts för våld eller fått sina släktingar mördade. Det innebär normalt att man har utsatts för verbala angrepp. Avser man nåt annat är det nog bäst att tala om det, för jag är inte tankeläsare.
  Och även om du är en hygglig människa som inte tycker att du har rätt att tillgripa våld om nån ritar Muhammed som en rondellhund (för det tycker du väl inte?) så är det många muslimer som anser att de har den rätten, och det gör islam till en farlig religion.

  Att jag tar upp länder där islam är den dominerande religionen är väl knappast förvånande. Det är ju i verkligheten man kan se hur religioner/dogmer tillämpas. Du ger samma ursäkt som kommunister plägar: ”Det är inte riktig kommunism/islam”.
  Verkligheten visar att dogmer som kommunism, fascism och islamism leder till våld och förtryck.

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 15:09

   Jaha okey då förstår jag, då var missförståendet ifrån min sida och ber om ursäkt för den, inte lätt att skifta mellan engelska och svenska varje dag.

   Nja, det är klart jag inte hade gjort det, för jag tillåter mig inte provoceras, dock har jag blivit immun mot den sortens provokation eftersom jag är uppväxt och född i detta land, däremot om någon hade kränkt mig (verbalt) snarare mig som person, (i synnerhet då jag var yngre) då hade jag kunnat gå till attack med fysisk våld, missförstå mig inte, kanske inte nödvändigtvis mot religion men allt annat om mig som person. Ibland kan vattnet ur bägaren rinna ur om du förstår vad jag menar, och där kan jag känna att det är väldigt indivudellt (detsamma gäller tron) vissa är mer lättretliga än andra och andra är mer tålmodiga. Det är därför vi har lika många verser i både Quran och Hadither som uppmanar oss till att vara sansade och lugna för religion blir väldigt personligt, det blir en själv. (Hänger du med på ett ungefär?) Jag är inte ute efter att försvara människor som begår fruktansvärda saker, men en ökad förståelse skadar inte.

   Nej jag ger definitivt ingen ursäkt, dock kommer jag ifrån ett sådant land och den föll inte ihop på grund av religion, den föll ihop av människans svaghet för makt och korruption, ett land som faktiskt var mer eller mindre sekuliserad då. Idag ser det annorlunda ut med Islamisitiska grupper som vill vara med i maktspelet

   • januari 14, 2011 kl. 18:58

    Bara för att du är född och uppväxt här så innebär det inte att du hör hemma här eller att du har någon som helst besittningsrätt till detta land. Du är mohammedan och skulle sannolikt må betydligt bättre av att bo i ett riktigt mohammedan-land, dina föräldrars ursprunglsand är väl förmodligen det naturligaste alternativet. Annars finns det ju över 50 ytterligare mohammedan-länder med en kultur som du skulle känna dig betydligt mer hemma i än i Sveriges. Du har ju även tydligt visat i dina inlägg att du inte är beredd att anpassa dig efter vårt levnadssätt, utan det är vi som skall anpassa oss efter er mohammedaner istället. Om vi svenskar åkte till dina föräldrars hemland och omedelbart krävde att få utöva vår svenska kultur så skulle huvudena ryka av fortare än kvickt. Vi tänker varken bli mohammedaner eller dhimmis,så det blir något du blir tvungen att förhålla dig till framöver.

 12. zebris
  januari 14, 2011 kl. 17:51

  ”Dra ditt skitsnack för någon annan. Jag kan läsa vad det står i era böcker. Du måste tro vi alla är dumma i huvudet..

  DU kanske inte följer det, vilket ju dock aldrig går att veta då ni saknar all form av heder och moral vad gäller att berätta sanningen(det är ju ingen synd att ljuga, tvärtom).. men att detta är del av Islam är fakta.

  Du lurar ingen när du bara viftar bort det med en massa dravel”

  Hehe, tycker det är underhållande o se hur du dumförklarat dig just precis, men skämt o sido. Bara för att du har din tolkning och dina åsikter, så betyder det inte att just du har rätt min kära vän, som tur är så är majoriteten även som mig. Och jo jag följer exakt det som står, även dem dära jihad verser du rabblar upp, dock har jag ingen användning av våld till människor som inte gjort mig något, som inte skadat mig eller min familj, jag skulle kunna tänka mig använda våld att frigöra mig själv i extrema situationer där mitt liv och andras står på spel. Men den verkligheten (som många andra i krigsdrabbade länder har) är sålångt ifrån den verkligheten jag lever i, jag lever i smörgåslandet där mina föräldrar har det bra och jag har det extremt bra.

  • NOG!
   januari 14, 2011 kl. 19:21

   ”Höhö jag tycker det är roligt hur du bla bla egen tolkning bla”.
   Vadå TOLKNING? Kan du inte läsa.. Varför är det bara Koranen och Haditherna som aldrig betyder vad där står?

   Andra böcker skall visst läsas efter vad där står, men se det skall såklart INTE Koranen och Haditherna! Det är helt fritt att tolka hur som helst.. ÄVEN om det faktiskt står i densamma Koran att ingenting i den får tolkas utan skall läsas bokstavligt. Islam är visst unik i den meningen att ingen kan veta vad som menas i dess böcker för det är ju bara ”tolkningar” och inget betyder vad där faktiskt står.

   Och det är väl därför alla skolor av shariatolkning tex, kan vara så rörande överens i nästan allt?? Därför att Koranen och Haditherna är så otydliga och öppna för tolkningar!

   Du måste som sagt tro vi är dumma i huvudet. TOTALT dumma i huvudet. Ingen luras av ditt skitprat. Och ja, du bor i ”smörgåslandet” som du kallar det, men inte för alltid. Tro inget annat, min ”vän”.

   • zebris
    januari 14, 2011 kl. 21:37

    Allt som går emot det sunda förnuftet går emot Islam, det är enkelt, där går gränsen för vilka tolkningar som är tillåtna.

    Om du såg min tidigare inlägg så fanns det en hadith ifrån självaste profeten som uppmanade oss till att inte bli extremister ( då det inte leder till något). Och vad är en extremist egentligen, är det inte en person som följer blint vartenda ord? Dvs precis som du gör. (Är det nu jag ska säga Touché?)

    Gud i vår skrift Quranen, tydliggör att vi inte kommer att kunna förstå precis allt i Quranen, vissa ord lämnas till och med oförklarliga. Det är ju det som är grejen med det hela, att Livet är test, och som vilket annat prov så är det meningen att det ska vara ”klurligt”, det är inte så du får de rätta svaren direkt i handen utan det är ja, med din sunda förnuft och logiska tänkande som du ska lösa situationer med.

    Vissa saker behöver inte stå med för att vi ska fatta, som t.ex att du inte slår någon på en öppen gata, eller att du kastar något på någon osv, dem koder och regler finns redan inom oss själva, du vet den lilla rösten som säger åt oss när man gjort rätt eller fel?

    Bara Gud vet vart jag kommer bo och dö, men ja jag har inga planer på att lämna ett land jag trivs fullständigt utmärkt i.

 13. Jerry
  januari 14, 2011 kl. 18:41

  @ zebris

  Förlåt, men känner du mig?
  Det är klart att Islam inte är en del av svensk kultur.
  Det är c:a 250 000 invandrade människor i det landet som är muslimer.

  Jag tänker inte kasta någon av dessa människor. Däremot tycker jag inte om att dessa människor framställer sig som offer i den svenska samhället.

  Det stör mig INTE att du är en muslimsk kvinna, däremot stör det mig att du har fördomar mot mig! ”..so hit me,..”

  Det är just det att moskéer byggs med muslismska pengar ifrån Suadiarabien!
  DU hade inte haft emot att ha kyrkor eller synagogger i mitt forna hemland, men det har ANDRA muslimer!

  Jag kritiserar inte just DIG, endast andra muslimer som klart och tidligt inte delar din perspektiv i frågan!

  Du påstår att du hade inte haft emot kyrkor eller synagogger, hur förklarar du då En midnattsmässa slutade med blodbad i Alexandria i Egypten. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8356719. kom inte med Taquia att det var inte muslimer…
  Hur förklarar du då den ARABISKA (muslimska) antisemitismen?
  http://vimeo.com/16779150 Ursprungligen presenterades för FN: s människorättskommission, Genève den 28 september 2010. – skyll inte på Palestina konflikten!
  Välkänd antisemitisk ramsa.
  ”Khaybar, Khaybar, ya yahoud, jaish
  Muhammad saufa ya‘ud”

  Sen ser man hur muslimer reagerar när de ”avslöjats” för att vara en del av samhället;
  Se detta reportage från Australien som jag fått tips om. Hur många liknande personer finns det i Sverige?
  I 19 år eller 7000 dagar i landet utan ett jobb, avslag på asylansökan tre gånger. Det låter precis som Sverige.

  När får vi se ett liknande reportage i svensk TV? Förmodligen aldrig. Det enda de vågade att visa var http://svtplay.se/v/2181144/uppdrag_granskning/del_6_av_16__svart_polyester
  Inte följande;

  • NOG!
   januari 14, 2011 kl. 19:44

   Som vanligt.. bidragsberoende idioter som inte tillför ett dugg och som hatar dom som föder dom. Ut med packet.

 14. NOG!
  januari 14, 2011 kl. 19:33

  Se till att sprida denna..

  Fortsätt väcka folk från det skitprat lögnaktiga ockupanter som ”zebris” är del av att sprida.

  • Jerry
   januari 14, 2011 kl. 19:57

   Denna video är så enkel och ändå BRILJANT!

   Nu blir det intressant vilket Al Taquia presenterar muslimerna härnäst…

 15. Utlandssvensk
  januari 14, 2011 kl. 19:47

  Det är VÄLDIGT glädjande att se att fler svenskar verkar vakna upp ur törnrosasömnen och förstår vad Islam innebär.

  Det finns absolut ingenting att prata om med muslimer. Vi kan alla observera hur de agerar mot icke-muslimer så fort de är i maktställning och vi vet att de skamlöst ljuger när de inte har makten.

  Det enda man kan göra är att se till att de inte kommer in i landet. Frågan är om Svenskarna är kapabla att hantera detta. Tiden börjar nämligen rinna ut….

  • januari 14, 2011 kl. 19:55

   Off Topic till Utlandssvensk: jag har en person som vill komma i kontakt med dig. Har du skaffat en en e-postadress ännu??

 16. zebris
  januari 14, 2011 kl. 19:55

  För dig Robin!
  ”Bara för att du är född och uppväxt här så innebär det inte att du hör hemma här eller att du har någon som helst besittningsrätt till detta land”

  Haha, så rolig du är, Vad fan ska du göra? Sparka ut mig? Bruka våld? Nej fan innan när jag vart yngre svor jag på att jag skulle bosätta mig ett annat land än Sverige just pga sådana åsikter, och sen så undrar ni varför invandrare/eller muslimer inte vill bli en del? Gubben söta, där har du ditt svar, det ligger hos er och inte hos ”oss”, varför skulle man vilja bli en del utav något som inte vill bli del utav dig?

  Nej jag är faktiskt en del av Sverige, tror jag har bidragit med mycket och kommer förhoppningsvis i min framtid (om Gud vill) att bidra till mera.

  Jag älskar köttbullar, nejfan, det går inte. Jag är här för att stanna

  • Jerry
   januari 14, 2011 kl. 20:14

   ”..och sen så undrar ni varför invandrare/eller muslimer inte vill bli en del?..”
   Du kan enbart föra talan för MUSLIMER som du, men AKTA DIG att blanda OSS andra INVANDRARE i din hat mot västkulturen=kristendomen!

   Du få uppfatta dig som en del av Sverige…
   Jag vet inte vad du har bidragit med eller tänker göra i framtiden med det är inte Insha’Allah!

   Du älskar köttbullar… vad fan har det att göra med att du är muslim?
   Jag älskar Chumus, Tabouleh eller Shawarma, men det gör mig inte till muslim!

   Lika bra att du ser http://www.youtube.com/watch?v=RzAE5Ui4yPA innan du kommer med motreplik.

   • zebris
    januari 14, 2011 kl. 21:50

    Eftersom jag har ett utländskt ursprung och är muslim så kan jag uttala mig ifrån mina erfarenheter i hur det svenska samhället har behandlat mig som yngre, och jag tror att alla invandrare är drabbade, nog finns det många invandrare från t.ex mellanöstern med kristen bakgrund.

    Oj hat är ett starkt ord käre vän, vilket hat gentemot det svenska samhället eller västerländska samhället har jag nu visat? Jag som berättar stolt att jag är en del av svenska samhället? Gör mig en tjänst och lägg inte in dina egna uppfattningar om mig är du snäll.

    Jodå, jag skulle nog vilja tro jag bidragit med något, under de yngre åren tog jag en journalistisk väg och idag utbildar jag mig till en läkare, vem vet kanske din framtida läkare?;)

    Att jag älskar köttbullar har inget med min muslimhet att göra men mig att göra som person, hehe jag skrev så mest för att jag inte kunde tänka mig bo i ett annat land än Sverige. Du! Fast nu finns det Ikea i flera länder o där minnsann kan man äta köttbullar, det du=)

    Nej.. jag har väl inte sagt att du blir till muslim ifall du heter Houmus? Hehe är du full eller?

  • januari 15, 2011 kl. 01:51

   Nope, din framtid ligger i Mohammedanien. Dessutom börjar jag bli jävligt trött på att bli kallad för hatare av sådana som er. Det är inte lite fräckt när det gäller hatets och ondskans religion. För i vårt fall handlar det inte så mycket om hat utan snarare ren och rättfärdig ilska. Denna ilska uppstår nämligen helt naturligt ju mer vi har lärt oss om pislam. Om hur ni ser ner på oss för att vi inte är rövlyftare som er själva. Att vi p g a det inte ens räknas som människor utan snarare som djur. Av det faktum att ni helt fräckt kommer hit för att stjäla vårt land från oss med fula metoder som att låtsas vara ”flyktingar”, för att sedan föröka er som råttor så att landets rättmätiga innevånare till slut blir en minoritet i sitt eget hemland. Otaliga gånger i historien har ni kört med al-hijra tekniken när dom militära försöken har misslyckats. Till råga på allt så förväntas vi älska våra förtryckare trots att vi inte får annat en hat och förakt tillbaka. Nej du, pislam kommer snart bli förbjudet i först ett land, sedan kommer många andra att följa efter och stifta liknande lagar. Men det räcker inte. Till slut kommer ni ändå bli för många så det är nödvändigt med repatrieringar ändå.

   • Demokratbloggen
    januari 15, 2011 kl. 02:04

    Det kanske till och med blir så att Sverige blir det första landet i världen till att bli Islamfritt.

    Vi är det folk som har plågats mest av packet från Muhammedanien så vi har störst anledning att vara mest aggressiva, både på svart-arierna och landsförrädarna.

    Så om det blir en folklig explosion någonstans så måste det väl vara där förtrycket är som störst.

    Idag fick jag reda på att Sverige har 800 000 fattigpensionärer. Det ska ställas i relation till Per Albins tid då fattigdom var ett okänt begrepp.

    Det var ändå inte längre sedan fattigdomen kom till Sverige än att det sitter etsat i folksjälen, och nu kan även pensionärer finnas på barrikaderna, eftersom de numera även har fått en cyberkaraktär.

    Det fina med internet är att vi alla är likvärdiga på webben, och då blir det farligt för landsförrädare och kolonisatörer!

 17. Jerry
  januari 14, 2011 kl. 20:18

  Jerry :
  ”..och sen så undrar ni varför invandrare/eller muslimer inte vill bli en del?..”
  Du kan enbart föra talan för MUSLIMER som du, men AKTA DIG att blanda OSS andra INVANDRARE i din hat mot västkulturen=kristendomen!
  Du få uppfatta dig som en del av Sverige…
  Jag vet inte vad du har bidragit med eller tänker göra i framtiden med det är inte Insha’Allah!
  Du älskar köttbullar… vad fan har det att göra med att du är muslim?
  Jag älskar Chumus, Tabouleh eller Shawarma, men det gör mig inte till muslim!
  Lika bra att du ser http://www.youtube.com/watch?v=RzAE5Ui4yPA innan du kommer med motreplik.

 18. Utlandssvensk
  januari 14, 2011 kl. 21:49

  ”Off Topic till Utlandssvensk: jag har en person som vill komma i kontakt med dig.”

  Får man fråga vad personen vill mig?

  • januari 14, 2011 kl. 22:23

   Kan jag inte ta upp här. Kan du mejla mig eller skajpa?

   • Utlandssvensk
    januari 14, 2011 kl. 22:30

    Jösses, det låter spännande.

    Låt mig fundera hur vi ska göra. Jag återkommer inom några dar.

    Jag ber om ursäkt för min paranoja men jag har observerat en del otrevliga saker under de år som jag har kommenterat på bloggar. Flera gånger har folk försökt spåra mig och en gång har de lyckats. Det var inte så kul….

 19. Utlandssvensk
  januari 14, 2011 kl. 22:05

  ”under de yngre åren tog jag en journalistisk väg”

  Nu tycker jag absolut inte att man ska hacka på folk för mindre stavfel och liknande när de skriver bloggkommentarer men om det är så att zebris verkligen har någon form av journalistutbildning så är faktiskt haveriet totalt. Hon är uppenbarligen inte kababel att hantera det svenska språket.

  Är det så här vi vill ha det?

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 23:10

   Hahaha Jo tack för den utlandssvensken. Visserligen är det par stavfel här och vart, lite svårt o se vad man skriver på ett ställe när man läser om Reticular Formation, vid sidan om=) Jag är inte heller så gammal, 21 rättare sagt, då jag fick denna frilansjobb vart jag dels runt 15 samt 17 fram tills 18 så ja.

   Så nej jag har ingen journalistutbildning heller, men seriöst, varför kritisera mina små stavfel? Finns så mkt annat o diskutera om här, ändå väljer då stavfelen.

   • Utlandssvensk
    januari 14, 2011 kl. 23:49

    Det är inte stavfelen. Du kan inte bygga meningar på svenska. Sorgligt men sant.

   • januari 15, 2011 kl. 01:39

    Ni mohammedaner brukar ha en instinktiv motvilja att lära er kuffar-språk. Det är därför så många av er talar så usel svenska (eller annat västerländskt språk för den delen) och att era språk-kunskaper i det nya landets språk brukar vara begränsat till det som talas av det s k knulla din mamma-gänget.

  • januari 18, 2011 kl. 01:50

   Tack för det! Jag har också noterat att hanteringen av svenska språket, för någon som påstår sig vara född i Sverige, är undermåligt milt sagt. Antingen ljuger hon eller så har det svenska språket totalt sjangserat i dom svenska skolorna nuförtiden.

 20. Utlandssvensk
  januari 14, 2011 kl. 22:16

  Schweiz och Nederländerna visar vägen!

  De har redan infört begränsningar riktade mot muslimer och mer är på gång.

  Vi europeer har all rätt att säga nej till islam och det finns absolut ingenting som förhindrar oss att helt enkelt förbjuda denna barbariska våldskult.

  Detta innebär inte att man förkastar de människor som har drabbats av den stora olyckan att födas in i Islam utan endast att man ger dem ett val: Överge islam eller lämna Europa.

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 23:15

   Ja det är klart ni har rätt att säga till islam, men jag tror inte ni kan förhindra oss ifrån att tro på det nu vi vill tro på.

   Tänker inte överge islam och tänker inte lämna Europa, men dagen då folk är tvungna att lämna sina hem de har byggt upp för de valt en viss religion, den dagen då är nog ett 3.e världskrig. Muslimer finns överallt och kommer finnas överallt, acceptera det.

   • Utlandssvensk
    januari 14, 2011 kl. 23:59

    Tja du, zebris,
    Läs lite historia. Vi har kastat ut islam från Europa flera gånger förr. Vi kan göra det igen.

    Men visst, svenskarna är unikt ryggradslösa så det är möjligt att ni lyckas erövra vårat land. Men sen tror jag att det är stopp, för resten av Europa håller på att vakna.

    Vad gäller ett tredje världskrig så inser du säkert att ni skulle förlora, eftersom ni är fullständigt odugliga vad gäller modern krigföring. Däremot är ni väldigt duktiga på att manipulera godtrogna västerlänningar med dåligt samvete.

   • Utlandssvensk
    januari 15, 2011 kl. 00:13

    ”Muslimer finns överallt och kommer finnas överallt, acceptera det.”

    Nej. Absolut inte. Jag vägrar och många europeer är med mig. jag bor i Schweiz sen många år och här är vi tydliga med vad vi anser. Jag tror och hoppas att det bara är en tidsfråga innan islam är förbjudet i merparten av Europa. Redan idag skulle man utan tvekan få starkt stöd för sådan lagstiftning i de flesta länder i Europa. Här i Schweiz råder verklig demokrati, dvs. folkstyre. Och folket vill INTE ha islam i sin närhet.

    Den dagen folket i Europa säger NEJ, kommer ni att tvingas inse att ni är helt maktlösa om vi inte vill lyssna på er blandning av hot, utpressning och rent trams.

   • januari 15, 2011 kl. 01:33

    Den dagen då tredje världskriget utbryter, så skall du ha en sak klar för dig. Två av dom första städerna som kommer bli nukade är Mecka och Medina. Om det sedan sker i förebyggande syfte eller om dina ”bröder” först lyckas nuka en västerländsk metropol är ju en annan fråga. Nu är ju vi inte en kärnvapen-makt så det kommer ju tyvärr inte bli vi som får detta nöjet. Vilka det kommer bli överlåter jag åt din fantasi om du nu har någon. Sci-fi och fantasy brukar ju inte direkt vara några storsäljare i era hemländer och ej heller finns det några författare inom dessa genrer där. Sagoberättare verkar det dock finnas rätt gott om. Dom brukar ju kallas för imamer men det är ju en helt annan historia.

   • Jerry
    januari 15, 2011 kl. 15:07

    Du tänker inte lämna Europa eftersom du är här för att se till att Sverige (och resten av kristna världen) är Shariastyrda.

    Fobi är en nerotisk rädsla som man inte kan förklara. Samtidigt förtränger och förnekar man den.
    ISLAMOFOBI är en klar oro för Islams strävan att förvandla världen till en shariastyrd värld. Bort förklara inte med hur Islam är fredens religion!

    Du skall inte tro att vi vågar inte förpassa er tillbaks till era ursprungsländer.
    För när bägaren har runnit över då är det slut med toleransen!

   • januari 15, 2011 kl. 15:26

    Det är inte islamofobi. Det är naturlig vaksamhet inför något som ter sig totalitärt. Om du läser min bloggpost igen förstår du vad jag menar. Vi ska inte gå i fällan och använda detta ord, då det är uppfunnet av islamisterna. Om vi använder det, köper vi per automatik islamisternas världsbild att man är rasistisk så fort man framför kritik, ställer frågor eller öht ogillar islam. Det ordet måste rensas bort ur vår vokabulär.

  • januari 15, 2011 kl. 01:36

   Dom som väljer att konvertera till en annan religion kan möjligtvis få stanna men bara på vissa villkor. Dom blir då tvungna att acceptera att bli övervakade under en väldigt lång tid för att vi skall kunna försäkra oss om att konverteringen inte handlar om ren taqyyia för att klamra sig fast i Sverige.

   • zebris
    januari 15, 2011 kl. 20:40

    Om jag kan min historia?

    I mitten av 1600-talet (korståget under medeltiden), då muslimerna försökta närma sig Wiens portar (erövra Europa) så beordrade Kungen i Polen den II till att stängas (så att de utanför kunde svälta ihjäl), märkligt nog så skedde det under en dag ni känner igen, den 9/11. Antingen så är Usama Bin Ladin och hans vänner jävligt pålästa eller så är det något annat som pågår.

    Ska vi prata lite historia?
    Kan vi gott göra , för denna krig mellan öst och väst är inget nytt och har pågått under hundratals år.

    1) Vilken föraktad religion bidrog med den europiska renässansen?
    2) Ert alkohol, vilket folk bidrog med den? Vad hade de för tro då?
    3) Sminket kommer ifrån?
    4) Matematiken, Algebran? Inte hette han Svensson?
    5) De första civila lagarna uppstod vart i världen? Nej juste, i dessa begradder vart ni mer upptagna med att härja runt i världens hav som vikingar.
    6) Vilka religioner vart först med att säga att jorden inte var platt, utan rund? Förklarade himlasystemet? Katolska kyrkan var det inte kan jag tala om

    7) I vilken skrift talas det om att Järn (nr 26 i det kemiska periodiska tabellen) kommer ifrån yttre rymden för över 1500 år sedan? Något man kom fram till nu i tiden? Mest intressant skulle nog vara att versen och raden det står på, stämmer bra med vikt och nr i det kemiska periodiska tabellen

    8) Bigbang och den hela embryologiska processen nämns i vilken sagoskrift tror ni?

    Denna skrift som ni så starkt föraktar är vägledare för milarjader männsiskor.

    Sen när det gäller 3.e världskrig, jag är inte intresserad utav det och det tror jag inte heller majoriteten av världens befolkning är det heller, finns ingen människa som inte skulle önska att inte få ha fred, ett hus, ett jobb, ett liv o.s.v.

    Banker skulle kollapsa, Västvärlden skulle dessutom bli av med oljan. Så lätt är det nog inte, vi är i en fantastisk tid där kulturer möts som det aldrig någonsin har gjorts tidigare.

    Någon sa att det jag sysslar med Dawah, vart tvungen o slå upp det, det är väl inget negativt med det, det är väl inte alltid ni sitter och skriver till ung muslimsk tjej heller? Tycker det är bra ifall man kan dela med sig av sina tankar och åsikter på ett fridfullt och fredligt sätt. Gillar man inte det jag har att säga så finns det alltid en liten kryss ruta på er datorskärm som ni klicka er på.

   • Demokratbloggen
    januari 15, 2011 kl. 21:04

    Har du lärt dig det här av Muhammedanhannen i Vita Huset zebris?

    Han har liknande fantasier om hur ypperlig Muhammedanismen är, som till exempel att de flesta som fått nobelpriset är Muhammedaner, och liknande trams.

    Det går inte att svara på ditt Muhammedandravel för du är sinnessjuk.

    Det är dessutom bevisat att sådana som dig är 20 gånger mer lättkränkta än vanligt folk och då är det schizofreni, och sådana svamlar skit och går inte att prata med alls.

    Men det är märkligt med Muhammedaner för de har lyckats med en sak i sin medvetna avel och det är att få fram galningar som också är jävligt skickliga på att snacka skit, så dem som inte har så mycket allmänbildning tappar tråden och börjar tro på er.

   • Utlandssvensk
    januari 15, 2011 kl. 21:50

    zebris,

    Du skriver fruktansvärt dålig svenska, det är verkligen inte lätt att förstå vad du menar. Pga. detta är det svårt att avgöra om du är helt okunnig vad gäller historia eller endast saknar de språkliga verktygen för att presentera din argument.

    ”I mitten av 1600-talet (korståget under medeltiden), då muslimerna försökta närma sig Wiens portar (erövra Europa) så beordrade Kungen i Polen den II till att stängas (så att de utanför kunde svälta ihjäl), märkligt nog så skedde det under en dag ni känner igen, den 9/11. Antingen så är Usama Bin Ladin och hans vänner jävligt pålästa eller så är det något annat som pågår”

    Ottomanerna försökte erövra Wien 1683 med militär. Kallar du ett muslimskt erövringskrig för korståg?

    Uppenbarligen höll staden befolkning portarna stängda då de inte ville bli erövrade. Det var knappast deras fel att muslimerna var där och att de skulle ha någon form av skyldighet att tillhandahålla mat åt en arme som ville erövra dem är fullständigt groteskt men kanske en typisk inställning hos muslimer, som ständigt ser sig som offer.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Battle_of_Vienna

   • januari 16, 2011 kl. 00:39

    Du har ju inte alla hästerna eller kamelerna i stallet.

    1) Vilken föraktad religion bidrog med den europiska renässansen?

    Ja, inte var det pislam i alla fall. Vi hade för fan inte haft nån renässans om pislam hade lyckats erövra oss! Dessutom lyser renässansen med sin totala frånvaro i era egna länder – fortfarande! Trots att ni ironiskt nog lever på 1400-talet enligt mohammedansk tideräkning. Så ni borde kanske skynda er att få igång renässansen innan ni går in i 1500-talet? LOL!

    2) Ert alkohol, vilket folk bidrog med den? Vad hade de för tro då?

    Alkoholen uppfanns parallelt på olika platser och olika tider. Om det hade varit sant, varför förbjöd ni det då? LOL!

    3) Sminket kommer ifrån?

    Här medger jag att jag inte är någon expert men man kan ju inte veta precis allting. Vet inte om du syftar på dom antika egypterna men så mycket vet jag, visst använde dom smink men för det första, det var nåt tusental år innan pedofeten ens var en glimt i sin faders ögon. För det andra, dom som nu styr i Egypten är invällande araber och har inte det minsta släktskap med dom som byggde pyramiderna. Dom enda som har släktskap är kopterna som ni förtrycker och mördar men det är ju en helt annan historia.

    4) Matematiken, Algebran? Inte hette han Svensson?

    Nej, det har du förstås rätt i. Att han förmodligen inte hette Svensson alltså. Möjligtvis kan han ha hetat Singh och varit sikh eller hindu.

    5) De första civila lagarna uppstod vart i världen? Nej juste, i dessa begradder vart ni mer upptagna med att härja runt i världens hav som vikingar.

    Ja du, det skedde visst i Sumerien vilket korresponderar med nuvarande Irak. Men som sagt, det var en helvetes många tusental år före fähunden mohammed kom till värden och hans sinnesjuka skapelse pislam.
    F ö så hade kvinnor betydligt större rättigheter före kristendomen kom hit, på den s k asa-tiden. Så även här uppe i den ”barbariska” Norden var vi mer humana och civiliserade på pedofetens tid. LOL!

    6) Vilka religioner vart först med att säga att jorden inte var platt, utan rund? Förklarade himlasystemet? Katolska kyrkan var det inte kan jag tala om

    Nä, då har jag ingen aning… duh!! Påpekar ännu en gång att fähunden mohammed trodde jorden var platt. Slut på den diskussionen.

    7) I vilken skrift talas det om att Järn (nr 26 i det kemiska periodiska tabellen) kommer ifrån yttre rymden för över 1500 år sedan?

    Jag antar att du syftar på skithus-boken koranen? Men bevisbördan ligger på dig så bara fram med dom relevanta verserna i fråga. Medan du letar så kan du ju styrka dig med ”er uppfinning” och ta ett litet järn själv. LOL!!!

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 00:46

    Jag har förstått det som att järn är en mineral och finns i berggrunden, men jorden härstammar ju också förstås från yttre rymden.

 21. NOG!
  januari 14, 2011 kl. 22:32

  ”bla bla islam är fred bla fred bla tolka hur du vill bla bla” -zebris
  Du kan inte bemöta något av det vi tar upp så ge upp.. Du visar bara än en gång att du inte gör annat än snackar skit. Allt som går mot det sunda förnuftet är emot Islam liksom.. Man skulle vilja se vad du menar med ”sunt förnuft”. Det är ju bara att se på den muslimska världen, eller muslimer här för den delen, för att se er definition på ”sunt förnuft”.. Sunt förnuft och Islam går inte att kombinera.

  ”•At least three-quarters of Muslims in Egypt and Pakistan say they would favor making each of the following the law in their countries: stoning people who commit adultery, whippings and cutting off of hands for crimes like theft and robbery and the death penalty for those who leave the Muslim religion. Majorities of Muslims in Jordan and Nigeria also favor these harsh punishments.”
  http://pewglobal.org/2010/12/02/muslims-around-the-world-divided-on-hamas-and-hezbollah/

  ”Four out of 10 British Muslims want sharia law introduced into parts of the country, a survey reveals today.”
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html

  ”As many as one in 11 British Muslims agree with and proactively support terrorism, a Government adviser has warned police. Haras Rafiq also told officers at Scotland Yard that up to 20 per cent of the Muslim population ‘sympathise’ with militants, while stopping short of being prepared to ‘blow themselves up’.”
  ”With 1.6million Muslims living in the UK, nine per cent is the equivalent of 144,000 people supporting terrorism.”
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-472791/One-11-British-Muslims-backs-suicide-bombers-says-Brown-aide.html

  ”Bara Gud vet vart jag kommer bo och dö, men ja jag har inga planer på att lämna ett land jag trivs fullständigt utmärkt i.” -zebris

  Men det är helt lungt förstår du. Jag slänger gärna ut dig personligen när vi har makten till att göra det, så det behöver du inte oroa dig för. Du kommer inte ha något val. Ni är kaxiga nu.. men vi får se hur det låter lite senare. 🙂

  • zebris
   januari 14, 2011 kl. 23:23

   Då ser jag framemot.
   Kom bara ihåg en sak, jag kommer inte vända andra kinden till=)

   Jag har väl bemött varje inlägg som nu har gjorts? Däremot verserna har jag faktiskt ingen tid med att sitta nu, men titta in om 2 veckor skall du se.

   • Jerry
    januari 15, 2011 kl. 15:49

    ”Däremot verserna har jag faktiskt ingen tid med att sitta nu, men titta in om 2 veckor skall du se.” Taquia, Taquia, Taquia …

    Det du pysslar med är Dawah!

    Det är nämligen ENDAST islam som ÄR ett hot mot västerländsk demokrati.

    Det som skrämmer mig är att folk tar inte lerdom från historier böckerna.

    På trettiotalet har det sagts om NZ nationalsocialism, att det är endast några få galningar som följer Nazi ideologin, så man behöver inte oroa sig….

    Idag säger man att islamister är endast några få muslimska galningar, så man behöver inte oroa sig….

    Man skall inte straffa islam för några fanatiker…… http://www.youtube.com/watch?v=E2EnUah-usU!

    Hur tusan kan man tro på Quran som är skriven av EN person, den ni kallar profeten…
    Vi lever i en tid där Nostradamus profetior tas allvarligare än Islams strävan för Shariastyrd värld.

    Man skall sluta att tro på profeter, det är människan själv som skapar framtiden inte någon jävla Allāh!

    Allāh har inte tillverkat svininfluensan, hjulet eller atombomben.
    Allt är människans verk! Inklusive uppfinning av Islam!

  • januari 15, 2011 kl. 01:26

   Ja, det skall bli ett sant nöje att en dag få vara med om att mass-utvisa dem på löpande band. I mitt fall lär det väl bli på Sturup då jag ju är skåning så det ligger närmast till hands. Men man kan ju också tänka sig att skeppa ut dem via hamnarna i Malmö, Trelleborg, Helsingborg und so weiss. Men nån varm avskeds-kyss lär det knappast bli frågan om. Möjligtvis en fot i arslet! Men man får kanske ändå vara försiktig så man inte får förslitningsskador av allt för mycket rövsparkande. Så man borde nöja sig med att ge sina ”favoriter” detta varma avsked innan vi skiljs åt.

  • januari 15, 2011 kl. 01:47

   Sluta dröm och gå och sov nu! Det tjänar ingenting till att prata krig! Gräv ner aggressionerna och återgå till en mer fruktbar diskussion, om det nu kan vara möjligt.

 22. Demokratbloggen
  januari 15, 2011 kl. 00:53

  Islamofobi kan ju tolkas som så, om man ska förstå vad fobi är, att dem som kramar om Islam som landsförrädarna gör, det är dem som i själva verket har Islamofobi.

  Fobi är en nerotisk rädsla som man inte kan förklara. Samtidigt förtränger och förnekar man den. På det sättet inträder ett syndrom som kallas Stockholmssyndromet. Det är faktiskt vanligt att dem som har blivit fångar hos terrorister efter bara en kort tid blivit terroristsympatisörer.

  Vi som är emot Islam är förstås rädda för Islam, men vi kan förklara vaför vi tycker att det är en vidrig ideologi och personkult, men dem som inte ens erkänner att det är obehgligt med islam är dem som verkligen har Islamofobi.

  Visserligen är ordet uppfunnet precis på det sätt som blogginlägget gör gällande, det säger jag inte emot, men om det skulle kunna få status av att vara en riktig diagnos på en neuros så måste den i så fall omfatta Sjuklövern(nn) eftersom de så fanatiskt klänger fast vid att ge support till Islam, trots att den är farlig.

  Framför allt märker man det på bögar och flator. Det verkar inte finnas några som omfamnar den här otäcka personkulten som just dem, och det är just dem som är som mest utsatta för Islams verkan.

  Så Islamofobi skulle kunna vara samma som Stockholmssyndromet.

 23. Utlandssvensk
  januari 15, 2011 kl. 16:09

  Cavatus,
  Märker du att det börjar hetta till i debatten?
  Allt fler svenskar verkar vakna till liv och begripa vad som pågår. Samtidigt finns det ingen som helst vilja hos de importerade muslimerna att backa. De kommer INTE att lägga sig på rygg om man sätter hårt mot hårt. Om man däremot fortsätter att mjäka med kommer de gradvis att ta över landet. Inga trevliga val….

  Förstår du nu vad jag menar med att sammanbrott och inbördeskrig verkar troligt?

  • januari 15, 2011 kl. 17:01

   Ja, och när man får svaret att “vi är muslimer som valt att underkasta oss Gud,” så inser man att diskussionen är förgäves och omöjlig. Stollar som tyckt så i Sverige tidigare har man givetvis accepterat och respekterat, men insett att det inte är någon idé att föra något förnuftsbaserat resonemang med. Nu har vi (importerat) hundratusentals sådana människor i vårt land och vi tar milsvida steg bakåt i utvecklingen i landet och det förnuftsbaserade samtalet blir omöjligt med vissa grupper ….

   Jag förstår precis vad du menar, US. Det föreligger oerhörda framtida kompatibilitetsproblem.

  • januari 18, 2011 kl. 02:01

   Folk som kommenterar är även pålästa. Själv vet jag mer om islam än jag någonsin har velat lära mig.
   ”Know thine enemy”….. eller ”If you know yourself but not your enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat.” skrev Sun Tzu för 2300 år sedan.
   Själv började jag läsa om islam för över 20 år sedan. Och det har inte blivit vackrare med åren, tvärtom.

 24. Utlandssvensk
  januari 15, 2011 kl. 17:27

  Cavatus,

  Här är ett ämne som möjligen kan interessera din kompis Julia, nämligen hur de framgångsrika svenska författarna på yttersta vänskterkanten har lyckats att helt förvrida hur många uppfattar verkligheten i Sverige:

  ” Många av dessa idealistiska och välskrivna sagor skapar en bild av Sverige som inte bara är lögnaktig utan också, hur ska man säga, de blir masspsykotiska i sin verkan. Den som väljer att leva i och skildra den sanna verkligheten blir ivägkörd, medan de som skildrar en önskad och påhittad verklighet gynnas, vilket skapar en slags sektliknande stämning i Sverige.”

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/15/svensongalaxen-laser-svenska-deckare/#comments

 25. Utlandssvensk
  januari 15, 2011 kl. 17:29

  Jag postade något nyss med en länk som inte kom med. Fastnade det i spamfiltret?

 26. Utlandssvensk
  januari 15, 2011 kl. 17:30

  Jag testar igen. Här är länken (mycket läsvärt, tycker jag):

  https://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/01/15/svensongalaxen-laser-svenska-deckare/

 27. zebris
  januari 15, 2011 kl. 21:41

  För dig ”Demokratibloggen”

  Om jag snackar så mycket skit, kan du komma med bättre skitsnack som klår det skitsnacket jag precis delade med mig i förregående inlägg?

  Du bevisar verkligen hur lite kunskap du har när du inte kan kontra med något bättre än sinnesjuk, skitsnack och Schizofreni. Vet du ens definition av Schizofroni? Här ska jag dra snabbt för dig: ”

  Schizophrenia is a psychotic disorder (or a group of disorders) marked by severely impaired thinking, emotions, and behaviors. Schizophrenic patients are typically unable to filter sensory stimuli and may have enhanced perceptions of sounds, colors, and other features of their environment. Most schizophrenics, if untreated, gradually withdraw from interactions with other people, and lose their ability to take care of personal needs and grooming”

  Vet du hur du kan uppnå impaired thinking, emotions och behaviours? Det är när din prefrontal cortex in din frontal lobe inte riktigt funkar, du vet där ditt högre tänkande sitter, iofs sitter dina emotions (känslor) i din limbic system. Ta inte upp saker du inte kan prata om.

  Hehe, jag? Lättkränklig? Du sitter där fegt bakom din datorskärm och talar om för mig om hur ”du minsann ska slänga ut mig och par miljoner andra ifrån en kontinent som inte ens svenskar äger (turkiska bönder, det vet du väl att du ursprungligen kommer ifrån?)

  Nej du, du får mer än gärna kolla upp min fakta men jag har en känsla av att du inte kommer att göra det eftersom du är rädd för att komma fram till det jag i ovanstående precis tydliggjort.

  Så hur ska det bli, ljuger Quranen om Bigbang och Järn eller menar du att Big Bang aldrig skedde?

  • Demokratbloggen
   januari 15, 2011 kl. 22:05

   Du har precis beskrivit en Muhammedan för mig. De är precis på det sättet som du beskrev det på engelska.

   Jag hade en video om det du svamlar om på min blogg, men jag hittar den inte. Det var en arab som alltså kunde både arabiska och engelska och han gick nogsamt igenom den text i koranen som du talar om, men det handlar naturligtvis inte om vetenskap som du svamlar fram.

   Koranen består av ovetenskaplig smörja som inte är annat än fantasier hopblandat med gamla arabiska sägner och har ingenting med big bang och annat att göra.

   Allah är heller inte samma gud som judar och kristna har. Egentligen härstammar begreppet Allah från en flock mångudar som var den religion som araberna hade innan de träffade på judarna som de sedan tog intryck av.

   Men jag behöver inte bevisa någonting alls för dig eftersom alla normalbegåvade människor utan den Muhammedanska schizofrenin inser att om man ska veta någonting om hur världen funkar så är det vetenskapen man ska vända sig till.

   Den som inte inser det är inte värd att tala med. Så varför svarar jag dig över huvud taget?

   Jo för att andra också läser den här bloggen och då är det bra att man svarar även på det här skitsnacket, och för dem vill jag varna för sådana som dig, för schizofreni är farligt. Så här gick det för Libanon när de släppte in dessa dårhushjon i sitt land i form av palestinska ”flyktingar”, som dessa mentalsjuka existenser kallade sig:

   http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/24/sverige-ar-ockuperat/

   Jag vill tillägga att schizofrenipatienter inte är detsamma som de efterblivna Muhammedanerna. Till skillnad från dem har dårhushjonen en god intelligens, trots sin galenskap!

   • januari 18, 2011 kl. 02:04

    Hon börjar bli lite skärrad nu, eller hur?!

  • januari 16, 2011 kl. 00:15

   ”Hehe, jag? Lättkränklig? Du sitter där fegt bakom din datorskärm och talar om för mig om hur ”du minsann ska slänga ut mig och par miljoner andra ifrån en kontinent som inte ens svenskar äger (turkiska bönder, det vet du väl att du ursprungligen kommer ifrån?)”

   Ännu mer kvalificerat dravel från mohammedan-honan. Om jag hittar länken som debunkar det där med att vi härstammar från turkar så skall jag posta det här. Under tiden kan du ju börja med att förklara hur det kommer sig att vi då inte ens tillhör samma ras och ens liknar varandra rent fysiskt. Dom första turkarna kom väl på 60-talet nån gång. LOL!

 28. zebris
  januari 15, 2011 kl. 23:06

  Utlandssvensk!/Diktaturblogg

  -Om jag skriver dålig svenska eller inte så hör det inte till här (du verkar ändå förstå så bra ju?), i brist med att komma med annat så är det språket du först kommenterar. Besides that så är svenskan inte heller mitt modersmål, och med handen på hjärtat så kan jag säga att jag fullständigt inte bryr mig om ett språk som ändå tar slut på Kastrups flygplats. Det har liksom inget värde för mig i min framtid.

  -Angående Wien 1683, kanske inte var korståg? Har inte så bra koll som jag trodde, men just det slaget såg jag på tv, en dokumänter (islamofober låg bakom det) kända amerikanska kritiker, som instisterade på att Usama Bin Laden försöker avsluta det man en gång i tiden påbörjade, just av slumpen mellan datumen, 1683 11 september samt 2001 11 september.

  – Haha, så rolig du är. Och jag ska då tro att du är en läkare som kan diagnostistera en sådan där sjukdom (nu har du iaf lärt dig att det har något med prefrontal cortex att göra) gör mig en tjänst och dividera inte med en läkarstudent. Däremot har jag något här för dig!

  ”En person med paranoid personlighetsstörning uppfattas ofta av omgivningen som en person som håller hårt på sina rättigheter”

  Personer med denna typ av personlighetsstörning är misstänksamma och de tenderar att tolka erfarenheter och upplevelser negativt. Eftersom de förväntar sig att behandlas illa eller utnyttjas söker de ständigt efter tecken på att de blivit lurade och utnyttjade. Andra människors neutrala eller till och med vänligt avsedda handlingar kan uppfattas som fientliga eller hotande

  Det är lungt det är ingen som kommer att jaga dig på natten grabb!

  ”Koranen består av ovetenskaplig smörja som inte är annat än fantasier hopblandat med gamla arabiska sägner och har ingenting med big bang och annat att göra”

  Så du säger att Bing Bang inte existerar: Låt mig citera med vilken text det stod i, ”Säg mig, har inte allting uppstått ur ett enda stor stoft”

  Slå upp stoft, och sen slå upp gasbildningn som uppstod för 4 miljarder sen ,ska du se. När det gäller det vetenskapliga som står i Quranen så har vetenskapsmän tagit fram det idag och är alltså bevisat, du kan t.ex slå upp och se vem Moore är en amerikansk vetenskapsman som skrivit en embryology bok för med studenter över hela världen, nu konverterat till Islam. Är säker på att du hittar den snubbens uttalande vad gäller embryologi utvecklingen som nämns i Quranen.

  Sen det hära med att Allah/Gud är inte detsamma som kristnas Gud och övriga så är det så att i Quranen står det tydligt och klart att det finns bara en Gud, och den Guden alla människor tillber är detsamma som i Kristendomen och Judendomen (vi har alla gemensama profeter, dock tror vi på alla profeter och inte bara en utav dem.

  Varför heter Gud just Allah? Jo för det är det bästa ordet för att beskriva vad Gud är. Varken en man eller en kvinna, eller något vi har sett. Framförallt så har det att göra med att man inte skall kunna böja ordet (så att Allah varken blir feminint eller maskulint, vilket det blir t.ex i svenskan Gud/Gudinna) Simply ”Det”

  Sen om du nedvärderar mig i denna inlägg så tänker jag inte sjunka till din nivå, men som sagt, du behöver inte läsa det jag skriver heller. Personligen tycker jag det är kul att kontra med vetenskapliga bevis för det är just den biten alla islamofober, samt ateister har svårt att svälja. Ni kan inte säga emot vetenskapen punkt och slut.

  • Demokratbloggen
   januari 15, 2011 kl. 23:43

   Du skulle ju hitta citat ur KORANEN som talar om Big Bang, som du påstår finns där.

   Du beskriver tydligt personligheten hos Muhammedaner när du citerar ur vetenskapliga skrifter om vad som kännetecknar dem, och det inser alla som har erfarenheter av Muhammedanpack, att just sådana är de, och du med.

   Du ”glömde” kommentera det palestinska packet som förstörde Libanon. För mig och alla förnuftiga människor är dessa videor chockerande, för det kan hända här också. Det är därför som vi måste bekämpa er, antingen genom att jaga ut er ur landet eller döda er, för vi kan inte ha dårhushjon som dig här.

   Du har tydligen en kognitiv förmåga som fungerar någorlunda, men din emotionella kvot tycks vara lågt ner på skalan.

   Den danske forskaren Sennels visade ju att din sort är mentalsjuk. Dock uttryckte han sig inte så för han var mer vetenskapligt korrekt för att ställa diagnos på hela Muhammedanien. Men inte desto mindre handlar det om ett totalt imploderat psyke när man är så mycket som 20 gånger så lättkränkt som en västerlänning. Bara det att om man hade varit dubbelt så lättkränkt så hade det varit grunden för neuros och behöver behandlas. Men nu är det hela 20 gånger!

   Och du beskrev ju själv symtomen i din kommentar. Här ser vi hur aningslös du i själva verket är. Du beskriver symtom som passar in på dig och enligt vår erfarenhet på de flesta Muhammedaner och tror att du beskriver symtom på några helt andra!

   När man dödar en flicka i sin familj och kallar det hedersamt fast det är skamligt, när man bränner bilar för att man anser att man ska bli respekterad på det viset, när man våldtar blonda fjortisar och tycker att man är charmig och snäll och välintegrerad i samhället, när man rånar och slår ner åldringar och tror att man kan få folkets stöd för det, när man hotar allmänheten med gruvliga saker och tror att folk tycker om en för det, då är man sinnessjuk!

   Dessutom uttrycker du det som om vi endast är en liten minoritet förvirrade fanatiker som inte uppskattar er kulturberikning. Vem uppskattar sådant?

   Allt det här inklusive den diagnos du själv beskrev visar att du är sinnessjuk, och det har du gemensamt med det övriga Muhammedanpacket. Det talar för att ni har utvecklats, eller snarare tillbakavecklats till en lägre art, möjligen ras än alla andra på jorden; Muhammedanrasen!

   • zebris
    januari 16, 2011 kl. 00:08

    http://scienceislam.com

    Där har du länken ifall du vill leta bland Big Bang och andra kända vetenskapliga bevis i Quran med citater ifrån världsledande vetenskapsmän. Tog ett litet urdrag ur hemsidan hit, så varsegod.

    God said in the Quran:

    Then He turned to the heavens when it was smoke

    Noble Quran 41:11

    Have not those who disbelieved known that the heavens and the earth were one connected entity, then We separated them?

    Noble Quran 21:30
    Professor Alfred Kroner is one of the world’s well-known geologists. He is a Professor of the Department of Geosciences, University of Mainz, Mainz, Germany. He said, ”Thinking where Muhammad came from .. I think it is almost impossible that he could have known about things like the common origin of the universe, because scientists have only found out within the last few years with very complicated and advance technological methods that this is the case.” (From ‘This is the Truth’ [video]). Also he said, ”Somebody who did not know something about nuclear physics fourteen hundred years ago could not, I think, be in a position to find out from his own mind, for instance, that the earth and the heavens had the same origin.”

    In the Holy Quran, God speaks about the stages of man’s embryonic development, 1,400 years before modern day scientists ‘discovered’ important information on creation of man and his development:

    We created man from an extract of clay. Then We made him as a drop in a place of settlement, firmly fixed. Then We made the drop into an alaqah (leech, suspended thing, and blood clot), then We made the alaqah into a mudghah (chewed-like substance)…[Noble Quran 23:12-14]

    Literally the Arabic word alaqah has 3 meanings:
    leech
    suspended thing
    blood clot

    1. ”In comparing a leech to the embryo at the alaqah stage, we find similarity between the two.” [The Developing Human p.8].
    ”Also, the embryo as this stage obtains nourishment from the blood of the mother, similar to the leech which feeds on the blood of others.” [Human Development as Described in Quran and Sunnah p.36].

    2. The second meaning of the word alaqah is ‘suspended thing’. The suspension of the embryo, during the alaqah stage, in the womb of the mother very appropriately fits this description.

    3. The third meaning of the word alaqah is ‘blood clot’. We find that the external appearance of the embryo and its sacs during the alaqah stage is similar to that of a blood clot. This is due to the presence of relatively large amounts of blood present in the embryo during this stage. Also during this stage the blood in the embryo does not circulate until the end of the third week. So the embryo at this stage is like a clot of blood.

    By examining a diagram of the primitive cardiovascular system in an embryo during the alaqah stage we would notice the external appearance of the embryo and its sacs is similar to that of a blood clot due to the presence of relatively large amounts of blood present in the embryo [The Developing Human, p. 65]

    So the three meanings of the word alaqah correspond accurately to the descriptions of the embryo at the alaqah stage.

    The next stage mentioned in the verse is the mudghah stage. The Arabic word mudghah means ”chewed-like substance.” If one were to take a piece of gum and chew it in his mouth, and then compare it with the embryo at the mudghah stage, we would conclude that they would be almost identical because of the somites at the back of the embryo that ‘somewhat resemble teeth marks in a chewed substance.’

    How could Muhammad (peace be upon him) have possibly known all this 1,400 years ago when scientists have only recently discovered this using advanced equipment and powerful microscopes which did not exist at that time? Hamm and Leeuwenhoek were the first scientists to observe human sperm cells using an improved microscope in 1677 A.D. (more than 1,000 years after Muhammad, peace be upon him]. They mistakenly thought that the sperm cell contained a miniature preformed human being that grew when it was deposited in the female genital tract [The Developing Human, p.9]

    Professor Keith Moore is one of the world’s prominent scientists in the fields of anatomy and embryology and is the author of the book entitled the ”Developing Human”, which has been translated into eight languages. This book is considered a scientific reference work and was chosen by a special committee in the United States as the best book authored by on person. Dr. Keith Moore is a Professor of Anatomy and Cell Biology at the University of Toronto, Toronto, Canada. In 1984, he received the most distinguished award presented in the field of anatomy in Canada, the J.C.B. Grant Award from the Canadian Association of Anatomists. He has directed many international associations, such as the Canadian and American Association of Anatomists and the Council of the Union of Biological Sciences.

    In 1981, during the Seventh Medical Conference in Dammam, Saudi Arabia, Professor Moore said; ”It has been a great pleasure for me to help clarify statements in the Quran about human development. It is clear to me that these statements must have come to Muhammad from God, or Allah, because almost all of this knowledge was not discovered until many centuries later. This proves to me that Muhammad must have been the messenger of God, or Allah [The reference for this statement is on ‘This is the Truth’ (video tape). For a copy of this video tape please contact us].

    Consequently, Professor Moore was asked the following question, ”Does this mean that you believe that the Quran is the Word of God?” He replied; ”I find no difficulty in accepting this.”

    During one conference, Professor Moore stated, ”… because the stagein of human embryos is complex, owing to the continuous process of change during development, it is proposed that a new system of classification could be developed using the terms mentioned in the Quran and the Sunnah (sayings of Muhammad, peace be upon him). The proposed system is simple, comprehensive, and conforms with present embryological knowledge. The intensive studies of the Quran and Hadith (reliably transmitted sayings and reports of Prophet Muhammad, peace be upon him) in the last four years have revealed a system of classifying human embryos that is amazing since it was recorded in the 7th century A.D. Although Eric Statle, the founder of the science of embryology, realized that chick embryos developed in stages from his studies of hen’s eggs in the fourth century B.C., he did not give any details about these stages. As far as it is known from the history of embryology, little was known about the stagein and classification of human embryos until the twentieth century. For this reason, the descriptions of the human embryo in the Quran cannot be based on scientific knowledge in the 7th century A.D. The only reasonable conclusion is that these descriptions were revealed to Muhammad from God. He could not have known such details because he was an illiterate man with absolutely no scientific training.” [This is the Truth -video tape]

   • zebris
    januari 16, 2011 kl. 00:22

    Den hära forskaren du pratar om.. är lite nyfiken, menar du rasbiologi där man utgår efter hur lättretliga raser är det baserad på vilka tron olika raser har?

    Jag har inte glömt kommentera något, däremot har jag inte orkat klicka youtube länken, men jag ska ta mig tiden och se vad det handlar om.

    Sen mitt favoritämne, Hedersmord.
    Precis som du säger så finns det inget hedersamt i att mörda en människa. Det finns en domedag, där alla människor kommer att stå till svars för sina handlingar, och det är en grym straff som lovas människor som mördat andra människor.

    När det kommer till hedersproblematiken så kommer det ifrån Hammaburis lagar, en av första civila lagarna i världen ifrån f.d Mespotamien dagens Iran/Irak. I en av dem hundra lagar som stiftades då, så anges en specifik lag, som stödde familjemedlemmar till att mörda sina döttrar ifall de förlorade sin oskuld. Med det sagt så är det en del av väldig djup kultur som tyvär fått leva in på denna tid, en alldeles fruktansvärd, barbarisk sådan. Jag upprepar att INGESTANS i Quranen finner du en sådan lag där du har rätt att mörda en människa.

    Sen våldtäkt, är inte frågan om indvidens tro (som om våldtäktsmanen bryr sig om sin religion), utan handlar om männens makt (i synnerhet patriarkala kulturer)

    (Om du hade gått igenom Hammaburis familjelagar, så förstår du varför Profeter har behövts.)

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 00:23

    Har du hört uttrycket att göra en anka av en fjäder?

    Att sitta och hitta på en ren pseudovetenskap av lösryckta citat från en dåre krävs en annan dåre för.

    Som jag sagt så har ni en kognitiv förmåga så ni är inte efterblina trots att ni håller er till en eftebliven personkult, men ni är psykotiska när ni svamlar ihop något med stor möda ur några lösryckta meningar eller delar av en mening, ibland bara några ord.

    Kan du inget mer om schizofreni som du kan citera för mig? I så fall träffar du nog huvudet på spiken där med!

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 00:29

    Här är den där araben jag talade om och han är påläst. Det här handlar om att koranen uppmanar till hustrumisshandel och lite längre ner om att slå ihjäl en pojke som kanske trodde saker sóm inte var bra.

    Han slog ihjäl honom på bara en misstanke!

    Håll till godo, odåga!

    http://demokratbloggen.wordpress.com/2010/02/10/svar-till-nalin-pekgul/

   • zebris
    januari 17, 2011 kl. 12:25

    P.s citate

    ”Säg mig, har inte allting uppstått ur ett enda stort stoft” Är direkt ifrån Quranen.

    Ska bara hitta versen också.

  • januari 16, 2011 kl. 00:08

   ”Besides that så är svenskan inte heller mitt modersmål, och med handen på hjärtat så kan jag säga att jag fullständigt inte bryr mig om ett språk som ändå tar slut på Kastrups flygplats. Det har liksom inget värde för mig i min framtid.”

   Om vårt språk betyder nix och noll för dig, varför envisas du då med att klamra dig fast här i vårt land? Har det möjligtvis med alla våra generösa ”pidrak” att göra?

   ”Slå upp stoft, och sen slå upp gasbildningn som uppstod för 4 miljarder sen ,ska du se. När det gäller det vetenskapliga som står i Quranen så har vetenskapsmän tagit fram det idag och är alltså bevisat, du kan t.ex slå upp och se vem Moore är en amerikansk vetenskapsman som skrivit en embryology bok för med studenter över hela världen, nu konverterat till Islam. Är säker på att du hittar den snubbens uttalande vad gäller embryologi utvecklingen som nämns i Quranen.”

   Men du glömmer att nämna att pedofeten trodde jorden var platt. Ändå påstod galningen att han flugit till månen med en magisk häst med kvinno-ansikte kallad burak. För det första så kan man ju undra om han höll andan ute i rymden, dessutom borde han ju sett att jorden var rund om han verkligen varit där ute. Dessutom påstod han ju sig ha kluvit månen i två delar och satt ihop dem igen. Sedan har vi ju det där med hans ”magiska resa” till Jerusalem. Idioten kunde för fanken varken läsa eller skriva. Finns inte en chans att en sådan inavlad barbar skulle kunna förstå komplicerade vetenskapliga teorier som big bang. Så sluta upp med det där dravlet. Ni klarar för böveln inte ens att ta upp er egen olja utan måste anlita gästarbetare för det syftet.
   Vill du verkligen leva som pedofeten på hans tid så kan du ju börja med att slänga ut din dator och andra moderna VÄSTERLÄNDSKA uppfinningar. LOL!!

   ”Sen det hära med att Allah/Gud är inte detsamma som kristnas Gud och övriga så är det så att i Quranen står det tydligt och klart att det finns bara en Gud, och den Guden alla människor tillber är detsamma som i Kristendomen och Judendomen (vi har alla gemensama profeter, dock tror vi på alla profeter och inte bara en utav dem.”

   Er allah är en för-pislamsk mån-gud som dessutom hade tre döttrar. Så mycket för er monoteism.

 29. januari 15, 2011 kl. 23:34

  ”i Quranen står det tydligt och klart att det finns bara en Gud”

  Vi tar det igen…

  ”vi är muslimer som valt att underkasta oss Gud,”

  Se där ja, total underkastelse. Blind lydnad.
  Till en person som levde för 1400 år sen. Personen var analfabet, krigsherre som terroriserade, förslavade och våldtog kvinnor och barn, samt kallblodigt massmördade sina fiender. Denna ökenkrigares ”visioner” med ett osynligt, och högst ovetenskapligt, fenomen nedtecknade instruktioner är det som du underkastar dig?

  Det är, per definition, sinnesjukt.

  • januari 15, 2011 kl. 23:52

   Ja, det får man verkligen hålla med om. Synd att så få mohammedaner verkligen reflekterar över sin tillvarelse och livet i allmänhet.

  • zebris
   januari 15, 2011 kl. 23:53

   Haha!
   Tack väntade på ett sådant svar.

   Om nu Quranen vart skriven av en person för 1400 år sedan, så vill jag gärna ha en förklaring på alla vetenskapsbevis jag nämnt (finns ett hundratal men vi kan börja med)

   1) Big Bang
   2) Embryot som befruktas av spermie (Notera att upp till 1600-talet trodde man i det katolska kyrkan att en mini version människan fanns inne i spermien som växte sig stor i kvinnans livmoder)
   3) Järn ifrån yttre rymden
   5) Beskrivelsen av hur Jorden är uppbyggd med solsystemet.

   För 1400 år sedan någonstans ute i Öknen så kom jag ju denna sjuka man på allt ovanstående, vetenskapliga bevis som först utvecklas fram under vårt århundrande.

   Det är som grejen, det kan omöjligtvis ha skrivits av en människa och än mindre för 1500 år sedan. Sedan så har muslimer inte valt att underkasta sig Profeten Mohammed, däremot följer man hans traditioner till att försöka vara den bästa människan), men den vi valt att underkasta oss under total lydnad är Makten Därute som heter ”Det”. Allah.Gud.Shiva, Kalla det vad du vill. Det är något som ingen har sett, lika lite som man kan bevisa om Gud verkligen finns eller inte finns. Det är väl därför det heter tro?

   Sen när du skriver utan någonsomhelst kunskap. När du lägger upp det på det sättet så låter det brutalt, och jag förstår inte heller vem som hade kunnat underkasta sig något sådant. Men jag har ju ett annat perspektiv på det hela och du hade ju inte tänkt lyssna eller ta till dig så det är ingen idé att argumentera om den saken

   Hade inte krigat med att folk som inte hade någon moral? Som begravade sina döttrar levande? Som behandlade raser olika? Som behandlade kvinnor som hundar? Som dödade varandra? Islam började inte för 1400 år sedan, utan den började med Eva och Adam, Abraham, Isak, Josef, Moses, Jesus och alla andra hyggliga grabbar med Mohammed som den sista utvalda Profeten.

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 00:08

    Du bevisar ju inte ditt svammel, men vill ändå att folk ska tro på dig.

    Men du måste väl förstå att vi inte så lätt tror på en Muhammedans ord med tanke på hur de har skämt ut sig över världen.

    Min fråga är; var står detta i koranen? Citera!

    1) Big Bang
    2) Embryot som befruktas av spermie (Notera att upp till 1600-talet trodde man i det katolska kyrkan att en mini version människan fanns inne i spermien som växte sig stor i kvinnans livmoder)
    3) Järn ifrån yttre rymden
    5) Beskrivelsen av hur Jorden är uppbyggd med solsystemet.

    Du låter ju som ett Jehovas vittne som skulle bevisa att redan på biblisk tid visste man att jorden var rund. Han slog upp ett bibelcitat och läste: ”Över hela jordens rund…”

    Han insåg alltså inte att översättaren kan ha skrivit det så för att det skulle ligga rätt i mun på en präst när han predikar.

    Jag antar att dina korancitat är av samma pellejönskaliber.

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 00:37

    Är du en hona?

    Då var du mig en kavat liten jävel! Jag utgick hela tiden ifrån att du är en hanne, för det verkade så på resonemanget.

    Kanske du är hermafrodit?

   • januari 16, 2011 kl. 08:56

    Det var en himla massa dynga det där. Synd att det inte var av den sorten att man kunde spridit ut det på en åker så hade det åtminstone kommit till någon nytta. Well, har vi begravt människor levande? Måste så fall ha varit väldigt länge sedan medan jag sås ent som förra året läste om ett dylikt fall i Turkiet där familjen skam-mördade en dotter på just det viset. Vi praktiserar i alla fall inga sådana barbariteter längre men det gör ni. Och nog har vi hört den där gojan om att Adam & Eva minsann också var mohammedaner. Och en massa annan strunt som att djur minsann också föds som mohammedaner. Fast det gäller väl förstås inte grisar, apor och hundar antar jag. Eller att vi kuffar egentligen också föddes som mohammedaner men glömde det vid födslen. Om det är sant så får man väl närmast vara tacksam i så fall för det. LOL!!

   • januari 16, 2011 kl. 08:59

    Du har tydligen fullständigt ignorerat mina svar till dina fullständigt huvudlösa ogrundade påståendena. Blev det månne för mycket för lilla ärt-hjärnan kanske? LOL!

 30. zebris
  januari 16, 2011 kl. 01:13

  Demokratibloggen: Jag är av det kvinnliga könet ja. En väldigt ung sådan också.

  Vad fan ska det betyda, ”trodde så på resonomanget” Så förklara mig, hur tänker en man? Jag försvarar det jag tycker är rätt och räds mig inte ifrån människor.

  Sen den hära mannen nu som misshandlar någon nämner du i något annat inlägg: Jag förstår hur frustrerande det ser ut, men det gör det för mig också. Men seriöst, hur ska jag kunna förklara hans psykotiska betéende? Du ber mig göra något jag inte kan förklara och det är hur människor betéer sig och bryter mot sina egna lagar, eller ska jag skicka länk på Englas mördare, så kan du förklara mig hur svenska män betéer sig? Eller Lasermannen? Jag kan inte förklara indviduella människors betéende. Jag blir minst lika upprörd när jag ser sådant som du blir.

  Sen vad gäller korancitaten och dem vetenskapliga bevis jag har nämnt, om du kikar in på hemsidan, som jag la upp i tidigare inlägg ska du se vad du hittar där. Ge det 10 minuter av ditt liv, sen när du läst korancitaten som nämns där, kan vi ju diskutera tolkningen till det, som flera världsledande vetenskapsmän också ställt sig bakom och beundrat.

  Du kan börja kontra med de två korancitat jag la upp.

  • NOG!
   januari 16, 2011 kl. 01:26

   ”englas mördare är svensk så buhu ni är så hemska”
   VISST det är han, och tex så begås närpå hälften av alla våldtäkter i Sverige begås av invandrare, trots att ni bara är några få %! Det är en överrepresentation på 1000(!) procent. http://klartexten.wordpress.com/2010/08/26/utomeuropeisk-invandrare-10-ggr-fler-valdtakter/

   Så kom inte och snacka brott med oss. Det är inte vi som inte kan bete oss eller har en främmande sjuk kultur som inte är värd ett skit, det är inte vi som är objudna gäster i annans land. Sverige är vårt och kommer så förbli.

   PS. Varför fortsätta att diskutera med denna idiot? Hon är ju uppenbarligen inte frisk i huvudet.. och vi har redan bevisat det.

   • zebris
    januari 16, 2011 kl. 09:33

    Tänk jag vill snacka brott med er? Jag menar ni har obviously rätten att kränka ”främmande kulturer” och direkt anklaga andra kulturer som då inte är svenskt för att direkt vara brottsliga, så har jag mer än rätt och vända på situationer för du ska förstå hur jävla oklokt det låter.

    Är vissa kulturer mer brottsliga än andra tycker du? Ligger det i etnicitet, färg och ras i tendens att begå brott?

    Problemet ligger inte i religionen, för i dem senaste kommenterarna nu så ser jag hur ”kulturen” är ett issue och jag undrar vilken kultur ni pratar om, det är inte indonesisk kultur ni verkar ha problem med? Arabisk? Kinesisk?

    Sen när du säger ”vi”, vem syftar du på då?

    Tycker jag fick det bevisat igen, inget annat än rasistiska undertonningar som gäller.

 31. NOG!
  januari 16, 2011 kl. 01:16

  Jag ser att zebris nu sitter och citerar Koranen.. Är det inte intressant hur hon kan ta och vifta med denna såfort den ”stödjer” (eller ja, hon försöker få det till att den stödjer) det hon hävdar.. MEN så fort vi tar upp citat som direkt och klart som vatten påvisar Islams våldsamma och extremistiska skitnatur så har hon inte tid att diskutera Koranen osv? Vilket hyckleri. Vilket skitsnack.

  Som sagt hon måsta tro att vi är dumma i huvudet som inte skulle kunna se hur mycket SKIT hon pratar, men det är klart.. Hon utgår väl bara från att vi skulle vara lika korkade som hon själv är. Det är ju vad hon är van vid hemifrån, en IQ som ligger nära utvecklingstörd nivå.

 32. Utlandssvensk
  januari 16, 2011 kl. 02:07

  @NOG!
  ” Det är inte vi som inte kan bete oss eller har en främmande sjuk kultur som inte är värd ett skit, det är inte vi som är objudna gäster i annans land. Sverige är vårt och kommer så förbli.”

  Det här med objudna gäster är inte sant, tyvärr. Sverige har öppnat dörren på vid gavel för dessa figurer och en förkrossande andel av väljarna har röstat på partier som stöder detta. Som du säkert kan gissa gillar inte jag detta men likväl är det sant.
  zebris är en väldigt typisk muslim, enligt min uppfattning. Det är precis så där som de resonerar och tänker. Men alla läskunniga personer hade mycket lätt kunnat konstatera detta 1991. Likväl har nästan 100% av befolkningen fullständigt struntat i att ta reda på vilken typ av människor det är som vi har bjudit in till vårat land. Ansvaret för detta faller, enlig min uppfattning, tyngre på de svenska väljarna än på de svenska muslimerna.

 33. ruben
  januari 16, 2011 kl. 02:16

  Zebra! Att du skulle vara en kvinnlig muslim tror jag inte ett dugg på. Du ljuger som en imman!!
  För att jag skall konvertera så vill jag att du kommentar Jerrys inlägg i tur och ordning. Du försökte glida undan en gång men nu är det upp till bevis. Lite får du väl bemöda dig för att värva en konvertit.

  Citat Så tydligt och klart i Koranen att alla otrogna ska dödas,
  • “Dräp de otrogna (ickemuslimer) varhelst du hittar dem.” Sura 2:191
  • “Gör krig mot de otrogna som bor i ditt grannskap.” Sura 9:123
  • “När tillfälle ges, döda de otrogna var hälst du fångar dem.” Sura 9:05
  • “Andra religioner än islam är inte acceptabelt” Sura 3:85
  • “Judarna och de kristna är perversa, slåss mot dem.” Sura 9:30
  • “Lemlästa och korsfästa de otrogna om de kritiserar islam” Sura 5:33
  • “Straffa de otrogna med kläder av eld, böjda järnstänger, låt kokande vatten smälta deras hud och bukar.” Sura 22:19
  • “Längta inte efter fred med de otrogna, halshugg dem när du fångar dem.” Sura 47:4
  • “Terrorisera och halshugga dem som tror på andra skrifter än koranen.” Sura 8:12
  • “Muslimer måste uppbåda alla vapen för att terrorisera de otrogna.” Sura 8:60

  • zebris
   januari 16, 2011 kl. 09:43

   Du behöver inte tro på att jag är en kvinna eller inte;) Men det är jag, sen om jag är för ”hård”, eller har min kunskap eller för att ni aldrig talat till en muslimsk kvinna som är så stark i sin tro och allmänn utbildad är en helt annan jävla femma. Så tro vad du vill tro. You aint got a shit on me

   Jag glider inte undan några kommenterar, men jag får tydligen inte ”lösrycka citat”, kommer jag med fredliga korancitat så är det dynga och skitsnack och ingen tar det på allvar, men när ni hittar något som ni tror ni har rätt till att läsa rakt av, då finns det inget i att diskutera.

   Om du först läser korancitaten jag lagt upp, så försök att tolka dem direkt och se om du förstår dem utan att läsa kommenterarna till dem (de vetenskapliga jag la ut, samt i allra översta inläggen)

   Du måste se ur hela helheten, jag kan inte svara på löstryckta citat jag heller. Ge mig hela versen istället och vad de heter. Så kommer jag tillbaka med ett svar.

   Sen tycker jag det är oehört intressant hur det kommer sig att citat som tar upp våld är ni väldigt snabba med att tro på att det är så det ska vara, men såfort man lägger upp andra korancitat så har ni rätt att ”inte tro på dem”. Men anyways,

   Och slutligen för Robin.
   1) Anledningen till att jag inte svarat på dina inlägg är för att du tydligt brister i att hålla en diskussion på moget nivå, jag har ingen lust eller tid att dividera med en varsele som för mig är längre än en hund, nämligen du. Men du var sjukt rolig i något inlägg, tack för den, skrattade faktiskt=)

   • januari 16, 2011 kl. 23:11

    Du skall ha ett stort tack för att du i ditt svar till mig visar ditt sanna ansikte, vilket är en riktig nazist-slyna. För om jag nu enligt dig är lägre än en hund så har jag naturligtvis inte rätt till mitt eget land, utan skall bara vara tacksam för att ni mohammedaner kommer och tar över så att det kan bli mohammedansk reda till slut. I gengäld får du en video tillbaka. Vem vet, kanske detta är framtiden du drömmer om?

 34. Melinda
  januari 16, 2011 kl. 02:36

  Om det inte vore så sjukt´så vore det nästan komiskt. En i Sverige född parasit som först påstår sig vara ‘moderat’ försöker vilseleda med sina muslimlögner. När det inte funkar blir muslimen ilsken, kränkt kanske? och visar sitt riktiga jag.
  Summa summarum, vi måste reta dem mera så att flera visar sina rätta jag. Då kan vi kasta ut dem tillsammans med landsförrädarna.

 35. januari 16, 2011 kl. 09:16

  OMFG…

  idag utbildar jag mig till en läkare, vem vet kanske din framtida läkare?;)

  Nej, Jag kommer aldrig att ha en läkare som tror på osynliga sagoväsen, och förhoppningsvis får du heller aldrig ut någon yrkeslegitimation i ett civilserat västerland:

  2) Embryot som befruktas av spermie (Notera att upp till 1600-talet trodde man i det katolska kyrkan att en mini version människan fanns inne i spermien som växte sig stor i kvinnans livmoder)

  Uppenbarligen förstår du inte vad vetenskap är ens.

  • zebris
   januari 16, 2011 kl. 09:24

   Bästa Dannie!
   Jag ser inte heller ut som en mainstream muslims så du aldrig kunnat ana något heller, men så visste du kanske inte heller att religion avgör inte vem som får bli läkare eller inte, klarar du av en hård utbildning på 6 år eller så gör du det inte.

   Förlåt men en halvkass länk på hur man ska motbevisa det som sägs i Quranen går inte att säga emot en världsledande embryologiproffessors uttalandet.

   Så sug du på den.

   • januari 16, 2011 kl. 09:35

    Låt oss sammanfatta, du tror på tusen-och-en-natt-sagor framför beprövad empirisk vetenskap, och den hippokratiska eden, vilket gör dig direkt olämplig som läkare i västerlandet.

    Kanske du kan fungera som häxdoktor i Afghanistan, fast kvinnor står inte så högt i kurs där…

    Sen är läkarutbildningen -med AT tjänst 7 år.

   • zebris
    januari 16, 2011 kl. 09:51

    Och om jag så tror på en ko, vad har det med min IQ att göra? Låt mig dyrka vilken jävla sten jag vill dyrka om jag så har lust till det, vem är du och vad har du med min tro att göra?

    Sen om du personligen har ett problem med att det finns välutbildade människor som inte släpper sin tro, och du har svårt att bemöta det så vetefan.

    Som tur är så är det inte du som ger mig en framtida diplom med EU som hela plattform

    Trodde väl att den var lite längre i Sverige. Men jag läser utbildningen i utlandet, läser den inte i Sverige heller och i England så är det iaf 6 års utbildning, sen tar jag AT tjänsten separat.

   • Demokratbloggen
    januari 16, 2011 kl. 10:18

    Här bevisar du din låga IQ:

    ”Och om jag så tror på en ko, vad har det med min IQ att göra? Låt mig dyrka vilken jävla sten jag vill dyrka om jag så har lust till det, vem är du och vad har du med min tro att göra?”

   • januari 16, 2011 kl. 23:03

    Huckle måste du ha, annars är du ingen riktig mohammedan-hona. Allting på kvinnans kropp är awra utom ansiktet och händerna. Så du måste täcka din awra för annars gör du dig skyldig till shirk och blir en kufr, precis som oss. Hade vi sett dig ute på stan så hade vi naturligtvis inte kunnat veta att det var du, signaturen zebris men jag är fullkomlig övertygad om att vi hade sett att du är mohammedan.

 36. januari 16, 2011 kl. 10:04

  Och om jag så tror på en ko, vad har det med min IQ att göra? Låt mig dyrka vilken jävla sten jag vill dyrka om jag så har lust till det, vem är du och vad har du med min tro att göra?

  Det vore mer logiskt om du trodde på kossor -som finns, än djinner som är fantasier.
  Du verkar ha svårt att förstå, normalt funtande människor vill inte ha någon som underkastar sig en 600-tals sekteristisk pedofilprofets galna instruktioner, som sen ska laga trasiga människor med skalpell.

  England, Luton kanske?

  • zebris
   januari 16, 2011 kl. 10:18

   1)IQ handlar om antalet synapser som finns mellan dina nervceller har inget att göra med val om tro om du inte visste det.

   2)Tro är just vad det handlar om, att tro, tror du inte jag gått runt och undrat om Gud verkligen finns? Jag har inga bevis på att Gud finns eller inte, men vissa saker som nämns i Quran verkar peka åt det hållet.

   3) Har du hört talas om det binära talsystemet (mattematiken) Där 1+1= 1 eller 0+1=0. Ibland är det möjliga omöjliga.

   4) Kan du bryta matematikens gåta, så blir jag ateist. Ingen kan och kommer någonsin till att kunna det.

   5) Slappna av nu, det är ingen sådan person jag tror på, möjligtvis du men inte jag. Jag vill inte börja använda massa namn, men jag skulle uppskatta om du använde mer vuxen ton på dina argument, dumförklara inte mig eller en hel religion. Ingestans har jag dumförklarat dig så gör inte detsamma är du snäll. Men om du känner att du mår bättre i att häva ur dig saker så kommer jag sluta svara på dina inlägg

   • januari 16, 2011 kl. 10:35

    2)Tro är just vad det handlar om, att tro, tror du inte jag gått runt och undrat om Gud verkligen finns? Jag har inga bevis på att Gud finns eller inte, men vissa saker som nämns i Quran verkar peka åt det hållet.

    Du är inte en rättrogen muslim om du skriver så, alternativt du är en taqiyya muslim som nu börjar känna dig pressad?
    Islam, bokstavligen, vilket du redan nämnt, betyder ordagrant underkastelse.
    – Det finns inget utrymme för egna tro-tolkningar. Fråga Imamen.
    Koranen är Koranen. Ofelbar. Enligt dig?

    5) Slappna av nu, det är ingen sådan person jag tror på, möjligtvis du men inte jag.

    Hoppsan, hädelse?
    Vi kan göra ett enkelt lackmust-test. Kommer du som läkare att behandla ”sionister”, dvs judar, att bli friska -så de kan leva?

    Abrogera, verbatim, koran-instruktion:
    062.006
    YUSUFALI: Say: ”O ye that stand on Judaism! If ye think that ye are friends to Allah, to the exclusion of (other) men, then express your desire for Death, if ye are truthful!”

 37. zebris
  januari 16, 2011 kl. 10:53

  Demokratiblogg

  När man har att göra med flock höns, så måste man bryta ned sina åsikter på ett väldigt primitivt sätt för att hönorna ska förstå. Sen bevisar det nivån på era diskussionsförmågor.

  Förresten, hur gick det med länken jag bad dig titta på, tror knappast Moore har låg IQ. Haha. Eller det är bara skitsnack?

  Precis som korancitaten där ni rabblar upp, så kan man inte tolka det ordragrant, ett perfekt exempel på det är t.ex

  [30:0] I Guds namn, Den Barmhärtigaste, Den Nådigaste

  [30:1] A.L.M.* (Står för Alif.Mim.Nuun)
  (Orden har ingen förklaring på vad de betyder)

  [30:2] Romarna kommer säkerligen att besegras.

  [30:3] I det närmaste landet. Efter sin förlust, kommer de att resa sig igen och vinna.

  Titta speciellt på det sista versen, i det närmsta landet, vad närmsta landet till vilket land syftade Gud på? Du ser de går inte att tolka direkt, du måste ha hadither och historisk kunskap för att kunna ha en förståelse för vad versen tycks handla om. Idag har det visat sig att det var vid döda havet någonstans som romarna blev besegrade (?) Jordanien någotsådant, kommer även ihåg att det mest intressanta var att vetenskapsmän och andra ledande forskare menar att det är ingen slump att världens lägsta havspunkt nämns som ”In the nearer land”

  Visserligen är ”Jihad” verserna mer eller mindre direkta, men där återigen måste du ta i akt, med historien, och hadither. Sen har vi hundratals verser som säger emot som t.ex.

  Ni postade upp:
  • “Dräp de otrogna (ickemuslimer) varhelst du hittar dem.” Sura 2:191

  Och då postade jag upp denna:

  Say : O ye that reject Faith!
  I worship not that which ye worship,
  Nor will ye worship that which I worship.
  And I will not worship that which ye have been wont to worship,
  Nor will ye worship that which I worship.
  To you be your Way, and to me mine.

  Varför skulle Gud be oss på ena sidan döda i vad man säger al-kafirun= Disbelievers,för att sedan lämna dem ifred? Du förstår ju själv att det är en pussel som saknas, hela Quranen skulle vara motsägelsefull, och det är just precis det jag menar, man måste titta på viktiga datum, historia och Hadither som används som underlag för att få fram en bästa möjlig tolkning. Du är inte tillåten till att tolka rakt av, däremot så tror jag verserna är aktiva när du befinner dig i krig, men även där så kommer det ansvar på vad man får göra och inte göra.

  Jag ska hitta fler korancitat, jag kan inte Quranen utantill, därför kan det vara svårt för mig att veta vart man ska börja.

  • zebris
   januari 16, 2011 kl. 11:06

   Jasså Dannie har helt plötsligt blivit Gud, vem är du till att bestämma eller döma till vad som är en ”rättrogen muslim”? Vad är en rätttrogen muslim för dig?

   2) Bästa beviset för att Gud finns är naturen, av det jag menade med matematikens gåta, är att språket med tal och räknesystem uppfanns med människan hon själv, vi kom fram till massa saker med formler och upptäckte att oj, det är stämmer ju bra övverens med naturlagarna ute i naturen. Hur och varför det är så har ingen människa någonsin kunnat bryta, inte forskarna själva och jag tvekar på att de någonsin kommer att göra det heller, ett språk som uppfanns av människor, visade sig att det stämde bra med dragningskraften bland planeterna i yttre rymden, så nej vi bevisade aldrig något, utan vi bekräftade något som redan fanns där. Och eftersom vi människor inte ligger bakom naturen och dess skapelse så är jag helt övertygad om att det är kraften där ute som många väljer att kalla för Gud

   3) Pressad för vad? Jag är superstolt över min religion och tar mig gärna tiden att diskutera det över nätet med envisa människor lik dig, jag är minst lika envis, jag försvarar det jag tror på och står för. Så pressad tror jag inte är det rätta, snarare pressad till att plugga det jag har prov inför än att sitta och driva bort tiden på något jag egentligen vet inte kommer att förändra.

   4) Att du ställer mig sån fråga, visar att ni brister i stora kraftiga okunskaper, för mig som framtida läkare (om jag väljer att fullfölja min utbildning) så är det min muslimska plikt i enlighet med Islam, att jag behandlar en person oavsett vem den är, om inte det så straffas med en av de mest allvarliga dödsynder, något jag kan bli stenad för i andra länder. Ingestans står det i Quran, eller hadither att jag inte får behandla människor.

   Du och de övriga hönsen samt de arabiska fanatiker som fått för sig att fritt bokstavstolka Quranen (fastän den största muslimska ledaren Profeten frid vare över honom) uppmanade oss muslimer för 1400 år sedan till att inte bli extremister, det är ni som är ondskan. Ni som i era psykotiska små ärthjärnor som förlorat all stånd till vad som är mänskligt och omänskligt.

   • januari 16, 2011 kl. 22:55

    Jag orkar inte bemöta alla dina stolligheter, det är alldeles för tidskrävande och lika meningslöst som att tala till en vägg. Men en sak skall du ha klart för dig, om du lyckas ta din läkar-licens, du kommer aldrig möta mig i alla fall. Kommer nämligen rata alla läkare med mohammedan-namn. Har ingen lust att bli behandlad med kamel-piss, lysrör och nadra stolligheter.

  • Demokratbloggen
   januari 16, 2011 kl. 11:29

   Att jag inte har svarat beror på att jag inte ids!

   Jag har haft en del med Jehovas vittnen att göra och de babblar på lika sinnessjukt som dig. Religiösa fanatiker är inte riktigt funtade. Antingen är de hjälpklassare så att de inte är i stånd att förstå ett resonemang. Med andra ord har de låg IQ, vilket inte är antalet synapser som du tror, utan istället kognition, att synapserna inte kommunicerar med varandra i den hastighet som är normalt, Ett annat ord för det är tröghet eller flegmatism.

   Om det inte är så att de är hjälpklassare så visar de upp direkt psykotiska drag, och då har de fel på känslolivet eller svag EQ som det kallas.

   Observera nu att jag inte längre ids tjattra med dig. Det är däför jag sällan får sådana tjafsmajor som dig på min blogg, för jag låter dem gå till skräpposten efter en tid.

   Jag ids inte tjafsa hur länge som helst med en pappskalle helt enkelt!

   • zebris
    januari 16, 2011 kl. 12:47

    En sak som jag tycker är förrvirrande är att:

    Du påstår jag är religiös fanatiker
    medan en Melinda påstår jag vill utge mig för en moderat muslim?

    Korrektion: Jag är den muslim jag tror Gud vill att vi ska vara. Precis som majoriten av världens muslim också är.

    Och Demokratiblogg: Vem du än är, vet du vad värdighet är? Hade du haft det så hade du kontrat, det jag precis skrev tydligt och klart i ovanstående inlägg, men du har själv inget svar. För du vet innerst inne att ja, så kan det faktiskt vara.

    Score: På tal om IQ och tröghet och nervcellers synapser, är det inte fantastiskt att läsa om hur alla dessa små elektriska impulser som flödar igenom dessa celler egentligen bara är Na och K joner som går in och ut ur cellen och förändrar cellens permeabilitet vad som då skapar action potential depolarization, helt fantastiskt. Nej men det gjordes
    också av slump!

    Nej då jag kan lägga ner det om du så önskar, inte tänker jag insistera på en diskussion du vägrar delta i, då är det inget roligt och då dör diskussionen i och med att du redan bestämt dig för vad du anser om ämnet vi avser diskuterade om.

    Jag går inte till personliga attacker i en sak jag argumenterar för, vilket återigen bevisar på vilken nivå du befinner dig på. Du vill gärna insistera på att jag är en pappskalle, paranoid och fanatiker, ändå är det pappskallen, paranoida fanatikern som behåller sitt lugn och visar dig respekt för människan du är?

    Som sagt, jag lägger ner det eftersom jag tror jag fick fram det jag ville, och jag tror att du innerst inne fick dig en liten tankställare, för ingen av er kunda motbevisa verserna där vetenskapen nämndes.

    Hade det inte varit för era frågor så hade jag inte heller svarat på dem. Men ni ville jag skulle kontra Quran verserna vilket jag gjorde (iaf en del utav dem.)

    Dock förstår jag hur skrämmande det måste vara för att så många miljoner människor följer och lever efter regler i en skrift som skrevs för 1400 år sedan. Mer än att tro på något man aldrig sett och ändå vara så hängiven sin religion. Jag förstår att ni känner er hotade, det är faktiskt något helt otroligt och unikt för muslimer.

    Melinda: Om du kan och vågar, så får du mer än gärna spåra upp mitt IP nr, och kasta ut mig hur mitt eget hus.

    Tills dess ber jag dig vara tyst om du inte har något bättre att säga.

    Hälsningar Parasiten.

   • januari 18, 2011 kl. 02:11

    Tack för dagens skratt!!!!

  • januari 16, 2011 kl. 11:49

   Och då postade jag upp denna:

   …Och ”glömde” denna instruktion:

   086.017
   YUSUFALI: Therefore grant a delay to the Unbelievers: Give respite to them gently (for awhile).

  • januari 16, 2011 kl. 22:57

   Väldigt vad du har hakat upp dig på höns. Bor du möjligtvis i Roesngård (Sveriges största hönsgård)?

 38. januari 16, 2011 kl. 11:03

  Precis som korancitaten där ni rabblar upp, så kan man inte tolka det ordragrant,

  Taqqya, eller är du bara djupt okunnig om din egen sagoskrift?
  Praktiserande muslimer ska underkasta sig verbatim.

  Jag ska hitta fler korancitat, jag kan inte Quranen utantill, därför kan det vara svårt för mig att veta vart man ska börja.

  Du ska börja läsa bakifrån, abrogera, för att veta vad som är giltigt.
  Sen ska du läsa verbatim, ord för ord.
  Här har du en koranskola jag skrivit -för alla oss otrogna kuffrar.

  http://missionxp.webblogg.se/2011/january/varfor-islam-ar-en-psykisk-storning-i-krig-me.html
  http://missionxp.webblogg.se/2011/january/lat-oss-lyssna-pa-vad-muslimer-har-att-saga.html
  http://missionxp.webblogg.se/2011/january/det-finns-ingen-inbyggd-terrorism-i-islam.html
  http://missionxp.webblogg.se/2011/january/sverige-ett-land-i-krig-varfor-inte-tro-pa.html
  http://missionxp.webblogg.se/2011/january/tager-du-denne-muslim.html

  Återkom när du läst klart och förklara sen om något är ”feltolkat”…

  • zebris
   januari 17, 2011 kl. 15:30

   Ingestans står det att en muslimsk skall underkasta sig Quranen verbatimt, du kan inte heller läsa Quranen utan att ha läst 1) Hadither som är en del av sunna 2) Historien. Sen kan du börja tolka. Men ordagrant vet jag som sagt inte vad du har fått det ifrån. Ibland kan man förstå, och bland inte. Men nästan alla verser i Quranen har en förklaring och dem förklaringarna följer 2 andra miljarder muslimer.

   Jag tror inte heller det handlar om vem som tolkar rätt eller fel, det handlar om med vilka ögon du läser en bok. Dessutom väljer Gud endast ut de Gud vill vägleda. Resten famlar runt i mörkret. Är du döv så blir du ännu dövare, och de ”blinda” mer blinda. Det är mitt svar till dig. Al-Baqara. Den är för dig.

 39. januari 16, 2011 kl. 11:38

  I väntan på att Cavatus godkänner ett inlägg nedan med referenser skall jag med glädje informera…

  Jasså Dannie har helt plötsligt blivit Gud, vem är du till att bestämma eller döma till vad som är en ”rättrogen muslim”? Vad är en rätttrogen muslim för dig?

  …vad din, döda sen 1400 år, ökenkrigarprofet beordrade -för all tid och evighet:
  Taqwa.
  Kan du inte din Taqwa?
  Du ska frukta din Allah, och underkasta dig att göra exakt vad Allah har beordrat i Koranen.

  Du och de övriga hönsen samt de arabiska fanatiker som fått för sig att fritt bokstavstolka Quranen (fastän den största muslimska ledaren Profeten frid vare över honom) uppmanade oss muslimer för 1400 år sedan till att inte bli extremister, det är ni som är ondskan. Ni som i era psykotiska små ärthjärnor som förlorat all stånd till vad som är mänskligt och omänskligt.

  Fredens religion har talat, snart kommer svärdet fram… Allah uber Alles. Sieg Allah!

 40. januari 16, 2011 kl. 12:56

  Dock förstår jag hur skrämmande det måste vara för att så många miljoner människor följer och lever efter regler i en skrift som skrevs för 1400 år sedan. Mer än att tro på något man aldrig sett och ändå vara så hängiven sin religion. Jag förstår att ni känner er hotade, det är faktiskt något helt otroligt och unikt för muslimer.

  Nejdå, det är inte alls unikt för hjärntvättande muslimer.
  De flesta psykiskt skadliga sekter fungerar på det sätt du beskriver.

 41. svenskamerikan
  januari 16, 2011 kl. 13:34

  Den här berättelse är mycket bra. Alla svenskar behöver att förstår det.

  Tack, Cavutus.

 42. Jerry
  januari 16, 2011 kl. 15:23

  ”Glöm inte att det är lättare att vara muslim i London, New York och Stockholm än att vara kristen i Mellanöstern eller Nordafrika.”!

  ZEBRIS pysslar Dawah!

  Hur kommer det sig att det blir hot mot den västerländska (kristna) värden när det påstås av muslimer att VI smädar deras religion?

  Muslimer som kommer till europa FLYR från de sekulära regimerna i Algeriet, Tunisien, Turkiet, etc just för att få religionsfriheten för att sakta skapa ÄKTA muslimska samhällen (som beskrivet i Haditherna och Koranen).
  Med andra ord – de flyr sekulära regimer som försvarar kvinnors rättigheter m.m. till blåögda puckade europeiska länder där de får fritt utlopp för sin bokstavstroende islam.
  I Egypten exempelvis får du gärna vara muslim och visa upp din tro, men går du för långt så kan du ”försvinna”.
  Här i Europa så får de muslimska samfunden t.o.m. skattepengar för att bedriva sin ”Dawah”.
  Otroligt hur Européer som du precis likt de tre små aporna vägrar att se faran, tala om faran eller höra om faran.

  VÄRLDSHERRAVÄLDE är vad islam eftersträvar.
  Troende muslimer befalls att utöva jihad.
  Troende muslimer befalls att införa sharialag.
  Troende muslimer befalls att införa islam i hela världen. Och det är Koranen som befaller.

  Erbakan, en tidigare turkisk premiärminister yttrade: ”Hela Europa kommer att bli islamiskt. Vi kommer att erövra Rom.”
  Glöm inte att Recep Tayyip Erdoğan har på ett möte i Tyskland uppmanat sina landsmän som är bosatta i Tyskland att INTE assimilera sig!

  Jag tror inte att jag överdriver om jag påstår att nu är fundamentet till islams VÄRLDSHERRAVÄLDE färdiggjuten.

  Erövringen av västvärlden ordnar de med ”Make Love not War”.
  Medan västvärldens standard familj består av två barn så förökar sig muslimerna som kaniner.

 43. jocke i baren
  januari 16, 2011 kl. 16:33

  Ullenhag är urtypen för en svensk politiskt korrekt politiker.
  Han vänder sig till s k muslimska företrädare som vi inte vet om de verkligen företräder majoriteten av muslimerna i Sverige.
  Vidare ser han inte problemet med religionen Islam utan problemet är svenskarnas Islamofobi.
  Med tanke på det attentat som skedde i Stockholm och dess orsak, är det inte så konstigt att rädslan för vad som kan utföras med Islam som bakgrund ökar.
  Sedan skall vi inte glömma attentats männen som nu sitter anhållna i Köpenhamn.
  Hur många pursvenska självmordsbombare finns det?

 44. Melinda
  januari 16, 2011 kl. 19:04

  Zebris, jag anser dig vara fullkomligt sinnesrubbad samt en obehaglig parasit.
  Tids nog blir du utkastad 🙂 BNP växer i UK, underbart!

 45. NOG!
  januari 16, 2011 kl. 22:47

  Precis. Snart kastas masken och svärdet åker fram när fredens utövare skall bevisa hur fredliga dom är.. De flesta erkänner när provocerade nog och häller ut det inre hatet dom bär på och försöker dölja. Såsom här tex: http://www.voter.se/livsstil-6/tror-du-att-familjen-r-ansvarig-fr-varje-familjemedlems-beteende-och-livsstil-1762.html?offset=20#kommentera

  Diskutera Islam med muslimer och se det själva.. i praktiken ALLA börjar tillsist hota med våld, bruka våld, eller skrika ut om att de minsann kommer ta över och då jävlar.

  Om Islam är en fredlig religion VARFÖR är muslimer så våldsamma? Varför ser muslimska länder ut som dom gör? De motbevisar själva detta larv VARJE DAG.

 46. januari 17, 2011 kl. 10:44

  Här ska ni få en bra anledning att aldrig anlita vår blivande läkare. LOL!

  Well , yes , Cancer is caused by a kind of demons , those demons look like the cancer sign (like a black spider) ,
  thats why modern medicine cant cure it , because its not physical disease its a demonic disease ,
  muhamed (PBUH/peace be upon him) have mentioned the cancer and its direct relationship to demons ,
  he called it in arabic ”wakhz alshayateen” in english ”satans stabbing” , why he called it stabbing ?
  because demons first stab there victim with there sharp needles , and if you ask any person who have cancer
  if he experienced stabbing ”like sombody stabbed him” before he discovered the cancer he will say yes ,
  but he dont know what cause that because most people dont believe in such things like demons ,
  will the cure of cancer is very simple , all what you have to do is :

  1) learn arabic or bring a muslim who read arabic .
  2) bring pure drinking water.
  3) read or recite the quran , its enough to read alruqaya ayat or albaqara surah,
  while your mouth is very close to the water 1 inch.
  4)keep drinking and washing your body from this water 60 days.
  5)do the same on olive oil and rub in and oil your whole body every day with it.
  6)keep reading quran and hearing it every day (study it).
  7)remove all sculptures from your house.
  8)dont touch any animals like cats and dogs and keep it 30 meters away from your house.
  9)dont eat pork meats.
  10)dont eat uncooked meats like sushi eat only very well cooked meats.
  11)help the poor people around you as you could do good things to others.
  12)keep away from adultry and porn…remove it from your head forever.

  Note : demons can change there shapes and size as they like thats why cancer also change its size always,because its from the same material demons were created from.

  Note : albaqara mean ”the cow” and its a name of a section in the holly quran.

  finally cancer is resolved.

  thanks!

  http://www.unexplained-mysteri

  • Demokratbloggen
   januari 17, 2011 kl. 10:53

   Märkligt att inte honung skulle vara med för det var ju Muhammeds all round medicin. Han praktiserade själv som medicinman eftersom han ville göra gällande att han var profet, så han ordinerade alltid honung. Och den som inte blev bra hade fått för lite honung och då skulle kvinnan som bringade honom för lite honung få stryk, oftast med döden som följd.

   • zebris
    januari 17, 2011 kl. 15:21

    Under Profetens tid förekomm det en bekräftad stening som alla muslimer är övverens om. Att jömföra med dagens 500 och jag vet inte vad som uppkommer. Nej du, det är andra krafter som styr Mellanöstern, jag hoppas innerligt att Tunisien visar vägen för andra arabiska länder så folket bekämpar korrupta arabiska regeringar.

    Israels premiärministers kommentar?: Demokrati i Mellanöstern ”hotar” Israels säkerhet.

    Mindre rapportingar om Tunisien då man i Europa (i synnerhet med Frankrike i toppen) velat ha Ben Ali runt sina armar, ett sätt att motverka Islam ( och dess influenser)(då de genom dikatatorn förbjudit slöjor i skolor exempelvis) samma som i Egypten.

    Du som kallar dig för ”demokratibloggen”, vad har du att säga om Tunisierns och andra arabiska länders vilja till demokrati och yttrandefrihet men möts av kommenterar likt Israel? Är demokrati bara för västvärlden och vissa etniciteter? Är demokrati fråga om ras? Eller är det Västerlänska länder som dumförklarar araber med att ”de kan inte hantera frihet och kunskap?

    P.s glöm inte vitlök och dess magiska krafter heller.

   • Demokratbloggen
    januari 17, 2011 kl. 16:24

    Du påstår att du är mycket ung så du vet inte att Tunisien idag är en kopia på vad som hände Iran.

    ”Tunisien visar vägen för andra arabiska länder så folket bekämpar korrupta arabiska regeringar.”

    Duger det inte med Iran för att visa vägen för dig?

   • januari 17, 2011 kl. 22:45

    Jag har sett, om än inte massvis, ändå ett antal olika steningar, dels på foto men även på video. Den senaste jag såg för nån vecka sedan var filmad i Afghanistan och det enda ovanliga med den var att faktiskt även hannen blev stenad. Mig veterligen så fanns det inga kameror på fähunden mohammeds tid men vad vet jag, kanske har den skriftlärda zebran hittat passager som visst tyder på det. Då får du väl dela dom med oss.

   • januari 18, 2011 kl. 02:13

    Kamelp!ss var stort också….

 47. zebris
  januari 17, 2011 kl. 12:40

  För dig Robin!

  I dem senaste inläggen har du inget annat än kommit med:

  1) Kallat mig för hona, (tycker det är otroligt kvinnofientligt)
  2) Du kallar min religion och profet för massa saker,
  3) Du hotar med döden och ”hur du ska njuta av att slänga ut människor, gärna ifrån Malmö, Helsingborg.
  4) Du är främlingsfientlig, islambofobisk och diskuterar ämnen du inte ens har bakgrundsfakta, på
  5) Det här med att svenskar härstammar ifrån Turkiska bönder, var med någon gång i DN, det är väl bara att googla så hittar du? Och där bevisar du din okunskap, hudfärg och yttre fenotyper är sådant som ändras med den yttre miljön du befinner dig i, finns ingen anledning till att vara mörk eller hårig i dessa kalla länder.

  Slutligen Robin: Hur kändes det när jag kallade dig för en hund? Att jag såg lägre på dig än vad jag ser på en hund? Du kände dig, förnedrad? Lite omvänd psykologi har aldrig skadat, så nu vet du hur vi andra känner oss, när man gör kariktyrer över vår heliga profet (och alla andra profeter dessutom). Vad får dig att tro att du har rättigheten att se ner på andra? Sen blir du chockad när man gör likadant? Hahaha Dude, you got some issues.

  Men det ursäktar inte vad jag sa, och även om du är riktigt fjuntad och kallat mig allt möjligt så borde jag inte bli tagen av det du säger än mindre kalla dig för hund.

  Kanske dags att sluta kalla mig för hona, tala till mig som du talar till en människa så får du samma respekt tillbaka.

  • januari 17, 2011 kl. 12:57

   Vill bara flika in att termen islamofobi är ett defekt ord. Läs själva bloggposten så kanske du förstår vad jag säger. Så det ordet bör inte användas i debatten längre såvida man inte vill markera att man står på de militanta och våldsbejakande islamisternas sida.

   • zebris
    januari 17, 2011 kl. 15:09

    Era diskussioner är ingeting annat än islamofobiska tankar med främlingsfientliga undertoningar på hur ”ni” (Svenskar) är överlägsna ”dem” i detta fall muslimska skäggiga mörka män. Inget nytt och ingeting som militanta islamister kommit på. Den vita ariska manen har alltid funnit sig själv överlägsen allt annat som vandrar på denna jord.

    Vad som ännu mer intressant är vart ”arisk” kom ifrån, ifrån Bibeln, ”ljuset”- som änglarna är gjorda utav.

   • januari 17, 2011 kl. 21:54

    Pislamofobi är ingen riktig sjukdomsdiagnos. Det är ett påhitt av dom iranska mullorna. Riktiga fobier botar man genom att utsätta den sjuke för objektet för hans/hennes fobi. Då vi utsätts för mohammedaner dagligen så borde vi ju i så fall blivit botade för längesedan.

  • Demokratbloggen
   januari 17, 2011 kl. 12:59

   Hela världen kom inte i upplopp för den här bilden, så du svamlar Muhammedanhona:

   • zebris
    januari 17, 2011 kl. 15:12

    Demokratiblogg

    Håll in andan och tryck lite försiktig ska du se vad som händer.

    Puss puss

  • Jerry
   januari 17, 2011 kl. 16:14

   Har du skrivit under petitionen STOPP FÖR SHARIA? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

   ”.. när man gör kariktyrer över vår heliga profet (och alla andra profeter dessutom). Vad får dig att tro att du har rättigheten att se ner på andra?..”
   Så kontrade du till Robin Shadowes, men varför LJUGER du att det är VI som ”gör kariktyrer över vår heliga profet”?

   Vi har förmågan att se på skämt om religion utan att bli våldsama; http://www.youtube.com/watch?v=uX-Aldx-LM0
   Att döma av reaktioner till publikationer av Muhammed karikatyrerna eller Lars Vilks rondellhunden, klarar ni inte detta utan VÅLD!.

   Varför KLAGAR du inte på MUSLIMER som förlöjliga honom?


   • januari 18, 2011 kl. 02:15

    Skrev under för längesedan!

  • januari 17, 2011 kl. 22:38

   Okej då, ska försöka ta det lite pedagogiskt och i kronologiskt ordning.

   1) Kallat mig för hona, (tycker det är otroligt kvinnofientligt)

   Verkar som om jag tryckte på ”fel” knapp där. Du har ju själv medgivit att du är en hona, så vad är problemet? Jag kan garantera dig att pislam är minst 1000 gånger mer kvinno-fientligt än vad jag är. Problemet med er är att ni tror att ni har räknat ut hur vi kuffar är och hur vi resonerar. Men det har ni inte. Ni har inte ens kommit i närheten av att förstå oss. Bara en sådan sak som att vi lever våra liv utan att bry oss om vare sig gud eller religion i allmänhet gör er kraftigt förvirrade. Men så kan man ju inte göra!! Ni gör oss till horor och bögar bara för att vi inte klär oss och uppträder som er. Ni har fått på hjärnan att vi skulle vara särdeles omoraliska men det är vi inte. Vi bara inte tänker på samma sätt som ni och vi gör andra prioriteringar i livet än er. Däremot har vi västerlänningar i allmänhet inget problem med att avläsa er eller förstå hur ni resonerar. Det beror på vår kultur, vi har litterära genrer som ni helt enkelt inte begriper er på. Men vi har också öppenheten att kritisera både andra och oss själva.
   T ex, kritiserar man en mohammedan så får han ett raseri-utbrott. Han anser att hans heder har blivit kränkt och för att inte skämmas inför sina egna eller få sin rang sänkt, så blir han tvungen att bli aggressiv och strutta omkring som en brunstig tupp i en bondgård. För någonting som vi antingen hade ryckt på axlarna åt eller skrattat åt.

   2) Du kallar min religion och profet för massa saker,

   Yeah, and so what? Här ser vi ytterligare ett problem med er. Er uppenbara brist på humor som den ännu i våra dagar pågående affären med mohammed-karikatyrerna visar. Vi häcklar precis vad vi känner för och inget är heligt för oss i det sammanhanget. Då jag anser mohammed vara en riktig skitstövel så tar jag mig friheten att kalla honom saker. Till skillnad från honom så har jag inte halshuggit hundratals människor eller satt på småbarn. Case closed!

   3) Du hotar med döden och ”hur du ska njuta av att slänga ut människor, gärna ifrån Malmö, Helsingborg.

   Suck! Vilket dödshot? Anser du det samma som döden att bli repatrierad till ditt riktiga hemland? Varför skulle det vara mitt problem? Du får väl för böveln ta ansvar för ditt eget liv! Du vill ju leva under sharia och då blir ju riskerna också större i ditt hemland men som sagt, vad har jag med det att göra?

   4) Du är främlingsfientlig, islambofobisk och diskuterar ämnen du inte ens har bakgrundsfakta, på

   Det där med pislamofobi har vi avhandlat så många gånger att jag inte orkar gå närmare in på det. Kan du inte ens läsa innantill vad jag, Cavatus, DB eller andra redan skrivit om denna fejkade sjukdoms-diagnos? Låt mig ta ett enkelt exempel. Det finns något som heter agora-fobi, det betyder torg-skräck. Vem som helst kan begripa att ett torg i sig kan inte skada nån människa men det kan däremot mohammedaner och det syftar dom till att göra också. Därför är rädslan för pislam högst realistisk och påtaglig. Capice??

   5) Det här med att svenskar härstammar ifrån Turkiska bönder, var med någon gång i DN, det är väl bara att googla så hittar du? Och där bevisar du din okunskap, hudfärg och yttre fenotyper är sådant som ändras med den yttre miljön du befinner dig i, finns ingen anledning till att vara mörk eller hårig i dessa kalla länder.

   Eftersom du tjatar om det där med det turkiska och tar upp det igen så får jag väl ta mig i kragen och leta upp några källor men framhärdar i att det är rent struntprat. Det är bara ytterligare ett mohammedanskt påhitt för at ni skall kunna kräva besittningsrätt till vårt land. Skulle man resonera på ditt vis så skulle man ju kunna hävda att det var kineserna som upptäckte Sverige först eller kan det ha varit peruanerna? I Dalarna finns ju båda städerna Falun och Lima. Eller kan det ha varit perserna som kom hit först? Finns ju ett kvinnonamn som heter Maj-Lis, ungefär det samma som deras parlament. Men så är det bara, slumpen gör att vissa ord finns i olika språk av en tillfällighet.

   Slutligen Robin: Hur kändes det när jag kallade dig för en hund? Att jag såg lägre på dig än vad jag ser på en hund? Du kände dig, förnedrad? Lite omvänd psykologi har aldrig skadat, så nu vet du hur vi andra känner oss, när man gör kariktyrer över vår heliga profet (och alla andra profeter dessutom). Vad får dig att tro att du har rättigheten att se ner på andra? Sen blir du chockad när man gör likadant? Hahaha Dude, you got some issues.

   Ja du, vad kände jag när jag läste dom raderna? Jag kände ärligt talat inget särskilt. Kanske skrattade jag lite eller log åt det, jag minns faktiskt inte. Men jag förstår precis vart du vill komma. Du tror att jag blev kränkt precis som en mohammedan och bröstade upp mig rättfärdigad vrede men tji fick du. Men jag tackar för oxymoronen (självmotsägelsen) i ditt uttalande. Med andra ord, du ser ner på mig. Så lilla du, sopa rent framför din egen dörr innan du kommer med sådana anklagelser. LOL!!

   Till slut, jag ser inte ner på dig eller andra som dig. Snarare tycker jag synd om er som är fast i detta mentala fängelse som klister, som pislam är och kan inte ta er ur det. Det sägs ju att unga människor har ett öppnare sinne än många äldre men det stämmer bara med västerlänningar. Men det gör ju bara saken ännu mera tragisk om du nu verkligen bara är runt 20 bast. Men så har du ju också blivit drillad i koranens läror sedan 3-4 års åldern.

   • zebris
    januari 19, 2011 kl. 18:38

    Svar till Robin

    ”Jag kan garantera dig att pislam är minst 1000 gånger mer kvinno-fientligt än vad jag är”

    Vänta lite, och du som är svensk man skall tala om för mig hur min religion är för oss muslimska kvinnor? Haha Fråga Robin, he knows everything! Vart exakt ser du denna kvinnofientligheten? (Förrvirra dig inte med patriarkala kulturer). Det kommer bli en intressant diskussion för där kan jag lova att jag som muslimsk kvinna har bättre koll på.

    ”Eftersom du tjatar om det där med det turkiska och tar upp det igen så får jag väl ta mig i kragen och leta upp några källor men framhärdar i att det är rent struntprat. Det är bara ytterligare ett mohammedanskt påhitt för at ni skall kunna kräva besittningsrätt till vårt land”

    Det var inte min poäng, tänkte mer åt hållet, vi-är-alla-brödrar resonomanget,
    tydligen bevisat att kineser också härstammar ifrån Afrika? Jag hade aldrig velat se Sverige i någon annans händer än svenskar, det är ett land jag respekterar djupt, däremot hade jag velat se att fritt samhälle med alla diverse typer ute på stan, en skinnhead, en punkare och varför inte kvinna med burka?

    Jag ser inte ner på dig men din ignorans för andra kulturer kan jag en eller två åsikter om. Jag är faktiskt en rätt så glad person, och du behöver inte tycka synd om mig. Jag är fri och lever mitt liv på det sättet jag vill.

    Kan även passa på att svara om musiken som du frågade om.

    Det är inte musiken i sig som är djävulskt, musik är fint och yttrar sig i alla muslimska kulturer också, det är snarare tankarna och betéendet det kan leda in en på anser man då. Men det är ju något som är väldigt svårt att följa.

    Musik räknas väl som ett utav frestelserna, tillsammans med många andra saker, se t.ex på nunnor och munkar, buddhister, ”att man ska leva fattigt” minska på världsliga ting är ett återkommande ämne inom flera religioner och inte bara i Islam.

    Det finns ingen perfekt muslim i världen som kan följa allt till punkt och pricka. Det är mänskligt att fela också, något man är väldigt tydlig med. Kontroll över lust och över fria viljan är viktigt inom Islam, det är då du är som mest fri.

    Jag har inte dragit mig undan, har bara andra saker att göra!

 48. Josefina Bergfast
  januari 17, 2011 kl. 15:49

  Till Robin Shadows, NOG, Danne och Jerry,
  Utlandssvensken har rätt i sin kommentar att det faktiskt är den större delen (93%) av svenska folket som har röstat för den politik som har öppnat dörrarna på vid gavel vad gäller utomeuropeisk invandring utan till synes några begränsningar.
  Att försöka skilja mellan människor som har en muslimsk tro, att kunna förhålla sig generellt artig, respektfull och vänlig i ett samtal med den enskilda muslimska (kristna, hinduiska, judiska eller kommunistiska, liberala eller konservativa) människan, och samtidigt framföra saklig och underbyggd kritik mot respektive lära, är ganska viktigt om man tror på demokrati och på samtalets möjligheter…
  Människan, dvs. vi alla, ”är som människan är”, nämligen ofullkomlig och full av tillkortakommanden och svagheter av olika slag, och blir oftast inte intelligentare, fullkomligare eller smartare, för att någon uttalar sig nedsättande, kränkande eller förlöjligande mot henne…
  Nog för att det ibland kan behövas gränssättning, om någon uppenbarligen är dum….men det är en annan sak.
  Att försöka föra samtal som håller en viss respektfull ton vinner alla på. Inte minst de som vill kritisera en lära…..
  Man kan se alla läror som försök att ”skapa ordning och struktur och därmed kultur”… på ett eller annat sätt och ”läror” innehåller både goda och dåliga sidor….
  Liksom människan själv….

  • Demokratbloggen
   januari 17, 2011 kl. 16:33

   Det låter någonting det!

   Det är ingen som har röstat för att ta hit packet. Om det hade blivit folkomröstning på att vi skulle ha tagit hit en massinvandring av Muhammedaner till landet så garanterar jag dig att det hade blivit revolution!

   Nu när vi ser att de har kommit hit som krigsherrar och bränner ner stadsdelar och våldtar våra kvinnor och skändar våra barn föreslår du att vi ska sitta och resonera med fienden, och kanske också bli bortkollrade av dem. Du ser ju på Zebran hur hon går på!

   • zebris
    januari 17, 2011 kl. 16:55

    Demokratiblogg!

    Så du menar att Demokrati gäller för vissa länder, men inte för mellanöstern regionen? Och speciellt inte för muslimer? Du menar att du hellre ser diktaturstyrda länder än ett fritt land?

    Du vart ju så upptagen tillsammans med de andra med att försöka få mig att åka tillbaka till dessa diktaturländer, men nu helt plötsligt så ställer du dig bakom faktumet att du inte vill ha demokrati i Mellanöstern, jag som trodde du vill ha ut utlänningarna lite snabbare?

    Jag älskar när du sätter dig själv på plats, hahaha. Aofan!

   • januari 17, 2011 kl. 17:04

    Jag vill bara inflika att ett muslimska land per definition inte kan bli demokratiskt. De flesta muslimska lnder har skrivit p dokumentet som kallas Kairodeklarationen. Det innebr att dessa lnder lobbar fr att sharialagar ska vara allmnt gllande som lagsystem. Sharialagarna som de r utformade r inte kompatibla med demokrati. De r totalitra och str fr en fascistisk teokrati. Det r det som r det sorgliga. Religionen och den statliga makten knyts samman p ett stt som inte r frenligt i en sann demokrati. Alla mste leva under sharia.

   • Demokratbloggen
    januari 17, 2011 kl. 17:58

    Ni är ju Muhammedaner Zebran, och då vill ni ju ha shariadiktatur.

    Ni kan inte vilja ha demokrati när ni samtidigt är Muhammedaner. Det går inte ihop. Och inte kan ni vara sekulära muslimer heller för det är falskt.

    Det enda som kan garantera fred i Muhammedanien är en stenhård diktator (kalif) som ni måste följa till punkt och pricka, men det blir ju värst för er själva.

    Vill ni ha demokrati så måste ni bryta med Muhammedanismen, det finns inget mellanting.

  • januari 17, 2011 kl. 21:49

   Det är tyvärr inte så enkelt och svart-vitt att bara skylla 95% av befolkningen för den nuvarande situationen för att dem/vi tidigare har röstat på pk-partier. Jag kan bara ta mig själv som exempel. För bara 20 år sedan var min hemstad fortfarande en idyll. Det fanns mindre bemedlade stadsdelar (förorter mest) men inte förslummade som dom är nu. Man kunde gå ut på stan utan att se en massa vandrande tält dagligen. Kriminalitet har ju alltid funnits men det var inte på långa vägar som idag. Det MENA-Sverige vi ser idag började inte synas visuellt förrän ungefär 10 år sedan. Då var internet fortfarande nytt och inte lika stort som idag.
   Hur skulle vi kunna ha vetat att vårt land skulle utveckla sig så här? Vi fick ingen korrekt information för all media var stats-kontrollerad propaganda.
   Alla kan vi inte vara lika klarsynta som US, tyvärr. SD fick bland det största antalet röster här i stan 2006 och 2010 hade sjunkit något lite. Under andra halvan av 90-talet kom det en massa konsumbananer och det tog väl lite för det att sjunka in helt enkelt men när det väl gjorde det, så måste folk ha dragit korrekta slutsatser med tanke på SD-stödet sedan dess. Men då hade ju kulturberikningen varit ytterst påtaglig under några år.
   Jag tycker Cavatus gjorde ett hästjobb på bara ett år med att sprida information som i sin tur langades vidare utav andra personer etc. Att fortsätta väcka upp sovande svenskar är prioritet nummer ett helt enkelt. Att få folk att läsa Julia Caesars artiklar och ännu hellre hennes bok Världsmästarna men även Jan Millds Vitbok respektive Vitboks-tabloid. För här har vi två helt olika källor som oberoende av varandra kommit fram till liknande slutsatser. Det gagnar näppeligen kampen med att gnälla om att ”det är försent nu”. Fienden VILL att vi skall bli defaitistiska.

 49. januari 17, 2011 kl. 15:57

  Ingestans står det att en muslimsk skall underkasta sig Quranen verbatimt,

  Snacka om ologiskt, iofs inte speciellt märkligt i samtal med sekterister.
  Antingen är du helt okunnig om din heliga sagoboks direkta instruktioner, eller taqiyya.

  Enkelt test. Är Koranen, verbatim ord-för-ord, Allahs?
  Underkastar du dig ofelbara Allah’s ord, verbatim, eller inte?

 50. zebris
  januari 17, 2011 kl. 16:15

  Du jag kanske inte är så lärd som du tror att jag är, tycker det är coolt att ni kan arabiska ord som jag själv inte ens kan fastän jag lyssnar på Quran dagligen.

  Jag vet att tolkningen blir ”förstörd” när du översätter gammaldags arabiska till nytid svenska om du förstår vad jag menar, eller till andra språk.

  Jag underkastar mig Gud. Du kan inte tolka ord för ord i Quranen. Ingen kommer någonsin till att lösa gåtor i skriften heller, det uttrycks också väldigt klart inom Islam. Det är därför du har sunna (hadither) lärda, som forskat och tittat på historia för att få en ”djupare” förklaring.

  Jag upprepar igen: Allt som bryter mot det sunda förnuftet och logiken Gud gav oss (och nämner i den första versen som säntes ner i Al-Iqra (Iqra betyder läs på arabiska), Alaq tror jag är det arabiska ordet för förnuft och logik. Den har alla människor gemensamt. Logiskt tänkande har alla mer eller mindre. Vi har etik och moral och de flesta människor vet vart gränsen går för att ha gjort något.

  Förstår du när jag då säger att vi kan inte tolka det ordagrant? Om jag nu skulle följa denna versen ”Dräp de otrogna vart ni än finner dem”, ifall jag citerat fel så let me know,

  Varför skulle då Profeten Mohammed be oss till att inte vara extremister?
  Varför skulle Gud i vår Quran be oss att inte tolka raderna ordagrant?
  Varför skulle Gud nämna i Al-kafirun?

  Det skulle inte vara logiskt, men vad som för mig är logiskt är att Islam, Quranen tar upp alla aspekter, vardagen, livet, familjelivet, barn, äldre, giftermål, juridik, ekonomi, vetenskap, och därför tar den även upp krig och våld.

  Har du tittat närmre på islams krigsregler? Förutom Quranverserna för det verkar du kunna utantill, men hadither? Vad lärda säger?
  Då förstår du själv att du har tolkat det fel.

 51. Josefina Bergfast
  januari 17, 2011 kl. 16:26

  Zebris säger: ”Era diskussioner är ingenting annat än ISLAMOFOBISKA tankar med FRÄMLINGSFIENTLIGA undertoner på hur ”ni” (Svenskar) är överlägsna ”dem” i detta fall muslimska, skäggiga mörka män. Inget nytt och ingenting som militanta islamister kommit på. Den vita ariska manen har alltid funnit sig själv överlägsen allt annat som vandrar på denna jord.”
  Att försöka förklara det till viss del helt naturliga fenomenen, som finns runt hela jordklotet, där likar och fränder identifierar sig med sina likar och fränder och tycker om dem och vill försvara dem, och tycker att de är bättre och vackrare, klokare och duktigare, än ”de andra”, de som inte är likar, är så fullkomligt vanligt överallt på hela jorden, som om det skulle vara någon slags ”fobi” eller ”ism”, eller ”fientlighet” av något slag, är ganska så dumt.
  Man borde absolut inte sätta något som helst epitet eller ”fob”- stämpel på fenomenet. I så fall skulle man behöva ”fob” eller ”rasism” eller ”främlingsfientlig”-förklara hela mänskligheten….
  Germaner, nordbor, goter och ”vita människor”, är absolut inte mer ”självkära” än några andra folk på jorden. Snarare tvärtom….
  Med god hjälp av främst amerikansk ”tv-propaganda” de senaste 50 åren har germanen, den nordiska, eller den blonda, människan lärt sig att nära nog hata sig själv….
  Eller i alla fall skämmas för att tillhöra den ”folkstam” som har gjort så hemska saker som att sätta människor i dödsläger för att dö som flugor…
  Och Zebris säger: ”Den vita ariska mannen har alltid funnit sig själv överlägsen allt annat som vandrar på denna jord”.
  Nog för att ”den vita ariska” mannen har kunnat åstadkomma mycket, med stor effektivitet, men samtidigt har där också funnits en stor respekt för andra kulturer och folk….
  Kanske ibland alltför stor….

  • zebris
   januari 17, 2011 kl. 16:47

   Till dig Josefin

   Jovisst är det så, men hos den vita mannen har den varit mycket mer utbrett, något jag tror personligen de blev inspirerade utav ifrån Bibeln, om du läser ordet ” Arier” och vart benämningen kommer ifrån så är det ett ord för änglar, och änglar såsom i islam represennterar ljuset, (eftersom de är gjorda av ljus)

   Det har på något sätt fått den historiska vita manen att tro att han var högre än allt, om du inte tror mig (läs KU KLUX KLAN).

   Man kan ju vidare titta på vad USA gjort de senaste 100 hundra åren, allt ifrån Vietnam i öst till Palestina, till Rwanda. Titta bara på hur indianer och aboriginer behandlas i Australien.

   För mig är man främlingsfientlig när du ställer dig högre gentemot främmande kulturer. Till en del som du säger visst, det är naturligt för oss människor att känna igen varandra i grupper vilket är något fantastiskt vi fått ifrån Gud.

   Enda anledningen till att den Vita manen kommit någonstans är att den plundrat och rånat andra länder, det är ingeting att vara stolt utöver. Kolla bara Afrika med alla diamanter, guld. Kolla USA med dess mark, renässansen och vetenskapen de fick ifrån Mellanöstern. Allt har dessa plundrat, sen vet jag inte vad som är dummare, att plundra eller att man själv tilläts att plundra.

   Just dessa grabbar i denna forum tror sig vara överlägsna andra främmande kulturer, jag har ingeting annat varit respektfull i mina kommenterar till dessa människor. Men de är islamofober och främlingsfientliga i mina ögon. Såna människor går det inte att tala till. Extremt ignoranta måste jag ju tillägga.

   Kolla bara vad som händer i Tunisien, hur alla dessa bortförklaringar börjar uppkomma i bloggar, och kommentarsfält i respektive tidningar, på att en demokratisk utveckling i Mellanöstern sätter Israels säkerhet i fara. Sen alla jämförningar med hur Hitler kom till makten.

   Folk TILLÅTS inte ens i sina hemländer att ha demokratiska val av omvärlden! Sen har återigen ”vita europiska ledare” mutat och medvetet styrt diktatorer så länder i dessa reigioner inte kan utvecklas, och framförallt för att stoppa Islam.

   Men vad som är mest skrämmande för mig att se är hur man medvetet ser på 90 miljoner människor tyna bort.

   Jag respekterar mina medmänniskor, men om det något jag rent ut hatar så är det människor som tror sig vara överlägsna andra. Baserat på hudfärg, religion och kön.

   • januari 17, 2011 kl. 16:58

    ”Jag har ingeting annat varit respektfull i mina kommenterar till dessa människor.”

    Hahaha…. vadå? Så här svarade du mig häromdagen:

    Du och de övriga hönsen samt de arabiska fanatiker som fått för sig att fritt bokstavstolka Quranen (fastän den största muslimska ledaren Profeten frid vare över honom) uppmanade oss muslimer för 1400 år sedan till att inte bli extremister, det är ni som är ondskan. Ni som i era psykotiska små ärthjärnor som förlorat all stånd till vad som är mänskligt och omänskligt.

    Respekt, den ”vanliga” muslimska varianten mot icke-muslimer som bara återger ur er sagobok.

   • Demokratbloggen
    januari 17, 2011 kl. 17:50

    Nu är det ju så att civilisationen utvecklades av just vita. Vad det sedan kan bero på vet varken du eller jag, men du vill förringa den vita minoriteten i världen som om den inte hade betydelse.

    Det kanske i själva verket är så att det just är de vita som har någon större betydelse i världen, och dem vill du förringa till ingenting.

    Jag vet inte vad det beror på att just de vita ver dem som utvecklade civilidsationen, och det framhåller jag, men du framhåller istället det här:

    ”Enda anledningen till att den Vita manen kommit någonstans är att den plundrat och rånat andra länder, det är ingeting att vara stolt utöver. Kolla bara Afrika med alla diamanter, guld. Kolla USA med dess mark, renässansen och vetenskapen de fick ifrån Mellanöstern. Allt har dessa plundrat, sen vet jag inte vad som är dummare, att plundra eller att man själv tilläts att plundra.”

    Kan det bero på avundsjuka?

   • januari 17, 2011 kl. 21:21

    #Jovisst är det så, men hos den vita mannen har den varit mycket mer utbrett, något jag tror personligen de blev inspirerade utav ifrån Bibeln, om du läser ordet ” Arier” och vart benämningen kommer ifrån så är det ett ord för änglar, och änglar såsom i islam represennterar ljuset, (eftersom de är gjorda av ljus)”

    Ordet arier härstammar från persiskan eller farsi som det mer korrekt heter om vi skall vara petiga.

    ”Enda anledningen till att den Vita manen kommit någonstans är att den plundrat och rånat andra länder, det är ingeting att vara stolt utöver. Kolla bara Afrika med alla diamanter, guld. Kolla USA med dess mark, renässansen och vetenskapen de fick ifrån Mellanöstern. Allt har dessa plundrat, sen vet jag inte vad som är dummare, att plundra eller att man själv tilläts att plundra.”

    Nekar inte till att vår ras har haft imperialistiska ambitioner i historien men det undantar ju inte ER från skuld. 1400 år av expansionism har skapat ett stort imperium genom blodiga erövringar, tvångskonverteringar och slaveri. Så kasta inte sten i glashus, kära du.

    ”Jag respekterar mina medmänniskor, men om det något jag rent ut hatar så är det människor som tror sig vara överlägsna andra. Baserat på hudfärg, religion och kön.”

    Det där var ju riktigt fint sagt. Finns bara en enda hake. Vem var det som kallade mig för lägre än enhund? Va? Va? Va? LOL!!

  • januari 19, 2011 kl. 09:02

   Josefina snälla.
   Miljontals ”germaner” offrade sina liv i kampen mot den regim som inrättade dödslägren, varför andra världskriget snarare stärkte patriotismen som företeelse än försvagade den.
   Endast människor som delar ideologi och människosyn med nazimördarna har skäl att skämmas, som du tolkar syftet, över de illdåd som begicks under bödlarnas styre.
   För andra ge-

   f

   • januari 19, 2011 kl. 11:12

    Pga bredbanskrångel gick mitt inlägg ut ofullständigt och ska därför kompletteras.
    Ytterligare några påpekanden till Josefina. Jag betvivlar att det verkligen behövs amerikansk propaganda för att allmänheten ska känna till att förbrytelser förekommit inom den eurpeiska historien. Det ingår redan i allmänbildningen.
    Din rädsla för att detta skulle leda till självhat är dock överdriven. ”Den vite mannen” dominerar den här planeten och det krävs betydligt mer än några TV-program för att störta oss ifrån vår maktställning.
    Tvärtom är det snarare ett kriterium för en hög civilisationsnivå och en trygghet i den egna etniciteten att kunna rannsaka den egna historien och kultturen.
    Så sammanfattningsvis är vår benägenhet att kritiskt granska vårt förflutna ett sundhetstecken och ett försök att skapa garantier för att ödesdigra misstag inte skall upprepas.
    Att se sig som vuxen nog att kunna axla det ansvaret är raka motsatsen till självhat.

 52. januari 17, 2011 kl. 16:47

  Jag vet att tolkningen blir ”förstörd” när du översätter gammaldags arabiska till nytid svenska om du förstår vad jag menar, eller till andra språk.
  Jag underkastar mig Gud.

  Ja, precis vad jag hävdat hela tiden. Du underkastar dig Allahs ord (-för ord) i koranen.

  Du kan inte tolka ord för ord i Quranen.

  ”Tafsir” är främst för Imamer -vid tveksamheter. Så du har helt rätt. Det finns inget utrymme för ”tolkning”. Så för rätttrogna muslimer gäller blind lydnad, till Allahs exakta ord (för ord) såsom det står i Koranen. Eller underkastelse. Som är vad Islam, per definition, betyder och innebär i praktiken.

 53. zebris
  januari 17, 2011 kl. 17:08

  1)Jag har ingen respekt för människor som inte kan skilja på det jag just sa, mänskligt och omänskligt.

  2)Jag har lika mycket respekt för dig som jag har för Usama Bin Company
  3) Inshallah som kommer du aldrig bli en muslim om jag får önska det, för dina fascistiska toner och ditt sätt att tolka Quranen, skrämmer mig fan mer som muslim.

  Det sista orkar jag inte ens svara på, för jag säger om och om igen, att det går inte att bokstavstolka Quranen, du verkar fullständigt ignorera de två citaten och hadithen jag kom det.

  Jag tror du också behöver hålla in andan och trycka lite. Se vad som händer.

  Hau en fin daug!

  • januari 17, 2011 kl. 18:29

   ”det går inte att bokstavstolka Quranen”

   Svara nu, vad tror du händer med dig om du påstår något sådant
   i den fredliga religionens huvudstad Mecca, exempelvis inför en Imam…

   • januari 17, 2011 kl. 21:12

    Det blir ett besök på ”huvud-torget”…

 54. zebris
  januari 17, 2011 kl. 17:24

  Cavatus!

  1)Per definition så kan dem det ifall folket får välja sina maktledare först och sparka ut korrupta-västerländska sympatisörer som inte gjort något gott förutom att förstört ett helt land, drivit folk till svält (ta den fruktansvärda unga studenten t.ex, han brände sig själv till döds i ren desperation).

  Men återigen, försökt klagar ni på bristen av demokrati i Mellanöstern
  Sen så när folket gör uppror och vill ha en förändring, känner ni er hotade
  Sen säger ni att Islam är faktorn och att det ”aldrig kan bli två”
  Men för i helvete ger man inte folket och landet en chans så går det ju inte.

  Titta bara på utbrytarregionen i Somaliland? På 20 år har det lilla området utvecklat fred och till och med handahållit fritt demokratiskt val, något som är väldigt väldigt ordinärt för Östafrika, mindre än Afrika. Men de blir inte uppmärksammade, jo varför?
  Äsh. (Det är ju bara en bunte negrer mentaliteten)

  Jag älskar att se hur ni är snabba med att skydda demokratin, jag med, jag tycker det är det bästa som finns. Men för er och för många andra så är demokrati bara för vissa människor och länder.

  2)Egypten och Tunisien så vitt jag vet har lagar som inte tillåter slöja på universitet och jobb. Jag vet inte vilka sharia lagar du pratar om, eller vilken regering du menar, jag pratar om de nyvarande regeringarna.

  3) Enda anledningen till att omvärlden inte vill se regionen ha fred, där för att Mellanöstern har chans till att bli en väldigt stor makt, kontroll över Suezkanalen samt Oljan.

  4) 100 miljoners människors röst kommer inte till att tystna bara sådära. Den kommer växa och fortsätta till att växa.

  Jag hoppas innerligt processen sprider sig till alla andra länder, så vi kan sparka ut alla korrupta regeringar!

  • januari 17, 2011 kl. 17:45

   Så du menar att det är västerländska människor som uppehåller sig i muslimska länder som är orsaken till att det inte är demokrati i de muslimska länderna? Jag vill att vi diskuterar Tunisien. Vilka västerländska människor där just nu förhindrar att demokrati införs?

   1. Det jag vill säga är att om ett land har skrivit under en deklaration om att landet ska styras enligt sharialagar och landet framgent styrs av det, blir det per definition inte en demokrati. Menar du att folket kommer, om de blir av med västerlänningar som uppehåller sig landet, kommer att ta avstånd från sharialagarna och införa äkta demokrati? Det är det enda jag kan uttolka av det du skrev. Bekräfta eller dementera. Använd mitt siffersystem så jag vet vad du besvarar.

   2. När sade jag att jag kände mig hotad av att det är uppror i Mellanöstern? Klistra inte på mig åsikter som du inte vet något om, som jag aldrig har yppat och som grädde på moset är felaktiga!

   3. Somalilands förehavande är jag inte det ringaste insatt i, men vi kan ju ta Sudan som exempel. Den södra delen vill bryta sig ur för att den norra, den muslimska, tvingar den södra att leva under sharia och använder ”negrerna i södern” som slavar, något de klagat på och sagt rakt ut i nyhetssändningarna. Glöm inte att araberna ägnade sig åt slavhandel från Afrika ända in på 70-talet.

   4. Demokrati är för alla människor på hela jorden, enligt mitt förmenande, MEN jag tvivlar på dess införande i länder där sharialagarna styr vilka kuvar människor till underkastelse och rädsla och vilka inte främjar självständigt tänkande och jämställdhet mellan könen. Att ta upp slöjans vara eller inte vara i Egytpen och Tunisien är att leda in diskussionen på ett villospår. Sedan vet vi att det skett en radikalisering i t ex Egypten, att kvinnorna på 50-talet inte hade slöja, men alla gör det nu (var där i november så jag vet). Religionen/sharia tar ett allt större järngrepp om folket och särskilt kvinnorna.

  • Demokratbloggen
   januari 17, 2011 kl. 18:17

   Ett folks befrielse är helt deras eget verk. Det brukar ju även era kompisar kommunisterna säga.

   Men du ser det som att befrielse är att flytta Tunisien till Sverige, och här skapa ett ”fritt Tunisien.”

   De får hålla till där nere och inte komma hit. Härifrån gör de ingen revolution i alla fall, så vad menar du med att vi vill hindra Tunisierna från att få ett fritt land?

 55. Josefina Bergfast
  januari 17, 2011 kl. 17:35

  Zebris: ” Jag respekterar mina medmänniskor, men om det något jag rent ut hatar så är det människor som tror sig vara överlägsna andra. Baserat på hudfärg, religion och kön.”
  Hudfärg, religion och kön, samt ålder, och till viss mån också yrke, påverkar hur vi ser på oss själva och på varandra, vare sig vi vill det eller inte?
  Idealet, eller en önskan är kanske, att kunna se alla människor som ”enbart människor”, men den förmågan finns inte i särskild stor omfattning, om ens hos någon, och kanske är det heller inte så särskilt naturligt att göra det?
  Ibland är det ju också så att människor ”tror” att ”någon tror sig vara överlägsen andra”, av ”bara” den ena eller den andra orsaken?
  BARA därför att den är man? Eller bara för att den är kristen? Eller jude? Eller hindu? Eller muslim? Eller ”bara” för att den är ”svart”? Eller ”bara” för att den är ”vit”? Eller ”bara” för att den är gammal? Eller ”bara” för att den är professor? Eller ”bara” för att den är ”arbetare”?
  Ibland inbillar man sig kanske, och tror lätt, att ”den eller det som man själv inte är”, verkar tycka eller verkar anse sig vara ”förmer”?
  Ibland finns där kanske ideologier och läror av olika slag, som gärna vill ”förklara” ett förmer-värde hos dem som ”läran” vill locka eller säger sig tala för?
  Arbetare är mer värda!(Socialism?) Hinduer är mer värda!(Hinduism?) Muslimer är mer värda!(Islam?) Judar är mer värda!(Judendom?) Kristna är mer värda! (Kristendom?) Liberaler är mer värda! (Liberalism?)et cetera?
  Lärare är mer värda (Pedagogiska institutionen?)
  Läkare är mer värda (Medicinska fakulteten?)
  Professorer är mer värda (Universitet?) osv….?

 56. Jerry
  januari 17, 2011 kl. 17:49

  zebris :
  Era diskussioner är ingeting annat än islamofobiska tankar med främlingsfientliga undertoningar på hur ”ni” (Svenskar) är överlägsna ”dem” i detta fall muslimska skäggiga mörka män. Inget nytt och ingeting som militanta islamister kommit på. Den vita ariska manen har alltid funnit sig själv överlägsen allt annat som vandrar på denna jord.
  Vad som ännu mer intressant är vart ”arisk” kom ifrån, ifrån Bibeln, ”ljuset”- som änglarna är gjorda utav.

  Jag tycker att det är absurd att ”zebris” skall generalisera på det viset hon gör.
  Xenofobi lider jag inte av eftersom då skulle jag hata mig själv…
  Svensk medborgarskap har jag, men svensk blir jag aldrig.
  Multikultisamhälle är en önskedröm, en utopi.

  Vid tidpunkten som jag kom till Sverige, fans det invandrare med den muslimska trosbekännelsen. INGEN har då klagat på islamister, eller islamofobi.

  Islam har genomgått en renässans, som tyvärr utnyttjats av muslimska krafter som ville återskapa den stora Kalifatet.

  Det är på detta vis att det finns INGEN religion som är fullkomlig, alla har sina skönhetsfläckar!

  Som en européer har jag en motstånd till att Islam skall vara den styrande ideologin i Europa. Detta betyder att jag har ingenting mot Islam som religion, om den praktiseras i sitt ursprungspunkt.

  Min motstånd till Islam-ideologiskt styre i Europa är baserat på anhängare till Sharialagar, som lovar att det blir ingen fred på jorden fören Shariastyre är införd överallt.
  Det är INTE al-Qaida, Hizbollah eller Hamas. De flesta är inte ens våldsamma, de är bara NORMALA muslimer.
  Av min erfarenhet med dessa ideologer har jag lärt mig att de har svårt att tygla sig och använder sig Taqia för att försvara sig själva och Islam. Det är TILLÅTET att använda sig av taqia när det gynnar Islam. http://www.youtube.com/watch?v=RzAE5Ui4yPA
  Slutar dessa muslimer att LOVA oss att Islam skall styra hela världen, då slutar jag med min motstånd mot Islam i EUROPA.

 57. Jerry
  januari 17, 2011 kl. 20:14

  @ zebris
  Ta en paus från din Da‘wah (att predika islam), och svara ärligt;
  Har du skrivit under petitionen STOPP FÖR SHARIA? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

 58. januari 18, 2011 kl. 01:24

  Som jag brukar säga; islamofobi är en hälsosam ”sjukdom” att ”lida” av. Och den lilla musslezombien bör ge upp, hon har blivit totalt överbevisad av alla. Men man kan inte annat än tycka synd om henne, det kan inte vara lätt att bli hjärntvättad med gammal skåpmat från alltför längesedan.

  • zebris
   januari 18, 2011 kl. 01:51

   Ann Marie: Jag kommer aldrig ge upp. Har du problem med det så förslår jag du stänger ned din ruta.

   Ingen absolut ingen HAR kunnat överbevisa de korancitaten jag kommit med.
   1) Kommer jag med korancitat, så ljuger jag. Förlåt, men vem är ni till att tro er tolkning är rätt? Vill ni se det som är rätt så föreslår jag ni ser på majoritens världens muslimer.

   Du behöver inte tycka synd om mig, och du, ingen kan hjärntvätta en människa till att älska sin tro som jag gör.

   En Whipworm borde göra susen för dig Ann.Marie.

   • Jerry
    januari 18, 2011 kl. 09:55

    @ zebris
    Jag VÄNTAR på DITT SVAR!
    Har DU skrivit under petitionen ”STOPP FÖR SHARIA”? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

    Kan/vill du inte svara på frågan, så bli inte förvånad om jag uppfattar dig som Abdirisak Waberi (M) i Riksdagen 2010 – Hans politik grundas i sharia, koranen och islam! http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk.

    Du skriver till Ann Marie ”Jag kommer aldrig ge upp. Har du problem med det så förslår jag du stänger ned din ruta.”, alltså bli inte förvånad om jag uppfattar dig som en ISLAMIST.

    ‘Dispatches’ på CHANNEL4 avslöjar den islamiska forumet för EU:s ambitioner att skapa ett globalt ”islamiska sociala och politiska ordningen!

   • januari 18, 2011 kl. 12:21

    Har du ens läst våra inlägg, kollat på videorna eller följt länkarna? Of course not, it’s rubbish anyway, right?

  • zebris
   januari 18, 2011 kl. 01:55

   Eftersom jag ljuger hela tiden, och får lov till att ljuga om jag vill, så är mitt svar meningslöst för dig, eller hur var det nu igen? Du som är så duktig på att tala om vad Dawah och Taqqiya är för något.

   Svara och kontra med de korancitat jag kommit med. Sen kanske du får en uns av ärlighet tillbaka.

   • januari 18, 2011 kl. 02:42

    Lilla gumman, jag behöver inte skriva mer för alla andra här HAR redan överbevisat allt du har att komma med. Och att läsa koranen är ungefär lika intressant som att titta på när gräs växer. Och taqiyya är allt du och dina gelikar har att komma med.
    Och ”whipworm” eller piskmask, vad har det med detta att göra. ”drabbar främst människor i länder med dålig vattenhygien” så du menar att det är vad som har drabbat dig?!

   • januari 18, 2011 kl. 03:00

    Men, jag måste säga, trots att jag föraktar hela din s.k. religion/kult så måste jag ändå beundra dig lite för att du ger dig i kast och försvarar den trots att du har så många emot dig här.
    Och jag är ändå en av dom som ”lider” av islamomisia. Sug på den du…..

   • Jerry
    januari 18, 2011 kl. 09:19

    @ zebris
    Jag (säkert alla andra med) VÄNTAR på DITT SVAR!, och svara ärligt;
    Har DU skrivit under petitionen ”STOPP FÖR SHARIA”? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

   • januari 18, 2011 kl. 11:35

    Zebris, jag tycker att tonen här har blivit lite för grov, men jag tycker också att du bör försöka finna verklig kunskap. Din syn på det västerländska samhället och på islam delar du tyvärr med majoriteten av Sveriges folk. Det råder dels en okunnighet om islams historia och dels en bristande förmåga att se saker i sitt sammanhang.

    Hur många anklagar den muslimska världen för erövrandet av Spanien, för de upprepade anfallen mot Europa, för människoslakten när islam med svärdet lade under sig först Arabiska halvön, Levanten och sedan Irak, Iran och Turkiet? Vet du att muslimska härförare slaktade miljontals indier när de lade under sig den indiska subkontinenten?

    Den så kallade muslimska guldåldern är en chimär. Det man kan sätta på islams pluskonto var att de tog tillvara det vetenskapliga och kulturella gods som fanns i de erövrade länderna. Det var den så kallade ”guldåldern”. Så snart majoriteten av ”de lärda” blivit tillräckligt islamiserade upphörde all seriös forskning. Det är lätt att förstå när man vet att det enda som lärdes ut/lärs ut i en madrassa är Koranen. Om man nu kan kalla det för att ”lära sig” att sitta och vagga och rabbla ljud man inte förstår.

    Den som för tillfället är starkast förtrycker den som är svagare. Det gäller alltid och överallt. Det gäller tartarer mot han-kineser, och han-kineser mot tartarer. Det gäller tutsi mot hutuer. Det gäller vita invandrare mot indianerna. Och det gäller muslimska erövrare mot kristna, judar, zoroaster, hinduer och buddister. Men förtrycket kan variera. Västs kolonialism medförde blod, död och förtryck, men det medförde även spridandet av lagsystem, infrastruktur och ekonomisk utveckling.

    Det som däremot är unikt är det välstånd som den västerländska kulturen har skapat för så många. Tyvärr kommer nog vårt självförakt och vår villighet att ta på oss skulden för precis allt leda till västerlandets undergång. Då kommer du att kunna knäböja enligt alla konstens regler fem gånger per dag, ritualtvätta dig och låta djur förblöda i lugn och ro, men det kommer att bli i en allt fattigare värld.

 59. Utlandssvensk
  januari 18, 2011 kl. 03:23

  Till Alla,
  Det blev en lång tråd….

  Enligt min uppfattning visar denna tråd vad mångkultur innebär i praktiken, nämligen att grupper av människor med helt olika grundvärderingar ska leva tillsammans inom ett land med ett rättssystem. Att någon har kunnat få för sig att detta ska fungera är på gränsen till ofattbart. Men här sitter vi och landets ledning är mer dogmatiskt inriktade på mångkultur än någonsin.

  Nu vet jag att det inte är populärt men min åsikt är att zebris familj och andra svenska muslimer aktivt har lockats till Sverige. Eller vad ska man kalla det när ett land erbjuder folk bostad och försörjning helt utan krav på att anpassa sig eller för den delen ens visa id-handlingar?

  Det är därför, enlig mig, inte helt rimligt att skuldbelägga svenska muslimer pga. de beteer sig just som muslimer. Visst, vi kanske inte gillar vad vi ser men vi kunde onekligen ha kollat innan vi släppte in dessa personer.

  Men nu sitter vi i detta träsk. Det finns fortfarande tid om vi handlar nu. Vilka som skall hållas ansvariga kan man debattera senare. Enligt mig vore en rimlig väg förbud mot islam, möjligen kombinerat med utflyttningsbidrag. Men det är väldigt bråttom eftersom immigrationstakten nu ökar. Även om dessa åtgärder infördes idag skulle det inte bli någon dans på rosor. Sannolikt skulle det bli enormt våldsamma motreaktioner och miltär skulle krävas i många områden för att hålla ordning. Många hundra svenskar skulle dö i självmordsattacker.

  Men är det ens möjligt att inom ramen för nuvarande system genomföra dessa kraftiga åtgärder? Rent juridiskt ser jag inga större problem. Visst, Sverige skulle kanske få lämna vissa konventioner som vi har undertecknat men förståelsen i resten av västvärlden skulle vara stor. Tyvärr tyder dock ingenting på att 7 klövern eller media kommer ändra sig, även om SD klättrar upp mot 20%. Tvärtom verkar de bli mer agressiva och det är nog bara en tidsfråga innan de inför ny lagstiftning som försvårar för SD. Slutsatsen av detta resonomang blir varken positiv eller trevlig. Men min uppfattning är, tyvärr, att det inte längre är sannolikt att landet kan räddas med trevliga metoder.

  Som vanligt hoppas jag att jag har fel….

  • januari 18, 2011 kl. 03:48

   Lite av; ”kaka söker maka”, eller ”lika barn, leka bäst”. Det största misstaget väst har gjort var att släppa in dessa horder av musslor som absolut inte passar in i det västerländska samhället. Dom varken vill, eller kan anpassa sig eftersom dom är alltför olika oss och våra värderingar. Och därför har det blivit som det blivit, ett enda stort kaos av alltihop och ingen vet vad som borde göras för att rätta till problemet. Eller rättare sagt, många av oss VET vad som borde göras men det är något som våra politiker varken vill eller antagligen kan göra.

   • Demokratbloggen
    januari 18, 2011 kl. 09:04

    Men ju förr man agerar desto lindrigare blir det. Att kasta ut packet blir både blodigt och brutalt, men är som en smekning av en ljum sommarvind i relation till hur jävligt det blir om man väntar.

 60. Hannele Svahn
  januari 18, 2011 kl. 06:12

  Du ger ord för mina tankar Cavatus efter att några månaders tid varit med och försökt rädda en iransk kvinna från att bli stenad till döds och lärt en hel del i ämnet, mycket mycket bra om islamofobia!!
  Här några artiklar som är både aktuella och värda att läsa tror jag.
  http://patriotstatesman.com/2011/01/muslim-million-man-march-in-support-of-executing-a-christian-mom/
  http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/02/free-gaza-youth-manifesto-palestinian
  Islamofobia finns inte, världen över lider människor (de flesta i dag muslimer)pga denna grymma religion som indoktrinerar sina anhängare till hat och förödelse, mao det finns endast en befogad rädsla för allt vad islam innebär och står för.
  H

 61. zebris
  januari 18, 2011 kl. 13:32

  Robin: Jag kommer att ta mig tid för länkarna, såfort jag får tillfälle för det, och detsamma gäller för ditt inlägg.

  Anna Carlbro: Förlåt men du ska vara försiktig med vad du säger, jag tror jag har en rätt så hyfsad koll på historien både vad gäller den islamiska och kristna historien och diverse erövringståg (än många unga i min ålder), sen säger jag inte att jag kan allt, och lär mig gärna mer om historien då jag tycker det är viktigt.

  ”Det råder dels en okunnighet om islams historia och dels en bristande förmåga att se saker i sitt sammanhang”

  ”Hur många anklagar den muslimska världen för erövrandet av Spanien, för de upprepade anfallen mot Europa, för människoslakten när islam med svärdet lade under sig först Arabiska halvön, Levanten och sedan Irak, Iran och Turkiet? Vet du att muslimska härförare slaktade miljontals indier när de lade under sig den indiska subkontinenten?”

  När det kommer till Spanien, Granada rättare sagt, så tycker jag du ska ta dig en titt på vad Isabella (Drottningen) och Kung Ferdinand gjorde mot det judiska och muslimska folket, i synnerhet mot judarna. Sen kan du ju jämföra styret då muslimerna var i makt, och sedan då kristna återtog makten.

  Sen när vi håller på, så kan du ju ta o titta på vad Kristna missionärer gjorde i Afrika, Australien och USA.

  Jag står inte på någons sida, jag vart bara tvungen att inflika detta. Nu ska jag återgå till mitt plugg.

  • Jerry
   januari 18, 2011 kl. 15:18

   @ zebris
   VÅGAR DU INTE SVARA?
   Har DU skrivit under petitionen ”STOPP FÖR SHARIA”? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

   Kan/vill du inte svara på frågan, så bli inte förvånad om jag uppfattar dig som Abdirisak Waberi (M) i Riksdagen 2010 – Hans politik grundas i sharia, koranen och islam! http://www.youtube.com/watch?v=wNDeeoUNvAk.
   Du skriver till Ann Marie ”Jag kommer aldrig ge upp. Har du problem med det så förslår jag du stänger ned din ruta.”, alltså bli inte förvånad om jag uppfattar dig som en ISLAMIST.
   Du skriver den januari 14, 2011 kl. 15:50 | #29 bland annat följande;
   ”Om moskéer byggs med muslismska pengar ifrån Suadiarabien, vadådå, det är ju bara trevligt,..”
   Se på ‘Dispatches’ i CHANNEL4 om ämnet moskéer byggda med Saudiarabien stöd;

  • januari 19, 2011 kl. 04:47

   Eftersom du enligt egen utsaga är ung så undrar jag hur du ställer dig till musik. Enligt er så tillhör den delen av kulturen till djävulens värld och är därmed haram. Detta är för mig fullständigt obegripligt. Utan musik skulle världen vara så mycket fattigare. Naturligtvis gillar jag inte alla musikaliska genrer för det. är inte särskilt förtjust i hiphop, techno/trance, disco, dödsmetall (föredrar den gamla mer melodiösa hårdrocken, särskilt den bluesigare varianten från 70-talet) eller opera och country konsumerar jag helst i mindre mängder åt gången. Atonal 12-tons musik, fri jazz och annan omelodiös musik är heller inga höjdare. Tänker därför ge dig några exempel på betydligt mer njutbar musik som jag hoppas du vågar lyssna på. Av den enda enkla anledningen att jag vill att du ska försöka hitta vad det är som är så djävulskt. Tänker därför bara länka till vacker och ambient musik. Om det nu finns nån gud så borde det väl snarare vara honom man hör i musiken.

   Jan Johansson – Visa från Utanmyra

   Vangelis – Tears in Rain

   Brand X – April

   Clannad – Lady Marian

   Focus – Elspeth of Nottingham

   Mike Oldfield – Women of Ireland

   Andreas Vollenweider – Night Fire Dance

   Kayak – Irene

   Camel – Ice

   Steve Hackett – Spectral Mornings

   Dixie Dregs – Night Meets Light

   Marty Friedman – Mama

   Frank Zappa – Watermelon in Easter Hay

   Black Sabbath – Fluff

   Alan Parsons Project – Lucifer

   Jean Michel Jarre – Oxygene Pt 1

   Kitaro – Silk Road

   Björn J:son Lindh – Brusa högre lilla å

 62. januari 18, 2011 kl. 15:19

  Men lilla vän, det jag tog upp var hur lite vi i väst verkligen vet om islams expansion och hur den gick till. Om jag säger att Kalle är dum för att han slog Lisa innebär det inte att alla andra är änglar. Det innebär enbart att jag kommenterar Kalles beteende.
  Innan du ytterligare gräver ner dig i ”men titta på dem, då!” så kanske du ska läsa resten av mitt inlägg. Den starke styr, sen får vi hoppas att det är som i reklamen ”om man är stark ska man vara snäll”.
  ”Spåren förskräcker” (som ordspråket lyder) när det gäller islams framfart. Om vi ska räkna fasor så står muslimerna sig ganska bra i jämförelse med de kristna. Det är en myt det också att alla levde i harmoni i al-Andalus under morernas tid. Det är en myt som vi även här i Sverige får oss itutade även på universitetsnivå.
  Lycka till med dina studier. Du verkar faktiskt så pass skärpt och så pass ung att jag hyser gott hopp om att du kommer att vakna upp.

  • M Capensis
   januari 23, 2011 kl. 20:11

   Hej Anna.

   Är det OK om jag kopierar och använder din absolut glimrande sammanfattning av islams historia längre upp i tråden? Den bästa jag sett, både korrekt, koncis, det väsentligaste med och ändå kort nog att posta som kommentar.

   Jag lägger en kommentar på högre nivå så du kan svara, om du vill det.

   MVH

   • februari 4, 2011 kl. 20:27

    Jag har inte varit inne här på ett tag, så svaret kommer lite sent. Självklart får du plocka vad du vill ur mina text.

 63. Jerry
  januari 18, 2011 kl. 15:44

  Du hyser höga hopp att zebris kommer att vakna upp, tyvärr kan jag inte hålla med dig.

  Det är inte tillåtet för kvinnor att vara Imam, om man bortser zebris som i högsta grad pysslar med Da’wah!

  En muslim som praktiserar Da’wah, kallas för en dā’ī, plural du’āt.
  En dā’ī är alltså en person som bjuder in människor att förstå islam genom en dialogisk process, som den islamiska motsvarigheten till en missionär, som en som inbjuder människor till tro, till bön, eller till det islamiska livet.

  Jag tänker inte förolämpa/anklaga henne, men i mina ögon är hon ett praktexempel av en Islamist!

 64. nim
  januari 18, 2011 kl. 15:54

  skulle egentligen bara tacka
  för det ni skrivit
  det hjälpte mig att få inspiration att skriva
  igen , å att komma ihåg vad jag höll på med

  innan jag blev inlåst å tvångsmedicinerad

  allt för att jag ifrågasatt islam

  jag blev aldrig kallad för islamafob eller det
  sades inte att jag hade islamafobi , jag kallades
  rätt å slätt rasist

  å så sinnessjuk , paranoid mm

  å samtidigt som jag hade gandhi hängande på
  väggen , tja fast där hänger han inte längre ,
  för han försvann med nästan alla mina
  tillhörigheter , när jag blev inlåst
  å även om jag inte håller med honom om allt , så
  saknar jag honom , där på väggen

  till slut fick jag komma ut igen , å slapp att
  bli tvångsdrogad av personalen , som till stor
  del bestod av utlänningar

  läkaren var inte svensk å talade inte flytande
  svenska

  jag var så rädd när jag var där inne , inlåst ,
  men utan möjlighet att kunna låsa om sig

  det hjälpte verkligen inte att jag blev
  attackerad där inne två gånger
  båda gångerna var det muslimer
  först en nattpersonal , som jag trodde skulle slå
  ihjäl mig , å senare , en patient , från somalia
  , som slängde kokande vatten på mig
  han , nattpersonalen kom rusande under ett samtal
  jag hade med en annan , lyfter upp mig å bär iväg
  med mig å slänger mig i golvet
  hade inte ens pratat med honom , eller om honom

  fick ingen diagnos under tiden jag var där , men
  det sades att jag var farlig , så farlig att det
  inte gick att ha mig runt folk , utan att jag
  skulle vara inlåst å totalt drogad

  helt utan någon som helst rätt att säga ifrån ,
  att tycka något eller att vara någon

  hur som helst så har jag länge varit rädd för att
  skriva p g a detta
  men jag har även haft svårt att formulera tankar
  å känslor långt efter det att jag slapp drogerna

  hade blivit påhoppad , hotad , trakasserad å förföljd
  av både muslimer , vänsteraktivister , vänsterpartister
  å palestina-anhängare
  innan , å även två gånger har det hänt att jag
  blivit hämtad av vakter , utan att ha gjort något
  annat än att prata , å vägra underkasta mig
  muslimer å deras islam

  de finns lite överallt i den här staden , å om du
  hamnar i en dispyt som handlar om islam , eller
  en muslim , så är de snabbt där för att hämta å
  föra bort en (har jag numera lärt mig)

  stryk fick jag oxå , å så försökte de låsa in mig
  då oxå , utan resultat

  men det här att bli tvångsdrogad

  att bli påtvingad kemisk lobotomering

  har gjort mig så rädd så rädd

  för att utrycka det som är jag

  att våga ifrågasätta
  en bok , en tro
  vad som än kan tänkas viljas , eller behövas
  ifrågasättas

  hade egentligen bara tänkt å tacka å lägga in den
  här länken , som jag tyckte skulle finnas med här
  ************************************************
  ————————————————

  http://www.thereligionofpeace.com/Pages/Islamopho

  bia.htm
  ————————————————-
  hittade denna sida när jag sökte på islamaphobia

  där står det b la

  ————————————————

  Islamophobe (is-slahm-o-fohb) – A non-Muslim who

  knows more than they are supposed to know about

  Islam.
  ————————————————

  The fact is that when Islam checks in, a lot of

  folks wind up checking out… permanently.

  Therefore Islamophobes are a pretty broad group.

  Islamophobes include:

  ————————————————
  *************************************************
  , å så blev det så här mycket

  men

  så måste jag bara slänga in en skrivelse till ,
  detta till
  josefin ang hennes talmud inlägg , som var det
  absolut mest sjuka jag läst på länge , om man
  menar sjuk , som i avsaknad av
  verklighetsuppfattning , å blind tilltro
  dessutom, av allt det andra sjuka som denna sidan
  handlar om
  ja menar , hur kan en sådär 2000 år bara ramla
  bort , helt utan att ifrågasättas – å vad är då
  meningen med det hela
  är det ett försök att smutskasta judarna , till
  förmån för muslimerna , som den här sidan handlar
  om , ang islamaphobi-ordet å sånt
  är det ett försök att få kristna att vända sig
  mot judarna , å då till förmån för muslimerna
  eller vad handlar detta om , egentligen…
  hm…

  ja du —gumman ( om du nu är en sådan , det är
  jag , har även inget emot att kalla mig/kallas
  för hona , utan att det är det där cHoora (hora),
  som jag har problem med )

  —lite taget ur sitt sammanhang , vill jag dock
  undrande påstå att dina skrivelser ang det du
  kallar talmud , hm , hur ska jag uttrycka mig så
  att du kan förstå , typ …det är ju bara det att
  judendomen skapades ca 2000 (!!!) år INNAN
  kristendomen , så varför skulle deras ca 4000 år
  gamla religion innehålla skrivelser ang
  kristendomen , eller de kristna , hm …

  vet inte om du är ond eller bara ignorant , MEN
  , hur kan du skriva sådan dynga , utan att först
  ifrågasätta sanningshalten i det påstådda , å ,
  vad ville du egentligen uppnå med detta

  å

  å

  VAD HAR DETTA MED ISLAMAFOBI att göra

  att vilja kunna ifrågasätta islam behöver ju
  knappast betyda att man för den skull anser sig
  hata en hel grupp människor , även om jag
  personligen inte känner något behov av att umgås
  med människor , som vill mig illa , för att jag
  vill ifrågasätta varför si å varför så

  allt som går att ifrågasätta, kan ifrågasättas
  allt som inte får ifrågasättas , bör ifrågasättas
  mycket mycket mer

  snarare har det kopplingar till muslimsk
  antisemitism

  påminner lite om andra skrivelser jag läst här på
  nätet , b la där det stod att hinduismen skapades
  ur islam , hm , när hinduismen är ca 5000 år
  gammal å islam , ja ca 1400 år
  tror att det var på wikipedia , ska kolla upp det
  igen

  har hittat en hel massa information på nätet ang
  just islam i förhållande till andra religioner å
  trosuppfattningar , som inte stämmer

  lite som när nazisterna försökte få världen , å
  då helst det tyska folket att tro , att det var
  tyskarna som hade skapat allt , för länge länge
  sedan , å de åkte vida kring i världen för att
  bevisa detta

  fick jag tankar , när jag såg detta mer å mer ,
  att , någon/några sitter å skriver in islam som
  en faktisk historisk händelse med tillhörande
  hisoria , för att försöka få folk å tro att islam
  har existerat i mer än 5000 år , å att den skulle
  vara den älsta av alla religioner som finns ,
  fastän den är den mest nyaste sk religionen ,
  lite som en sladdis till alla de andra
  religionerna , allt som hänt därefter räknas till
  sekter , å ledarna kallas inte för profeter , de
  kallas istället för sektledare

  å varför islam överhuvudtaget har accepterats som
  religion , när hela uppbyggnaden av det som
  kallas islam exakt innehåller kriterier för vad
  som anses vara en sekt

  det är inte så lätt att förstå

  men att försöka , att ifrågasätta , att gräva
  vidare , kallas b la för islamafobi , rasism osv

  ursäkta om det hela blev lite rörigt framfört
  inget av det jag skrivit är menat som något
  personligt , gentemot någon

  förutom till josefin , som jag tycker borde
  skämmas för att smutsa ner med sådana lögner

  ————————

  att inte acceptera pedofili = att inte acceptera
  islam (tydligen) = islamafob / lida av islamafobi
  = att vara rasist = öh…

  när jag läser igenom det jag skrivit ser jag att
  det är lite stökigt å rörigt lite här å där

  men

  när jag ser hur mycket som blev skrivet så måste
  jag tacka igen

  tack till dig som har gjort denna sidan å länkat
  den till juliaceasars , där jag hittade den , å
  tack ni andra för att ni skrev det ni skrev

  nu kan jag fortsätta det jag höll på med
  (dock i en tystare å smygiare variant)

  ett långt ps

  när jag först kom i bråk med vänsteraktivister å
  muslimer , så var det för att jag jobbade mot,
  skrev om å undersökte pedofili å incest
  hade ingen aning då om hur hotade muslimerna å
  deras vänsteraktivister skulle känna sig av detta
  , eller hur långt ur sin väg de skulle gå för att
  hota , förlöjliga , trakassera å förfölja mig
  att vara emot pedofili / incest ÅR tydligen att
  vara emot ISLAM !
  så jag började undersöka saken
  en annan sak som verkligen har fått mig att
  reagera är det muslimska mottagandet av

  handgjorda självlysande fredssymboler
  för att vara ett sk fredsälskande folk , så kan

  man ju ifrågasätta hur de kan ta fredssymbolen

  som ett hot mot dom

  men ja just de , muslimer tror ju bara att fred
  går att uppnå , om alla är muslimer , eller hur
  var det nu

  kanske lite dingt att dela ut självlysande
  fredsymboler , men sinnessjukt…

  ..kanske mer sinnessjukt att inte reagera på alla
  dessa klisterlappar med bomber på , som under
  samma tid prydde busskurer , spårvanshållplatser
  , papperskorgar å väggar , runt om i staden
  det var gula reflex lappar med svarta bomber på
  inte mysigt att titta på alls , speciellt med
  tanke på den symboliska innebörden..

  sålde några oxå , för att få pengar till nytt
  material

  de blev mer än väl mottagna

  av alla jag träffade på

  utom muslimerna

  en slängde t o m en ölburk på mig , så jag blev
  helt plaskeblöt

  annars var det mest svordomar å hot å vanligt
  muslimskt översitteri

  att bli kallad hora för att man har fått en
  tillfällig världsfredspsykos
  kan göra den mest förvirrade , förbryllad

  men jag var så trött på all felaktig användning
  av div gamla symboler

  hinduernas swastika b la , .i indien används inte
  denna symbol för att diskriminera judar , eller
  någon annan folkgrupp , religion eller ras

  regnbågen b la , som beslagtagits av de
  homosexuella , fastän det redan fanns
  regnbågsfolk som lever , finns å fanns , innan denna grupp gjorde denna symbol till sin flagga

  å även om jag tycker det är vackert när de tjoar
  å kräver å demonstrerar ang deras sexuella behov
  med alla regnbågsflaggor , så
  anser jag inte att regnbågen som symbol , betyder
  något som har med sex att göra , eller att
  regnbågen skulle betyda att två tjejer , eller
  två killar hör ihop , å det är detta som är det
  naturliga

  hissa regnbågsflaggorna , det är masspsykos på
  gång

  hur som helst
  tillbaka till de självlysande fredsymbolerna

  under tiden som jag studerade symboler , så
  märkte jag att det var svårt att hitta vanliga
  enkla fredstecken/märken/symboler
  precis som om det här med världsfreden skulle
  vara omodernt , på något sätt
  detta är ju ändå en symbol som man tycker att
  alla skulle kunna samsas om
  det kan ju inte bara vara jag som önskade mig
  fred på jorden åt alla barnen å deras föräldrar ,
  när jag var liten

  men tydligen betyder denna symbol , något
  islamafobiskt , nuförtiden
  eftersom muslimerna känner sig kränkta å hotade
  av denna symbol

  under mina spårvagnsfärder å promenader , så
  träffade jag på rätt många som visst kom ihåg ,
  att
  de önskat sig fred på jorden åt barnen å deras
  föräldrar , när de var små

  ds

  det var mer än 6 mån sen jag skrev den endaste
  mening tjoohoo

  rädsla frodas i tystnad

  å

  rädda människor är lätta att styra

  har egentligen en massa mer information om detta
  ämne , så jag kanske återkommer med ytterligare
  skrivelser

  om jag vågar…

  • januari 19, 2011 kl. 01:35

   Det var mycket skrämmande berättelse du vittnade om. Liknar ju mer Sovjet med att bli inlåst på dårhus bara för att man är oliktänkande. Det är även skrämmande att även den delen av vården har blivit så infiltrerad av mohammedaner. Ja, det är nog stor risk att man aldrig kommer ut med livet i behåll igen så man får nog vara försiktig. Men jag hoppas du vågar återkomma och berätta mer för det var verkligen intressant.

 65. Peter S
  januari 18, 2011 kl. 18:18

  ”Other than the fact that Muslims haven’t killed every non-Muslim under their domain, there is very little else that they can point to as proof that theirs is a peaceful, tolerant religion. Few verses in the Quran can be construed to fit the contemporary virtues of religious tolerance and universal brotherhood. Those that do are earlier ”Meccan” verses that are obviously abrogated by later ones.”

  ”The strangest and most untrue thing that can be said about Islam is that it is a Religion of Peace. If every standard by which the West is judged and condemned (slavery, imperialism, intolerance, women’s rights, sexuality, warfare…) were applied equally to Islam, the verdict would be absolutely devastating. Islam never gives up what it conquers, be it religion, culture, language or life. Neither does it make apologies or any real effort at moral progress. It is the least open to dialogue and the most self-absorbed. It is convinced of its own perfection, yet brutally shuns self-examination and represses criticism.”

  ”This is what makes the verses of violence so dangerous. They are given the weight of divine command. While Muslim terrorists take them as literally as anything else in the Quran, and understand that Islam is incomplete without Jihad, moderates offer little to contradict them – outside of opinion. Indeed, what do they have? Speaking of peace and love may win over the ignorant, but when every twelfth verse of Islam’s holiest book either speaks to Allah’s hatred for non-Muslims or calls for their death, forced conversion, or subjugation, it’s little wonder that sympathy for terrorism runs as deeply as it does in the broader community – even if most Muslims personally prefer not to interpret their religion in this way.”

  http://www.thereligionofpeace.com/Quran/023-violence.htm

 66. Jerry
  januari 19, 2011 kl. 08:24

  @ Cavatus
  Är zebris avstängd från att delta i https://aktualia.wordpress.com?

  Jag lyckas inte få hennes svar.

  Jerry :
  @ zebris
  Jag (säkert alla andra med) VÄNTAR på DITT SVAR!, och svara ärligt;
  Har DU skrivit under petitionen ”STOPP FÖR SHARIA”? http://www.petitiononline.com/swsharia/petition.html

  • januari 19, 2011 kl. 10:12

   Nej, zebris är inte avstängd, ingen annan heller för den delen. Debatten ska vara öppen och fri. Zebris verkar ha dragit sig undan.

  • januari 19, 2011 kl. 21:30

   Ja, det var ju lite tråkigt. Att hon sedan mer sysslar med dawah än debatt får man väl leva med för så är dom bara. Man vänjer sig efter ett tag.

   • januari 19, 2011 kl. 21:56

    Hon kanske kom fram till att det inte var lönt att fortsätta längre eftersom hon blev så totalt överbevisad om allt av alla.

   • januari 20, 2011 kl. 04:26

    Hon kanske rent är kufr nu?

   • januari 20, 2011 kl. 04:27

    Rättelse:

    Hon kanske rent av är kufr nu?

 67. demokratbloggen
  januari 20, 2011 kl. 18:42

  HOTET INIFRÅN

  Här kommer en bok (pdf-fil på 118 sidor) som är explosiv och är tänkt att spridas gratis i Sverige.

  OBS starkt material, skall inte läsas av känsliga personer då sanningen är alldeles för obehaglig för vissa individer.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2011/01/20/hotet-inifran/

 68. nim
  februari 3, 2011 kl. 20:20

  tack så mycket robin

  jag vill att du ska veta att det betyder verkligen något för mig , att du skrev sådär

  angående det jag skrev i förra kommentaren om att jag har hittat en hel massa information på nätet ang just islam i förhållande till andra religioner å
  trosuppfattningar , som inte stämmer

  det visar sig att jag hade helt rätt om detta

  på denna sidan :

  http://wikiislam.net/wiki/Problems_on_Wikipedia_for_Islam-related_articles

  står det bl a :

  Problems on Wikipedia for Islam-related articles
  From WikiIslam

  At Wikipedia, Islam related articles are severely compromised by Muslim editors. An example of this is a recent incident where an editor with over 67,000 edits was caught doing intentional criminal editing behavior. Jagged 85 had been editing there for 5 years, and his/her inaccurate edits and articles have been reproduced all over the net by other sites which use Wikipedia as a source.

  Worse still, this users edits were not limited to Islam-only articles. A lot of his efforts were also concentrated on downplaying the achievements of the Western world in various topics, including Science:

  Since then, the user, Jagged 85, has apologised (claiming the inaccuracies were unintentional) and has agreed to adhere to Wikipedia rules, only to return under a new user-name and continue his vandalism.

  efter att jag skrev det där , har jag hittat ännu mera felaktigheter på bl a wikipedia

  har aldrig editerat något där , men jag funderar på att börja göra det

  har egentligen mer att skriva , men efter att ha haft ordkrig med den där amerikanaren på happy being mad bloggen , halva dan så har jag svårt att koncentrera mig , så jag ber att få återkomma

  vet inte varför jag har så svårt att släppa att han kallade mig för ett f-king troll , å dessutom påstår att jag är en man , vilket jag inte är

  men men

  tänker inte skriva något mer till han , tänker inte ens gå in å kolla vad han kallar mig efter min senaste kommentar

  å nu tänker jag ta en välbehövlig paus

  så att jag kan återkomma med de länkar , som jag egentligen skulle lagt här nu , som relaterar till artikeln på den här sidan

 69. nim
  februari 3, 2011 kl. 20:37

  hm

  glömde att berätta att jag idag har skrivit till juliacaesar

  ingen av hennes länkar till migrationsverket stämmer längre

  så här skrev jag :

  nim
  Posted: 3 February 2011 – 13:36 – Reply

  hej julia

  jag vet inte vart jag ska skriva detta , så jag väljer att skriva det här på din senaste artikel , den här

  alla dina länkar till migrationsverket för 2010 , kommer nu upp som felsida

  å inte nog med det , det verkar som om ALL information om invandring för 2010 är borttagen
  dock finns där fortfarande kvar för 2009 å 2011
  detta ska tydligen ha ändrats idag 3/2-2011

  hade dessutom sparat sidan med informationen för 2010 på datorn , men nu verkar den sidan vara helt försvunnen

  hur underligt som helst

  jag hoppas att du har denna sida sparad någonstans å att du kan lägga upp den

  även länken från den här meningen , ifrån den svenska asyltombolan

  Tittar man på Migrationsverkets statistik ser man en helt annan bild. Sedan 1980 och fram till 1 juli i år har 1 282 696 personer beviljats PUT i Sverige. Av dessa närmare 1,3 miljoner var bara cirka 5,5 procent, 71 040 personer, flyktingar.

  leder numera till en felsida ( error can not be found)

  så långt jag har kommit , så leder ALLA dina länkar till miggrationsverket , numera till en felsida

  detta är inte bara lite skumt , utan verkligen läskigt

  tycker jag iallafall

  kommer att fortsätta att leta efter sidan med 2010 informationen på datorn , men om den verkligen har försvunnit , så fattar jag inte hur detta skulle ha gått till

  kan man verkligen gå in i någons dator å ta bort saker därifrån ?

  hur som helst , så tyckte jag att du skulle veta detta

  detta skulle ju kunna betyda att din trovärdighet ifrågasätts

  detta hände mig idag , efter att jag skrivit en kommentar å länkat till 2010 sidan , det är faktist så jag vet om det , å då började jag kolla resten av dina länkar

  alla andra länkar , förutom till immigrationsverket , som jag har kollat , stämmer fortfarande

  jag ser fram emot att läsa din nästa artikel

  å jag önskar dig en trevlig dag , trots denna information

  nim

  (jag vet inte skillnaden på artikel å krönika (än) , men jag tror ändå att du förstår vad jag menar)

  kommentaren ligger på den senaste artikeln , våldtagen av staten

  å det var detta som ledde till onödigt ordkrig med amerikanaren , att länken inte gick dit den skulle

  nu – paus

 70. Zral Nosh
  februari 21, 2011 kl. 08:32

  Förstå vad de dj-a islamisterna är kapabla till! Temat i filmen ”Dirty War” ÄR på riktigt skräckscenariot för västvärldens alla säkerhetstjänster. Se filmen (finns som DVD) om ni inte såg den inatt hos TV3. Den borde ”väcka” den mest inbitne islamistkramare!

  Gångna natten (20/2 02:00-03:40) sände således TV3 *BBC ONE’s ”Dirty War”*, en brittisk thriller från 2004. Efter åratal av noggrann planering når en terroristoperation slutskedet. Myndigheterna utkämpar en kamp mot tiden utan att ens veta om det. Utanför tunnelbanestationen Liverpool Street detoneras en bomb som dödar många resenärer och utlöser en radioaktiv våg på morgonhimlen. Polisen kämpar förgäves för att stoppa en andra attack. Bland dem som blir direkt påverkade av terrordådet finns en brandman som oroar sig över det farliga arbete han och hans män måste utstå, chefen för en antiterrororganisation vars ansvar är att skydda London, och en kvinnlig muslimsk polis som arbetar för Scotland Yard. Men det är för sent att stoppa terrorattacken…

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/dirty_war/default.stm

 1. mars 1, 2011 kl. 19:29
 2. april 10, 2011 kl. 11:05
 3. april 17, 2011 kl. 00:08
 4. september 3, 2013 kl. 07:20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: