Hem > Censur, Immigration, Islamism, Politik, yttrandefrihet > Europeiska motståndsrörelsen mot islam

Europeiska motståndsrörelsen mot islam


Skaffa dig oberoende information om islam

Trots att Sverige är ett förhållandevis sekulariserat land, lägger islam vantarna på en allt större del av det offentliga samtalet. Men var tanken med det mångkulturella samhället att det per automatik skulle bli mer religiöst?

Skaffa information om islam och bilda sig en självständig, faktabaserad uppfattning fri från mediernas propaganda. Se dessa fyra filmklipp som heter Infiltration: moské (eng: Undercover mosque, wallraffande i brittiska moskéer). För muspekaren över skärmen och klicka på subtitles och välj SV för svensk undertext. Klicka dig vidare till de olika delarna i högermarginalen. Läs även samhällsdebattören Dick Erixon om ämnet här.

Den schweiziske politikern Oskar Freysinger håller tal på den internationella konferensen om islamiseringen av Europas länder, i Paris den 18 december 2010.

 

En ny paneuropeisk rörelse har sett dagens ljus: Parisdeklarationen

För exakt en månad sedan, i Paris den 18 december, samlades människor för att bilda en front mot islamiseringen av Europa. Detta har tidigare tagits upp av bloggen Vår stund i Sverige. Flera föreläsare och talare från Schweiz, Österrike, Belgien och USA hade samlats på mötet till vilket det hade kommit över 1 000 betalande åhörare. Ämnet var faran med islam i Europa, dvs. religionens fundamentalistiska oförenlighet med det moderna västerländska, frihetliga samhället. I allt större omfattning tar nämligen den religiösa friheten större plats än den individuella.

Organisatörerna kallade mötet för tillkomsten av en motståndsrörelse mot islamiseringen av Europa. En av talarna, schweizaren Oskar Freysinger, medlem i det schweiziska folkpartiet, är känd för sitt engagemang för folkomröstningen om minareter.

Elisabeth Sabaditch-Wolff från Österrike fick stående ovationer efter att hon berättat om hur hon åtalats för hets mot folkgrupp. Hon hade hållit ett privat seminarium där hon citerade religiösa texter, däribland Koranen. Hon hävdar att åtalet inte handlar om lagen i sig utan att det är en politisk rättegång avsedd att tysta någon som talar klartext om hur barbarisk sharialagen är. Elisabeths kamp handlar om att hennes dotter inte ska behöva bära slöja som vuxen.

Just idag, den 18 januari, har dag två i hennes mål behandlats i domstolen men ajournerats till den 15 februari. Läs mer om det här.

Upptakten till Parismötet är att muslimer i Paris har börjat ockupera och spärra av hela gator för att be varje fredag, utan myndigheternas tillstånd (Se två filmklipp här). I många förorter i Paris är afrikaner i majoritet och unga, vita fransmän som bor där måste assimilera sig med afrikanerna. Kvinnor kan inte heller själva bestämma om de vill bära slöja eller ej i dessa områden.

Talaren Gerard Brazon, pensionerad ekonomikonsult som blivit bloggare på gamla dar uttrycker det sålunda: ”Jag tycker om att känna mig som en främling när jag är utomlands, men när man börjar känna sig som en främling i sitt eget land, börjar man ställa frågor”.

Det är viktigt att den svenska allmänheten får kännedom om denna nybildade motstånds- och demokratirörelse. Det omnämns givetvis inte i de svenska medierna. Skriv om det på din blogg, länka hit från kommentarsfält och upplys om att det finns folk som arbetar aktivt mot Europas enklavisering och mot införandet av sharialagar.

Följ den här bloggen med bloglovin

dn, dn, dn, dn, svd, svd, svd, svd, gp, gp, gp, bot, bot, blt, blt, hd, hd, kbl, kbl, kbl, kbl, lt, lt, nsk, nsk, nsk. skd, skd, skd, smp, smp, sds, sds, sds, ta, ta, ya, ya, ya, ya ex, ex

Annons
 1. borlan
  januari 18, 2011 kl. 19:04

  du kritiserar islam, för vad en liten grupp gör, för att dom syns och hörs mest, men kristendomen som är dominerande Religionen i Europa är inte ett dugg bättre, denna religion gör samma sak som du skriver att islam gör.
  Du borde då granska denna religion lika mycket, och inte dra alla över samma stup.
  det finns fanatiker och fundamentalister i alla religioner, kom ihåg det.

  • januari 18, 2011 kl. 21:49

   Mig veterligen så finns det inga eller ingen som begått självmord i Europa under min långa livstid med hjälp av sprängmedel i syfte att döda så många som möjligt och samtidigt hänvisat till Bibeln. Däri ligger nämligen skillnaden. Mig veterligen vill inga kristna rasera och förstöra de västerländska samhällena för att de är just västerländska samhällen.

   • borlan
    januari 24, 2011 kl. 20:47

    Det där som du hänvisade mig till, det som skrevs om islam stämmer, men jag kan inte svara på varför denna person blandar in nazismen i det man skriver om..

   • borlan
    januari 24, 2011 kl. 20:52

    Folk hänvisar till religionen, men vad jag vet så kan jag inte säga till 100 procent att folk har hänvisat till bibeln här i Europa, men det händer runt om i världen hela tiden.
    Men dessa människor vill istället att religionen skall bestämma och ingå överallt. kolla på nyheterna och andra saker så upptäcker du att människor använder bibeln till att göra en massa otrevliga saker…

  • Demokratbloggen
   januari 18, 2011 kl. 21:56

   Vad säger du om den här bilden Borlan. Den är ett utmärkt svar på ditt resonemang:

  • Utlandssvensk
   januari 19, 2011 kl. 01:28

   Jo, säkert.

   Dessutom kan man ju tillägga att scouter inte är ett dugg bättre än Hitlerjugend och att p-lisor minsann är helt likvärdiga med SS vakter.

   Det finns fanatiker i alla grupper, bla, bla, bla, in i evigheten.

   Dessa resonomang är så i grunden korkade att jag bara blir trött. Likväl indikerar mina erfarenheter att personer som argumenterar på detta sätt är minst lika fundamentalistiska som den unga muslimska damen i förra tråden.

   • januari 23, 2011 kl. 16:11

    Tack! Jag är precis lika trött på deras evinnerliga tjat om att andra religioner är lika grymma, det är nog sant men vi lever inte efter bibeln som musslor lever efter koranen. Vi har utvecklats och lärt av misstagen, musslor har inte lärt sig ett enda dugg.

   • svenskamerikan
    februari 8, 2011 kl. 13:20

    Hej utlansdssvensk,

    Jag fick att titta på ‘Framom Främsta Linjen’ förra veckoslut. Tack för rekommendationen. Det är en bra film.

  • januari 24, 2011 kl. 20:59

   Ser du inte likheten mellan nazismen och islam? De har båda samma mål: världsherravälde. De hade båda samma hatobjekt: judarna (enligt Koranen ska judar utrotas då de är det värsta som finns på jordens yta). De vill båda styra folks liv in i minsta detalj (islams sharialagar). Båda står för hat och segregation.

   Nazimen, vad jag har hört, hade dock inte som mål att kuva och stänga in kvinnorna, ge den halv arvsrätt och halvt värde som vittne, vilket islam har.

   Islam pratar om fred, men det är inte den fred du och jag syftar på. Islams fred är när alla människor lyder under islam, när jihad är slutförd. DÅ råder det fred på jorden,enligt islam. Och det är det slutgiltiga målet.

   Du vet väl att Hitler prisade islam och sa att det är en perfekt religion för att styra människorna, mycket bättre än kristendomen, som han inte hade mycket till övers för. Och du vet väl att Hitler samarbetade med stormuftin av Jerusalem under kriget?

  • februari 4, 2011 kl. 15:48

   Du verkar ha suttit i garderoben hela livet, En jämförelse mellan Jesus och muhammed är på sin plats kanske. Bloggen Gårdsverkstan berättar mer om det

  • oktober 25, 2014 kl. 02:18

   du yrar. din folkgrupps sammanhållning inom familj mot samhället hör hemma i medeltiden.
   skaffa dig en utbildning och kom tillbaka till vår tid.
   vårt samhälle behöver inte fler pizzabagare eller andra småfifflare.
   islam, judendomen och kristendomen är för vuxna barn som inte släppt nallen från barndomen. Som tror på tomtar och trollen och framför allt vad deras outbildade äldre familjemedlemmar förespråkar. Människor som inte passar i vårt samhälle.

 2. Demokratbloggen
  januari 18, 2011 kl. 19:41

  Bra, jag ska skriva om det på min blogg!

  Det här har jag väntat innerligt på. Vi behöver en europeisk rörelse för att bekämpa Islam. Det blir mycket svårare om endast organisationer i enskilda länder kämpar, men nu finns det ett samband över kontinenten.

  Nästa steg kan vara att bilda en militant rörelse, men vi får se hur det här förlöper.

  Mycket intressant!

 3. Regimkritiker
  januari 20, 2011 kl. 08:44

  Det låter jättebra. Men har denna organisation sett till att inte blanda ihop detta med nazism, fascism, homofobi och rasism?

  Om en motståndsrörelse mot islam ska kunna få brett stöd, nå vanliga människor och dessutom få ett genombrott i den offentliga debatten är det absolut nödvändigt att distansera sig från rasister och ultranationalister.

  • januari 20, 2011 kl. 09:11

   Jag rekommenderar dig att söka mer information om rörelsen på nätet och läsa de länkar som finns i bloggposten. Jag vet inte om du har följt eller läst om Elisabeth Sabaditsch-Wolff. Det hon är utsatt för är att likna vid en komplott.

 4. riffi
  januari 21, 2011 kl. 12:33

  Bifogar ett inlägg som gjorts på Alfssons blogg

  Postat av: Ibrahim Siddiq-Conlon

  Det finns ingen annan Gud än Allah och endast hans lagar skall gälla. Vi muslimer hatar parlamentarismen. Vi vill gå rakt på halsvenen och vi ger rådet till parlamentet att acceptera, att det saknar rätt att lagstifta. Parlamentarikerna bör genast avgå och låta muslimer ta över.

  En dag skall landet styras enligt sharia, det är oundvikligt. Om ni inte accepterar det, är det inte vårt problem. Vi hoppas, och vår strävan är, att få en fredlig övergång, men om man skärskådar historien, så har detta aldrig visat sig varit fallet. Det har alltid varit en kamp. Det är oundvikligt att någon dag blir det därför en kamp för Islam också i detta land.

  Muslimer måste hata ”taghoot”, dyrkan av någon annan Gud än Allah, vilket inkluderar också det demokratiska styresskicket. De måste hata detta, uttala sig mot det och, om detta inte ger resultat, vidtaga åtgärder mot det. Muslimerna måste upplysa den valda regeringen att den saknar rätt att regera och bringa icke-muslimer till insikt om fördelarna med sharia och få dem att acceptera straff som stening av äktenskapsbrytare och amputering av tjuvars händer.

  Om avhuggning av händerna är straffet som en en shariadomstol har utdömt, skall detta uppfattas som en glada nyheter, eftersom avhuggning av händer – när man väl förstår sharia – är en nåd för den dömde. Varför det är en nåd att få händerna avhuggna? Därför att det är ett soningsoffer för begångna synder. Det är bättre att bli straffad i detta livet, än att i evigheter tvingas vistas i helveteselden. Skulle detta leda till en motreaktion mot muslimer, så kan detta inte hjälpas. Ingen annan än Allah allsmäktig äger rätt att lagstifta.

  • januari 21, 2011 kl. 13:08

   Skrämmande läsning. Vad säger Ullenhag om sånt, månntro?

  • Demokratbloggen
   januari 21, 2011 kl. 13:13

   Det var en insiktsfull kille. Jag tycker precis som honom, fast tvärtom.

   Muhammedanerna ska jagas ut ur landet utan förskoning innan det blir för sent!

  • Josefina Bergfast
   februari 13, 2011 kl. 01:01

   Riffi verkar vara en ”agent” av något slag…..som vill mobilisera hat…?
   Någon som låtsas vara talesman….?

   • februari 13, 2011 kl. 01:57

    Och vad exakt menar du med det?!

   • februari 13, 2011 kl. 09:35

    Det där lät lite väl konspiratoriskt.Agent för vem eller vilka? Om du nu anser honom vara en hatspridare varför då inte bemöta honom i sak nu när du har chansen?

 5. riffi
  januari 21, 2011 kl. 18:23

  Magnus Ranstorp, en av våra främsta terroristexperter lär i DN ha hänvisat till sidan thereligionofpeace.com som har en räknare som varje dag daterar upp islamistiska terrordåd. (16.690 sedan 9/11).

  • januari 21, 2011 kl. 20:06

   Synnerligen intressant. Vet du var han gjorde rekommendationen?

 6. riffi
  januari 22, 2011 kl. 11:54

  Jag tog uppgiften från Andreas Johansson Heinös blogg; avsnittet Herr Abdulwahab reser till Stockholm

 7. alexandra
  januari 23, 2011 kl. 15:02

  sida till motståndsrörelsen? hur går man med?

  • januari 23, 2011 kl. 17:55

   Jag vet faktiskt inte. Gå till fransmannens blogg och fråga honom i kommentarsfältet. Vore bra med en gren här i Sverige. Hör av dig med mer info. Intressant vore att få reda på hur de organiserat sig, hur de nått ut med sitt budskap osv osv.

 8. Hannele Svahn
  januari 23, 2011 kl. 16:31

  Detta är naturligtvis vad Sverige och andra fria länder måste göra tillsammans med Italien. I islam finns varken yttrande- eller religionfrihet, vilket på sätt o vis är lätt att förstå. Den tål inte öppet granskas och troligen skulle den inte ha en enda anhängare utan mental och fysiskt tvång, denna vålds- och dödsideologi.
  Arend van Beek — Italy has shown the Free World a first step in the right direction to stop islamization. Italy does not acknowledge islam as a religion. ”Politicians cited extremist (fundamentalist) imams, polygamy and failure to uphold women’s rights by. Muslim immigrants as obstacles to recognizing Islam as an official religion in Italy.” Italy sees islam for what is really is: a political, totalitarian ideology. The rest of the Free World should follow Italy’s courageous example. No more tax priviliges. No more priviliges to build mosques and islamic schools. But most importantly: no more abuse of our Freedom of Religion. This is not a hash measure. Look at it this way. What if nazis – that other political, totalitarian ideology – would call nazism a religion. With Adolf Hitler’s ‘Mein Kampf’ as their holy book. Would the Free West then grant them the priviliges, protected by the Freedom of Religion? I guess not. I guess we would be apalled by the sheer concept of nazism as a religion. We should be apalled the same way of islam as a religion. And note: our Constitutions, laws and treaties allow us to not acknowledge islam. Therefore I call upon our administrations: make it so.

  Klicka för att komma åt NRJAN20.pdf

 9. Hannele Svahn
  januari 23, 2011 kl. 18:11

  Vi vill inte att religiösa galningar styr över våra liv, varför skulle andra vilja det?

  • Nisse på Åsen
   januari 24, 2011 kl. 13:43

   Of course WE NEED EDUCATION An OPEN FREE one.
   Hade denna musik med mina elever 25 år sedan
   Redan då ville/önskade jag en öPPEN undervisning
   ONDSKA kan ENDAST med utbildning förtryckas

 10. Hannele Svahn
  januari 24, 2011 kl. 22:14

  Så klart behövs utbildning men inte imamers och mullors hjärntvätt. T ex i Iran har kvinnorna mycket hög utbildningsnivå och därför är de även väl medvetna om det förtryck de utsätts för. Gomorron Sverige tar upp ‘islamofobin’ i morgon bitti, ett överflödigt ord enligt mitt tycke. Jag hoppas att de som nu eventuellt försvarar islam förstår att de utsätter islams offer för ett ytterligare förtryck genom att förneka detta onda.
  http://patriotstatesman.com/2011/01/muslim-million-man-march-in-support-of-executing-a-christian-mom/
  http://www.rawa.org/temp/runews/2010/01/07/afghan-women-turning-to-suicide-in-greater-numbers-report.html
  http://www.linktv.org/programs/other
  http://womensrights.change.org/blog/view/18-year-old_iranian_jailed_for_blogging_about_womens_rights#share_source=blog-top_fb
  http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=1699885814077&oid=132033426839712&comments
  ..och det finns mycket mycket mer.

 11. Josefina Bergfast
  januari 28, 2011 kl. 15:43

  Är det inte så att (väst)-världen har att välja mellan Islam eller Judendom?
  Ortodox Judendom är då kanske att välja/föredra?
  Alltså borde så många som möjligt genast konvertera till Judendomen och på så vis bevara sina familjer och söka skydd och vägledning hos JHWH?
  Dessutom skulle alla som ville (inklusive palestinier) kunna immigrera, med fullständigt medborgarskap, till Israel?
  Judendomen skulle då ej heller ha några fiender som de skulle behöva känna några behov av att försvara sig mot (om alla människor helt enkelt var judar alltså…).
  Vips så skulle världens problem vara lösta….(?)

 12. januari 28, 2011 kl. 17:02

  Bloggen Muslimska Friskolan vill att denna postning skall spridas så mycket som möjligt.

  http://muslimskafriskolan.blogspot.com/2011/01/nyhetsbrev-2011-om-muslimska-friskolor.html

 13. Hannele Svahn
 14. Hannele Svahn
 15. Josefina Bergfast
  februari 13, 2011 kl. 18:25

  Ibland kan man uppleva det som att Islam är en (salig, osalig?) blandning av flera olika inflytanden, och också tänkanden som i modernt språk kallas för en ism? Alltså av både Judendom och Kristendom, men också av socialismen? (eller den världsdominansönskande kommunismen, fast ändå inte materialistisk kommunism, och heller inte kommunism som i ”Proletariatets diktatur”?).

  Likheter, (och olikheter?), på följande vis genom:

  1. Gamla Testamentets Gud, JHWH, med sina krav på LYDNAD inför LAGEN och ”Hans” ständiga hot om straff och tillintetgörelser vid OLYDNAD (ohörsamhet)? Den stränghet, kravfullhet och kyla (?), som måste ha genomsyrat det judiska samhället…? Tänk på Herodes som massmördade en massa gossebarn….vilken grymhet var inte det. Och den skriftlärde och konservative (fariseiske) Saul (som sedan blev Paulus) som gav sig ut på mördarjakt på de (uppstudsiga?) ”Följarna av Vägen” (Dessa som ”vilseförts” av Vägens Vägvisare, Jesus, enligt det judiska lagrådet) och som sedan blev Kristendomen…
  2. Nya Testamentets ”Gud”, eller ”Gudason”, Jesus Kristus, som förmedlar barmhärtighetsprincipen och förlåtelseprincipen och ”godkändbarhetshetsprincipen genom TRO istället för LAG-gärningar”. Denna ”princip” återfinns i beskrivningen av Allah som ”Den barmhärtige och medlidsamme”.
  3. Sedan finns där en släng av socialism (eller kanske kommunism, eftersom den har visioner om att kunna ”täcka hela världen”, som varande just ”den siste profetens” religion, som just sammanbinder de två tidigare Abramitiska ”traditionerna” (Judendom – lagbundenheten till texterna, Kristendomen – tron som grund och ”det omvända hjärtats lagbundenhet” som ”princip”?.)
  4. Det som Islam kanske kan hota ”den rådande världsordningens makthavare” med är kanske också (förutom ”skrämmande sharialagar”) kanske den alternativa ekonomiska ideologin; den där om att förbjuda ränteekonomi, och att låna ut pengar mot ränta, ( som försätter människor, och hela samhällen, i ”ränteskuldslaveri”)?

  Där finns ju mycket stränghet inom Islam. En stränghet som ”moderniteten” har ”frigjort” sig själv ifrån, och som den ”moderna” människan har blivit” mycket lycklig” av, genom att där finns en ”valfrihet” genom vilken de ”moderna och upplysta” människornas samhällen står på ”höjder av kultivering, förfining, stilfullhet, upplysning, smakfullhet och tolerans, samt där ”frihet, mänskliga rättigheter, yttrandefrihet, alla människors lika värde och demokrati” råder, som ju ”absolut inte” går att sammanföra med Islam, som ju verkar leva i en förgången tid, och med lagar som skrevs för dåtidens villkor och för dåtidens samhällen? Dessa ”förskräckliga” sharialagar, som kan skrämma vettet ur vem som helst? Som liknar den gammeltestamentliga strängheten, där alla som kliver över gränserna för dessa lagar, ovillkorligen måste straffas?….Ja, hur var det nu med kommunismen, hur mycket mördande utfördes inte där, mot ”fienderna” till kommunismen, mot ”kontra-revolutionärerna” och ”klassfienderna”, dvs. borgarna, bönderna, de intellektuella, prästerna, samt tsarfamiljen och också adliga familjer, storgodsägare osv., som i ”den heliga internationalistiska kommunismens namn” avlivades på löpande band? (Sammanlagt en väldig stor mängd människor!) Denna kommunism som skulle föda fram ”den nya människan, ”kamraten”? (som nu för tiden har övergått i det neoliberala, det multikulturalistiska och det ”kulturmarxistiska” idealet, och som med stora steg går mot A New World, där total nationsupplösning och folkupplösning, samt helst också religionsupplösning, skall råda? Kommunismen kunde genomföra sina hemskheter, utan någon som helst religion i vanlig bemärkelse….

  Friheten, jämställdheten och valfriheten då…… ja, det sägs ju inom Islam att religion inte får tvingas på någon……( och när, och OM, den blir dominerande i samhället, genom val, (om några generationer?) så ”tillåts” både judar och kristna att fortsätta med sina ”kulturer”?, (mot erläggande av ”dhimmiskatt”) men det är klart att någon större ”frihet” att begå narkontikabrott finns nog kanske inte inom Islam? Inte heller att utföra andra ”brott” som otrohet, homosexuella handlingar, mord, stöld, våldtäkt eller pedofili, utan att straffas hårt om det upptäcks? Och inom de allra strängaste ”grenarna” (ungefär som Lestianismen eller Chartauismen i Sverige?) tillåts ingen musik, eller dans, eller andra konstnärliga uttryck, för de anses avledande från Gud?—

  Däremot är ”bigami” tillåtet… som inom Mormonkyrkan…

  Ja, människan är kanske en knepig varelse, och vad som leder till ”lyckliga människor” och ”lyckliga samhällen” är det kanske ingen vet? Att vilja sträva efter olika typer av ”strukturer” för samhället, verkar vara en oundviklig del hos henne? ”Strukturer”, som blir ”kulturer” eller ismer, eller religioner, som inte sällan, av en del maktfullkomliga, eller maktsökande, (eller maktbehövande ?) människor ibland kanske använder sig av, för sina egna syften? Just p.g.a. människans (inneboende?) strävan efter, eller vilja till, makt?
  Förmodligen har det överallt och i alla sammanhang, och i alla tider, funnits både onda och goda makthavare, i alla slags samhällen, med alla slags ideologier, religioner och ”strukturer”.

  De flesta, både samhällen och människor, förändrar sig……. och ”väckelserörelser” verkar gå i cykler…

  När människor i det ”moderna samhället”, vill förespråka en konservatism (som t ex inom ortodox judendom, eller någon annan religiös eller ideologisk konservatism) och vill hävda sin ”folkstams” rätt till värnande, självförsvar och bevarande, likväl som sin nation och sitt språk, då kommer man ofta in på begreppet rasism, och många använder sig av ordet på ett lite missvisande sätt.
  Rasism kommer ur begreppet RAS, som beskriver ETNISKA olikheter mellan människor, s.k. raser(och inte i första hand politiska, kulturella eller religiösa olikheter.)
  ETNISKA OLIKHETER mellan människor finns, som alla människor, inklusive varje litet barn, kan se och uppfatta med egna ögon, och förmodligen har ”Gud Själv” ordnat det så….
  ALLA RASER är lika mycket värda i sig själva, och det är också värdefullt ATT DE FINNS, därför att det är en RIKEDOM för hela mänskligheten.
  Det finns fullkomligt naturliga tendenser hos alla olika raser på jorden, att vilja identifiera sig med, att vilja tillhöra, att vilja tycka om, att kunna känna sig mer ”hemma med”, att vilja försvara och att vilja bevara, just sin alldeles egna ras, ”sitt alldeles ”egna ”folkslag”, eller sin alldeles egna ”folkstam”….inklusive kanske dess språk och övriga kulturella uttryck….
  DETTA ÄR den GODA RASISMEN, eller den naturliga rasismen….
  Detta är naturliga tendenser HOS ALLA olika ”folkstammar” på hela jorden. Och att vilja identifiera sig med sina egna ”fränder och gelikar”, sina ”stamfränder”, sina ”språkliga fränder” och sina ”folkfränder” osv., är fullkomligt naturliga drivkrafter som ingen skall behöva förneka eller skämmas för…
  Att DÄREMOT säga att den egna rasen eller ”folkstammen” per definition skulle vara MER VÄRD, än alla andra raser (eller kulturer), det kan kallas för en (negativ och fientlig) RASISM…..
  Den GODA RASISMEN, som kan sägas vara de naturliga tendenserna hos alla människor och ”folkslag” att vilja identifiera sig med, vilja vara med, känna sig mer hemma med, tycka mer om, känna sig tryggare med et cetera sin alldeles egna ”folkstam” på jorden, det är INTE (negativ och fientlig) RASISM.
  Det är istället en NATURLIG RASISM, (som förmodligen ”Gud Själv förespråkar”? Detta när ”Han” faktiskt manar ”de sina” till att INTE beblanda sig med dem som är av ” de andra”…?)

 16. Josefina Bergfast
  februari 13, 2011 kl. 19:35

  Ps. Laestadianismen heter det, (tror jag)…Ds.

 17. september 27, 2012 kl. 15:36

  Bra sagt Josefina!

 18. josé santiago
  juli 5, 2016 kl. 17:58

  Enda hemskheter som förekommer inom kristendomen är kanske någon olaglig fanatisk exorcism, och vägran att behandla sina döds sjuka barn med medeciner, ist gör man det med böner. Men när de kommer till Islam så är listan väldigt lång. Det stämmer att kristendomen har orsakat mycket död och mycket hemskt genom tiderna. Men inom dem senaste 100 – 150 åren så har kristendomen utvecklats på ett bra och positivt sätt. I rätt riktning helt enkelt, även dem kristna anhängarna. Men Islam däremot har inte utvecklats det minsta på 1000 år, fortf samma stenålders tänk. (Gillar inte religion överhuvudtaget, men Islam är nog fan världens cancer).

 19. Kenneth
  december 18, 2016 kl. 13:10

  Det finns många som vill påstå att minsann också kristendomen har orsakat mycket död och lidande.

  Fel! En av de största lögnerna från djävulens smutsiga tunga!

  Kristendomen har inte orsakat död! Maktgiriga människor har orsakat död! SANT! Sen att de gjort det i kristendomens namn, SANT, är en helt annan sak! Jesus varnade för det från början. Många ulvar skulle nästla sig in och förföra och förstöra!

  Skillnaden mellan kristendom och islam är oändliga, men ett enkelt faktum är att Jesus aldrig drog svärd mot någon! Gud är dock ingen mesig pacifist för den skull, Gud strider mot de onda ja! Men läs bibeln och se då att Gud lät Israels folk försvara sig och slå de fiender som angrep dem. Gud slog och drev bort folkslag, ja! Men den som studerat bibeln får då till svars vad det var för slags folkslag han utrotade! Det var folk som bland annat dyrkade Baal! En vanlig ritual som ingick i den dyrkan var att offra sina barn, människooffer. Och det är något Gud hatar! Därför stred Gud mot dessa folkslag, inte för att Israel var bättre än alla andra, utan för dessa folkslags ondskas skull! 5 Mos 9:4

  Muhammed var en pedofil för det första. Vad kallar man annars en som har samlag med en 9 åring? Bara det borde väl räcka för att inse vad det hela är för något? Eller har svensken verkligen blivit så förvirrad?
  Han var en gangster, mördare, karavanplundrare (Du hittar inte i bibeln att Israels folk låg i lönndom och rånade och mördade folk ) Israel slogs mot ondskefulla riken och slaktade folken där, SANT! Liksom under andra världskriget det ondskefulla sataniska Tyskland fick se sitt eget folk slaktas till slut.

  Muhammed spred sin lära med svärdets hjälp och så gör hans lärjungar idag!
  Islam har alltid orsakat död och lidande, för det är vad den religionen går ut på!
  Det är en lögn att det är fredens religion! Det är ondskan personifierad!

  Så omvänd er bedrövliga avfälliga svenskar! Detta land som en gång böjde sina knän när väckelserna drog över landet. Detta land som en gång var världsledande i att skicka ut missionärer över hela världen. Detta land som än har korset i sin flagga och pga det besparats så mycket lidande. det har bara varit Guds nåd! Inte politikernas förtjänst ett dugg! Alla har vi haft en mormor eller farfarsfar som fruktat Gud och älskat Jesus och som bett för sina barnbarn. Men nu är nådatiden slut, snart kommer domen över Sverige. Så bestäm er var ni vill hamna! I himlen eller i helvetet. Bollen är er! Kanske ångrar Herren än en gång det onda han beslutat, om svensken vänder om, tillbaka till sanningen. Tillbaka under Jesu beskyddande vingar! Kanske, kanske…

  Kom också ihåg, det står skrivet i Herrens ord, bibeln. Den som förbannar Israel den ska Herren förbanna! Den som välsignar Israel, den ska Herren välsigna.

  1 Mos 12:1-3

  Så det är bäst svensken lär sig vakta sin tunga!

 1. januari 19, 2011 kl. 18:07
 2. september 4, 2014 kl. 11:22

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: