Flygblad

Här finns info om Flygbladskampanjen

För direktkontakt: cavatus(at)gmail.com

Info om flygblad – till alla nya läsare som hittat hit

Hej alla nuvarande och blivande flygbladsutdelare!

Vår uppgift är att väcka svenska folket ur den politisk korrekta nomenklaturans hjärntvätt. Flygbladen är en stor hjälp att nå ut till människor man inte känner.

Det göres lämpligast genom att sprida goda regimkritiska alster, faktaspäckade texter eller korta, snärtiga budskap som hänvisar läsaren vidare till regimkritiska nyhetsbloggar på nätet. Det finns många bra sajter nuförtiden. Många flygblad är numera gjorda i Word i stället för i pdf, så att du själv kan skriva in vilken eller vilka sajter du vill rekommendera mottagaren att besöka.

Visitkortsstora budskap, små lappar, kan ”glömmas kvar” på cafébord, bussar och i biofoajéer så att vi smygvägen kan förmedla det budskap som media vägrar att göra. Dokumenten är i som sagt numera mest i word-format så att du själv kan ändra, lägga till och göra vad du vill beroende på vilket budskap du vill få ut.

Thoralf Alfsson har bidragit med ett mycket matnyttigt flygblad  som är tvåsidigt. Ena sidan har rubriken ”Ny invandringspolitik” och tar upp det faktum att de volymer som nu kommit till Sverige hitar hela värlfärdssystemet. Med diagram och jämförande siffror förklaras det hela på ett mycket pedagogiskt sätt.

Andra sidan av flygbladet är kanske än viktigare i deklarationstider: Alfsson uppmanar oss att göra avdrag i deklaration för massinvandringen. Han har undersökt möjligheterna och kommer med tips på belopp som du som deklarant inte kan få skattetillägg för om det anses vara felaktigt eller ogrundat.

Saken är att skatteverket måste dra igång en granskning och det sätter dem i arbete. Om de å andra sidan låter bli att granska avdraget har du fått gehör för att massinvandringen är en extra börda ur valfri synvinkel.

Om tillräckligt många gör detta lär det blir jobbigt för skatteverket och varför inte? Massinvandringen är krävande för befolkningen ur olika synvinklar och vi kan gott protestera på detta salongsfähiga sätt. Här är återigen länken till flygbladet att ladda ned och skriva ut, antingen tvåsidigt och klippa itu, eller välja den sida som man finner mest lämpligt för den målgrupp man har.

Sedan har vi mycket bra material sedan tidigare. Av en Johan har vi fått ett flygblad i form av en tipsrad. Det är frågor om migration och invandringskostnader. Dessutom finns nederst en hänvisning till boken Invandring och mörkläggning. Enligt Johan har vi fått klartecken av författarna att sprida detta material. Här finns tipsraden, givetvis med facit längre ned. Den finns i mappen Övrigt kampanjmaterial och här är en direktlänk till filen Tipsfrågor_Mörkläggning.pdf.

Sedan jag uppdaterade den här sidan har ofantligt många bra alster sparats ned till flygblad. Dessutom har en serie faktablad börjat producerats av pseudonymen Teleskop, oerhört proffsiga alster som har både faktagranskade sifferuppgifter och språk, exempel är Fakta om ensamkommande flyktingbarn, Fakta om invandringens kostnader, Fakta om invandring och brottslighet (kommer inom kort). Fler är säkert på gång. Men använd dessa utmärkta alster! Ladda ned, skriv ut och dela ut till vänner, bekanta och folk du inte känner (brevlådor). Direktlänkar: Fakta om ensamkommande flyktingbarn.pdf, Fakta om invandringens kostnader.pdf och Fakta om invandring och brottslighet.pdf.

För övrigt finns det många bra texter att sprida i mappen Texter – artiklar att sprida, det är bara att gå dit och skrolla runt, olika texter av krönikörer och goda skribenter på den Sverigevänliga sidan. Många av dessa texter är numera sparade i Word-format istället för pdf. Det är för att ni själva ska kunna – om ni vill – infoga länkar till någon lämplig webbplats som ni anser att läsare ska kunna fördjupa sig mer i. Dessa texter fylls på allteftersom och hela tiden med läsvärda texter som publiceras kontinuerligt på de medie- och regimkritiska bloggarna.

Visste ni att Julia Caesar som nykomling placerade sig på plats 80 på listan över 2013 års viktigaste opinionsbildare och att hon klättrade på listan för 2014, en lista som sammanställs årligen av tidskriften DSM (som ni för övrigt måste prenumerera på)? Det är nog första gången som en pseudonym placerat sig på den listan och så högt upp! Listan tas fram genom röstning bland 300 politiska reportrar och ledarskribenter, dvs. just de som aldrig ens låtsas om att Julia finns. Än mindre skulle de nedlåta sig att citera något som Julia har skrivit. Så hur förklarar man att några av dem har röstat på henne? På något egendomligt sätt tycker de att det är bra att Julia finns, för att hon skriver saker som de själva inte vågar. Alltså kan man säga att Julia fungerar som något slags alibi för dem. 

Missa inte att Julia Caesars söndagskrönikor finns som pdf-filer i en egen mapp på flygbladssidan, inte alla, men de senaste. Då blir de lätt åtkomliga för nedladdning och utskrift och kan då serveras till alla de, främst den äldre delen av befolkningen, som inte har någon dator och därmed inte tillgång till regimkritiska nyheter. Fler bör få läsa denna viktiga opinionsbildares texter, eller hur? Här en länk till mappen på flygbladssidan som innehåller hennes krönikor i pdf-format. Här är en direktlänk till mappen med krönikorna i pdf-format.

Utöver nedanstående nyligen uppladdade flygblad, finns det nu en mapp med info om islam. Vi ser vårt samhälle islamiseras i allt snabbare takt. För er som fortfarande går omkring och tror att islam är som kristendomen finns det nu alltså en ny mapp på flygbladssidan med faktamaterial att läsa om islam och dess hemskheter utan att för den skull behöva läsa själva koranen. i dokumenten finns även länkar till andra sajter som innehåller matnyttig information. En del filer är på svenska och en del på engelska. Här är länken till mappen. Håll till godo!

Glöm inte heller vår makt och möjlighet att tala med människor! Se till att träffa nya människor i olika konstellationer. Påpeka faktiska omständigheter. I små bitar. Låt dem fundera. Invandrarupploppen talar t.ex. för sig själva och kan vara en god ingång till ett samtal. De pågår ju fortfarande, om än i mer lågintensiv skala samt tystas ned av media. Är det normalt att bränna bilar om man är missnöjd? Så sakteliga ser man hur motparten kommer till insikt. Berätta hur media manipulerar fakta.

Det är inte för sent att väcka skrivaren till liv, köpa hem fler bläckpatroner, för nu ska vi jobba för att öka opinionssiffrorna ännu mer! Ta för vana att alltid ha lite lappar i innerfickan, väskan eller ryggsäcken. De kan lätt ”glömmas kvar” på lämpliga platser som tågsäten, offentliga toaletter och cafébord. Även en sådan liten  arbetsinsats är bättre än ingen alls. Sverige har allt att vinna på detta!

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-x-x-x-x-x-x-x-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

Här hittar ni alla flygblad och övrigt material (alla länkar leder till samma plats på box.net-sidan):

www.korta.nu/flygblad

www.tinyurl.com/flygblad

box.com/shared/dn4vryl63j

I mappen Gammalt material finns ännu alla de gamla flygbladen kvar från kampanjen före valet 2010, ifall du vill knycka idéer där och göra egna/andra flygblad. Dela gärna med dig av dem till mig, så att jag kan ladda upp dem och andra kan sprida dina goda idéer.

Följ denna blog med bloglovin

Annons
 1. Humanist_PI
  april 28, 2010 kl. 14:01

  Hej Cavatus & co.!

  Jag läser och kommenterar regelbundet på PI och liknande sajter och tycker ni gör ett lysande jobb med flygbladen! Jag har själv engagerat mig litegrann och satt upp ett antal lappar i mitt närområde. Hoppas kunna sätta upp fler.

  Jag har dock en synpunkt:

  En grupp som är svår att nå genom att hänvisa till webben är äldre (c:a 70 och uppåt). Många av dem är mycket ovana vid att använda sig av internet för att söka information, de är i många fall inte bekväma med att läsa på webben och en hel del har inte ens dator och internetanslutning.

  Min personliga erfarenhet säger mig att många äldre människor är starkt negativa till massinvandringen och alla sociala problem som följer i dess spår. Många äldre röstar dock av tradition på något av de nuvarande riksdagspartierna, och eftersom deras mediekonsumtion i många fall utgörs av politiskt korrekt lokalpress samt SVT:s och TV4:s tillrättalagda ”nyheter” får de aldrig möjlighet att öppna ögonen. Jag har personligen hört många pensionärer uttala sig starkt negativt om invandringen, för att i nästa stund tala om ”de där hemska, rasistiska Sverigedemokraterna” – något som inte är så konstigt då de indoktrinerats att tro att sd är något slags militanta nynazister.

  Mot denna bakgrund tror jag att det är oerhört viktigt att sprida information till just äldre. Jag tror dock inte att man primärt når dessa människor genom att hänvisa till PI, Fria Nyheter eller andra bloggar. Mitt förslag är därför att ni som jobbar aktivt med flygbladsutdelning gör en kartläggning av om det finns några områden där det bor påfallande mycket pensionärer i era respektive hemorter, samt att ni därpå gör en uppdaterad, förkortad version av det infoblad som jag tror du kallat ”Massinvandringsfakta” (det är i nuläget alldeles för långt och bör kortas ned till t.ex. 2 A4-sidor för att folk ska orka läsa)och delar ut detta i brevlådorna. Infobladet kan givetvis innehålla länkar till PI, Fria Nyheter osv. Men det bör samtidigt innehålla så pass mycket viktig information att man kan väcka intresse och eftertanke hos mottagarna utan att de behöver gå in på webben.

  Vad tror du/ni om detta förslag?

  • april 28, 2010 kl. 14:23

   Tack för beröm! Du som utdelare är ändå den viktigaste personen i hela den här kampanjen, glöm inte det! Ja, du har absolut rätt i att pensionärerna hamnar vid sidan av i denna kampanj. De är en oerhört viktig målgrupp och ofta röstar de som de alltid har gjort. Det finns ett SD-märkt flygblad utlagt som heter ”pensionär” från SD i Oskarshamn. Massinvandringsfakta skulle dessutom må bra av att uppdateras. En nedkortad variant är nog absolut läsvänligare. Det gäller att sålla rätt och inte tappa bort några fotnötter. Har du möjlighet att hjälpa till med det? Om du vill ha filen i Word-format kan jag hjälpa till med konverteringen. Säg bara till.

   • Humanist_PI
    april 28, 2010 kl. 14:39

    Hej Cavatus! Jag hjälper gärna till. Vill ej lämna ut för mycket om mig själv i ett öppet forum som detta. Jag förslår att du mejlar mig på följande adress: humanistiskt_inkorrekt@yahoo.se Då kan vi kommunicera o. diskutera öppet. Är det okej med dig?

   • rallykalle
    maj 30, 2010 kl. 20:21

    Hej cavatus!
    Har lagt vindrutelappar i åtskilliga av SJ:s tidning. Många sitter vid sina datorer och har tråkigt på tåget och x2000 har internet…

    En liten kommentar beträffande klisterlapparna:
    Det vora bra om du kunde skriva ut vilket fabrikat och produktnummer som de är anpassade för, så man inte kommer hem med klisterlappar som inte passar mallen. Bara som ett tips!

   • maj 30, 2010 kl. 22:11

    De klisterlappspapper jag har köpt syns på bilden i bloggtexten ovan. De är inte utskurna för några mått utan jag klipper sönder dem efter att jag skrivit ut dem. Vet faktiskt inte om det finns några klisterlappsmallar som passar just dessa. Skriv ut dem på vanligt papper och mät och kolla, är mitt råd.

   • rallykalle
    juni 1, 2010 kl. 22:04

    Nu har jag hittat en alternativ lösning: Etikettskrivare som ansluts till datorn med tillhörande redigeringsprogram. Kopiera text, klistra in, skriv ut valfritt antal klisterlappar!
    Etikettskrivare behöver inte vara speciellt dyra, etiketterna kostar ju en del, men har man firma är detta avdragsgillt.
    Är man anställd, kan man säkert övertala chefen om nyttan med en billig etikettskrivare…Hur mycket snyggare det blir, att man imponeraar på kunderna osv.
    Brother, Dymo m fl firmor har etikettskrivare, googla bara.
    Hoppas tipset kan vara till nytta!

  • Less
   april 28, 2010 kl. 18:38

   Håller med, hur ska vi nå våra äldre? Kommer själv närvara på torg en del men det känns inte tillräckligt, kan ju inte gärna gå och plinga på varenda dörr 😀

   • rallykalle
    juni 1, 2010 kl. 22:17

    När det gäller våra äldre, i sht dementa, och entalt handikappade i särskilda boenden och på instutitioner hjälper inte fflygblad. En bekan till mig, läkare, berättade att han i samband med förra valet var på besök på ett demensboende. Valarbetare från ett vis(s)t parti, jag (s)äger inte vilket, samlade ihop de dementa åldringarna, bjöd på kaffe och tårta och bussade dem till vallokalen, samtidigt som val(s)edlar stacks i händerna på dem. De fick all hjälp och vänlighet i världen denna valdag.
    Det måste vi vara uppmärksamma på, och vara fysiskt närvarade för att kunna påvisa valfusk. Frågan är bara hur det ska kunna organiseras???

   • Kjell
    augusti 12, 2013 kl. 10:35

    Jag är pensionär och märker,att de flesta jag talar med inte har en susning om vad som händer i samhället annat än genom PK-media!. De har ingen dator eller högst begränsade kunskaper!.

   • augusti 12, 2013 kl. 10:42

    Ja, det är för sorgligt hur hjärntvättade svenskar är. Var likadan själv innan jag upptäckte dissidentbloggar av olika slag. Just därför är det så viktigt att vi som sett hjärntvätten informerar folk om de sajter som ändå finns. Vad annat kan vi egentligen göra för att väcka folk?

  • Putte
   april 28, 2010 kl. 19:00

   Hej, är det något de äldre gillar så är det ju tidningen och lämpligt nog så har ju Sverigedemokraterna en tidning SD-kuriren. så hoppa iväg till din lokala SD organisation eller maila/ring och fråga om du/ni kan få dela ut dom områden ni vet att det finns mycket äldre.

   //Putte

 2. april 28, 2010 kl. 14:26

  Det är inte alltid så lätt att veta vad man vill äta till middag, det är lättare att säga vad man inte vill äta. Likadant är det med svensk kultur. Så formulera om frågan, vad är INTE svensk kultur?

  Svensk kultur är inte hedersmord.
  Svensk kultur är inte att en kvinna måste ha en manlig släkting som ”förkläde” när hon lämnar hemmet.
  Svensk kultur är inte beslöjade kvinnor.
  Svensk kultur är inte att hota den som anses vanhedra den egna religionen.
  Svensk kultur är inte att skrika ”hora” efter de 12-åriga tjejerna som går förbi i skolkorridoren.
  Svensk kultur är inte att vägra äta den mat som serveras i skolan av religiösa skäl.
  Svensk kultur är inte att kräva undervisning i annat språk än det svenska.
  Svensk kultur är inte att ta med sig seden dit man kommer och kräva av det nya landet att det anpassar sig.
  Svensk kultur är inte att skrika ”svennefitta” efter någon som råkar ha ljus hy.
  Svensk kultur är inte att ta lagen i egna händer och hämnas för att någon kränkt familjehedern.
  Svensk kultur är inte bilar som brinner.
  Svensk kultur är inte att misshandla någon för att denne råkar vara jude eller judinna.
  Svensk kultur är inte att göra skillnad på ras, men ändå att inte låta någon gömma sig bakom skällsordet ”rasist”.

  • april 28, 2010 kl. 14:34

   Tack för den infallsvinkeln. Ska klistra in ditt inlägg i det blivande ”kulturdokumentet”. Det är dessutom ofta bra i en debatt när någon vill sätta en på plats att komma med en motfråga! Att sedan ha svar på frågan gör inte saken sämre.

  • solen
   maj 14, 2010 kl. 23:47

   Bra.

  • Joakim
   maj 20, 2010 kl. 03:57

   Vi måste inse att tiderna förändras och detta är nu en del utav svensk kultur. Är det något vi kan lära av historien är att allting förändras, helatiden. Kulturer blandas och en svensk för 100 år sedan är inte samma svensk som lever idag. Och den personen i sin tur är inte den samma som levde för 200 år sedan. Om vi inte lär oss detta kommer problem aldrig att lösas, snarare skapas, för invandring och islam i sverige kommer aldrig att försvinna hur mycket många änn skulle önska det.
   Sverige genomgår en naturlig förändring och jag kommer alltid att älska det för vad det är.

   • maj 20, 2010 kl. 07:54

    Vem har förnekat att Sverige har förändrats? Vem har sagt att Sverige ska vara som för 100 år sedan? Du lägger värderingar i andras mun som ingen har uttalat = du har fördomar om folk, dvs samma fördomar som du nu vill klistra på dina ”motståndare”. Om du läser Uncle Bobs inlägg här så förstår du vad det är för kulturyttringar som många av oss vill att det tas krafttag emot och då kan du förhoppningsvis själv dra slutsatsen vilka kulturyttringar som vi inte har problem med.

    Summa summarum, det är den galopperande kriminaliteten som med alla till buds stående medel måste bekämpas. Den måste öppet och ärligt analyseras för att kunna motas i grind. Det blir inte bättre om man förtiger orsakssammanhang och strukturer om låtsas som om det regnar. Vi måste förbehållslös vända på varje sten. Sverige har blivit det mest kriminella landet i hela Europa. Vi har Europarekord i våldtäkter. Det begås 1,3 miljoner brott varje år. Ska vi stillasittande acceptera detta och säga att ”tiderna förändras” och ”detta är en del av svensk kultur”?

    Oavsett gärningsmännens etnicitet MÅSTE Sverige bli ett tryggare land. Men kan man se strukturer i etnicitet kontra kriminalitet måste detta röjas för att finna vägar till minskad kriminalitet. Hyckleriet måste bort, helt enkelt. Raka rör. Stramare lagstiftning och högre straff, för att markera mot det utbredda våldet. Jag förstår egentligen inte varför detta skulle vara kontroversiellt på något enda sätt!

   • Stig
    juni 11, 2010 kl. 17:46

    Du är tydligen fatalist.
    Det blandkulturella experimentet är ingen naturlig utveckling utan ett beslut som fattats på 70-talet på hög politisk nivå och över folkets huvuden. Bakom en så stor och snabb förändring finns alltid politiska beslut och drivkrafter. Och politisk undfallenhet.
    Vi FICK inte hux flux högertrafik 1967 utan det genomfördes trots folkets ”nej” i folkomröstningen 1955.
    Vi snubblade inte in i Eu-medlemskapet utan röstade ”ja” till det i en folkomröstning.
    Vi råkade inte hamna utanför EMU utan folket röstade ”nej” till det.
    Inte ens den globala miljöförstöringen är ödesbestämd, det är vi jordmaskar som skapat den.
    Det är en tidsfråga innan Rosengårds- och Rinkebymarodörerna flyttar fram sina positioner och börjar härja i city och överklassområdena och då blir det väldigt intressant att höra om det fortfarande är en ”naturlig utveckling”… För det är det ju, med tanke på utvecklingen hittills

   • ugglan
    oktober 16, 2012 kl. 19:00

    Det är knappast en naturlig förändring som pågår i Sverige, Vi ser ett gigantiskt folkutbytes/uppblandnings projekt i det här landet pådrivet av judiska globalistiska oligarker och deras köpta politiker.

   • oktober 16, 2012 kl. 19:38

    Vilka som köpt politikerna skulle jag gärna vilja veta och jag är inte säker på att du prickar rätt i din beskrivning.

  • Stig
   juni 11, 2010 kl. 17:00

   Mycket bra skrivet ”bloggo” och ett bra svar till alla de som med fåntrattens uppsyn frågar ”å va´ e svensk kultur då?” och himlar med ögonen. Man blir lätt hemmablind men vi vet vad som är fransk, italiensk och spansk kultur. Men fransmannen, italienaren och spanjoren kan själva inte rabbla upp en lång lista på vad som är typiskt för hans/hennes kultur. Men de vet att den finns och det vet VI också!

 3. Mona Sandberg
  april 28, 2010 kl. 14:41

  Underbar… GRATULERAR! Och jag tillägger bara;

  Svensk kultur är inte att vara under kontroll av den militära maffian U$rael

  • AA
   maj 26, 2010 kl. 20:12

   Okej, trodde jag var på samma nivå, men inte. Jag ser USA som det enda land som kan hålla diktaturer stången och Israel, också en demokrati, håller inte på och mjäkar med musse-terrorister. Så börjar Mona Sandberg snacka vänster-dogmer. Adjö!

   • maj 26, 2010 kl. 20:51

    Kan bara hälsa att jag inte håller med Mona Sandberg. FYI.

 4. april 28, 2010 kl. 14:47

  Nu kör vi!! Denna helg kommer att blir den bästa aktiveringshelgen hittills.

  14 personer och minst 2000 flygblad, i Norra Stockholm

  Ceasars legionärer

 5. svansken
  april 28, 2010 kl. 15:51

  Många tack till alla dom, som aktivt deltar i detta – otroligt bra jobb.

 6. sw
  april 28, 2010 kl. 16:04

  Det som saknas är nog klistermärken om 1x5cm att fästa på ramen till bildskärmar på internetcaféer, bibliotek o.dyl.

  Sådana kan med fördel också lämnas till skolungdomar att smygas in i datasalar och andra ställen de rör sig.

  • april 28, 2010 kl. 16:24

   Ok, jag har gjort små klistermärken, men de är mer kvadratiska. Borde gå att göra något mer långsmalt. Fick igår hem klisteretikettpapper, se blid och URL bloggposten ovan. Drygt 100:- plus moms plus frakt (59:-) för en förpackning om 100 ark. De är ganska tunna (duger gott) och matta. Lite pilliga att dra isär. Företaget ligger i Stockholm och det kanske går att köpa över disk för er som bor där för att slippa frakten? Tel: 08-24 50 55. Har någon tips på något annat etikettpapper som ni använder?

 7. south
  april 28, 2010 kl. 17:39

  Ett grymt bra ställe att sätta upp flygbladen på är på någon av alla dessa tusentals återvinningsstationer som finns över hela landet, där om något rör sig mängder av folk.

  • Less
   april 28, 2010 kl. 18:40

   jag har gjort det och det tråkiga är att nuförtiden (har sett honom själv) åker en gammal surgubbe runt och kollar efter dessa lappar och river ner dom nästan lika fort som dom kom upp… *suck*

   • Kjell
    augusti 12, 2013 kl. 10:40

    Ett alternativ att försvåra detta är spraylim! Finns bl a på Biltema såg jag igår!.

 8. Less
  april 28, 2010 kl. 18:41

  alltså idén är bra! men jag har råkat ut för denna ****……

 9. april 28, 2010 kl. 19:02

  Hej alla Ceasars legionärer och alla övriga,

  Här är platsen jag beskrev, här kommer vi tillvidare att skriva in och rapportera våra resultat som grupp. Till Vargen och hans grupp som precis anslutit sig till vår grupp vill jag bara säga: Välkommen in i gänget.

  Det innebär att Ceasars styrka nu är 15 personer, kan bli ngt fler beroende på hur många Vargen knyter till sig.

  Vi kommer alla att rapportera upp till broder Cavatus för att underlätta att hålla koll på ungefärlig täckning och följa statistiken (så gott det går) på det samlade antalet utdelningar.

  Vi i Ceasar gruppering bör nu i helgen börja nu närma oss 3000 utdelningar på 3 veckor! Det är ursäkta språket.. faan inte illa.

  Alea iacta est – Tärningen är kastad
  http://sverigefidelis.blogg.se

 10. Anna
  april 28, 2010 kl. 19:50

  Flygblad i folks postlådor funkar bra och försvinner inte pga någon diktator i form av surgubbe.

  Klistermärken gillar jag inte, varken klistrade på min privata egendom eller på andra platser eftersom det ser skräpigt ut. Ett noggrant övevägande innan man klistrar rekommenderas. Att väcka folks irritation motverkar syftet.

  Någon sorts samordning för att fördela infospridningen skulle vara önskvärt. Jag bor i en av de större mellansvenska städerna och har fortfarande inte sett någon information (bortsett från den jag själv delat ut).

 11. april 28, 2010 kl. 23:56

  Rapport från Ceasar´s gäng..

  Här är platsen jag talade om med Er som ansluter från Vargens gruppering.
  Det innebär att vår gruppering är uppe i 15-18 personer beroende på hur många Vargen får med sig.

  Målsättningen från början med 10.000 flygblad utdelade från denna gruppering känns rätt avlägsen eller kanske ska jag säga distanserad.

  Ny målsättning: 30.000 innan valet? Jag vet inte, det enda jag vet är att det räcker att läsa ett par artiklar i svensk press för ytterligare få oss att ge det lilla extra varje dag.

  Stort tack till Ubbe för skrivaren.. haha den skrev verkligen fort nästan 1 A4/sek
  Vår skrivare: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/se/sv/sm/WF25a/18972-18972-3328059-236263-236263-3558888.html
  Tack till Jessica för papper.. du är en ängel

  Riktigt kul att vi kommit så här långt på så kort tid! Vi ses på lördag!

  Stolt som tusan

  Ceasar

  • Kjell
   augusti 12, 2013 kl. 10:41

   Jag sätter upp info på bl a kommunens och varuhusens anslagstavlor!.

   • augusti 12, 2013 kl. 11:07

    Toppen! Det individuella, målmedvetna och envetna arbetet kommer att ge resultat. Vad annat kan vi göra, egentligen? Att bara gå och vara frustrerad gör ingen nytta alls.

 12. april 29, 2010 kl. 10:05

  Person i Nacka utanför Stockholm har mejlat mig och söker folk att samordna utdelningen med. Posta intresse här så att ni kan komma i kontakt med varandra.

  Har även fått mejl från folk som haft problem med AFA, varför det är viktigt att inte annonsera ut mötesplats eller tid eller namn här. Skriv in här att ni önskar samordning. Hur komma i kontakt? Förslag? Kan man uppge en e-postadress här? Dvs en nickname-e-postadress?

 13. Agaton Sachs
  april 29, 2010 kl. 11:02

  När man vänder sig till oss 70+are skall man undvika Israel-kritik. Mycket vanligt i vår generation att inte kunna skilja kritik av Israel från nationalsocialism.

 14. april 29, 2010 kl. 21:11

  Nu två nya flygblad ute på begäran av en utdelare! De är identiska med dem som har bilder, men UTAN avrivningslappar. Lämpliga att lägga i brevlådor. Finns i färg och svartvitt.

  Även nytt klistermärke ute på begäran. Avlångt.

 15. Maja Dacke
  april 29, 2010 kl. 21:19

  I Malmö verkar det som en väskryckningsvåg är på gång – alltså äldre damer råkar illa ut. Tänk på detta att inte skrämma någon i onödan men också detta fenomen är värt att uppmärksamma äldre damer om.

  Jag själv är en 65-plussare som slutat använda väska men är lycklig att ha innerficka på jackan för pengar o d. Dessutom ser jag till att ha långa, vässade naglar på ring- och lillfingrar … om ifall att någon söker närkontakt för rån.

  Om någon i Malmö skulle behöva min hjälp vid äldrekontakter så har du Cavatus min mejladress.

 16. johan
  april 29, 2010 kl. 23:55

  ”På gång är även en fil med slagkraftiga faktabaserade argument som man kan läsa in sig på och presentera för folk (i smakportioner).”

  Det skulle vara mycket bra! glöm inte att bifoga källor också för att stryka ens argumentation!

  Jag fortsätter med mina visitkort

  Fortsätta kämpa!!

 17. Nejpunkt
  april 30, 2010 kl. 16:07

  Jag tycker att ni ska punkta upp meningar som berättar fakta. En mening för varje fakta, så ni får plats med så mycket multikulti-skit som möjligt.
  Exempelvis skriva något om att i Oslo så visar sig 49 av 50 överfallsvåldtäkter begås av invandrare, och hänvisa till källa efter. Nästa punkt kan handla om pensionären som bestraffades för att han örfilade till en unge som cyklat på golfbanan, källa efter. Nästa kan handla om hur invandrare kan få mer pengar än pensionärer som jobbat här hela sitt liv, med källa… och så vidare.
  Ska ni göra något riktat mot pensionärer, gör dock med större bokstäver så de kan läsa, samt helst relatera varje punkt till hur invandringen har påverkat pensionärerna.

  Och gärna vad Sverigedemokraterna vid varje punkt för att motverka detta.

 18. Carina Näsgårde
  april 30, 2010 kl. 21:19

  – OK , jag vill hjälpa till med att informera Sveriges befolkning !

 19. maj 1, 2010 kl. 15:28

  Hälsning från Ceasars gäng:

  1000 flygblad utdelade i Norrort i Stockholm precis.

  För Er som aldrig gjort detta kan vi bara beskriva den faktiska känslan som infinner sig. Oavsett ev. valresultat så kommer vi som faktiskt aktiverar oss för att upplysa Sverige via reklam för PI,Fria Nyheter och Fria Tider.

  Kom igen!

  /Ceasar

  • maj 1, 2010 kl. 17:08

   Kanonbra jobbat!

   • maj 1, 2010 kl. 19:50

    Jag får väl skylla på eufori men jag skriver som om SFI vore nästa steg…

    Hoppas att Ni förstår mitt taskiga språk ändå, vid meningar likt de ovan:-)

 20. Humanist_PI
  maj 2, 2010 kl. 21:41

  Bra jobbat av er som delar ut i stor skala! Själv sätter jag upp lite lappar här och var i närområdet, men är inte i närheten av era insatser.

  • maj 2, 2010 kl. 22:16

   Men ALL spridning är viktig. Att jobba i det lilla kan också åstadkomma storverk. Icke att förglömma. Var och en jobbar efter vars och ens förmåga och möjlighet.

 21. Humanist_PI
  maj 3, 2010 kl. 13:36

  Ni – Cavatus, Caesar & co. – verkar vara extremt aktiva med flygbladsutdelandet, och det är förstås utmärkt. Om jag förstått saken rätt finns ni i Stockholmsområdet. Men hur ser det ut i övriga landet?

  Ni skrev i någon kommentar på PI att flygbladen laddats ner c:a 14 000 ggr. Visserligen kan samma personer ha laddat ner filerna flera gånger och många av dem som laddat ner dem kanske aldrig kommer så långt som till att aktivt sprida dem. Men 14 000 nedladdningar borde ändå innebära att det finns folk som aktivt försöker sprida informationen. Hur går det? Får ni några rapporter från folk som är aktiva runt om i landet? Det vore kul att höra!

  • maj 3, 2010 kl. 13:59

   Ja, jag hoppas att denna sida, detta kommentarsfält ska bli ett forum där man kan rapportera utdelning. Men många kanske inte vill uppge på vilken ort de verkar, då små orter är ganska oanonyma, vad vet jag. Så är det i alla fall på min lilla ort – alla känner alla – nästan i varje fall. Men jag vet att det delar ut i södra Sverige, Helsingborg, bl a. Men som sagt, om ni vill kan ni väl rapportera här! Skriv under pseudonym så ni inte kan identifieras. En del som hört av sig har nämligen haft problem med AFA tidigare. Så största försiktighet uppmanas.

   • Humanist_PI
    maj 3, 2010 kl. 14:07

    Just AFA är ett av skälen att jag inte sätter upp flygblad öppet i stor skala. Jag finns på en ort där extremvänstern är ganska stark och vill inte som enskild individ bli angripen, hotad eller uthängd på nätet som ”högerextremist”. Därför sätter jag diskret upp anslag här och var, men undviker att bli sedd.

 22. maj 3, 2010 kl. 18:50

  Nu finns även flygbladen med bild utan avrivningslappar i A5 (två på en A4). Denna mellanstorlek kan passa att lägga i brevlådor och sparar papper och bläck.

  Alla filer på korta.nu/flygblad är nu i princip uppdaterade med Fria Nyheters kortare hemsidesadress (frianyheter.nu), vilket sparar bläck för er och är lättare att komma ihåg för blivande läsare. Se därför till att ladda ner nya exemplar av de dokument ni regelbundet kopierar för att alltid ha senaste versionen.

 23. ceasarfidelis
  maj 3, 2010 kl. 21:44

  Hej,

  Bara ett par ord gällande de eventuella risker som en del vill göra gällande.
  För det första så är det en så fredlig aktion det bara kan bli, dela ut reklamlappar till bilar och små visitkort till folk man möter.

  Det känns nästan som en del själva tycker att man gör ngt förbjudet, vi ser på det tvärtom i mitt gäng. Nämligen att vi är måna om Sverige och Svenskarnas väl, vi gör det därför med stolthet.

  Man glider inte runt mitt i natten och smyger direkt utan självklart helt öppet och med glädje över att vi har ngt att erbjuda. De kan självklart välja att tacka nej inget problem.

  En och annan vilsen röding kan säkert uttala sitt missnöje men som jag har sagt många ggr förut.

  Det här är Sverige, det är värt att kämpa lite för.

  Innan maj är slut har vi passerat 5000 flygblad och vi är nu 19 personer (nästan hälften är kvinnor)

  Ps. Ingen av oss hade ngn som helst erfarenhet av att aktivera oss politiskt på ngt sätt! Vi är inte speciella, vanliga Svenskar som kämpar bara Ds

 24. unclebobswe
  maj 3, 2010 kl. 23:44

  Grattis till ett fenomenalt upplägg jag inte sett förut.

  Klistermärken i all ära, men varför inte lägga upp detta flygblad som vi exilensare på exilen var med och utarbetade i samverkan med Henrik Agerhäll.

  Det hade behövts en rejäl uppdatering av länkarna, eftersom flera är brutna. Orsaken är helt enkelt att tidningar, myndigheter m.fl. inte vill sprida sanningen.

  Om det funnits några eldsjälar som är beredda att offra lite tid på detta så hör av er till UncleBob på exilen

  http://exilen.eu/member.php?286-UncleBob

  nu till lite systemkritik:

 25. unclebobswe
  maj 3, 2010 kl. 23:50

  Länken till flybladet jag nämnde:

  Klicka för att komma åt massinvandringsfakta.pdf

 26. ceasarfidelis
  maj 4, 2010 kl. 09:07

  Klistermärken är inte det som i första hand ska användas enligt min mening. Problemet är att just att det angränsar till förstörelse att klistra på denna.Var ska man klistra upp ett klistermärke??

  Flygbladen med uppmaning att lösa PI,Fria Nyheter, Fria Tider är överlägset bäst av flera skäl.

  1. Enkel uppmaning ” läs och bilda dig en egen uppfattning”
  2. Billigt att dela ut.. 4 flygblad på en A4
  3. Massinvandringsfakta ligger också på http://korta.nu/flygblad och jag vet att Cavatus har eftersökt hjälp med att uppdatera innehåll till 2010, med tillhörande länkar. Som första kontakt för att öppna ögonen på folk tycker jag dock inte att den är det bästa verktyget. För mkt information blir svårt att ta till sig och kostnaden för att dela ut den är avsevärt mkt högre än flygblad.

  Jag skulle hellre ha tydliga ”faktabanker” som alltid aviseras på de stora siterna där nya besökare kan ta del av opolitiska officiella fakta från Sverige och våra grannländer (i den mån vi inte har statistik). Faktabanken blir fundamentet som artiklar och nyheter samt partsinlagor sedan kan luta sig emot.

  Officiell statistik bedyder mkt mer för den oinsatte än vad ngn redan insatt yttrar ofta i ironisk/arg ton..

  mvh Ceasar

  • maj 4, 2010 kl. 10:09

   Jag håller med om att man ska vara försiktig med klistermärken. Igår satte jag upp de pyttesmå diskreta märkena som mäter 2,4 x 4 cm på torkpappershållaren på ett par toaletter på vårdcentralen. Rakt och prydligt.

   Faktabanker efterlyser även jag. Jag håller på att sätta ihop ett dokument med faktabaserade fraser som man kan lära in och som kan vara bra att kunna som t ex att alla arbetande svenskar betalar 1078 kr per månad av sin bruttolön till biståndet. Vet alla det? Svar: nej, för då skulle det börja knorras, misstänker jag. Men i likhet med tankesmedjan Fores nystartade sajt migrationsinfo.se, vars främsta mål är att skönmåla massinvandringen och smutskasta Sverigedemokraterna, så behövs det givetvis en faktabank. Beror på vilka ”fakta” Fores kommer att presentera, eller om sajten ska genomsyras av tyckande och tendentiöst material i vanlig ordning när denna fråga kommer på tal. En faktabank om något är vitboken.se, men den motsvarar en hel bok på 500 A4-sidor. Rekommenderad läsning i alla fall!

   En av de våra har dock lovat att ta på sig att förenkla och sålla i massinvandringsfakta-filen så att den blir mer lättläst och kan användas i kampanjarbetet, för utdelning till t ex pensionärer.

 27. Skogman
  maj 5, 2010 kl. 02:05

  Härligt 🙂

 28. ceasarfidelis
  maj 5, 2010 kl. 23:50

  Efter idag kan jag hälsa till såväl mitt eget gäng och Er andra..

  Ceasars Legionärer når 5000 flygblad innan majs utgång.

  Detta kan jag säga med säkerhet efter att ha summerat rapporterna under dagen.

  Hoppas att alla Ni som delar i vårt gäng och alla Ni andra verkligen tar Er tid att känna efter. Jag säger som Palle sa häromveckan ”det känns som att hjälpa ngn som har det svårt, man känner sig behövd”

  NI behövs alla och jag är jättestolt över alla som nu bidrar

  Jag vågar lova att Sverige aldrig har haft fler som verkar för Sverige än nu

  /Ceasar

 29. maj 6, 2010 kl. 20:22

  3000 Flygblad ligger och vibrerar framför mig..

  500 – Brevbärar utdelning
  1000 – Skickas till resp. grupp
  1500 – Delas under de 2 kommande veckorna i våra 2 gemensamma aktioner

  Med detta slår vi våra rekord, men det beror framförallt på ökat medlemsantal i Ceasar gänget.

  Ni som ställer upp för Sverige är alla genom er aktion förebilder för andra. Använd Era ledaregenskaper för att få med flera aktivister

  Mvh Ceasar

 30. Humanist_PI
  maj 7, 2010 kl. 00:01

  Jag har varit inne på PI några gånger under dagen och tycker mig se att antalet besökare är högre än vanligt. Det kan i och för sig bero på att många sökt information om det uppmärksammade mordet på den 16-åriga flickan i Västerås. Men eventuellt kan det också vara en konsekvens av ert fantastiska arbete med flygbladen.

  Kan tillägga att jag själv fortsätter sprida bladen, dock i mera begränsad skala. Jag sätter upp 3-4 anslag med ”avrivningslappar” varje dag. Jag passar på om jag är och handlar, ute o. promenerar, väntar på bussen etc. Det är kanske ingen större insats, men jag har ändå sett att en del anslag fått sitta kvar och att folk rivit av lappar. Så jag inbillar mig att det ger någon effekt.

  • maj 7, 2010 kl. 08:27

   Jag tror visst att lappuppsättning i det lilla spelar roll. En stor roll. Det är därför vi alla är så viktiga. Alla kan bidra på sitt lilla sätt. Och det behöver inte vara så märkvärdigt, utan man har lappar i väskan och sätter upp dem när man ändå är på väg någonstans. Man förena nytta med nöje, så att säga. Om vi alla är enträgna på det här viset kan vi nå bra resultat. Droppen urholkar stenen.

 31. maj 7, 2010 kl. 10:24

  Jag tror dessutom att när man sätter upp sin första lapp, delar ut sitt första ”visitkort” bjuder in sin första vän/kollega till att läsa ngt intressant på ngn av siterna, när man bjuder in till facegruppen för resp. site.. först då urholkar du ditt eget motstånd mot att göra ngt åt saken.

  Känslan du får att göra nytta är fantastisk, ett volentär arbete med vår egen nation som mottagare

  Sätt en första lapp idag och känn efter själv

 32. Janne Josefsson
  maj 11, 2010 kl. 23:25

  Suveränt att ni fixat dessa flygblad mm! Ska printa och börja distribuera! Hoppar nog över klistermärken just nu.

  Är lite tveksam till teckningen med tidningsläsaren, vet inte hur jag eller andra ska tolka den (någon som läser över axeln?)

  Slänger in ett litet förslag:
  Ett flygblad med: ”vanlig media MÖRKAR sanningen om invandringens baksidor – här kan du hitta vad media inte vill att du ska veta”.

  Kämpa på alla ni som jobbar för yttrandefrihet och demokrati!

  • maj 11, 2010 kl. 23:35

   Tack för ditt engagemang och tack för tips. Har nya tankegångar om fler budskap. Tar tacksamt emot dina förslag.

 33. Janne Josefsson
  maj 12, 2010 kl. 00:03

  Suveränt att ni fixat dessa flygblad mm! Ska printa och börja distribuera! Hoppar nog över klistermärken just nu.

  Är lite tveksam till teckningen med tidningsläsaren, vet inte hur jag eller andra ska tolka den (någon som läser över axeln?)

  Texten på avrivningslapparna får gärna vara i Arial eller Verdana – då blir det tydligare.

  Slänger in ett litet förslag:
  Ett flygblad med: ”vanlig media MÖRKAR sanningen om invandringens baksidor – här kan du hitta vad media inte vill att du ska veta”.

  Kämpa på alla ni som jobbar för yttrandefrihet och demokrati!

  • Peter
   maj 17, 2010 kl. 05:52

   Håller med dig Janne. Jag får också lite dåliga vibbar av den bilden. Den känns fel på något vis.

 34. maj 12, 2010 kl. 08:00

  Härligt Janne,

  Ett litet inlägg bara..De flesta personer vet inte vilken typ av nyheter som är de vanligaste på de erbjudna siterna.

  Om man delar ut ett flygblad med Invandringens baksidor så kommer du att få mkt mer problem som utdelare. Jag menar absolut inte att det inte är en rättmätig text utan endast att det kan skapa problem för utdelaren. Dessutom så blir det jobbigare för den som tar emot/får flygbladet. Denne säger då ”det här låter intressant” för sin omgivning, vilket vi alla vet är oerhört känsligt.

  Hoppas få se dina framsteg här.

  Tack för att Du finns och hjälper Sverige

 35. Humanist_PI
  maj 12, 2010 kl. 10:23

  Efter att ha läst om attacken på Vilks och sett filmerna från hans avbrutna föreläsning var jag så arg att tankar på medborgargarden och lynchningar inte var långt borta. Jag bestämde mig för att försöka anstränga mig än mer med att göra vad jag kan för att sprida sanningen inför det kommande valet. Jag har ju redan regelbundet satt upp anslag med avrivningslappar i mitt närområde och ska nu, i mån av tid, försöka intensifiera detta. Dock funderar jag på följande:

  Det finns en mängd invandringskritiska, icke politiskt korrekta bloggar som försöker sprida de nyheter gamelmedia förtiger och mörkar. Bland dessa har du/ni valt att marknadsföra PI, Fria Nyheter och Fria Tider. I dagsläget undrar jag dock om det inte skulle vara mera effektivt att bara marknadsföra PI?

  Fria Nyheter har under de senaste månaderna uppdaterats allt mer sällan (ofta bara någon enstaka bloggpost/dygn). Dessutom är en stor del av inläggen på FN numera insändare, vilket innebär att FN mer får karaktären av ett slags diskussionsforum.

  Vad gäller Fria Tider verkar de ha återkommande problem med sin server. Ofta går det inte att komma in på sidan, om det går att komma in går det inte att klicka på länkar, osv.

  Vad tror du/ni? Bör man göra om informationsmaterialet så att man bara marknadsför PI?

  • maj 12, 2010 kl. 11:20

   Ja, vad säger ni andra? Ska jag göra om materialet så att det även finns med bara PI? FT har ekonomiska problem så om ni vill skänka en slant kan de få ordning på sin läsartillströmning genom stabilare servrar med mer kapacitet. Detta är Fria Tiders bankkonto att bidra med en slant så de kommer igång igen: clearingnummer 8327-9 ktonr 99 444 92 991 Swedbank. FT har en fräsch vinkling på sina nyheter som jag även börjar skönja hos PI på senare tid.

   Hör av er vad ni tycker om detta förslag från Ceasar om infomaterial med endast PI.s URL på.

   • Anna
    maj 13, 2010 kl. 02:42

    Jag tycker det är bättre att bara ha info om PI. Om det är svårt att komma in på Fria Tider när man försöker, så kan infomaterialet ses som oseriöst då det hänvisar till sidor man inte kan nå.

 36. maj 13, 2010 kl. 16:01

  Halloj,

  Jag tycker definitivt det är en bra idé att ta bort de andra 2 siterna.

  Fria Nyheter har en mkt lägre klass med sitt default utseende, dock tycker jag vi ska ”lägga tillbaka” fria tider så fort de är uppe igen.

  De har en schysst site och bra planer för framtiden, dessutom kommer de att skriva artiklar om själva aktivist rörelsen som vi är en del av.

  Politiskt Inkorrekt är den största och bästa men deras interaktivitet med oss aktivister är allt annat än bra.

  Vi har skrivit flera mail, med vad vi bedömer som mkt intressanta/nödvändiga åtgärder, men faktiskt inte ens erhålligt ett enda svar.. Lite märkligt kan tyckas?!

  Nåväl vi röstar för flygblad med endast Politiskt Inkorrekt på med ögonen öppna för att Widar o gänget fixar ny server.

  mvh Ceasar

  • Humanist_PI
   maj 14, 2010 kl. 12:14

   Hej Ceasar (och övriga)!

   Jag har haft kontakt med PI i ett annat ärende. Det bemötande jag fick från dem var visserligen artigt och trevligt, men präglades ändå av en viss arrogans. Det tog väldigt lång tid att få svar på mejl och utan att gå in på detaljer kan jag säga att jag tyckte deras attityd mot mig var lite konstig.

   Jag instämmer i det du skriver om en ”aktiviströrelse”. Jag tror att många av oss som regelbundet läser och kommenterar på PI och liknande bloggar/forum betraktar oss själva som mer eller mindre delaktiga i ett slags informellt nätverk. De saker som förenar medlemmarna i detta nätverk är att de flesta av oss sympatiserar med sd, att vi är starkt kritiska mot svensk invandringspolitik, att vi upplever islams ökande närvaro i Sverige som ett hot mot västerländska värderingar, att vi upprörs av den ökande kriminaliteten och att vi är trötta på gammelmedias politiska korrekthet och ”mörkande” av samhällsproblem som hör samman med invandringen. Och nu har vissa av oss tagit detta engagemang ett steg längre och försöker aktivt sprida information om PI och andra alternativa nyhetskanaler på nätet.

   Det verkar dock vara oklart hur de som står bakom PI ser på denna ”aktiviströrelse”. De borde rimligen bli glada över reklamen och tycka att det är positivt att budskapet sprids. Men när folk engagerar sig på detta sätt innebär det ju också att PI-redaktionen i någon mån ”tappar kontrollen över sitt varumärke”. Dessutom anser troligen en del av dem som engagerat sig i denna ”aktiviströrelse” att de har rätt att ha krav och synpunkter på PI. T.ex. skriver du ju: ”Vi har skrivit flera mail, med vad vi bedömer som mkt intressanta/nödvändiga åtgärder…”. Det är möjligt att detta irriterar/provocerar dem som står bakom PI.

   Min poäng är alltså att det uppstått ett slags informell aktiviströrelse kring PI, men att det är oklart hur PI själva ser på denna rörelse. Kanske de inte själva är klara över hur de ska förhålla sig, kanske det finns motstridiga viljor inom den grupp som utgör PI:s redaktion. Det är ju möjligt att någon/några av dem som står bakom PI vill att sajten ska ingå i ett slags nätverk av invandringskritiker, medan andra vill att PI ska vara helt fria och obundna.

   Sedan kan deras ovilja att t.ex. svara på mejl eller att bemöta synpunkter och förslag förstås också bero på praktiska faktorer som tidsbrist, dålig kommunikation inom ”redaktionsgruppen” eller försiktighet p.g.a. att de är måna om sin anonymitet.

   Jag har, som du/ni förstås, inga svar eller lösningar på hur man ska agera gentemot PI. Jag tycker dock att det är fantastiskt glädjande och uppmuntrade att det uppstått en sådan här spontan gräsrotsrörelse, och jag anser att Cavatus ska ha all heder för sitt lysande initiativ med flygblad, visitkort etc. Kraften i denna rörelse bör absolut tas till vara, speciellt så här i valtider när sd behöver allt stöd de kan få. Personligen engagerar jag mig gärna mer.

   Eftersom engagemanget till stor del kommit att koncentreras kring just PI blir det dock lite problematiskt när PI inte svarar på mejl eller bryr sig om förslag/synpunkter. I nuläget tror jag att vi helt enkelt får se tiden an och avvakta. Förhoppningsvis kommer PI-redaktionen att reagera eller agera på något sätt. De kan ju inte vara omedvetna om det engagemang de väckt.

 37. Anna
  maj 14, 2010 kl. 14:18

  Den kontakt jag haft med PI har varit positiv. Jag fick ett varmt och vänligt bemötande. Det var förvisso några månader sedan och PI har ju vuxit mycket sedan dess. Man får ha förståelse för att tiden kanske blir knapp och då får man som bekant prioritera. PI drivs på ideella grunder, som jag förstått det, och personerna bakom bloggen har väl då förmodligen sitt yrkesliv att ta hand om förutom ett familjeliv. Att PI inte meddelar sina synpunkter när det gäller infospridningen kan väl ses som att de inte har några invändningar.

 38. Maja Dacke
  maj 14, 2010 kl. 19:28

  Infospridningen är mer än bra – och borde kanske inte innehålla samma info på alla lappar. Eftersom det finns andra bloggar som har många läsare – OK, kanske inte i PI-klass men … – kunde det vara lämpligt med ”samarbete” med flera. För att man inte ska stå helt utan vid hackeri.

  Vi har ju Jan Milld, Thoralf i Kalmar, Verkligheten, Malmöbloggarna med eller utan kamera … och många fler som jag inte känner till. FN har ju flera ”redaktioner” över landet – har en del lagt av?

  I det här fallet har jag inget emot mångfald – inom vissa gränser. Att endast knyta upp sig till en enda sajt är illa valt – fler är bättre om i fall att …

  För övrigt hamnade jag på youtube idag och fick tips om en del saker behöver göras:

  Kolla upp – mycket intressanta synpunkter …

  Och nu försöker man t o m underminera ‘Säppan’ också – hörde i PK-rutan ikväll …

 39. maj 15, 2010 kl. 00:50

  2 korta saker, klockan är mkt och jag e helt slut..

  Först så hävdar jag bestämt att det är mkt viktigt att inte bli för spretig i ”dialogen” med de som som erhåller våra flygblad etc.. med spretig menar jag att länka/visa många olika siter. Det finns många riktigt duktiga skribenter på enskilda bloggar men min erfarenhet utanför ”aktivist” gruppen säger mig att riktad, enkel återupprepad, omtalad site är att föredra.

  Sedan över till den andra frågan gällande PI förslag:

  De förslag vi skickat handlar bla om möjligheten för PI att husera den enda ”one stop shopping” för statistik gällande Sveriges asyl & invandringspolitik.
  All statistik skulle kunna samlas där via en tydligt aviserad Banner.

  Det finns inget sådant ställe i Svensk nätmedia överhuvudtaget.

  Alla artiklar och kommentarer står nu ”ensamma” för det mesta och endast ibland länkas till ngn tillförlitlig statistik inom berört område. Vi har således varit övertygade om vikten av att ha ”officiell statistik” direkt tillgänglig via siten.

  Om det fanns skulle artiklar och kommentarer om än fortfarande partsinlagor luta sig mot tillgänglig och synlig fakta och skulle således utgöra ett starkt fundament.

  Vi har hävdat att det första och största problemet är att Svenskarna inte har en aning generellt hur det faktiskt förhåller sig, därför är detta av största vikt.

  Vi skulle på en vecka kunna samla på oss denna statistik till PI, de behöver bara säga till.

  Jag i korta ordalag var detta en av de ideer vi framförde till PI och som jag fortfarande hävdar att det åtminstone är värt ett svar.

  Imorgon är det aktivistdag igen.. hoppas på bra väder

  Gonatt /Ceasar

  • tjatte
   maj 15, 2010 kl. 22:53

   Nä, förstår inte hur man kan vilja att det bara ska länkas till PI, speciellt som man själv inte ens får svar på sina mail…

   Jag själv är ytterst sällan inne på PI, har aldrig fattat tycke för sidan. Det är många saker jag inte gillar med dem, deras nyheter faller mig inte på läppen, designen känns risig, det postas alldeles för mkt nyheter och så är det så tydligt att de är SD-anhängare. Kolla bara på sidorna de länkar till. Mycket SD-bloggar, däremot har de struntat i både Flashbacks forum Integration & Invandring och Fria Nyheter.
   Dessutom har de väl en del problem med kommentatorerna, ser att de uppmanar folk att vårda språket…

   Sen drar du till med att det inte finns någon samlad invandringsfakta på nätet, det kan jag inte hålla med om alls.
   Det finns en rejäl tråd på +40 sidor på Flashback I&I med all möjlig fakta, sen har ju även Fria Nyheter en avdelning som heter fakta & statistik, förvisso inte så enormt mycket material men mer är inte alltid bättre. Det är ändå ingen som sätter sig sträckläser 100 sidor med invandringsfakta…

   Om du så gärna enbart vill länka till Politiskt Inkorrekt så kan du väl helt enkelt bara göra dina egna blad…

   • maj 21, 2010 kl. 09:25

    Hej tjatte,

    Den viktigaste anledningen till att styra kommunikationen är få en site att bli riktigt stor. Min kritik och din kritik mot PI säkert andras är i mitt tycke inte skäl nog att inte uppmärksamma och lyfta fram den överlägset största siten.

    Sedan beskriver du att du inte håller med mig gällande samlad invandringsfakta på nätet men ger sedan själv bevis för att den inte är samlad.. En tråd på ungdomssiten flashback + ett par kategorier på Fria Nyheter?

    Menade du allvar eller är du ett troll?

    Det handlar inte om att ha intresse för att läsa 100 tals sidor med invandringsfakta utan att kunna hänvisa till ett centralt ställe för källor.

 40. Maja Dacke
  maj 15, 2010 kl. 09:07

  Malmö, åtta plus, spöregn, trist för aktivistfötter, bra för rötter …

  Vad jag menar är att ha flera ‘lappar’ med fler länkar till. 1. PI är kanske inte så glada åt ett merjobb på sin sajt. 2. A-rörelsen borde kanske gå utanför, vid sidan om nätet.

  Bra statistik finns hos Affes – varför samla ny hos PI. F ö har Fria Nyheter också en samling. Med bl a domar – finns väl kvar?

  Mest väsentligt är att vi inte strandsätter dem som fått info om EN sajt … om nu hackare är framme.

  F a återknyta till början: Malmö är ett underminerat område – man vet aldrig vem som är vän eller fi om man delar ut flygblad. Lappa parkerade bilar? Undantag: BMW, mersor, Audi, humrar etc som oftast ‘ägs’ av ‘rabiater’ o d. Eller? Man kan mitt i stan gå flera kvarter utan att se mer än ett par ‘typiskt’ svenska … som kan vara V, vad vet jag?!

  Någon aktion p g i Malmö med omnejd?

 41. maj 15, 2010 kl. 17:45

  Officiell statistik, omfattande och bred statistik är inte detsamma som det Affe presenterar. Affes är grym men inte samma sak.

  Fria Nyheter har en del gamla uppgifter.

  Att samla ihop statistiken till det vattenhål som har överlägset mest läsare är tanken.

  Rikta budskapet till ett fåtal siter för precision..

 42. Peter
  maj 17, 2010 kl. 05:27

  Hej alla vänner där ute!
  Tack alla för ert otroliga och mycket viktiga arbete!!!
  Jag är en av de många som har laddat ner flygblad från denna sida. Har köpt en ny liten laserskrivare enbart för att kunna effektivisera mitt arbete och har nu delat ut ca 1000 ex 🙂
  Idag fick jag också med mig en vän och till nästa runda kommer vi förmodligen få med oss en tredje!
  Undrar nu om det är någon som vill dela ut flygblad tillsammans med oss??? De aktuella områdena/städerna är Landskrona, Lund samt mindre samhällen i dess omkrets. Eventuellt också Malmö om någon känner till bra områden att dela ut i där (kan vara förenat med fara för lynchning annars). Alla är hur som helst städer med mycket hög prioritet.
  Observera dock att vi av olika anledningar bara delar ut flygblad på natten, med start ca 01.00. Hoppas ändå att någon är intresserad!
  Årets val är enligt mig det viktigaste valet i Sveriges historia och vi måste alla hjälpas åt för att nå vårt mål! Inte bara för vår egen skull, utan för att våra barn och barnbarn ska kunna växa upp i ett land där de inte ska behöva riskera att bli rånade, misshandlade och våldtagna bara för att de är svenskar…
  Jag kommer i alla fall köra fullt ös fram till valet och jag hoppas att fler vill följa med!
  Vid intresse, var vänlig svara på detta inlägg så kan vi tala mer sedan.
  Mvh//Peter

  • Humanist_PI
   maj 19, 2010 kl. 18:59

   Hej Peter!

   Är ev. intresserad av samarbete i någon form. Skulle uppskatta om du mejlar mig på följande adress: humanistiskt_inkorrekt@yahoo.se . Talar gärna vidare per mejl.

   • Peter
    maj 20, 2010 kl. 15:26

    Absolut. Jag hör av mig!

 43. maj 19, 2010 kl. 12:41

  Hej Peter,

  Jag ville bara skicka en kort hälsning och välkommen in i gänget.

  Jag började ensam och nu är den gruppen som jag samlat 21 st..dock är vi i Stockholmsområdet.

  Skriv och berätta hur det går framöver, det kommer sporra andra

  mvh Ceasar

  • Peter
   maj 20, 2010 kl. 18:34

   Tack Ceasar!
   Låter lovande…
   Mitt nya mål är i sådana fall att skrapa ihop en grupp på minst 22 pers 😉

   Med vänliga hälsningar//Peter

 44. resenaren
  maj 19, 2010 kl. 21:23

  Verkar som inga av länkarna till flygblad funkar!
  Hackat?

  • maj 19, 2010 kl. 21:29

   Kollar nu och de funkar. Kan det vara överbelastning? Över 900 besök idag, nämligen. Och med det vill jag lovprisa alla er ambitiösa människor som månar om Sveriges framtid. Läste förresten att Leif GWP levererade sanningar och inga visor i kvällen Efterlyst.

 45. Janne
  maj 19, 2010 kl. 22:11

  Hej alla glada!
  Väldigt trevligt att det verkar bli fler och fler som aktiverar sej. Här är vi 2-3 st. som roar oss med att dela ut Sd’s flygblad och tidningar m.m. Just nu har vi delat ut 4300 flygblad på drygt en månad. Vi delar alltid ut på kvällar och helger och vid denna årstid träffar man ofta på folk som är ute i trädgårdarna och pular. I stort sett alltid positivt bemötande när man frågar om dom vill ha lite info från Sverigedemokraterna! Lite svårare med erat material eftersom det inte finns en tydlig ‘avsändare’. Några tips (kanske självklara för en del): Börja alltid högst upp i en trappuppgång! Anledning rätt självklar antar jag?
  Lappa helst inte bilar. Resultatet blir att folk knölar ihop lappen och slänger den på backen och det ser illa ut. Ger fel signaler. Utdelaren får liksom skulden.
  Lägg i brevlådor dom dagar det inte är mycket reklam om ni kan. Risken är annars att informationen går till spillo i allmän irritation över all reklam.
  Och som någon annan sa – kontakta Sd för att få material för utdelning också! Det är helt gratis om det finns något tillgängligt just då.
  Lycka till allihopa!

 46. UncleBob
  maj 20, 2010 kl. 00:32

  Jag vill passa på att sända varma Sverigehälsningar från det hårt drabbade Landskrona. Flygbladen är ett måste. Men att dela ut här i Landskrona är knappast värt risken för överfall. I villaområden går det däremot bra och då är det perfekt att stanna och byta några ord. Men det gäller att vara flera samtidigt och att vakta ryggen. Vi har flest sympatisörer i Sverige ändå, men det finns potential att nå det dubbla är jag övertygad om..

  Efter att den där satans moskén på Hantverkargatan haft hatpredikanten Anas Khalifa på besök har svennehatet exploderat från islamisterna. Jihad har påbörjats i en tidig fas: Parkeringsmordet, stenkastning mot väktare och brandkår i Koppargården (Landskronas infesterade Rosengårdskopia) Upprepade bränder på den blattetäta Dammhagsskolan. Angrepp mot Sverigedemokraternas bokbord på Alvar Gullstrandgymnasiet av just dessa militanta ”muslimska unga män”.
  De båda mordbrännarna som tuttade på Vilks hus var grannar med Parkeringsmördaren och flitiga gäster i moskén. Vem vill ha kvar ett sådant rövarnäste?

  http://politisktinkorrekt.info/2010/05/18/radikala-islamister-haktade-for-forsok-till-mordbrand-mot-vilks/

  Det skulle verkligen behövas ett medborgargarde här i stan innan fler offer krävs.
  Men även ni i mindre infesterade områden kmåste gå man ur huse för att sprida flygbladet

  • Humanist_PI
   maj 20, 2010 kl. 12:22

   Du skriver: ”I villaområden går det däremot bra”

   Jag tittade lite på valresultaten från 2006 och det är ganska tydligt att sd i allmänhet är starkast i ”arbetarområden”. Detta är givetvis inte alls konstigt. De vanliga svenskar som bor i hyreslägenheter i områden som inte anses som ”fina” ser ju klart och tydligt mångkulturens baksidor i sin vardag. Det är dessutom dessa människor som fått ta de största smällarna av den dåliga ekonomin, arbetslösheten och alla nedskärningar i den sociala tryggheten.

   Jag tror därför att man i informationsspridningen ska fokusera på två typer av bostadsområden:

   1. Typiska medelklassområden där sd har lågt stöd, och där många människor inte upplever massinvandringen som något större problem därför att de inte möter den i sin vardag. Dessa människor behöver ”väckas”!

   2. Områden där det bor mycket äldre/pensionärer. Många äldre har värderingar som i stor utsräckning går i linje med vad sd står för. Dock röstar de ofta av tradition på samma partier som de alltid röstat på. Och de är dessutom svåra att nå via internet eftersom deras internetanvändande är lågt eller t.o.m. obefintligt.

 47. MX
  maj 20, 2010 kl. 16:08

  Vore bra om du kunde fixa nån översiktsbild med thumbs över samtliga PDF:er, på en liten karta med klickvara länkar där man kan ladda hem respektive. Är ju över 20 nu oc hfolk orkar inte hålla på och klicka upp dem ett och ett bara för att se hur de ser ut.

  • maj 20, 2010 kl. 19:55

   Låter som en bra idé. Problemet är att jag inte vet hur man gör. Du får gärna mejla mig på min mejladress (brakise (at) yahoo.se) och ge tips och råd i denna fråga.

 48. Karin
  maj 22, 2010 kl. 17:17

  HURRA. Detta gillar jag verkligen ”På gång är även en fil som ska innehålla lite om svensk kultur” Där har jag mycket att dela med mig av:-)

  • maj 23, 2010 kl. 09:16

   Har du eget material att bidra med? Mejla mig gärna så kanske vi kan få filen färdig lite snabbare.

 49. neonguy
  maj 25, 2010 kl. 14:06

  Minns jag skrev till dig på ett av PI’s inlägg, med lite kritik som du nu verka ha tagit till dig väldigt snabbt – kanon! Nu kanske ja inte var ensam om att nämna kritiken, men ändå. Det med mapparna underlättade faktiskt en hel del. Fast jag tror det ultimata vore om man hade en snygg hemsida till all den där informationen, men det är förstås tidskrävande om du har ett jobb osv så förstår om det kanske inte hinner bli av innan valet. Men kanske någon annan kan ta till sig, och kanske få någon slags ersättning från SD – möjligheterna finns.. !

  Sen när det gäller informationen i sig så tycker jag fortfarande vissa av dokumenten är för långa! Ingen normal människa sitter och läser 10 sidor utan redan övertygelse. Tyvärr. En kort sammanfattning på samtliga långa texter vore nog på sin plats, om tanken var att dela ut den här informationen till random folk där ute.

  Slutligen när äller svenskhet (för ditt framtida svenska kultur-dokument) så rek. jag dig att läsa det här klockrena inlägget för inspiration: https://www.flashback.org/showpost.php?p=15672938&postcount=35

  • maj 25, 2010 kl. 14:41

   Någon hemsida lär det inte bli, då allt detta är en extra syssla som nästan växt mig upp över öronen. Men jag fnular på ett sätt att lägga ut miniatyrer på dokumenten så folk kan bilda sig en uppfattning om hur de ser ut. Dock kan jag inte lova att något sådant kommer till stånd, då mina datatekniska kunskaper är begränsade så även tiden här i livet med heltidsjobb.

   De långa dokumenten är väl egentligen till för de ”redan frälsta”, ett sätt att hålla ångan uppe och peppa sig. Ska de spridas bör det endast ske till redan övertygade. Icke övertygade hänvisas till PI, FN och FT i första hand. Förhoppningsvis kan de hitta mer djuplodande bloggar i bloggrullarna. De långa dokumenten har jag inte skrivit själv och att sammanfatta dem känns övermaga just nu rent tidsmässigt.

   När det gäller svensk kultur så har jag redan sparat ned den texten du hänvisar till. Den är riktigt, riktigt bra. Tack ändå för länken.

   De dokument som ännu inte hamnat i mappar på nedladdningssidan har inte gjort det för jag vet inte hur jag ska dela in dem, eller om alla ska hamna i samma mapp. Men då kan den mappen bli överfull och oöverskådlig. Det de har gemensamt är att de alla är flygblad utan avrivningslappar. Det som skiljer dem åt är storleken, A4, A5 och A6. Några förslag på hur de bäst kan indelas?

 50. Janne Josefsson
  maj 29, 2010 kl. 16:17

  Jag har satt upp lite lappar på snabbköp och de fick sitta kvar i säkert en vecka.

  Har läst här om man ska länka till många eller bara en (PI). Tycker nog att det är bra med många. Det ligger en styrka i att visa upp att det finns många arga medborgare i landet och inte bara en liten klick.

  Jag har gjort en egen variant och jag tar gärna emot kritik.
  http://www.box.net/shared/4m5ccq9z75
  Jag har använt mig av ett känt ansikte som dessutom ler (alltid bra i all marknadsföring!) Citatet jag använt är klockrent, tycker jag själv… Mitt främsta syfte är att väcka intresse även hos de mest inbitna flyktingvurmarna. När man ser att Janne Josefsson kan vara kritisk kanske andra också vågar.

  Lade in lite blandade länkar till både nyhetssidor och bloggar. Sen kan säkert urvalet göras bättre – kom gärna med förslag.

  Undrar om jag skulle ta med någon slags avsändarruta i nedre högra hörnet? typ: ”detta flygblad är framtaget och distribuerat privat utan politiska och religiösa kopplingar”. ?
  Sprid gärna länken, ladda gärna hem. Vill ni lägga upp den här går det jättebra.

  • maj 29, 2010 kl. 18:37

   Jag tycker det var ett jättebra flygblad som ett alternativ med lite mer uttömmande text. Den är ett sådant som jag tycker lämpligen sätter på vindrutor eller lägges i folks brevlådor, då de behöver lite tid att läsa igenom det på egen hand, vilket inte görs så lätt när man springer förbi en anslagstavla. Layoutmässigt skulle foto varit bättre med en ljusare/vit bakgrund, då det kan bli väldigt mörkt och murrigt om man bara har en svart/vit skrivare. Går det att ordna på sikt?

   Jag lägger upp dokumentet på flygbladsadressen!

   • Janne Josefsson
    maj 30, 2010 kl. 13:39

    Kul att du lägger upp den. Jag ska se om det går att få till en ljusare bild. Kanske går att fixa lite i utskriftshanteringen?
    Den är i första hand tänkt till brevlådor. Hemma i köket vågar nog de flesta läsa och fundera lite.

    Skulle gärna vilja ha med en _enkel_ web-adress där folk själva kan tanka hem den och sprida vidare. I stil med ”vill du sprida detta flygblad – tanka ner den på …” Några tips på detta?
    Kan ju alltid hänvisa hit om inte annat.

    Kram till alla mammor idag!

 51. maj 30, 2010 kl. 21:36

  Puh..

  En arbetshelg för nationen har avlöpt och vi i Ceasar´s gruppering har nu lagt ytterligare 1800 flygblad till den utdelning som startades i mitten av april.

  Nu har vi delat ut sammanlagt 8300 flygblad!

  Härligt jobbat alla medverkande

  mvh Ceasar

  • maj 30, 2010 kl. 22:13

   Härligt att höra! Hur jobbar ni? Lappar ni bilar eller lägger ni i brevlådor, eller något annat? Om ni lägger i brevlådor finns numera ett nytt flygblad som jag tror skulle passa. Det har en bild på Janne Josefsson och har mer text samt hänvisar till fler och andra bloggar. Kolla in det!

 52. Janne Josefsson
  maj 31, 2010 kl. 12:54

  Jag har gjort ett litet tillägg i ”Media mörkar”: i en ruta har jag lagt in adressen hit om någon skulle vilja skriva ut egna och sprida.

  • maj 31, 2010 kl. 13:10

   Okej! Då har jag laddat upp det på korta.nu/flygblad-adressen för nedladdning. Ett jättebra flygblad!

 53. Mh
  juni 2, 2010 kl. 13:45

  Från början tyckte jag att detta med flygbladen var en mycket bra ide. Har inte mångfaldigat det jag laddat ner ännu och nu har jag blivit väldigt tveksam. Känner inte till Cavatus och vilken politisk profil han har men Fria Tider har plötsligt kastat masken och framträder som Israelfientlig och använder uttryck som sionister och massaker och liknande. Kanske är ‘flygbladsrörelsen’ redan från början ett smart trick av nationalsocialisterna för att få ut en plattform med hjälp riktiga nationalisters arbete och sprida sajten Fria Tider? Så länge Fria Tider finns med på lapparna kommer jag inte att dela ut några, den saken är klar!

  • juni 2, 2010 kl. 20:17

   Fria Tider har en ledare idag som dementerar alla dessa rykten. Själv har jag aldrig uppfattat att Fria Tider har någon partipolitisk preferens, förutom att den profilerar sig spegelvänt mot traditionella medier.

   Personligen har jag inget med de webbsajter att göra som anges i flygbladen. Jag har aldrig engagerat mig politiskt. Jag har röstat i mitt liv. Senast röstade jag på moderaterna. Tyvärr har inte moderaterna levt upp till mina förväntningar och ser mig nödsakad att – efter moget övervägande – rösta på Sverigedemokraterna i höst.

   Mitt mål med flygbladskampanjen har bara varit att få upp ögonen på folk för att det finns nyheter på nätet med en annan infallsvinkel än de traditionella svenska medierna. Jag har upptäckt att gammelmedierna undanhåller mycket fakta och hela nyheter, vinklar på ett för dem önskvärt sätt och ser som sin uppgift att lära mig vad jag ska tycka. Det upptäckte jag i oktober förra året, när jag hittade till PI.

   Mitt mål är inte att få svenskarna att rösta på ett visst parti. Mitt mål är bara att de ska grunda sitt röstningsbeslut på kunskaper och information som är så allsidig som möjligt. Efter mitt uppvaknande insåg jag att gammelmedierna inte är allsidiga. Jag har varit grundlurad i hela mitt liv! Det är inte roligt att upptäcka detta. Jag var väldigt pk och hade gått på hela propagandagrejen! Nu när jag genomskådat falsariet vill jag väcka andra ur dimman också. DDR-dimman, som vi lever i.

   • Janne Josefsson
    juni 3, 2010 kl. 09:30

    Detta är nästan exakt vad jag upplevt och erfarit (men jag har dock aldrig röstat på Moderaterna).
    Jag skriver inte under på allt som skrivs i de fria medierna. Man får tänka och tycka själv.

    Min stora ilska är medias mörkande av problemen och deras likriktning. Jag vill återinföra en fri debatt och en öppen informationsspridning. Jag vill bo i ett land där man inte behöver vara rädd för att säga sin åsikt.

    Vad som sedan är bra eller dåligt, bu eller bå, höger eller vänster är en sekundär fråga för mig. Yttrande- och åsiktsfrihet först!

 54. juni 2, 2010 kl. 22:01

  Lilla Saltsjöbadavtalet finns att kopiera på följande blogg:

  http://idiotsverige.wordpress.com/

 55. juni 2, 2010 kl. 23:11

  Hej MH,

  Jag tillsammans med min gruppering är nog bland de mest frekventa utdelarna skulle jag tro. Närmare 9000 utdelningar sedan mitten april! Jag är faktiskt precis som Cavatus ovan tidigare Moderat väljare, men som genom bla dessa siter gjorde mig varse hur förd bakom ljuset jag var.

  För att på till en begränsning av invandringen och den förljugenhet som råder inom området har jag ansett att det viktigaste är att ge Svenskar en möjlighet till att se en annan bild än den av tradionell media påbjudna.

  Genom detta arbete hoppas jag att fler Svenskar ska våga diskutera frågeställningar utan att tänka på rasism, jag vill att Svenskar sak inse att den yttrandefrihet vi värnar om inte kommer av sig självt.

  Jag vill värna Sverige och vår gemenskap.

  När det gäller Fria Tider eller för den saken PI eller ngn annan site så är min reaktion lite annorlunda. Jag vet inte om jag missar mkt information, men de flesta, antar jag, sitter hemma framför datorn och tittar på klipp från vad som har hänt. Jag kan inte veta vad som har hänt annat än att det verkar vara människor som har dött och det är återigen i den eviga striden i Israel – Arabkonflikten.Dessa videoklipp visar inte sekvenserna av vad som inträffat vilket spelar stor roll.

  Jag förstår inte hur resp. sidor så ensidigt kan ta ställning. Oavsett vilken sidas språkrör man läser så är den ena sidan skyldig till allt och den andra mer eller mindre helt oskyldig. Kanske är det så – Jag vet inte.

  Respektive sidors avarter är de som hörs mest, tycker jag.

  Ceasar

  • juni 2, 2010 kl. 23:57

   Ja, Israel-Palestina-konflikten lär vi inte kunna eller hinna utreda fram till valet i september. Nu får vi inte tappa fokus utan måste fortsätta att mobilisera våra krafter för att sprida vetskapen om att det finns ocensurerade nyheter. Svenskarna måste vakna ur sin dvala! Åtminstone ges en chans. Jag ser denna uppblåsta mediebevakning delvis som ett sätt att ytterligare föra valfrågorna bakom ljuset, särskilt den mest brinnande valfrågan, den om massinvandringen. Dessutom slapp media debattera SD:s budgetförslag . så skönt för dem! De gör allt för att tysta ned denna debatt som är i grund och botten en ödesfråga för valet i höst.

   • Janne Josefsson
    juni 8, 2010 kl. 09:57

    Massmedia kommer att kasta sig över alla andra frågor än just problemen kring massinvandringen. Förra hösten hade vi de värsta upploppen i svensk historia. Bara i Göteborg brändes över tusen bilar upp. Massmedia fyllde nästan hela sitt utrymme med Svininfluensan! Dag efter dag, månad efter månad. Inget land i världen var så upptagna med denna mycket beskedliga pandemi.
    Att sprida länkarna till ocensurerad internetmedia är otroligt viktigt!

 56. Janne Josefsson
  juni 3, 2010 kl. 09:40

  Jag har som bekant lagt upp ett A5-flygblad med citat från Jan Josefsson:
  http://www.box.net/shared/4m5ccq9z75

  Nu har han återigen sagt denna sanning. Från ett radioprogram, maj 2010, om Tensta:

  Kan vara en bra länk att skicka till vänner och bekanta.

 57. Niklas H
  juni 4, 2010 kl. 20:16

  Hej!

  Hade tänkt att sätta upp lite av bladen på anslagstavlor i närområdet.

  Såg även att bladet ”pensionär_A5_2.pdf” är underskrivet partiet Sverigedemokraterna. Är det något plockat från SD, och upplagt här, eller gjort av er och godkänt av SD?

  Att jag frågar beror på att vi i Järfälla dels naturligtvis skulle vilja sätta upp dessa blad, dels göra egna lokala blad med schysst utseende, signerat SD.

  • juni 4, 2010 kl. 20:35

   Ja, detta blad fick jag av SD-folk som delar ut dem i Kalmartrakten. Så det är sanktionerat av den lokala SD-avdelningen och vi får använda det och dela ut det.

 58. Ingemar Lext / Parabellum
  juni 9, 2010 kl. 12:46

  ”Svensk kultur är inte att vara under kontroll av den militära maffian U$rael.”

  Tack Mona Sandberg, det kan inte sägas så mycket bättre. För just detta är nämligen *Roten* till allt detta onda som drabbat nationen under senare årtionden. FYI.

 59. Mats (Malmo)
  juni 10, 2010 kl. 19:37

  Ett TIPS beträffande etiketter och ”visitkort” – och utskrift.
  Detta kan kanske vara av intresse.

  Om man har Word i sin dator – så finns det möjlighet att använda detta, som jag nu ska försöka beskriva.

  Jag har Word från 2002 – så i senare versioner av Word kan det se annorlunda ut.

  Gör så här:

  Klicka på Verktyg, och välj sedan i rullgardinsmenyn Brev och utskick, och sedan

  i den meny som dyker upp – välj: Kuvert och etiketter.

  Här kan man skriva ut en A4-sida med samma etikett, eller visitkort, utan större arbete.

  Man behöver bara ge in texten en gång.

  Man väljer storlek m m under Alternativ – det är mycket att välja på.

  T ex för utskrift av visitkort med storlek 85 x 54 mm (10 st)

  – Välj vid Etiketter: Annan/Egen

  – Välj vid Produkter: Alfac-Decadry DCB 925 – visitkort – höjd 5,4 cm, bredd 8,5 cm.

  Just visitkort med denna storlek köpte jag för en tid sedan på Lidl – och de är perforerade och lätta att dela på efter utskrift. Går att skriva på båda sidorna om man skulle vilja det.

  Lidl har också haft självhäftande etiketter – men dessa produkter förekommer ju inte alltid i sortimentet, utan mera sporadiskt.

  Har sett att liknande finns på Clas Ohlsson.
  Eller på web-shop som Cavatus länkar till. Där finns det också.

  Man kan ju skriva ut på vanligt papper också, och dela själv med saxen
  Andra storlekar går också att hitta i detta Wordprogram.

  Hälsn/Mats (Malmo)

 60. Janne Josefsson
  juni 10, 2010 kl. 21:37

  jag har slängt in lite synpunkter på Julia Cesar A5.

  De tre länkarna längst upp på denna sidan går väl till exakt samma sida?! Skulle man inte kunna ta bort två och bara behålla korta.nu/flygblad?

  Gäller ju att skala av så mycket onödig info det bara går och jag blir lite förvirrad när det ligger tre länkar uppe. Fler kan nog tro att det ligger olika material på de olika länkarna.

 61. juni 15, 2010 kl. 19:00

  Hej,

  En liten rapport från helgens aktion med flygblad. Vi delade ut 800 flygblad i Norra Stockholm. Vi hade en riktigt rolig sekvens då en person motsatte sig budskapet han sa fanns på siterna vi gjorde reklam för..

  Hans irritation var stor och han skrek litegrann. Då vi var på en parkeringsplats utanför ett köpcentrum var det många som stannade upp och undrade vad som stod på.

  I detta lilla folkhav om ca 20 personer blev det ett mer eller mindre litet torgmöte vilket blev riktigt lyckat.

  Från rasism diskussion till faktaspridning, från intolerans till förståelse..
  Personen som skrek, han gick iväg men många andra stod kvar och lyssnade.

  Det mest intressanta var när en av oss sa följande: ”Vi vet att det är många fler än oss som har synpunkter på asylpolitiken idag och vi vet också att det är strängeligen förbjudet att ifrågasätta denna. Men ställ Er själv frågan, om du inte vågar säga vad du tycker, vilken signal skickar det till de styrande? Vilken signal skickar det till de barn som ska växa upp i miljöer som Ni själva inte gillade men var för fega för att motsätta sig” Flera personer applåderade!

  Vi har haft större aktioner tidigare, men känslan denna gång var så stark så jag ville försöka förmedla en liten del av den till Er.

  Nu är vi uppe i 9100 flygblad och under förra veckan hade jag själv 750 personer inne på min blogg. Inte så mkt givetvis men jag drog igång den bloggen i april.

  mvh Ceasar

  • juni 16, 2010 kl. 08:49

   Toppen! Just dessa ”möten med människor” är det bästa sättet att få folk att tänka till och ta ställning. Är just nu utomlands men kommer snart hem med nya friska krafter och observationer!

 62. svansken
  juni 15, 2010 kl. 19:53

  Bra Ceasar! Keep going.
  Detta bara för att du ska veta, att vi är många som sätter pris på ditt jobb!

 63. Solna_52
  juni 20, 2010 kl. 13:38

  Helt suveränt!

 64. juni 20, 2010 kl. 20:35

  Ha, Ceasar och alla ni andra gör mig hoppfull och på gott humör!

 65. juni 21, 2010 kl. 08:12

  Tack så mycket för all uppmuntran!

 66. UffeB
  juni 27, 2010 kl. 14:51

  Hej! Jag ville bara tipsa om att Jag Milld har framställt en utmärkt tabloidversion av sin ”vitbok” med massor av information på fem sidor, om ni missat det:

  Klicka för att komma åt nap8.pdf

  • juli 9, 2010 kl. 13:41

   Japp. Bra att du tar upp detta. Men för att stödja detta kanoninitiativ av Jan Milld så blir det både billigare, bättre och effektivare att stödja projektet genom att skänka en peng för ökad upplaga, än att skriva ut 5 sidor/st på sin egen skrivare. Detta blir en tryckt 8-sidig tabloid i färg, med styckpris på i nuläget 1 kr men runt 40 öre med ökad upplaga. Att skriva ut själv blir både dyrare och sämre.

   Vi behöver bli fler utdelare av denna tabloid. Anmäl dig som utdelare på vitbok.se!

 67. Stockholmförortsbo
  juni 29, 2010 kl. 05:24

  80 A5 utdelade i söndags i villaområde, tänk om bara en till röstar SD, då är det värt det. En av 80, det blir över 1% extra i valet. Jag tror det blir mkt intressant 19 sept. Fortsätt jobba på med info.

 68. juli 4, 2010 kl. 21:02

  Halloj,

  1500 flygblad i Stockholms norra delar under helgen! Vi har nu slagit 10.000 flygblad vilket var vårt mål innan valet.. Nu är det 20.000 som får bli målet!

  10.600 flygblad sammanlagt!

  Tack till alla oss som kämpar på..Glöm för allt i världen inte bort Facebook och andra sociala medier för att låta folk se.. Lägg gärna upp nyheter du precis läst som..populärt nu kan vara..

  http://affes.wordpress.com/ (De ensamkommande och kostnader)
  http://sverigefidelis.blogg.se/2010/july/valdtakter-i-oslo-demokrati-speglar-debatte.html (Våldtäktsdebatt i Oslo – Intervju med Polischef)
  https://aktualia.wordpress.com/julia-caesar/

  Du behöver inte ens ta ställning.. Lägg bara ut och skriv oj.. det visste jag inte.. eller Intressant?.. Eller… Det var en annan synvinkel..

  Just do it

  /Ceasar

  • juli 5, 2010 kl. 09:19

   Bra jobbat! Du är ett föredöme med din arbetsgrupp. Ja, Facebook är ett toppensätt att sprida läsvärda länkar på det sätt du nämner.

 69. Sundspendlaren
  juli 7, 2010 kl. 23:32

  Hej! Jag har fått loss tummarna nu efter en bra periods läsande av PI. Tycker alla borde få ta del av relevant information. hur som helst började jag dela ut/hänga upp papper, men de har dålig effekt på offentliga platser. Jag gick in i kontorshandel och köpte mig 100 klisterpapper, de kostade 325kr så det sved lite men tänkte det är det minsta jag kan offra. Jag blev positivt överraskad av hur leta de var att pilla av och att de sitter som tapetklister så nu flyger de upp lite här och var. Min kampanjplats är Malmö så det är roligt att så ofta kunna sätta ett fint klistermärke över något vänster/kommunist/osv sticker.

  SD/PI 4ever

 70. Pontus Andersson
  juli 8, 2010 kl. 11:19

  Fråga gällande skrivare.

  Kan man utifrån texten koppla skrivaren till en viss användare.
  Hört att det kan finns dold information som kan utläsas.
  Någon som känner till detta ?

  Mvh

  • Sw
   juli 11, 2010 kl. 02:06

   Möjligen har du läst artiklar om hur vissa skrivare lägger till sitt serienummer på pappret i ett format som inte går att läsa eller se med blotta ögat. Kruxet är givetvis att denna information på något sätt måste kopplas till dig som person. Informationen finns rent tekniskt, men är fragmenterad och utspridd på många platser. Köper du skrivaren kontant, undviker att dela ut namn eller adress, och använder den på en Internetlös dator så finns absolut inget alls att gå på.

   Jag skulle tro att koventionellt detektivarbete är bättre än att förlita sig på tekniska finesser. Att leta efter fingeravtryck eller helt enkelt bara spana efter den som delar ut det fientliga materialet. Ockhams rakkniv tycker så.

 71. juli 9, 2010 kl. 13:29

  Bra initiativ! Se också tabloid-projektet på http://www.vitbok.se. Anmäl dig som utdelare, vi behöver bli flera. Eller skänk en slant för ökad upplaga.

  • juli 9, 2010 kl. 13:47

   Lite mer info:

   Tabloiden finns här: http://www.vitbok.se/nap8.pdf
   Informationfilm: http://vitbok.se/filmer.html#8
   Info, anmälan och bidrag: http://vitbok.se/tabloiden.html

   Även om man kan skriva ut tabloiden själv, så blir det både billigare, bättre och effektivare att stödja projektet genom att skänka en peng för ökad upplaga, än att skriva ut 5 sidor/st på sin egen skrivare. Detta blir en tryckt 8-sidig tabloid i färg, med styckpris på i nuläget 1 kr men runt 40 öre med ökad upplaga. Att skriva ut själv blir både dyrare och sämre.

   Vi behöver bli fler utdelare av denna tabloid. Anmäl dig som utdelare på vitbok.se!

 72. juli 21, 2010 kl. 00:35

  Stor eloge till alla flygbladsutdelare och Cavatus för allt jobb ni lägger ner!
  Jag är övertygad om att det gör en stor skillnad! Det glädjer mig att det är så många som hjälper till, var själv ute i förra veckan. Blir mer utdelning under semestern!

 73. Janne Josefsson
  juli 22, 2010 kl. 14:44

  Jag blev inspirerad av Cavatus och har utökat mitt bidrag med lite text. Svårt att hålla det kort och kärnfullt men jag har försökt… Kom gärna med all form av kritik!
  http://www.box.net/shared/e2n50ggskt
  Givetvis får Cavatus lägga upp denna bland de andra.

  När det gäller att kunna spåra en skrivare så tror jag bara det gäller mycket avancerade färglasermaskiner som kan fungera som sedelpressar! Vanliga företag har inte tillgång till sådana apparater.

 74. juli 22, 2010 kl. 15:43

  Halloj,

  Mitt i semestertider har vi ändå lyckats informera ganska bra.

  Vi har de senaste 2 veckorna delat ut 2.500 flygblad och hållt 2 torgmöten, tyvärr urartade det andra torgmötet litegrann och tyvärr med personskada som följd men stödet är stort ute i de svenska stugorna.

  Vi har nu delat ut 13.100 flygblad.

  En extra eloge till Pelle som nu följde med på sitt första torgmöte och tyvärr fick se med egna ögon varför vi kämpar som vi gör. Krya på dig Pelle, han som slog dig har om möjligt mer ont. Om det nu är en tröst:)

  Du är en hjälte i våra ögon

  Mvh Ceasar

  • juli 22, 2010 kl. 18:15

   Kul att höra hur det går för er. Toppenbra jobb ni lägger ner på detta. Desto tråkigare att höra att det uppstått personskada. Men det visar vilken enorm sprängkraft det har att driva dessa frågor och hur långt folk är villiga att gå för att lägga på locket i migrationsfrågorna. Skriv gärna och berätta om detta på din blogg, Ceasar (sverigefidelis-bloggen).

  • Anna
   juli 22, 2010 kl. 19:05

   Hej Ceasar.
   Önskar att jag hade sällskap vid infospridningen. Hur får man en säker kontakt med andra som vill göra den här viktiga insatsen? Det är lite otäckt att gå ut ensam. Tips?

   I min hemstad tror jag att jag är ensam om att dela ut flygblad. Jag har inte fått något i min postlåda och jag har inte heller sett några uppsatta någonstans.

   Jag tycker, med ledning av det jag läser här, att du och dina kompisar gör en fantastisk insats.

  • Janne Josefsson
   juli 23, 2010 kl. 12:41

   Hälsa Pelle från en på nätet. Hoppas han blir helt återställd och snart är på banan igen.

   I mitt senaste flygblad hade jag plankat en del från Cavatus – hoppas du inte tar illa upp. Ville ha nåt med lite större textstorlek. Jag har skrivit under med förnamn för att visa att det är ett privat initiativ. Är det bra eller dåligt? Kanske andra tvekar på att dela ut det p g a namnet? Är det bättre att skriva under med typ ”en vanlig svensk” eller ”en som fått nog”?

   • juli 23, 2010 kl. 12:51

    Nej, jag tar inte illa upp om du plankar. I den här kampanjen samarbetar vi för det fria informationsutbytet i Sverige. Svårt att säga vad som är bäst att skriva under med. Får fundera på saken. Vad tycker övriga läsare?

 75. Janne Josefsson
  juli 31, 2010 kl. 14:06

  Jag har ändrat lite i mitt dubbelsidiga flygblad. Lagt till om de arabisk hemsidorna. Nu har jag undertecknat med ”en som fått nog” – tror många kan skriva under på den signaturen 😉
  uppdaterad fil ligger på: http://www.box.net/shared/e2n50ggskt

  PS. Fick idag höra att en avlägsen släkting som är över 80 år blivit rånad i Biskopsgården av två kvinnor. Mina släktingar kunde inte förstå att det med automatik rör sig om invandrare (troligtvis Romer). De läser bara GP och ser på TV4… 😦

  Ibland blir man så frustrerad så man kokar!!! Dela ut flygblad hjälper.

  • Janne Josefsson
   juli 31, 2010 kl. 15:19

   Nu har jag pillat lite till och den nya filen ligger på:
   http://www.box.net/shared/brx3sqm397

   Har ändrat pdf-namn så som du namngav den. Får inte riktigt till bilden men lite amatörkänsla kan vara bra – vi är ju bara privatpersoner som försöker göra nåt.

  • juli 31, 2010 kl. 15:43

   Ok, tack för det. Jag lägger upp den på flygbladssidan. Med andra ord vill du att denna omarbetade variant ska ersätta den andra? (Och att jag ska ta bort den befintliga?) Säg bara till hur jag ska göra så ordnar jag det.

   Till och med som blir rånade har frånhänts sin iakttagelseförmåga i sån hög grad genom statspropagandan, att de inte kan se något mönster – tänker nu på din 80-åriga släkting. Precis som du säger: vi har ett stort ansvar att sprida information om sanningen och ilskan lindras faktiskt av att göra det. Det har helt klart en terapeutisk effekt. Två flugor i en smäll!

   • Janne Josefsson
    augusti 3, 2010 kl. 00:18

    Ja du ta bort den befintliga och ersätta med den som är länkad i #134

   • augusti 3, 2010 kl. 12:11

    Redan åtgärdat!

 76. Stefan
  augusti 5, 2010 kl. 03:05

  Sista rycket nu för tabloidprojektet. Anmäl dig NU om du vill hjälpa till med utdelningen. Tabloiden går snart till tryckeriet.
  http://www.vitbok.se

 77. augusti 5, 2010 kl. 21:35

  Cavatus,

  Du har mail!

  mvh Ceasar

 78. Stefan
  augusti 7, 2010 kl. 13:55

  Cavatus, mail från mig också! Viktigt!
  mvh/Stefan

  • augusti 7, 2010 kl. 19:50

   Har inte fått något. Mejla igen!

 79. Stefan
  augusti 8, 2010 kl. 14:29

  Nu då?

 80. Anna
  augusti 14, 2010 kl. 13:51

  Jag tycker att Politiskt Inkorrekt har blivit lite vulgär under den senaste tiden. Jag har blivit mer och mer tveksam till att sprida info om den sidan. Eftersom man gör kopplingar till Sverigedemokraterna när man läser PI så kan nya besökare upfatta SD på ett negativt sätt.
  Bättre är då att sprida info om invandringspolitiken, men utan hänvisning till internetsidor.

  • augusti 14, 2010 kl. 14:55

   Ja, man kan ha synpunkter på PI och de andra nyhetssajterna. Men de är en ingång till en mer verklighetsnära nyhetsförmedling, och man kan hoppas att det kommer bättre och bättre alternativ allteftersom det blir okej att förmedla sanningen i nyheter. Ännu så länge är det det enda vi har att referera till. Sätt gärna ihop flygblad som du tycker att du vill sprida och som du kan stå för. Om du vill kan jag ladda upp dem på flygbladssidan så fler får tillgång till dem.

 81. Janne Josefsson
  augusti 16, 2010 kl. 15:31

  Nu har jag filat lite till på en av mina flygblad:

  http://www.box.net/shared/brx3sqm397

  Uppdatera gärna.

  Har delat ut till över 500 brevlådor.

  Ang PI så håller jag till viss del med om att de kan bli lite raljerande i tonen och jag kan förstå dem. Det är lätt att bli Tok-arg när man ser på detta 1984-samhälle vi lever i. Det gäller att hålla sig lugn och sansad. Alla fakta talar mot det mångkulturella samhället. Vi får inte sänka oss ner till vänster-gängens skrikande och deras typ av invektiv.

  Det som upprör mig mest är just massmedias mörkande och för att åskådliggöra denna förljugenhet behövs dessa alternativa informationskanaler på nätet.

  • Anna
   augusti 17, 2010 kl. 13:38

   Jag tycker att PI, i stort sett, gör en stor och viktig insats i det här förljugna samhället som har uppstått. Det jag reagerar mot, är att det då och då poppar upp saker i deras inlägg som jag finner stötande. Ett av de senare tillskotten är t.ex. bilden på det lilla barnet med skäggstubb. Jag reagerade starkt på bilden och skämdes, just då, över att jag besökte sidan. PI har ju många besökare och borde kunna avhålla sig från den typen av raljerande, de får ju läsare ändå. Det var säkert några som var roade, men det var säkert fler än jag som blev illa berörda.
   Trots detta så anser jag att PI behövs och jag uppskattar dem. Men precis som de uppmanar sina läsare som skriver kommentarer att vårda språk och uppträdande, så borde de föregå med exemplariskt uppträdande själva, om de vill bli väl ansedda hos de som besöker sidan, speciellt förstagångs-besökare.

   • augusti 17, 2010 kl. 14:14

    Vad gällde den skäggiga babyn blev jag inte illa berörd utan tyckte den var smått komisk. Jag kanske kom ur pk-träsket tidigare än vad du gjorde? Avvänjningen efter ett helt liv med hjärntvätt går inte över en natt. Det kan ta flera månader innan man kastat oket, om man någonsin gör det. Ibland kan jag tänka tillbaka till tiden före uppvaknandet och ha en förståelse för dem som resonerar som så, för de VET JU INGET om statistik och siffror, för de hålls ju i okunskap och det är ju själva meningen med myndigheternas och medias förtigande. Det är bara så sorgligt att se hur de lever på sin livslögn.

    PI har verkligen sina skavanker, men som sagt, när DDR-diktaturen släpper, kan vi kanske få se mer kvalitativa, kritiskt granskande medier och då har PI gjort ett hästjobb som banat vägen för dessa.

 82. augusti 18, 2010 kl. 03:00

  Jag hoppas det inte bara var jag som kokade igår av medias försök att smutskasta Sverigedemokraterna! Det var ingen dokumentär utan det var ren och skär propaganda! Ska ägna eftermiddagen åt att dela ut flygblad. Fantastiskt jobb du gör Cavatus!

  • augusti 18, 2010 kl. 08:23

   Lena Sundströms alster är genomsyrade av politisk propaganda och innehåller ingalunda någon kvalitativ kritisk granskning. Hennes oärliga insmickrande ton under inspelningarna visar sig vara falsk då hon hela tiden lägger in sina egna värderingar i berättarrösten, som hon givetvis låter stå oemotsagd och som intervjuoffret inte får höra i förväg. Det känns som om hon ägnar sig åt att gillra en fälla. På så sätt är hon en riktigt ohederlig ”journalist” av den värsta sorten.

   Bra att du avreagerar dig med att dela ut flygblad. Jag upplever att det faktiskt lindrar ilskan. Det är vår moteld mot etablissemangets smutskastning och vägran att låta Sverigedemokraterna få samma möjlighet som övriga partier att yppa sina åsikter i gammelmedia.

 83. augusti 18, 2010 kl. 03:01

  Jag hoppas det inte bara var jag som kokade igår av medias försök att smutskasta Sverigedemokraterna! Det var ingen dokumentär utan det var ren och skär propaganda! Ska ägna eftermiddagen åt att dela ut flygblad. Fantastiskt jobb du gör Cavatus

 84. Janne Josefsson
  augusti 23, 2010 kl. 23:14

  Hej alla goa flygbladskämpar!

  Jag har dragit iväg tre lasertonerkassetter på ”Media mörkar”. Det börjar bli dyyyrt. Tittade på att anlita tryckeri och hittade detta:
  http://unitedprint.se/
  En dubbelsidig A5 i 5.000 ex kan man få för 800 kr (inkl moms) !
  Det slår min laserskrivare med hästlängder när det gäller ekonomi och förmodligen också kvalité.
  Men även om jag är motiverad tror jag inte att jag hinner dela ut 5000 ex innan valet. Någon här som kan tänka sig att dela på en post och som bor i VästSverige?? Tänkte i första hand trycka upp:
  http://www.box.net/shared/4m5ccq9z75 (men med en punktlista, över mörkade fakta, på baksidan).
  E-posta till cavatus (se överst på denna sidan) så kan han vidarebefordra e-post till mig. Håll er med anonyma e-postadresser.
  Hälsn
  Janne-Jörgen.

  • Stefan
   augusti 28, 2010 kl. 19:36

   Har du kollat på http://www.nordicink.se ?

   De har snorbilliga toners, en bråkdel av normala priser.

   Ej originaltoner dock, men det verkar inte vara något problem alls:
   http://www.nordicink.se/faq.aspx#kompatibel
   http://www.nordicink.se/faq.aspx#pris

   • Janne Josefsson
    september 2, 2010 kl. 21:51

    Tack för nordicink-tipset. Jag har köpt ännu en lasertoner men det blir till att bara köra lite löpsedlar. En amatörlaser är på tok för dyr att trycka volymer på – har jag märkt 😉
    unitedprint får det bli eller så springer man ner till nåt tryckeri på stan. Bra att ha unitedprint att jämföra priser med.

   • Guldsmurfen
    september 5, 2010 kl. 21:39

    Har man en svartvit laser så blir det inte dyrt. På nordicink.se kan jag till min Brother-laser köpa 3-pack toner för 750 kr, 800 inkl frakt. Räcker till 7500 sidor = 10 öre/sida för tonern.
    Såg även andra toners för typ ett par hundralappar/st. Ej original då.

    Har man färglaser ser det betydligt dyrare ut 😛

  • Stefan
   augusti 29, 2010 kl. 06:35

   Det här unitedprint.se var en riktigt bra länk. Bra priser och perfekt med alla valalternativ. 4-färg, bättre papper och billigare än att skriva ut själv. Jag hade varit intresserad om detta inkommit tidigare, nu blir det lite för tight med tid. Men nu vet vi detta till 2014…

 85. augusti 24, 2010 kl. 10:03

  Hej,

  I helgen så kommer ca 8.000 flygblad att delas ut av oss i Ceasars gäng. Jag har skickat 500 flygblad till övriga landet bara denna vecka för att delas ut av personer som inte har möjlighet att skriva ut själva.

  Draget är enormt.. Jag startade själv och vi är nu 27 stycken!!!!!!!

  Vad gör du? Skriv o berätta.. vetskapen om att vi är många som kämpar förenar oss

  mvh Ceasar

  • augusti 24, 2010 kl. 10:47

   Du och dina medarbetare är fantastiska! På flygbladscentralen kommer det in väldigt många förslag nu på olika flygblad och jag ska just i skrivande stund ta tag i och lägga ut dessa goda alster. Engagemanget bland utdelarna går inte att ta miste på. Själv tycker jag att det är bäst att lägga i folks brevlådor eller sätta på bilar under vindrutetorkaren. Att sätta upp på anslagstavlor är ju ett måste, men problemet är att censurivrarna är snabba att riva ned dessa. Dock måste man vara lika enträgen tillbaka och se till att det fria ordet inte låter sig undertryckas. Det är en evig kamp. Brevlådeutdelningen är bra så till vida att folk i lugn och ro hemma kan läsa och begrunda, gå vidare till hemsidor och bilda sig en uppfattning. De har webbsidesadresserna framför sig på bordet och inte som en liten lapp i fickan som lätt kommer bort. De behöver heller inte känna trycket från pk att hymla med att de är nyfikna på att ta reda på sanningen.

   • augusti 24, 2010 kl. 10:59

    Halloj,

    Tack så mycket! Vi har gjort en del nytta tillsammans med Dig kan man nog säga.. Även om jag bitvis är mycket trött och längtar till valet av flera skäl, så gäller det att stå distansen ut.

    Anslagstavlor i all ära, brevlåde utdelning är överlägset utifrån exakt de anledningar du ger.. Enkla helt ovetenskapliga tester är rätt roliga.. Ex. att dela ut 2000 flygblad i folks brevlådor en mkt tidig lördagsmorgon och sedan se hur statistiken på ex. PI peakar.

    De som har tagit kontakt med mig och som kanske bor på lite mindre orter upplever det mindre jobbigt att sätta på anslagstavlor så det får bli deras melodi.

    Lets go

   • augusti 24, 2010 kl. 11:14

    Ja, visst är det slitsamt så här på upploppet och man längtar till valet så man kan tagga ner lite och ta itu med andra sysslor som väntar. Ingen kan dock säga att vi inte drog vårt strå till stacken för att försöka upplysa folk om vad som sker bakom deras ryggar, att skapa information och hyckleriet, om smutskastningen i gammelmedia osv osv.

    Om jag inte hade jobbat med denna kampanj skulle jag inte kunna se mig i spegeln efter valet oavsett valresultat, detta mot bakgrund av de kunskaper och insikter jag inhämtat om hur allvarligt tillståndet är i detta land. Vi har nu fyra veckor på oss att som representanter för de små människorna (small people ;-)) i samhället försöka stå emot medias helt kompletta propagandamaskiner som inte längre ens låtsas att vara neutrala. VI tar ansvar för Sverige och vill slänga hyckleriets ok, VI kämpar för yttrandefriheten och mot den politiska åsiktskorruptionen där inga medel skys, VI vill förändra grunden för Sveriges framtid! Tänk på det allihop och det finns ork kvar till mer infospridning – ända fram till mållinjen!!

 86. Dan
  augusti 24, 2010 kl. 10:16

  I flygbladet ”Våldtäkter” finns ett stavfel i den översta URL:en.
  Det skall stå politisktinkorrekt istället för det som står.

  Se för tusan till att korrläsa flygblad om ämnen som är så viktiga!

 87. Janne Josefsson
  augusti 24, 2010 kl. 14:31

  All korrläsning mottages tacksamt. Även om man själv lusläser slipper alltid nåt litet fel med… Även om alstren ligger uppe är det ganska lätt att ändra.

 88. Janne Josefsson
  augusti 24, 2010 kl. 14:54

  Nu lite allvarliga rekommendationer.

  Blanda inte material som finns här med något partimaterial!!!

  Jag tycker det ska finnas helt vattentäta skott mellan t ex SD och detta material.

  Anledningen är främst att undvika den enormt starka stigmatisering som SD har fått. Skulle ett SD-blad läggas i samtidigt som något akutalia-material finns det en mycket stor risk att det fristående materialet blir smittat av folks förutfattade meningar (”nazispropaganda” och allt går i soporna).
  Materialet här är ju till för att ta sig in bakom hjärntvätten och få folk att läsa och tänka kritiskt. (Sen lär de söka sig till SD med en viss automatik…)
  Styrkan i aktualia-materialet ligger i att det är en ny ingång, privata initiativ och en fokusering kring medias roll.

  En annan anledning till vattentäta skott är att vi skulle kunna göra SD en björntjänst genom att indirekt sammankoppla SD med våra egna länkar eller uttalanden.

  Själv har jag starka planer på att gå med i SD och även börja dela ut deras info. Men det kommer i så fall ske med någon veckas mellanrum.

  • augusti 24, 2010 kl. 16:24

   Instämmer med dig. Har mejlat dig för en mer privat debatt i ämnet. Har du fått mejlet?

   • Janne Josefsson
    augusti 24, 2010 kl. 21:47

    ja. kan förtydliga att jag vill undvika en koppling till det officiella SD. Hålla det privat så som det är nu. Även om vi på många håll rekommenderar SD.

 89. Stefan
  augusti 28, 2010 kl. 19:03

  Cavatus: 2 nya mejl, viktigt igen…

 90. Stefan
  augusti 28, 2010 kl. 19:51

  Korrektur: Media mörkar A5 dubbelsidig, på baksidan:

  Det ska stå: Genève-konvention (ej kommision)

  • Janne Josefsson
   augusti 28, 2010 kl. 22:42

   Tack för korr! Ska ändra detta i natt. Kan nog vara stavningsprogrammet som lurat mig…
   Ska också lägga upp en stående A5 av samma variant – snyggast hittills.

 91. augusti 28, 2010 kl. 20:46

  Hej allihopa,

  Idag har Ceasars gäng delat upp sig på Strängnäs kommun och norra Stockholm.

  Sammanlagt runt 4000 flygblad, tabloider har delats ut. Eftersom tabloiden är på ett antal sidor blev det mkt papper per hushåll.

  Vädret var vackert och det var påfallande glada tillrop och faktiskt extra mycket från pensionärer. Önskade jag hade kameran med mig då Vargens dotter 3 år gammal, iklädd en fin sommarklänning tog en av Jan Millds tabloider och gav en äldre man..

  Han tog emot den och utbrast: Hur gammal är du? – Så liten och så vettig, det finns hopp för vårt land!

  Yngsta utdelaren ngnsin 3 år:-)

  Nu är vi således uppe i över 17000 flyblad, tabloider etc sedan vi startade..börjar få svårt att hålla koll på statistiken. så Tobbe och Robban får gärna maila och ge mig era siffror för Era områden

  En trött men lycklig ledare hälsar

  Ceasar

  • augusti 28, 2010 kl. 23:44

   Helt fantastiskt jobbat, Ceasar! Underbart med den respons ni möter också. Det känns som om vi har vind i seglen!!!

 92. Janne Josefsson
  augusti 28, 2010 kl. 22:54

  Kul med lite äkta ”barrikad-tal” som jag hittade när jag klev in här. Å jag som trodde Cavatus var en äkta borgare… 😉

  Skämt åsido… Denna kampanj är så mycket större och viktigare än höger-vänster. Det handlar om otroligt viktiga fundament i vårt samhälle:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Yttrandefrihet
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Tryckfrihetsf%C3%B6rordningen
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Yttrandefrihetsgrundlagen

  I synnerhet den sista i raden känns allvarligt hotad med tanke på att TV4 nu vägrar att ta in SDs reklamfilm och att Resumé har hängt ut reklamfilmproducentens namn trots att han ville vara anonym.

  • augusti 28, 2010 kl. 23:44

   En annan har ju oanade talanger även när det gäller barrikadtal. Du skulle bara veta vilka politiska åsikter jag hade som ung … Jag citerar Winston Churchill: ”den som inte varit socialist före 40 har inget hjärta, och den som inte slutat att vara socialist efter 40, har ingen hjärna”.

   • Janne Josefsson
    augusti 29, 2010 kl. 02:23

    Ja vi har väl alla haft våra ungdomssynder… Jag var med och röstade in MP ! 😀

 93. Janne Josefsson
  augusti 29, 2010 kl. 02:22

  Nu har jag suttit och slipat på en dubbelsidig, stående A5 x 2 (monterad på A4). Inte helt lätt att få alla marginaler att funka men jag tror jag fått till det. Putsat på formuleringar och utseende. Till valet 2014 har jag nog putsat färdigt…
  Skickar över till dig Cavatus om x timmar…

  I veckan får jag mina 5000 ex jag beställde från unitedprint.se – jag återkommer med recension så fort jag kan. Funkar det bra kan jag nog säga att man tjänar enormt på att lägga ut det jämfört med att skriva ut själv. 5000 dubbelsidiga A5 på lite tjockare papper går på ca 800 kr inkl moms o frakt!

 94. augusti 29, 2010 kl. 15:02

  Delade ut 40 flygblad igår, A5 Janne Josefsson och länkar + Merit Wager. Ja det låter inte mycket, 40 st. Men det tog faktiskt tid. Mycket invandrartätt gettoområde utan hissar, trevåningshus. Vissa portar var det bara ett svenskt namn i som jag lade flygbladen hos. Onödigt att lägga hos alla när man har begränsade resurser, även om säkert många integrerade invandrare också röstar på SD. Säg att en till av 40 blir övertygad SD:are, en proteströstar och 10 börjar fundera och reflektera på vad som står på hemsidorna. Då är det mycket bra.

  Känns som den viktigaste målgruppen nu är svenskar som bor i risiga hyreshusområden med många invandrare. Det är redan mycket sannolikt att SD sitter i riksdagen 20 september, kolla oddsen som unibet ger, lägst odds på 5,5-6%. Mycket vänsterpropaganda var uppsatt i området. Troligen röstar många på S eller V idag, om de väljer SD istället så är det bättre än att Alliansväljare går över till SD tycker jag. Jag ser mycket, mycket hellre att Alliansen blir större än de rödgröna i valet. Bra val kanske skulle vara Alliansen 49 %, Rödgröna 44 % och SD 7 %.

 95. Janne Josefsson
  augusti 29, 2010 kl. 21:20

  ”Känns som den viktigaste målgruppen nu är svenskar som bor i risiga hyreshusområden med många invandrare.”

  Håller med dig. I dessa områden ser invånarna resultaten av mångkulturen med egna ögon.
  Jag brukar spara på krutet/bladen när det gäller brevinkast men namn från MENA (Middle East – Northen Africa). Men lägger gärna i till Europeer. Många av de äldre arbetskraftsinvandrarna är starkt kritiska till dagens situation.

  Går också mycket på pensionärstäta områden – gärna med de mer text-rika flygbladen. Tänk på att pensionärerna sällan har tillgång till nätet.

 96. Janne Josefsson
  augusti 29, 2010 kl. 21:55

  Nu har jag ändrat lite i Media mörkar A5. http://www.box.net/shared/oee0oh7qb8

  Börjar bli riktigt nöjd 🙂 Denna dubbelsidiga A5 är smidig för brevinkast och lätt att ta med sig. Funkar även bra för vindrutor. http://www.box.net/shared/oee0oh7qb8/1/43656434/497183650

  Tanken bakom att använda Janne Josefssons citat är att på något sätt komma runt den extrema stigmatiseringen som all form av kritik mot mångkulturen har idag. När folk läser vad Josefsson säger blir det lite kortslutning i PK-centrat. Under denna kortslutning kan det finnas en möjlighet att folk börjar tänka efter lite. 20 år av förföljelse av invandrarkritiker har gjort invandringskritiska tankar till tabu. Det krävs tungt garde för att bryta detta tabu. Janne funkar, Leif GW Persson funkar och Jan Guillou funkar (som när han säger att SD inte är rasistiska). Snart släpper en supertungviktare i Tyskland (tror han är chef för Tyska centralbanken) en bok där han öppet kritiserar den muslimska invandringen. Alexander Bard går ut med att han är anti-islam. mm
  Det är en jävligt tung skuta vi har att vända men det håller på att hända saker!

 97. Janne Josefsson
  augusti 29, 2010 kl. 23:01

  Har nu fixat en ”A5 på A5format”: http://www.box.net/shared/f270lu68iy
  Denna har jag länkat till under den som är A5 på A4. Behövs ej läggas upp bland de övriga. Mest tänkt för de som råkar kunna printa A5 eller vill skicka till tryckeri.

  • augusti 29, 2010 kl. 23:04

   Ja, satt just och tittade på den. Ja, det räcker med en länk till den i kommentarsfältet där du skrev in den. Mycket bra och faktaspäckat flygblad. Säkert en av flygbladskampanjens mest använda flygblad. Kan ta och titta närmare på nedladdningssiffrorna och göra någon slags tio-i–topp någon gång.

 98. Janne Josefsson
  augusti 30, 2010 kl. 08:16

  Vet inte om detta varit upp som idé här tidigare…

  Tittade häromdagen på löpsedlarna för Aftonbladet och Expressen. (Dessa förbannade Politruker!). Där borde man sätta vår reklam för ocensurerade nyhetsförmedling. Först var jag inne på att sätta lappar på löpsedelstavlorna när de var tomma. Men ju mer jag tänker på det desto mer vill jag klistra fast någon väl vald dubbelsidig affisch direkt på skyddsplasten!

  Lite brainstorming…
  ***
  De här web-sidorna vill ge dig ocensurerde fakta:
  *Länkar*
  Aftonbladet och Expressen vill styra vad du tycker.
  ***

  eller kanske en variant på Media mörkar…
  ***
  Janne Josefssons portträtt och texten:
  ”xxxxxx- och xxxxxxfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett xxxxxxxxxx samhälle.” (xxx = svartöverstrukna ord så som det ser ut när censur och mörkning pågår. Lär skapa nyfikenhet. ”undrar vad som döljer sig bakom censuren?”)

  Vad är det Janne Josefsson inte får prata högt om? Läs på
  *Länkar*
  Ocensurerade nyheter och fakta där läsarna tillåts kommentera även obekväma ämnen.
  ***

  Själv har jag efter noga övervägande inga problem med att klistra något över Aftonbladets eller Expressens löpsedelsskydd. Det skulle jag ha börjat med för 20 år sedan då DDR-fasonerna började på allvar. Det är en fråga om att försvara svensk grundlag. Handlaren lär lida väldigt lite men vår demokrati lär vinna enormt för varje person som väcks ur tanke-dvalan.
  För de mer försiktiga kan man kanske tejpa fast nåt, men det är nog ganska meningslöst.

  • augusti 30, 2010 kl. 08:35

   Fick ju tips om lim på sprayburk i ett kommentarsfält. Det kanske funkar på löpsedelsplasten?

 99. Janne Josefsson
  augusti 30, 2010 kl. 09:57

  Nu har jag slängt upp en A4 som kan användas både här och där. Inte bara på löpsedels-plast…
  http://www.box.net/shared/81mcez93ba
  Kom gärna med spontana kommentarer och/eller genomtänkta analyser.

  Våtrumslim lär funka väldigt bra… http://www.byggmax.com/se-sv/Prod/PID-18036.aspx

  • augusti 30, 2010 kl. 10:04

   Du skulle kunna göra två överstrykningsstreck över de överstrukna orden så det går att skönja lite vilka ord det är. Hänvisningen till denna blogg har inte den korrekta webbadressen. Ta bort snedstrecket och sätt in en punkt.

   • Janne Josefsson
    augusti 30, 2010 kl. 10:07

    det ska ändras.

 100. Janne Josefsson
  augusti 30, 2010 kl. 10:26

  fixat snedstrecket.
  http://www.box.net/shared/81mcez93ba

  …men jag vill behålla svartmarkeringen. Det lockar och skapar nyfikenhet. När sedan följdfrågan kommer ”vad är det man inte får tala öppet om?” så börjar folk fundera. Tror att de allra flesta testar om det är frågan om ”mångkulturellt” samhälle. Det här med att aktivera folks tankar och försöka lösa upp (går runt) tabun och stigmatisering ser jag som det viktigaste.
  Svartmarkeringarna kan också skapa lite av en snackis bland de som ser den.

  Jag ska ta med denna och testa på lite folk.

 101. Stefan
  augusti 30, 2010 kl. 10:33

  Haha, lysande…!

 102. Janne Josefsson
  september 1, 2010 kl. 11:17

  Jag har vidareutvecklat lite från Media mörkar. Gjort en dubbelsidig A5 som tar upp Demokratur-bergreppet. Refererar bl a till Vilhelm Moberg och har med en bild av honom.

  Tror denna kommer att funka extra bra för alla som är 60+.
  http://www.box.net/shared/bu8gg6eunc
  Den behöver korr-läsas noga innan den ska släppas här. Kom gärna med all form av kritik!

  Kan tipsa om dn-insändare:
  http://www.dn.se/debatt/godhjartade-svenskar-ser-pa-invandrare-som-husdjur-1.1162661

  Hälsn
  Janne-Jörgen

  • september 1, 2010 kl. 11:43

   Ok, jag skickar korrektursynpunkter via mejl nu.

 103. Janne Josefsson
  september 2, 2010 kl. 12:26

  Nu har paketet från unitedprint.se kommit. Kanonbra och superbilligt. Enkelt och smidigt! Leverans med UPS inom utsatt tid. Snyggt paketerade i inplastade buntar och i rejäl kartong med tredubbla exportband.

  Jag körde dubbelsidig A5 (media mörkar). Tryckkvalité på texten blev nästan perfekt. Kvalitén på bilden blev så bra som originalet tillät.
  Svartvit tryck, dubbelsida, på 120g obestrykt A5. 5.000 ex. 800 kr inkl moms o frakt! Jag tog 6 dagars leverans. Lägg på några hundringar och du får 3 dagars leverans!

  Det är 17 dagar kvar till valet. Beställ via unitedprint.se idag eller i morgon så kan du få dem i mitten på nästa vecka. Du slipper snåla på utdelandet och dessa kan göra mycket nytta ända in på valdagen och givetvis även efter valet. Problemen försvinner ju inte bara för att SD kommer in med 5-10%. Själv kommer jag fortsätta med dessa flygblad tills vi fått ett mediaklimat som är värdig en demokrati.

 104. september 4, 2010 kl. 11:43

  50 flygblad med Janne Josefsson och länkar utdelade tog en timme i hus utan hiss och med rätt mottagare. Alla utdelade i risigt hyreshusområde, skönt att komma där ifrån. Förhoppningsvis kan någon från vänsterblocket rösta på SD istället.

  Janne Josefsson är tung, http://hd.se/mer/2008/02/10/mannen-bakom-avsloejandena/
  han är grym i den artikeln.
  Folk lyssnar på Janne, han har ett underifrånperspektiv.

  Dessutom har jag röstat, kryssade Erik Almqvist i riksdagsvalet, hans svar på valpejl.se stämde bäst överens med mina. Bara att jobba på ända in i kaklet.

  • Janne Josefsson
   september 5, 2010 kl. 21:18

   Kul att läsa!
   Titta gärna på:
   http://www.box.net/shared/4sdz77txhs
   Den är tänkt som en fyrstegsraket. Demokraturbegreppet beskriver det grundläggande fenomenet. Janne tar upp hur det yttrar sig och inom vilka frågor det mörkas. Länkarna är sedan själva kärnan och sista steget är punkterna som är tänkta att provocera till vidare läsning på nätet.

   Som sagt var, Janne stämmer inte överens med den nidbild som multikultikramarna vill sätta på de som är kritiska till dagens politik. Det gör hans citat så bra. Han har också sagt samma sak i P1.
   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=909&artikel=3691095

 105. Janne Josefsson
  september 5, 2010 kl. 21:44

  Vill påminna om tipset att använda någon print-on-demand-service på nätet. Det blir bra mycket billigare och bättre. När man har fått upp farten går det åt mer flygblad än vad man tror. Lägg ut dem i kollektivtrafiken, stoppa dem i bibliotekets tidningsställ, lägg dem på kaféer, toaletter, lägg buntar i gratistidningarnas lådor, i väntrum, sätt på bilar, dela ut till folk, ge dem du känner hela buntar, sätt upp på anslagstavlor, lägg i cykelkorgar och inte minst lägg i brevinkast.
  Om man ändå trycker upp kan man lika väl beställa 5.000 ex (800 kr). De går åt och man slipper snåla i utdelandet. Denna kampanj kommer att vara viktig även efter valet. Media kan till och med bli ännu värre om SD kommer in eller om Alliansen försöker räta upp skutan. Denna kampanj måste rulla vidare så länge den behövs. Det kan dröja länge innan vi i Sverige får journalister som förmedlar fakta och nyheter och inte agerar åsiktspoliser eller politruker.

 106. Danijela
  september 9, 2010 kl. 13:21

  Hej detta är Danijela och jag har läst eran ”massmedia och politiker berättar inte sanningen om vad som pågår i Sverige” och jag blev väldigt rassande när jag läste detta!! Asså det står inte nånstans att invandrare gör mer brott en svenskar eller det står inte nånstans att svenskar gör mer brott än invandrare! det är kränkning alla är jämnlika det spelar ingen roll vart man kommer ifrån alla är jämnlika! en vit kan göra percis lika mycket brott som en svart! Att folk tror att vi invandrare gör mer brott för att vi kmr i deras land e bara skitsnack det är bara nåt folk vi sprida om och göra problem här i sverige! varför har detta aldrig kommit upp för 60 år sedan? när upptäckte ni att invandrare gör mer brott och ljuger om sitt liv? Svenskar ljuger också om sitt liv alla ljuger om nåt! ingen är perfekt! tänk er om ni skulle kommit i vårt land och upplevt det vi en gång upplevde!?!?! Det skulle inte kännas bra om ni kom till vårat land och vii tog upp masoor med bull sheet! Så alla ni som tror att det är vi invandrare som ljuger, bränner ner skolor, våldtar m.m ska inte tro så för det e fel! EN SVENSK OCH EN INVANDRARE E PRECIS SAMMA SAK FÖRUTOM ATT MAN E VIT O BRUN ALLA HAR SAMMA SJÄL OCH ANDAS PÅ SAMMA SÄTT!

 107. Guldsmurfen
  september 9, 2010 kl. 20:58

  Danijela: Att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken, särskilt för våldsbrott, är ett faktum som det finns statistik på. Detta kan du läsa om på t ex länken nedan. Källan till det som publiceras är BRÅ, Brottsförebyggande Rådet.

  Sedan ska också påpekas att det är stor skillnad på invandrare och invandrare. Vissa invandrargrupper är inte överrepresenterade alls, medan andra grupper är mycket kraftigt överrepresenterade. Det gäller särskilt de som kommer från islamska länder i Afrika och Mellanöstern. Detta tas upp under punkt 5 i länken.

  http://www.vitbok.se/8/b.html

  Sedan protesterar jag mot ditt utspel att ”alla är lika mycket värda”. Då menar jag inte om man är svensk eller invandrare, utan angående hur man är som individ, vare sig man är svart eller vit. Är t ex en massmördare lika mycket värd som en läkare? Är en analfabetisk huligan lika mycket värd som en omtänksam forskare eller en generös företagsledare?

  Julia Caesar, en journalist som skriver under pseudonym pga det usla debattklimatet i Sverige, har skrivt en krönika med rubriken ”Allas Olika Värde”. Läs gärna den.

  http://snaphanen.dk/2010/08/08/søndagskronik-allas-olika-varde-2/

  • Danijela
   september 20, 2010 kl. 13:29

   hmm hur beng är du egentligenn jag menadee ju att alllaa människor ärr likaa värd en kvinna o en amn e lika värda jag menade intee att än mördare är likaa mkt värd som en läkare.. pluss där har jag rätt ändå en mördare har rätt att säga vad den vill och få den vård den behöver! såå va fan spelar det för roll man är svart eller vit… så va fan vill du säga att en vit kan vara läkare och ens vart kan vara mördare är du helt från vetettt??
   jaja visa mig inga böcker o sidor du jag tror på det jag är EN INVANDRARE OCH KLART SÄGER JAG INTE NÅT DÅLIGT OM SVENSKARNA JAG REPSKETERAR ALLLA SVENSKAR OCH ALLA KULTURER SOM FINNS! är jage n dålig människa ba för de??? såå om jag är invandrare och min familj/släkt har vi gjort nått fel i sverige? jag har fannn lika mycket rättigheter i sverige som DIG! jag är fan svenskmedborgare! tänk om du kom till mitt land och sett allt skit som finns på den här jävla sidan det skulle inte kännas bra eller hur? så kom inte med nån skit här oo ge mig några fucked up sida! Liksom REINFELDT är en nazist helt enkelt och vi invadrare och resten av svenskarna som är på våran sida kommer kämpa hur mycket vi än kan för att få våra rättigheter för detta är FEL att folk tänker så här som ni gör!!! Va fan spelar det för roll om man är islamsk tror du ba för du e svensk att du har mer rättigheter än mig hahaha bull sheet såå kom inte hitt och spela präst för det kan du inte!

 108. september 12, 2010 kl. 13:07

  20 flygblad Janne Josefsson och 10 med Alliansen och 10 med Moderaterna utdelade i risigt hyreshus. Blir bra det här enligt senaste opinionsmätningarna i Aftonbladet. 7 % för SD och stigande. Mona och sossarna försvinner, mycket glädjande för Sverige.

 109. Svenne
  september 12, 2010 kl. 21:17

  Sitter och funderar.
  Vore inte så svårt att infiltrera AFA i ex.vis Östergötland, och den vägen ”plocka” en person i taget. Vad jag menar med ”plocka” är att när AFA inte är i grupp. är dom mycket svaga, i synnerhet när dom får reda pa att vi känner till dem.

  Svenne

 110. resenaren
  september 13, 2010 kl. 10:19

  Här komer en text på Pia Kjärsgårds tal i Höganäs för den som vill ha det i textformat:

  Pia Kjærsgaards tale ved Sverigedemokraternes vælgermøde i Höganäs lørdag den 11. september 2010

  ”Hvis svenskerne vil gøre Stockholm, Göteborg og Malmö til skandinaviske Beirut´er med klan-krige, æresdrab og massevoldtægter, så dem om det. Vi kan altid sætte en klap i Øresundsbroen.”

  Ja, sådan skrev jeg i et af mine ugebreve i 2002 – og nu står jeg her ”hinsidan”.

  Naturligvis mente jeg det ikke bogstaveligt, at vi skulle afbryde forbindelsen til Sverige.

  Men jeg var så træt af den kritik, som det etablerede Sverige lod regne ned over den nye danske regerings udlændingepolitik.

  Dengang hed den svenske statsminister Göran Persson – og indenrigsministeren hed Mona Sahlin.

  Det er hende, der i Rosengård advarede svenskerne mod ”danske tilstande” – Danske tilstande – og så i Rosengård? Må jeg lige være her. Som om Danmark var en eller anden bananrepublik – eller et diktatur.

  ——–

  Jeg vil gerne sige tak for invitationen til at komme og tale for jer i dag her i Höganäs.

  Jeg er ikke kommet for at blande mig i svensk indenrigspolitik – for det er KUN et anliggende for det svenske folk. Nej, jeg er kommet fordi den svenske debat på mange måder minder om den danske debat for 10-15 år siden – og så alligevel ikke.

  Og jeg er kommet fordi Sverige også angår Danmark. Vi kan ikke sidde med hænderne i skødet og være tavse vidner til den politiske udvikling til Sverige.

  Når Sverige hvert år giver opholdstilladelse til tusindvis af indvandrere, er det også Danmarks problem.

  Når det etablerede Sverige med alle midler forsøger at kvæle ytringsfriheden, vil jeg ikke være tavs.

  Men hvad er det så for ”danske tilstande”, som Mona Sahlin er så bange for?

  Er det retten til en fri politisk debat?

  Er det ytringsfriheden?

  Er det pressefriheden?

  Er det befolkningens ret til at blive hørt, når de er bekymrede over konsekvenserne af masseindvandringen, den voldsomme kriminalitet, den økonomiske trussel mod velfærdssamfundet – at befolkningen føler sig som ”fremmede” i deres eget land og ikke længere kan genkende deres lokalområde?

  Eller er det snarere frygten for, at det socialdemokratiske magtmonopol – ”jernnæven i fløjlshandsken” – er i fare for at blive brudt? Det magtmonopol, som uanset regeringsfarve har præget Sverige?

  ”Jeg tror, at det som gør så mange svenskere misundelige på indvandrergrupper, det er, at I har en kultur, en identitet, en historie – noget som binder jer sammen. Og hvad har vi? Vi har midsommeraften og den slags tåbelige ting”

  Genkender I citatet i denne fordanskede version?

  Ja, det var Mona Sahlin – kvinden, der ønsker at repræsentere det svenske folk som statsminister. Politikeren som advarer mod ”danske tilstande”.

  Undskyld, men hvad blev der af Selma Lagerlöf, August Strindberg, Evert Taube, Ingmar Bergmann, Vilhelm Moberg og Astrid Lindgreen? Hvor er de smukke landskaber, Valborgsaftenen, de rødmalede træhuse, hembygdsgårdene – alt det som også vi danskere elsker ved Sverige?

  Er det bare tåbelige ting?

  Hvor kommer dette afgrundsdybe selvhad dog fra? Som om svenskerne havde noget at skamme sig over?

  Og meget bedre ser det ikke ud på den borgerlige fløj i Sverige…

  Hvad med statsminister Frederik Reinfelt og hans påstand om, at ”Ursvenskt är bare barbariet”? Var det kærlighed til fædrelandet? Var det en statsminister værdigt?

  ———-

  Der findes nogle mennesker, der siger, at et folk har de politikere, som det fortjener. At et land har den presse, som det fortjener. Jeg er ikke længere enig – og det er også en af grundene til, at jeg står foran jer i dag.

  Der findes masser af gode fornuftige svenskere.

  Svenskere, som tager deres land og deres nationalitet alvorligt.

  Svenskere, som er bekymrede over udviklingen i deres land, og som brændende ønsker et opgør med den kvælende dyne af politisk korrekthed, der dominerer svensk politik og svenske medier.

  Det ved jeg, fordi jeg dagligt modtager e-mails og breve fra Sverige.

  I begyndelsen tænkte jeg nok, at Sverige og den svenske befolkning selv måtte tage ansvaret. Men det etablerede Sveriges massive kampagne mod Sverigedemokraterne er så ondsindet, at jeg er nødt til at udtale mig.

  Den svenske elite vil sige, at jeg skal blande mig uden om. Den svenske elite vil bede mig rejse ud af Sverige – og hjem til Danmark, hvor vi ”kan avle os tilbage til stenalderen”, som en svensk avisleder elskværdigt skrev. Jeg er ikke velkommen her. Dansk Folkeparti er ikke velkomment her. Det etablerede Sverige ryster i bukserne på grund af os!

  Men undskyld, hvem er det lige, der blander sig? Var det ikke netop Göran Persson, Mona Sahlin og Lars Leijonborg, som blandede sig i den danske udlændingepolitik? Var det ikke svenske medier, der omtalte os som ”Danskjävlar”, da en folkevalgt, demokratisk regering valgte at gennemføre en række rimelige stramninger af udlændingepolitikken? Hvem begyndte?

  Sverige er stivnet i politisk korrekthed!

  Sverige står bomstille!

  I Sverige hersker ”tystnaden”!

  De svenske magthavere må da indrette deres samfund præcis, som de vil. Men jeg er i min gode ret til at fortælle dem lige præcis, hvad jeg mener om det. Nøjagtigt som svenske politikere og kulturpersonligheder udbreder deres manglende viden om Danmark.

  Forfatteren Jan Guillou må da hjertens gerne fortælle, at jeg er farligere end Osama Bin Laden. Den slags ler vi højt og længe af i Danmark.

  I Dansk Folkepartis pressetjeneste i Folketinget hænger artiklen med Jan Guillou endda på væggen – jeg mener, det er ikke hver dag, man bliver sammenlignet med verdens farligste terrorist, som i dag for præcis ni år siden gennemførte terrorangrebet på USA – et angreb som kostede flere tusinde mennesker livet.

  Og Lars Leijonborg fra Folkpartiet var da velkommen til at sidde i en debat med mig på Dansk TV og rive en af Dansk Folkepartis brochurer i stykker, fordi han ikke havde andre argumenter. De fleste danskere ”roade” sig!

  Men det er synd for den svenske befolkning. I Danmark kan vi le af de svenske politikere. Men svenskerne skal leve med dem!

  Da svensk TV-4 for nyligt afviste at bringe en valgvideo fra Sverigedemokraterne, havde jeg fået nok! Videoen var – set med danske øjne – helt harmløs.

  I Dansk Folkepartis valgvideoer lægger vi heller ikke fingrene i mellem. Alligevel bliver de vist på dansk TV.

  I Dansk Folkeparti lagde vi Sverigedemokraternes video på vores hjemmeside. Så kunne folk selv se og vurdere – også svenskere, som er hjerteligt velkomne på vores hjemmeside.

  I Danmark kalder vi det ytringsfrihed. I Sverige kalder de etablerede politikere og mediernes smagsdommere det ”hets mot folkgrupp”.

  Men er det ”hets mot folkgrupp” at pege på, at der ER en sammenhæng mellem velfærd og indvandring?

  Er det ”hets mot folkgrupp” at gøre opmærksom på, at ældre mennesker ikke får den pleje, de skal have, fordi udgifterne til indvandringen og den manglende integration tvinger velfærdssamfundet i knæ?

  Er det ikke snarere ”hets mot svenskerne”?

  ——-

  Jeg forstår godt, at den almindelige svensker ikke tør udtale sig offentligt om udlændingepolitikken.

  Historien har vist, at det i Sverige kan koste mennesker deres job – deres levebrød – at gøre opmærksom på indvandringens konsekvenser.

  Men historien viser også, at undertrykkelse af bekymringer, ØGER trykket – og at tryk avler modtryk.

  Jeg husker, hvor politikere fra etablerede svenske partier for skjult kamera luftede rent racistiske holdninger lige før Riksdagsvalget i 2002. Fordi de troede, at ingen ”lysnade”. Da de blev konfronteret med deres udsagn, nægtede de at have sagt sådan.

  Det var ynkeligt!

  Det var det rene hykleri!

  Undertrykkelsen af debatten har også en anden – og endnu mere alvorlig konsekvens: At bekymrede mennesker i Sverige allierer sig med udemokratiske og ekstreme højrebevægelser.

  Når politikerne nægter at tale åbent om problemerne, og når medierne ikke tillader kritik af den førte politik. Ja, så henviser de i virkeligheden debatten til gaden!

  I undergrunden udkæmpes kampen i det skjulte. Med uacceptable og udemokratiske midler. Det fører til voldelige overgreb mod indvandrere og brandattentater mod moskeer. Men åbenbart ønsker svenske politikere for alt i verden at ”tvätta” deres hænder – det er jo ikke ”deres fejl” – og så har de kun ét svar: Endnu mere undertrykkelse af den frie debat.

  I Danmark findes der en lille gruppe ynkelige mennesker på den ekstreme højrefløj. Og der findes en endnu mindre gruppe af nynazister. De er til grin i offentligheden. Ingen tager dem alvorligt, når de en sjælden gang marcherer i gaderne.

  Det skyldes naturligvis til dels de særlige danske historiske erfaringer. Nazityskland holdt Danmark besat i årene fra 1940 til 1945. Danskerne havde nazismen inde på livet.

  I dag kan efterhånden få nulevende overlevende modstandsfolk fortælle om kampen mod den tyske besættelsesmagt. Og de kan fortælle, hvordan det lykkedes at redde langt de fleste danske jøder over til Sverige. Som dengang var neutralt. De kan fortælle, hvordan det var at stå i det mørklagte Danmark og kigge over på den lysende svenske kyst.

  Dengang var Sverige frihed og håb. I dag flygter jøderne fra Malmö – drevet på flugt af islamister, nynazister og den ekstreme venstrefløj.

  Danskerne er vaccinerede mod nazismen. Og om vi i Dansk Folkeparti får kendskab til, at vi har medlemmer, som kommer med racistiske udtalelser – eller har tilknytning til den ekstreme højrefløj, så ryger de ud af partiet OMGÅENDE! Vi vil ikke finde os i nedsættende bemærkninger om andre mennesker.

  Jeg plejer at sige sådan: Det skal være svært at komme ind – men til gengæld meget nemt at ryge ud. En del af Dansk Folkepartis succes – og altafgørende for mediernes respekt – skyldes, at vi aldrig har accepteret medlemmer med sympatier for det ekstreme højre.

  Medierne har beskyldt os for ”topstyring”. Mit svar er: Selvfølgelig! Naturligvis! Et parti er et fællesskab nøjagtigt som andre fællesskaber – et fællesskab med klare regler for, hvordan vi omgås hinanden og andre.

  Hvis et parti skal opnå respekt, må der ALDRIG kunne skabes tvivl om, at det står fast forankret på demokratiets grund.

  Sverigedemokraterne har på trods af den omfattende hetz mod partiet en stor chance for at komme i Riksdagen, når svenskerne går til valg om godt en uge.

  Det stiller partiet over for nye udfordringer. Bliver partiet ”vågmästare” (tungen på vægtskålen)? Hvem skal man samarbejde med? Eller nægter de øvrige partier at samarbejde? Spørgsmålene er mange.

  Men én ting er helt afgørende for succes – og her taler jeg ud fra min erfaring med næsten 30 år i dansk politik: Viljen til kompromis. Hellere sætte et lille fingeraftryk på lovgivningen end slet ikke at have nogen indflydelse overhovedet.

  Når Sverigedemokraterne kommer i Riksdagen – og det tror jeg, I gør – så starter en ny kamp: Kampen for reel indflydelse. Og i virkeligheden allerede den NÆSTE valgkamp!

  Jeg føler, at tiden er kommet, hvor det officielle Sverige ikke længere kan undertrykke debatten. Presset er ganske enkelt for stort. Svenskerne kan se, at regnestykket ikke længere går op.

  Jeg forstår godt, at Mona Sahlin er bange – rigtig bange. I Danmark er det lykkedes for Dansk Folkeparti at vende den politiske udvikling. Ingen partier ønsker reelt at vende tilbage til masseindvandringens periode i 1980´erne og 1990´erne.

  Selv om der er forskel på Sverige og Danmark, er jeg sikker på, at en lignende positiv udvikling kan skabes i Sverige!

  Jeg håber på hele den svenske befolknings vegne, at ”Danske tilstande” vil kendetegne svensk politik i fremtiden.

  Rigtig godt valg!

  • september 13, 2010 kl. 21:05

   Stort tack för det!

 111. LN - numera övertygad pessimist
  september 18, 2010 kl. 16:42

  Har under dagen spritt nedanstående text över världen –
  ———————————————–
  *PRESS STOP*

  ”Victory is within reach!”- both blocks are claiming.

  Tomorrow Sunday 19th September 2010 there is an *election of fate [ödesval]* to the Swedish Parliament. The struggel for power that has attained ridiculous manifestations and also proportions stands between two ‘human loving’ and xenophilic blocks: the Green-Commie-Socialists (43%, called the Red-Green Mishmash, led by Mona Muslim) and the liberal-Christ-Center-Conservatives (49%, calling themself the Alliance, led by Fredrique the Barbar Reinfeldt) and with the so called xenofobic, that is the ”asylumseeker-aversative”, ”populistic”, ”pariah party of discontent”: the Swedendemocrats (5-9%) predicted to be holding the balance of power between the two blocks. Both seriously and jestingly it has been suggested that the two blocks should cut the Gordian knot – outmaneuvering the nasty Swedendemocrats – by forming a coalition government as it was done during the perilous years of the last world war.

  However, what the two blocks most certainly dread even more than any tipping of the scale hither or thither is that with the Swedendemocrats in the parliament the risc is evident that the truth about the mass immigration to Sweden and the costs thereof will be widely spread to the information deprived and unknowing masses. It is still not obvious to the main population that they since the nineteeneighties through the globe’s per capita highest taxes are paying for the colonization and future taking over of their native country by alien ethnic groups mainly from MENA and Subsahara.

  The Swedish immigration policy is extreme. Indeed, Sweden is a country undergoing colonization. Swedish governments – regardless of party affiliation – have appointed Sweden to be the world champion in *goodness* and have turned the country into a global social welfare office. Since the early nineteeneighties this small country of now 9 million inhabitants, have received 1.3 million immigrants of which only just under 5 percent have been de facto refugees. The majority of the rest have travelled to Sweden to take advantage of a generous but hard earned welfare system. They haven’t come here because they love Sweden, its nature, climate, people and habits (must this be emphasized?) — they have come here mainly as parasites. 96 percent of them also have made themself unidentifiable by not producing any passports or other identification documents, nevertheless they are generously granted permanent residence permission (PUT). Swedish authorities know nothing at all about the identities of a large number of the New Swedes residing in the country. The irony is, that this happens in THE country in the world that have the most far-reaching national registration of the indigenous people = ”people of Swedish background”.

  The irresponsible policy results in large and profound implications for the country and its indigenous people: health care, sickness benefits, unemployment benefits, child care, schooling and education, old age care are stumbling along on crutches. Not one day without schools and cars burnin. Violent crime is increasing and becoming more brutal. Suburbs evolves quickly into segregated ethnic enclaves inhabited by an imported welfare proletariat. Sweden has the highest incidence of reported rapes in Europe.

  Tuesday 14th of September the Swedish Prime Minister and the Secretary of the Treasure were standing on the Main Square of Littel Kosovo (Lanskrona), a small town in the south of Sweden with a lot of swedendemocrat voters announcing to a sparse audience that it almost will verge to treason to vote for the Swedendemocrats. This kind of perfidious performance was repeated on Wednesday 15th of September at the Central Station of Stockholm by a group of high ranking socialists consisting of two former prime ministers, two trade union high bosses and Mona Muslim, the new Prime Minister contemplated by the socialists.
  Thirsday 16th of Septemer Carl Herzlow, chairman of the Skånepartiet in Malmö, a tiny locale parallel-party to the Swedendemocrates, had to face a charge by the Attorney General at the City Court of Malmö for having spread an insulting picture http://tinyurl.com/34xne2g of a prominent religion founder and his wife. Herzlow’s argument was: ”marriages like this we do not want in Malmö”. The fact that the depiction represents the literal truth as the confessors understand it is no defense and Herzlow will probabely be judged guilty of *hets mot folkgrupp*, ‘incitement against an ethnic group’, even if the group in question comprises of some 1.500 miljon individuals whose ethnicity is more than highly heterogeneous. Just now Sweden is wellearnedly called a ‘Banana republic’ by the neighbouring Danes. Maybe ‘Banana monarchy’ http://korta.nu/bananmonarki would be a more suitable invective, if you choose not to use the well established ”Kretinostan”.

  The Islamification of Sweden – and synchronously that of Europe’s, to all appearances is proceeding as expected — of course even in spite of some central counterjihad efforts recently by Anders Garves + Pamella Geller, Robert Spencer, Geert Wilders, the right honourable chicken-pastor Terry Jones, Thilo Sarrazins in Germany, Alan Lake GB and Ted Ekeroth of the Swedendemocrats and, I suppose, also a certain Baron Bodissey. The brilliant Mark Steyn recently visited Copenhagen where he was presented with the Sappho-Prize. He was interwued by the Danish Television: http://tinyurl.com/37vbr87

  ”EUROPE IS GOING TO DISAPPEARE!”
  Some main and acute external reasons for the persistent growth of ISLAM in Europe are (1) acute epidemic of unimaginative xenophilia with the ruling power-elites in combination with (2) morbid love for malignant ethnic diversity and not the least (3) crude profit lust with ordinary, industrious people. Much, much money can be earned on the muselmans, 6 miljones of them in France and 0,5 miljon in Sweden.

  Halal food is the most profitable product, a market that solely in France annually is growing at a rate of 15 prc. Halal Bacon, Halal Wine Gums, Halal Champagne and Bier and of course Halal Meat and Delicatessen and all the other thousends of goodies sell like hot cakes in France but have not all yet reached the remote Swedish market, but shortly will – as sure as fate. The Eid al-Fitr goodies are at a large extent allready here, also at the locale small food market. All ‘four-legged’ halal meat that is sold in Sweden is said to be imported because the Swedish legislation forbids hallal slaughter – but just wait, at the latest in 2015 halal slaugther will be lawfull in Sweden. Also the rights of animals can be bought or negotiated away. The yieldingness towards all things islamic – soft sharia to start with – is immense. Common and public stupidness and lack of consistensy flourish as never before in human history – in the West, so quite logical totale laxity is shown towards the miserable submittors to the silliest traditional religion on this planet.

  I am living in the northern outskirts of a minor town some 20 km north of Malmö. For around 11 years I have almost daily three or four times routinely ”walked” my dog(s) in almost stanardized windings in the adjacent park and among the surouding rather sparse residential blocks: in the early morning (6-9) and at midday (11-14) at least 2 kms, afternoons (16-18) and sometimes (3-5 times a week) in the evening (21-24). Morning- and midday-tours most often with me on the bike and the well-mannered dog(s) running freely next to the bike.

  By this I have had an excellent possibility to take in the demographic changes that have occurred among the people I meet and see on these trips. A noticable change happened after 2005. Hijab rigged-out women started to appeare sparsely. In the period 2007-2008 they appeared all the more often and during the last two years not one day passes without me meeting a few of them. In 2007 a minor so called lowprice supermarket (only food) opened in the vicinity. In my role of a representative swedish poor pensionist (poorly dressed and toothless) I visit this shop often (at least 3 times a week) hunting so called ”red-marked” prices, that is articles that have gone out of date – mostly bread, meet, delikatessen, sometimes cheese etc, but unfortunately never vegetables and fruit – and consequently are sold to half the original prices. At these shopvisits I nowdays always meet hijab rigged-out women and girls and lately also male blacks. This shop-clientele have steadely increased from some stray customers in the two first years to constantly quite a few in the last two years.

  The demographic development regarding the number of optically identifiable representatives of Islam in these surroundings for the last 10-12 years period has followed the well-knovn ‘hockey stick graph’ (http://korta.nu/hockyklubba) and the tendency now is steeply a-rising.

  When walking after dark and hearing a conversation between people, or someone talking to the cell-phone, this is almost allways in a guttural tone or with an alien sentence intonation. In my suroundings there are a lot of dogs – but after dark me and my dog almost never meet another owner+dog. Why is that? Does no other dog sometime need to pee after dark?

 112. september 18, 2010 kl. 19:47

  Sista veckan innan valet:

  Ytterligare ca 4200 flygblad utdelade (inklusive 1000 vitboks tabloider).

  Fantastiskt mottagande och känslan med ett gäng på 16 stycken som sveper område efter områden var fantastisk. Inte ens regn och blixtar hindrade oss.

  Nu när jag sitter hemma igen dagen innan valet kan jag konstatera att vi har delat ut över 21.000 flygblad sedan april.

  Trots det eller kanske pga ens engagemang så känns nervositeten ända ut i fingerspetsarna när jag skriver dessa ord.

  Får vi återbäring på slitet imorgon den 19/9 2010?

  Är Sverige på väg att vakna?

  Som sagt jag är riktigt nervös!

  • september 18, 2010 kl. 20:07

   Rungande applåder! Ni är utomordentligt fantastiska, ja, verkliga hjältar, men jag känner också en stor oro inför morgondagen, på gränsen till att vara rastlös i kombination med att vara slutkörd osv osv. Nu får vi invänta resultatet. Förhoppningsvis kommer champagnen ur kylen!

 113. Lakritstrollet
  december 16, 2010 kl. 17:46

  Ny tabloid är på gång att ges ut i vår. Förra tabloiden gavs inför valet ut i 50.000 ex, denna gång är målet minst 100.000 ex. Tryckningen är redan finansierad.

  Fler utdelare behövs, liksom ytterligare finansiella medel för distribution. Projektet är helt ideellt. Anmäl dig som utdelare och dela ut tabloider i brevlådor.

  Se http://www.vitbok.se

 114. Strutsen
  januari 10, 2011 kl. 11:26

  Uppdatering: http://www.bgf.nu/evt verkar vara den sida som nu hänvisas till för eftervalstabloiden.

 115. Nicke
  maj 19, 2011 kl. 07:23

  Bra jobbat, ett tips dock:
  Hittade ett stavfel i dokumentet angående förnekelseprocessen (stavas med s ist. för c). Viktigt att det blir rätt för trovärdigheten skull.

  Mvh

  • Nicke
   maj 19, 2011 kl. 07:28

   Nu var det ju typiskt att jag själv stavade fel när jag skulle göra ett påpekande om detta, ”trovärdighetens” skulle det stå. 🙂

   Mvh

  • maj 19, 2011 kl. 09:40

   Ok, stort tack för detta påpekande. Korrekturläsning sker hela tiden men det finns hela tider stora maskor i nätet!

 116. Citronsmurfen
  maj 19, 2011 kl. 13:55

  Nej, ”processen” stavas med c. Det var rättstavat, men nu är det felstavat….

  • Citronsmurfen
   maj 19, 2011 kl. 13:59

   Aha, du menade kanske att det nu ligger s istället för c vilket är fel? Ja det är rätt då, c ska det vara… haha…

   • maj 19, 2011 kl. 14:01

    Ja, när du påpekade det gick jag in och kollade och såg att det var felstavat. Flygbladsmakaren är vidtalad och förhoppningsvis kommer en uppdaterad version inom kort.

 117. Janne Josefsson
  oktober 26, 2011 kl. 09:29

  Dags att uppdatera all mina alster. Tänker närmast på att politisktinkorrekt ändrats till Avpixlat.info.

  Har det kommit några nya och bra fakta-länkar det senaste året?

 118. Citronsmurfen
  oktober 26, 2011 kl. 19:20

  Har i stort sett slutat läsa PI numera. Den är verkligen inte någon riktig dissident-sida, det förekommer omfattande och systematisk censur av läsarkommentarer. Det liknar numera mest en islamhetsarsida. Islam är förvisso skit, men det finns väldigt mycket annat att skriva om som PI inte tolererar utan censuren slår till istället.

  Fria Tider och Nationell.nu är bättre sidor där mer ”känsliga” fakta kan komma fram utan censur. Det urvattnade SD och halvkorrekta PI/Avpixlat är sionistisk kontrollerad opposition!

  Intressant artikel om sajt-och namnbytet kan läsas här:
  http://www.nationell.nu/2011/10/24/pis-nedlaggning-en-ren-bluff-ett-satt-att-stoppa-tillflodet-till-etnisk-nationalism

 119. Citronsmurfen
  oktober 26, 2011 kl. 19:28

  Intressant är också om man skriver in Avpixlats server i webbläsarens adressfält. server.inkorrekt.net

  Var hamnar man då? Jo, hos Expo!!!

 120. Citronsmurfen
  oktober 26, 2011 kl. 19:38

  http://server.inkorrekt.net
  Avpixlat –> Expo

 121. Sillus Dillus
  december 6, 2011 kl. 23:05

  Glöm inte korrekturläsningen… se länkadress på julkorten……. apixlat?

  • december 6, 2011 kl. 23:11

   Tack för denna info. Det är åtgärdat nu.

 122. Eric Ericson
  oktober 17, 2012 kl. 10:02

  Om man skall utge flygblad så kanske det hade varit på sin plats med en mer professionell layout. Framförallt rubriktexten är gräsligt ful och ser väldigt amatörmässig ut. Vidare så är inte marginaljusteringen på styckena särskilt lyckad. Har man kört med Word 3.0 på en gammal dator med Windows 3.11 tro?

  • oktober 17, 2012 kl. 10:53

   Ja, en mer proffsig layout är alltid önskvärd. Du kanske kan vara behjälplig? Som amatör gör jag så gott jag kan med de ringa datorkunskaper jag besitter. Dessutom kan jag inte gå i svaromål för de flygblad som producerats av andra (vilket är de flesta flygbladen, jag satte så att säga bara bollen i rullning). Är det något specifikt dokument du åsyftar när du talar om rubriktext? Vilken typ av dator andra flygbladsmakare har jag svårt att yttra mig om. Vår gemensamma nämnare är att hjälpas åt att sprida information bland icke insatta människor att det finns nyheter på nätet att läsa som inte är genomsyrade av etablissemangets lögner och mörkanden.

   Kan du inte göra ett par flygblad och bidra med? Eller förbättra något eller några av dem du har synpunkter på? Det skulle vara oerhört värdefullt!

 123. november 13, 2012 kl. 14:25

  Hej, och tack för ett bra arbete! Jag undrar dock var jag kan se källuppgifterna som ligger till grund för flygbladet ”Bidrag till invandrare” ? Var finns dessa siffror bekräftade?

 124. november 13, 2012 kl. 15:49

  Tack så mycket! Detta gör flygbladet så mycket mer trovärdigt!

  • november 13, 2012 kl. 15:52

   Absolut. Jag undviker verkligen att lägga in faktauppgifter i flygblad som inte har någon underbyggnad.

 125. november 13, 2012 kl. 16:06

  Jag tvivlar verkligen inte på att du gör ett vederhäftigt arbete. Dock finns det många andra som skriver saker som i princip kan vara tagna ur luften, och det är därför alltid bra att ange direkt källhänvisning. På det aktuella flygbladet står nu endast: ”Källa: Statskontoret”. Detta säger ingenting om var på statskontoret.se man kan hitta belägg för de angivna siffrorna.

  • november 13, 2012 kl. 16:25

   Sannolikt är dessa faktauppgifter en sammanställning av data från olika källor hos Statskontoret. Men just den artikel jag länkade till visar att fler har kollat upp dem (pk-folk som Malm) och kan inte invända mot dem.

 126. Fredrik
  augusti 27, 2013 kl. 19:37

  Att man inte hittat hit innan var tråkigt men nu är den bokmärkt.

  Ska tipsa så många som möjligt om denna sida speciellt när det drar ihop sig till valkampanj tider.

  • augusti 27, 2013 kl. 21:24

   Toppen att höra! Ja, jag försöker sprida kunskapen om flygbladssidan och dess innehåll så mycket jag kan. Alltid är det någon som får upp ögonen för vårt upplysningsprojekt.

 127. Jarla
  augusti 27, 2013 kl. 23:24

  Föräldrapenningen är HÖJD 1 jan.-13 till 225 kr /dag (exemplet räknar på 180), vilket ger det sammanlagda beloppet i flygbladets exempel till 324.000 kr – inte 259.200. Alltså nu är det 108.000 pr barn under 8 år retroaktivt.

  • augusti 27, 2013 kl. 23:26

   Aj, då, så synd, för mig alltså, för det genererar en del merarbete att uppdatera alla! Får ta itu med det så småningom. Tack för info, ändå.

 128. Hulk
  oktober 19, 2013 kl. 21:13

  Jag tänker dra igång lite ”spridning” nu, tror verkligen det är viktigt att börja i tid då det kan ta ett tag innan poletterna ramlar ner.

  • oktober 19, 2013 kl. 21:22

   Absolut och det gläder mig att du bidrar. Det är viktigt att vi är ute i god tid före valet den här gången. Inför förra valet startade kampanjen först i april, då idén inte hade förespeglat mig tidigare. Nu har vi verkligen möjlighet att göra ett stort avtryck. Det mest tidskrävande sitter i huvudet hos folk, nämligen att inse att man blivit förd bakom ljuset av media och vakna upp. Det kan nästan kännas som en livskris. Har själv genomgått den. Att sedan acceptera sakernas tillstånd och också en skärseld. Sedan ska man inta sin nya position, en position som man ofta tidigare varit negativ mot hos andra människor. Det är just DÄRFÖR det är så viktigt att vara ute i god tid.

   • Hulk
    oktober 19, 2013 kl. 23:07

    Jo, uppvaknandet var lite skrämmande. Varje ny uppvaknad hinner i bästa fall också med att väcka några till. Jag funderar på att snickra ihop någon egen variant av budskap
    också men jag kan kanske bollplanka med dig om det senare bakom kulisserna.

   • oktober 19, 2013 kl. 23:09

    Absolut. Jag bollplankar gärna om flygblad och idéer. Min mejl är cavatus(at)gmail.com

 129. Johan
  oktober 19, 2013 kl. 21:17

  Har delat ut en hel del flygblad härifrån och ska köra igång igen nu inför valet. Bi borde kunna fixa en banner till er sida från alternativa medier.

  • oktober 19, 2013 kl. 21:20

   Ja, en banner vore toppen. Är det något du är bra på, eller känner du någon som kan det? Själv är jag inte alls insatt i hur man gör en sådan eller hur den fungerar. Kan du hjälpa till i frågan?

 130. Johan
  oktober 19, 2013 kl. 21:53

  Ska se vad jag kan göra.

 131. xmaverickx
  november 11, 2013 kl. 16:24

  Apropå tuppen som galer vakna, vakna, vakna!!! Och som många skriver i sina kommentarer på Avpixlat, Exponerat, Fria Tider, att svensken måste vakna.
  ”Du kan inte väcka någon som låtsas sova.” Navajo ordspråk

  • november 11, 2013 kl. 16:29

   Ha ha, nej det är sant, men hoppet är det sista som överger en flygbladsutdelare!

 132. januari 2, 2014 kl. 09:37

  Det är viktigt att alla områden i Sverige får info. Många områden har inte haft mycket kontakt med flyktinghantering och läser bara lokala tidningar. Nu har några flyktinganläggningar öppnats i norr, bl.a. i Arjeplog, Pajala och Kalix. oväntade problem har uppkommit för befolkningen. Människor i avlägsna orter har ingen info om det som händer i södra Sverige. Hjälp dem att se, skicka info om vad som är på väg att hända. Har ni kontakter, så utnyttja dem. Hjälp alla områden i Sverige

 133. jacob
  februari 25, 2014 kl. 20:17

  Nu ska det ut och delas i veckan, jävlaar vad taggad jag börjar bli! I år är det val! Vill också uppmana alla här att hjälpa Janne Milld med sina tabloider: http://www.tabloiderna.se

 134. LSE
  december 4, 2014 kl. 10:47

  Tillhör du den tysta majoriteten? Rösta i så fall på rätt parti 22Mars!

  Sverigedemokraterna

 135. bossebuss
  december 5, 2014 kl. 16:42

  Julia Caesar är en guldgruva. Varje söndag satt jag och förmodligen många med mig och väntade på hennes krönika på Snapphanen och när de kom så samlade jag dem i en egen mapp på min dator (med extern backup för säkerhets skull). Dessa innehåller så mycket nyttig information och kloka åsikter om den katastrofala situationen i Sverige – därför är de en guldgruva att hämta nya kunskapslyft från.
  Men tyvärr har hon meddelat att hon inte orkar hålla på att skriva så regelbundet, vilket man kan förstå. Därför får vi nöja oss med att få dessa krönikor mera sporadiskt.

  Allt nog, så har jag nu hittat in här på denna blogg och ska ta del av den information jag kan få här. Jag tillhör nämligen en av de allt fler svenskar, som pga. viljan att informera omgivningen om konsekvenserna och om det bedrägeri som sker mot oss svenskar av den politiskt korrekta eliten och media, förlorat mitt jobb och dessutom utsatts för yrkesförbud som en ytterligare hämnd för att jag hade haft ”fräckheten” att berätta sakligt om hur illa det faktiskt låg till med den svenska ”humanitära stormakten” och dess invandringspolitik.

  Arbetsgivaren ansåg att jag hade ”brutit mot den värdegrund man stod för” – en värdegrund som ingen tidigare hade en aning om att den fanns på arbetsplatsen. Inte heller att det fanns ett politiskt åsiktsförbud där personalen inte fick tala om vissa saker på jobbet. Det visade sig att detta åsiktsförtryck inte bara gällde på jobbet, utan också som privatperson. Så om man hade läst några av mina inlägg här på nätet, hade det räckt för att ge mig sparken. För arbetsgivaren hade läst ett insändarsvar jag skickat in, där jag sakligt och utan personliga åsikter bl a hade förklarat att Sverige inte kan ta emot tio miljoner fler flyktingar, för vi har inte vare sig råd, arbeten, bostäder eller plats för dem.

  Men det var oerhört, att så osakligt och mot alla lagar om anställningsskydd (LAS) bara få sparken för att man framfört sakligt grundad information och dessutom sedan bli förnedrad genom att stämplas som rasist och främlingshatare. Till mitt försvar, vilket arbetsgivaren väl kände till, var att jag sedan 25 år tillbaka var gift med en kvinna från Sydostasien, och där genom är delägare i en stor kokosplantage i hennes hemland och vi har en dotter tillsammans. Ytterligare, att jag genom detta äktenskap har fler utomeuropeiska släktingar och vänner i Sverige och internationellt, än vad jag har svenska. Jag var ändå rasist!

  Min uppsägning lät jag genom facket gå upp i Arbetsdomstolen (AD). Men jag kunde aldrig drömma om att den fackliga juridiska företrädaren man utsett som min försvarare också skulle svika mig under förhandlingarna. Arbetsgivaren kunde sitta och storljuga hur vitt och brett som helst om ”hur illa jag skött mitt jobb”. Han drog sig inte ens för att använda falska ”vittnen” och att man därför kunde påstå att man hade ”sakliga grund för min uppsägning”.

  Men det skulle dra ut för långt att här beskriva hur plikttrogen, ambitiös och ansvarskännande jag var under de fem år jag jobbade där som kanslichef. Hur ofta jag fick arbeta hemifrån – obetalt – förstås – på min fritid, bara för jag hade en bättre datorutrustning än vad jag hade på arbetsplatsen och vissa uppgifter gick helt enkelt inte att göra på jobbet. Att cheferna ibland kom hem till min bostad för att hämta dessa arbetsuppgifter som det var bråttom med, trots att jag var sjuk, var ledig, hade jullov eller semester. De hämtade också arbetsuppgifter som var rent privata, som t ex sånghäften och inbjudnings- och placeringskort till privata fester och födelsedagar mm. Detta utan en krona i ersättning! Inte heller ersatte man att jag ofta fick använda min privat bil för att köra deras ärenden trots att jag regelbundet lämnade in körrapporter.

  Visst, någon kan ju tyckas att jag kunde väl sagt upp mig så utnyttjad som jag blev? Men har något försökt att i övre medelåldern få ett nytt jobb i dagens Sverige? Det var inte en situation jag valde att utsätta mig för. Men ärligt talat var det mycket ”slaveri”.

  När jag försökte komma med beriktiganden och bevis i domstolen, för det man lade mig till last, vilket var rena lögner, så blev jag bryskt nedtystad av mitt eget ombud! Alltså av min förmenta försvarare. Men jag fattade tillslut att mitt fack hade svekfullt innan förhandlat med min arbetsgivare genom att gå bakom ryggen på mig om hur man skulle få tyst på mig i rättssalen. Ytterligare ett svek var att man inte heller hade lagt fram ett enda av alla mina mängder av bevis med loggningsfiler från både jobbdatorn och min hemdator och annan dokumentation om det man lade mig till last, som visade att man utsatte mig för rena lögner.

  Då jag livligt protesterade blev jag hotade med domstolstrots om jag inte höll tyst och lydde mitt juridiska ombud, för jag skulle ju inte tro ”att en förhandling i en domstol var det samma som ett vanligt sammanträde där man kunde räcka upp handen och be om ordet”!

  Loppet var alltså kört för mig bara för att jag hade försökt informera min omgivning om de faktiska förhållandena med den förda svenska invandringspolitiken. Att jag i domstolen var omgiven av min frus alla svarthåriga släktingar, som alla stödde mig mot anklagelserna om rasism, hjälpte inte. Man hade nämligen från facket förbjudit mig att överhuvudtaget ta upp detta med rasism i domstolen; att den faktiska orsaken till att jag blivit uppsagd var att jag skulle ha ”brutit” mot en ”värdegrund” som inte fanns med i mitt eller någon annans anställningskontrakt.

  Samtidigt med mitt fall, hade detta föregåtts av ett fall med en anställd som fått sparken för han langade knark och hade förvarat sitt knarklager på jobbet, för där var det mindre risk att polisen skull hitta det. En sådan ville inte arbetsgivaren ha i sin personal och sa upp honom. Men si det skulle han inte ha gjort, för det var inte ”saklig grund” att säga upp en anställd för. Arbetsgivaren blev av AD ådömd att betala 60 000 kronor i skadestånd till denna knarklangare!

  Vad fick jag? Jo, en spark i röven och en knäpp på näsan och blev sedan utsatt för yrkesförbud. Inga jobb jag sökte efter detta fick jag, trots tidigare utbildningar, goda betyg och meriter. Idag är det vanligt att en tilltänkt ny arbetsgivare man söker jobb hos ringer och talar med den förre arbetsgivaren, för att förhöra sig om hur man skött sig på den förra arbetsplatsen? Vem som helst kan ju förstå vad min arbetsgivare sa om mig; ”- Anställ inte den sabla rasisten! Han ställer bara till problem för företaget!”

 1. augusti 31, 2010 kl. 07:38
 2. september 2, 2010 kl. 14:40
 3. juli 30, 2011 kl. 17:09
 4. augusti 21, 2012 kl. 18:48

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: