Julia Caesar

Julia Caesars krönikor och poddar

 

Julia Caesar har startat eget! 

 

Från och med hösten 2017 skriver och publicerar numera Julia Caesar sina texter och poddar på hennes alldeles egna blogg: https://juliacaesar.blog/. Där publicerar hon sig oftare än på Snaphanen och lägger ut texter med olika teman. Hon hälsar alla välkomna dit! 

Julias hela produktion på Snaphanen och länkarna till de texterna kommer även i fortsättningen att finnas kvar här. Men denna lista uppdateras inte längre.

Intervju med Julia Caesar utförd av Jan Sjunnesson från Swebbtv den 14 oktober 2016 med anledning av gruppvåldtäkten på Gotland av den rullstolsburna kvinnan och den därpå följande demonstrationen mot rasism. Julias intervju börjar vid tidskod: 06:12. Läst på Twitter med anledning av detta: ”Du vet att du är i Sverige när protester mot en gruppvåldtäkt väcker större uppståndelse än gruppvåldtäkten.”

Många av krönikorna, och särskilt de mest nyskrivna, finns att ladda ned som pdf, att vidarebefordra eller skriva ut och sprida. Klicka på länken PDF efter krönikans rubrik. Här är en direktlänk till Julias alla krönikor i pdf-format på flygbladssidan.

Some of Julia Caesar’s chronicles have been translated into English. They can be found here, and here is another. A summary of the situation after Expressen’s revealing and a translation of the chronicle the Nightmare (Mardrömmen) are to be found here.

Sveriges opinionsbildare
2013 röstades Julia Caesar fram – av journalister (!!) – till en av Sveriges största opinionsbildare. Från ingenstans tog hon sig in på plats 80, i konkurrens bland många namnkunniga personer och före många välkända namn. Det är tidskriften DSM (som förresten varje påläst och fritt tänkande samhällsmedborgare bör stödja genom en prenumeration) som årligen tar fram denna lista. Julia Caesar är dessutom den första skribenten som kommer in på listan i egenskap av att skriva under pseudonym! I och med att det är journalister som röstar fram henne men som officiellt låtsas som om hon inte finns, använder de sig uppenbarligen av henne som en ventil, som ett alibi. De överlåter åt henne att skriva om dessa jobbiga frågor och slipper följaktligen göra det själva. År 2014 ligger hon kvar på 100-listan och för 2015 har hon klättra upp lite på listan – grattis!

SKROLLA NED FÖR ATT KOMMA TILL KRÖNIKORNAS OCH PODDARNAS LÄNKAR!

Julia Caesar, en erfaren journalist och författare, ser med förfäran hur hennes svenska journalistkolleger fungerar som maktens megafoner. En analys av hur journalisternas propagandaapparat fungerar finns att läsa här.

Julia har gett ut tre böcker om invandringspolitik och islam, ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”, samt 21 av krönikorna på Snaphanen i bokform under titeln: ”Fler ministrar borde gråta”. Läs mer om hur du beställer boken Världsmästarna här, samt krönikeantologin Fler ministrar borde gråta, läs mer om hur du beställer här. OBS! Läs journalisten Ulf Nilsons recension av Världsmästarna i Expressen, ”Sverige är på väg åt helvete”, som efter uthängningen (se nedan) dock har raderats, men finns kvar för eftervärlden på angiven länk. Den tredje boken består av uppdaterade krönikor och heter Landet som försvann – politiskt inkorrekta krönikorHär kan ni läsa mer om boken och här kan boken beställas.

Julia har skrivit följande i Snaphanens kommentarsfält:

”Tack kära läsare för er uppskattning! Om mina krönikor får någon att börja reflektera över den invandringspolitik som bedrivs i Sverige och dra politiska slutsatser är jag nöjd. Den största orsaken till att politikerna tillåts fortsätta med sin ansvarslösa politik är människors okunnighet och omedvetenhet. Det är just där jag hoppas kunna göra en insats. Jag behöver bara gå till mig själv – det var när jag började läsa på och skaffa mig kunskaper om invandringspolitiken som jag insåg hur illa ställt det är i Sverige. De iakttagelser som jag hade gjort under många år föll på plats och fick en förklaring. Jag hade inte inbillat mig att något inte stod rätt till – det ÄR ett galopperande vansinne som bara pågår och pågår.”

 Efter Annika Hamruds personliga vendetta mot och uthängning av Julia Caesar i Expressen den 2 september 2015, har Julia fått enastående reklam för sina krönikor i många systemmedietidningar, som kommenterat uthängningen. Även Sveriges Radio och SVT har bistått i spridningen av Julias texter. Nu inväntar vi bara faktagranskningen och bemötandet i sak av Julias texter, som Hamrud påstod endast kunde ske efter en uthängning. (Vi väntar dock fortfarande – hösten 2016.)

Julia Caesar tycks emellertid gå segrande ur striden i och med att fler svenskar får upp ögonen för hennes formidabla formuleringskonst. Denna sida har fått ett besöksrekord med tiotusentals nya besökare per dag sedan krönikan Mardrömmen publicerades. Målet är på väg att uppnås, att hennes texter ska bli allmängods i de svenska stugorna.

Vad är det då som gör Julia Caesars texter så speciella? Den före detta opinionsjournalisten Marika Formgren sätter på sin blogg fingret på just detta med en habil analys:

Julia Caesar skiljer sig från i princip alla andra invandringskritiska skribenter genom att vara en genuint kvinnlig röst. Och med kvinnlig menar jag i detta sammanhang moderlig, empatisk, solidarisk, full av ömhet och omsorg. Jag läser mycket invandringskritisk alternativmedia, och de flesta röster (oavsett skribentens kön) är manliga på så sätt att de oftast är teknokratiska och faktatunga (alla texter med tabeller och statistik som visar ekonomiska eller våldsbrottsliga konsekvenser av invandringen), och ibland testosteronstint manande till strid mot den elit som låter vårt land koloniseras.

Julia Caesars texter innehåller förstås också både statistik och uppmaning till motstånd, men jag uppfattar ändå grundtonen som djup empati och medlidande med det stackars svenska folket och vad det utsätts för. Att lyfta fram det svenska folket som en part med rättigheter är tabu [ … ]. När etablissemangsmedia rapporterar om det som händer i Sverige i allmänhet, och invandringspolitiskt relaterade händelser i synnerhet, så existerar bara invandrarnas och politikernas perspektiv, aldrig det svenska folkets. Troligen hänger detta ihop med den hos eliten utbredda uppfattning [ … ] att svenska folket inte finns, att Sverige kan fyllas på med 30 miljoner invandrare utan att det på något sätt skulle förändra landet eller hota det svenska folkets existens.

Det innebär att Julia Caesar utmanar DN (och hela den svenska journalistkåren) med dess egna vapen; hennes texter vädjar liksom agendajournalisternas till läsarnas människokärlek och medlidande – men för en grupp människor (svenskarna) som andra journalister negligerar. Och eftersom Julia Caesar har rätt och DN har fel om vilka i Sverige det är som just nu utsätts för övergrepp och lidande så blir de livrädda på DN.

(För den som har svårt för dikotomin manligt/kvinnligt kan man också beskriva ovanstående som att de allra flesta invandringskritiska skribenter talar till läsarens ”sunda förnuft”. Agendajournalister talar i stället till läsarnas moral. Julia Caesar är unik genom att vara en invandringskritisk skribent som talar till moralen.)

Slutligen ett videoinlägg om uthängningen från ”arga blatten”:

OBS! OBS! OBS! Granskning Sverige har fått göra en intervju med Julia Caesar!

Nedan följer alla krönikor i bakvänd (yngst högst upp) kronologisk ordning med länkar till Snaphanen och till nedladdningsbar pdf-fil (inte till de äldsta – ännu). Längre ned presenteras även innehållet kort. Länka gärna hit!

Poddar med Julia Caesar (Julias Youtube-kanal finns här)
Sommar 2017 med Julia Caesar här eller på YT här
PK-landet (170509) här eller på YT här
I åsiktsdiktaturens tjänst 2 (170417) här eller på YT här
I hjärtat bor musiken (170214) här eller på YT här
Hämnaren i Marieberg (170131) på YT här
Ångerparaden UPA (170107) finns på YT här
Evangelium enligt Julia – julevangelium (161225) här och här (YT) och här (SC)
Efter Trumpchocken – Brev till en kollega (161202): YT (YouTube) och SC (Sound cloud)
Drevet mot Julia Caesar (161019) finns här och här
Mediedrev – vår tids häxprocesser (161010)
Sommarpratarprogrammet (160712) klicka här eller här (samma program men på olika ställen)

Krönikor, länklista (skrolla ned till sammanfattningar av varje krönika):
Till dig som ännu sover (170827), PDF
Stäng Europas gränser (170820), PDF
Politiker i svarta trosor
(170815), PDF

Ockupanterna (170813), PDF
När man bränner böcker (170723), PDF
Hycklarnas julafton (170413), PDF
Älska dem som hatar oss (170411), PDF
Vi ska vara rädda (170409), PDF

PK-landet Sverige (170401), PDF
Den fjärde statsmakten (170312), PDF
I åsiktsdiktaturens tjänst (170302), PDF
Stålbadet II Media vs folket (170219), PDF
När vänstern avrättar sig själv (170216) PDF

Stålbadet (170128), PDF
Hämnaren i Marieberg (170115), PDF
De gamla och gröten (161224), PDF
Ångerparaden UPA (161218), PDF
Arvet efter Reinfeldt (161204), PDF

Brev till en kollega (161120), PDF, inläst för avlyssning
En kvinnas doft – inläst (161112), YT
En kvinnas doft (161029), PDF
Bristningsgränsen (161008), PDF
Kris i Ryggkliarklubben (161002), PDF

Sista mailet från Kjell Albin (160925), PDF
Samhällets fiender (160403), PDF
Våra liv som dhimmis (160313), PDF
Syndabocken (160406), PDF
Vems mänskliga rättigheter (160228), PDF

Hur eliten förstörde Sverige (160220), PDF
Främling i eget land (160214), PDF
Låt inte barnen ta smällen (160206), PDF
Kulturimporten (160130). PDF
En vecka i september (160124), PDF

Belägrat land (151011), PDF
Kvinnoförtryck som mode (150926), PDF
Mentalt inbördeskrig (150919), PDF
Med lögnen som vapen (150913), PDF
Rapport från skampålen (150906), PDF

Mardrömmen (150829), PDF
Dödsdansen på Harpsund (150823), PDF
Sveriges mörka krafter (150817), PDF
Medias sista strid (150712), PDF
I Almedalen blir allting tydligt (150705), PDF

En klump i magen (150531), PDF
Landsförrädarna i Stadshuset (150523), PDF
Vårt behov av bildning (150517), PDF
Det dånar uti rättens krater (150510), PDF
Godnatt SAP (150503), PDF

Tiggarna och skulden (150426), PDF
Rakt in i bergväggen (150405), PDF
Nu ryker även fritidshusen (150330), PDF
Aktiv bostadskonfiskation (150329), PDF
Vi och dom (150322), PDF

Grattis, alla fittbärare (150307), PDF
Allahs brudar (150228), PDF
Snabbspår till undergången (150222), PDF
Alla gick under radarn (150218), PDF
Bespara oss flosklerna (150216), PDF

När journalister våldtar (150208), PDF
Alla mördares lika värde (150201), PDF
Monas jihad (150124), PDF
Före detta kpml(r):are bakom ”Fosterland” (150122), PDF
Resande i godhet (150117), PDF

Islams rätta ansikte (150111), PDF
Tjugotre förlorade år (141214), PDF
En svetsares fall (141207), PDF
Var kommer barnen in? (141130), PDF
Kvinnors makt och mäns sårbarhet (141123), PDF

Så smugglas migranter in i EU (141024), PDF
Tugga i sig verkligheten (140920), PDF
Storspelarna (140913), PDF
Egen härd är inte din (uppdaterad version) (140909),PDF
Högsäsong för sanningsfobiker (140907), PDF

Mellan pest och kolera (140830), PDF
Gökens förlorade värdegrund (140823), PDF
En dåres försvarstal (140817), PDF
När brinner svenska kyrkor? (140806), PDF
Värdegrunden skördar liv
(140707), PDF

Söders olyckligaste överklass (140608), PDF
Befria oss från EU
(140524), PDF
Stanken kommer från vänster (140518), PDF
Sveket (140511), PDF
Kapten Värdegrund (140503), PDF

Angiverisamhället (140427), PDF
Våldtagen av staten (140414), PDF
Drömmar ända in i kaklet (140323), PDF
Åsiktsbaronerna (140315), PDF
Barbie och Ken hos terapeuten (140309), PDF

Vänsterns oändliga godhet (140222),PDF
Niklas Orrenius vånda (140215), PDF
Nedmonteringen (140208), PDF
(S)venska muslimpartiet (140201), PDF
Manshat och justitiemord
(140125), PDF

De som gudarna vill förgöra (140119), PDF
Slum på export
(140112), PDF
Offerkoftor och kravmaskiner
(131207), PDF
Göran Lambertz i sektens knä (131201), PDF
Sektlandet Sverige (131130), PDF

Sekten kring Thomas Quick (131123), PDF
Mord, nallar och politik
(131109), PDF
Utmaningarna
(131103), PDF
Stasiprästen och lögnen (131027), PDF
Ärkebiskopens obesvarade frågor (131020), PDF

Islams heliga madrasser (131012), PDF
De verkliga foliehattarna (131008), PDF
Den tysta förintelsen
(131005), PDF
Agendajournalisterna (130929), PDF
Hon kallades vita änkan (130925), PDF

Ondska förklädd till godhet (130914), PDF
Könet sitter i hjärnan (130908), PDF
Betydelsen av IQ (130901), PDF
Myten om det oskrivna bladet (130824); PDF
Medicinsk katastrof i invandringens spår (130818), PDF

En osannolik historia (130808), PDF
Medias lögner i godhetens tjänst (130804), PDF
När rättvisan hinner ikapp (130623), PDF
Gråta över döda jihadister (130618), PDF
Hemligheten (130609), PDF

Sverige är fredsskadat (130602), PDF
Vad eliten sår får andra skörda (130526), PDF
Vi bytte våra liv (130518), PDF
Miljöpartiet Illusionisterna (130512), PDF
Beredskap: noll (130505), PDF

Bädda för jihad (130427), PDF
Cirkus Mustafa (130421), PDF
Resa i förlustens landskap (130413), PDF
Gränsöverskridarna (130407). PDF
Rapport från lögnens rike (130323), PDF

Till fest med Schengen (130316), PDF
Europas ekonomiska jihad (130309), PDF
Ropen skalla amnesti åt alla (130302), PDF
Vår tids hästkött (130216)
Skam, skam, tusenfalt skam! (130209)

Hatets prästinnor (130202)
Spelet om pensionerna (130127)
Samhället har utvecklats (130119)
Näthatets offer (130120)
Evangelium i en ond tid (121227)

Mordmaskinen (121215)
Leka med elden (121202)
När byggs gaskamrarna? (121126)
Åsiktsdiktaturen (121125)
Djungeltrummans talan (121118)

Rapport från gränsen (121104), PDF
Medmänsklighetens gräns (121028)
Vakthundarna (121021)
De medmänskliga (121014)
Egen härd är inte din (120917)

Rösterna omkring oss (120909)
Katalysatorerna (120901)
Studio Ett stänger dörren (120828)
Blåsningen (120826)
Syriens sak är inte vår (120812)

I demokratins tjänst (120722)
Därför ska vi berätta (120708)
Undantagslandet (120630)
Terroristhot i medieskugga (120610)
Utanförskapet (120527)

Lära för ett misslyckat liv (120520)
Latteetablissemanget (120513)
När en mamma dör (120407)
Skapelselaboratoriet (120313)
Sverige, terroristparadiset (120224)

Vad driver Fredrik Reinfeldt (120222)
Bitterfittans klagan
(120219)
Det onämnbara
(120211)
Jag tänker ofta på Winston (120205)
Ekot från forntiden del 2 (120128)

Ekot från forntiden (120122)
Statssekreteraren
(120114)
Isbrytarna (120108)
Göran Greiders bedrövelse (111221)
Vår kastrerade sorg (111219)

Landet som försvann (111217)
Reinfeldtlabyrinten (111204)
Nationens intresse (111127)
Våldets källor (111120)
De kallas whistleblowers (111106)

Vårt behov av Gannor (111029)
Ministern, hororna och sanningen (111015)
Stanken från DDR (111009)
Bedrägeri i Allahs namn (111002)
Befolkningsutbytet (110925)

Locket på tryckkokaren (110918)
Pipet från riskokaren (110912)
Vems ansvar är Ahmed Agiza? (110814)
Ansvar och skuld (110730)
Requiem för Sverige (110605)

Ett politiskt mord del 2 (110528)
Ett politiskt mord (110403)
I låtsaslandet (110327)
Vårt behov av profeter (110320)
Bakom maktens ansikten (110312)

Khadaffisyndromet (110306)
En märklig kärlekshistoria
(110227)
Orden och makten
(110220)
Granne med ondskan (110213)
Hundraåringarna (110206)

Våldtagen av staten (110130)
Vänsterns tragedi del 2 (110123)
Vänsterns tragedi, del I (110116)
Den tigande ministern (110109)
Svart gästabud (110102)

Taqiyya är inte pursvenskt (101219)
Dags att vakna, Sverige! (101214)
När det smäller (101212)
Lägg ner mångkulturen (101205), PDF
Systemfel – feghet (101128)

Ett fullbordat landsförräderi (101121)
De sanningsfientliga (101107)
Lucia mot asylmissbruk (101031)
Kulturelit utom skotthåll (101024)
Landsfadern och öppenheten (101017)

När Sverige rämnade
(101010)
Vilket Sverige vill vi ha?
(100919)
Journalistpartiet och demokratin (100912)
Landet vi ärvde (100905)
Mina drömmars stad (100829)

Batikhäxorna och makten (100822)
Sverige – våldtaget land (100815)
Allas olika värde (100808)
Djurplågeri i Guds namn (100801)
Medias pressetiska apartheid (100725)

Kedjeinvandring utan slut (100718)
Fler ministrar borde gråta (100711)
Den svenska asyltombolan (100704)
Juvelerna i maktens krona (100627)
Medlöparnas förräderi (100620)

Den livsviktiga tilliten (100613)
Ett paradis för krigsförbrytare (100606)
Slöjan kränker mig (100530)
Flykten från mångkulturen (100523)
Till yttrandefrihetens försvar (100515)

Brev till Fredrik Reinfeldt (100509)
Kriget mot läsarna (100502)
Moster och svenskheten (100425)
Sverige sjunker som en sten (100418)
Svenska medias moraliska bankrutt (100411)

Krönikor, sammanfattningar och länkar:
Till dig som ännu sover (den 27 augusti 2017), PDF
Jag tror inte att du upplever att du sover. Din målsättning är klar: om information ska ha något berättigande i din värld får den inte handla om något negativt. Du vill känna dig trygg och väl till mods. Du är välutbildad och fick ett bra jobb. Ibland hör jag dig säga: ”Vi har det väl bra?” Du vill inte bli emotsagd. Om du bara har tagit del av minsta lilla som har utspelat sig i media och runt omkring dig de senaste årtiondena har du kanske ändå en liten aning om vad det kostar att vakna. Du avgör själv, men jag ber dig att tänka dig för mycket noga innan du bestämmer dig för att öppna ögonen. Ditt liv kommer aldrig mer att bli detsamma.

Stäng Europas gränser (den 20 augusti 2017), PDF
Vi i Västvärlden är legitima offer för islamisterna: de följer koranen och hatar oss. Målet är att förinta alla otrogna icke-muslimer. Det spelar ingen roll hur många snälla muslimer du känner – det gör inget undantag för just dig. Detta är motivet till terrordåden i Madrid, London, Bryssel, Paris, Nice, Köpenhamn, Berlin, Stockholm, Würzburg, Ansbach, Normandie – listan växer. Men Europas politiker har inga djupare samvetskval att offra sina egna befolkningar för att genomdriva mångkultur. Det är överordnat allt politiskt ansvar. Maktelitens bedrägliga godhet gör helt enkelt en U-sväng när det handlar om att skydda de egna egna folken. Särskilt i Sverige.

Politiker i svarta trosor (den 15 augusti 2017), PDF
I den absurda teater som pågår på Medborgarplatsen i Stockholm väcker också soloinsatserna berättigad uppmärksamhet. Skamligast av allt så springer folkvalda politiker omkring bland de demonstrerande afghanska fejkbarnen och protesterar med sin närvaro mot politiska beslut som de själva har fattat. Fi:s partiledare Gudrun Schyman finns givetvis på plats och klappar afghanerna på kinden, liksom vänsterpartiets riksdagspolitiker Rossana Dinamarca och andra extrema vänsterkrafter som vill upphäva ”alla jävla nationsgränser” och ha fri invandring till Sverige från alla jordens länder.På en uppmärksammad bild sitter Dinamarca på Medborgarhusets trappa med nakna, särade ben. Bilden är tagen rakt in i skrevet, bara en smal remsa av trosorna döljer det allra heligaste.

Ockupanterna (den 13 augusti 2017), PDF
Det vi ser på Medborgarplatsen är inget annat än den yttersta spetsen på den politiska absurditet, den galaföreställning i lögn och taskspeleri som i Sverige sedan många år går under beteckningen ”ensamkommande barn”. Rekordåret 2015 kom 35 369 ensamkommande asylsökande till Sverige som uppgav sig vara barn, varav 92 procent var pojkar/män. De sittstrejkande männen representerar det största bedrägeriet någonsin i svensk asylpolitik, närmast ofattbart i sin omfattning – asylbluffen där tiotusentals vuxna utomeuropeiska män sätter lögnen i system och utger sig för att vara barn, ett bedrägeri som kostar skattebetalarna tiotals miljarder varje år och är en skymf mot samma skattebetalare genom den uppenbara lögn som stöds och backas upp av hela etablissemanget.

När man bränner böcker (den 23 juli 2017), PDF
Försöken att begränsa yttrandefriheten tar aldrig semester. I Botkyrka kommun söder om Stockholm rensar biblioteken ut och förstör böcker av ideologiska skäl, bland annat Astrid Lindgrens klassiker ”Pippi i Söderhavet”. Kommunen, som är invandrartätast i Sverige med en invandrarmajoritet på 57,7 procent, har en så kallad ”Interkulturell handlingsplan”, och där ryms inte ursprungsversionen av Pippi Långstrump. I bokens originalversion från 1948 är Pippis pappa negerkung på Kurrekurreduttön i Söderhavet. Där faller den politiskt korrekta bilan.

Hycklarnas julafton ((den 13 april 2017), PDF
I det skamlösa hyckleriet från alla som nu säger sig alltid ha tyckt att illegala migranter ska utvisas från Sverige ska vi minnas de högljudda asylaktivisterna i media och i Sveriges riksdag som stoppade Reva-projektet. Vi ska minnas vänsterns kulturetablissemang som tycker att alla jordens människor har rätt att bo i Sverige. Media, i synnerhet DN, Aftonbladet och aktivisterna med sina eviga snyftreportage i public service måste inse att de bär en mycket stor del av ansvaret för att tiotusentals illegala invandrare finns kvar i landet. Deras naivitet och bristande verklighetskontakt gjorde terrorattentatet i Stockholm möjligt. Detta parat med politikernas feghet och brist på kunskaper fick dem att strunta i det mest basala för en politiker: trygghet och säkerhet på gator och torg för sin egen befolkning.

Älska dem som hatar oss (den 11 april 2017), PDF
Den uzbekiske jihadisten och illegala invandraren Rakhmat Akilov, 39, som genomförde lastbilsmassakern i Stockholm, är nöjd med att ha kört ihjäl ”otrogna”men är besviken för är att han inte lyckades mörda fler. Uppgifterna från förhöret återges i kvällstidningarna men är nu borttagna. Mörkläggning är begärd och ska verkställas. Det som utspelat sig efteråt följer ett mönster som ingår i en ideologiskt betingad iscensättning som pådyvlas oss av dem som bär det politiska ansvaret för denna islamistiska jihad. Ett halvsekels utstuderad godhetspolitik och främlingskärlek har inte fått jihadisterna att hata oss mindre. Pga politikernas feghet ska vi acceptera terrorn och älska terroristerna.

Vi ska vara rädda (den 9 april 2017), PDF
Det som har avfärdats som ”ogrundad oro” är verklighet. Terrorn slog till mitt i kärnan av Sveriges huvudstad. Vi är många som har varnat i åratal. Det var bara en tidsfråga när det skulle hända. Och det är hög tid att vi ställer de verkligt ansvariga till svars för de enorma skador de har tillfogat Sverige och svenska folket med sin vettlösa migrationspolitik och sitt yrande om ”det öppna samhället”. Det är i det ansvarsutkrävandet vi verkligen ska stå samman.

PK-landet Sverige (den 1 april 2017), PDF
Jag försöker sätta fingret på vad det är som skrämmer mig i Sverige. Det är bland annat oberäkneligheten. Otillförlitligheten. Insikten att vad som helst kan hända eftersom all normalitet är upphävd och allt självkritiskt tänkande har upphört. Det finns inga referensramar som sätter gränser. Allting driver som rön för vindarna. Markkontakten är noll. Det är en dårskap som är onåbar för sunt förnuft. Bortom kommunikation. Det är också känslan av vanmakt inför en samhällsutveckling som blir allt sjukare, men där alla ansvariga och stora delar av allmänheten totalt saknar sjukdomsinsikt.

Den fjärde statsmakten (den 12 mars 2017), PDF
Den amerikanska journalisten Tim Pool rest runt i Sverige och ställt de frågor journalister ska ställa men som svenska journalister inte ställer. På bara någon vecka har utländska journalister lyckats riva plåstret av Sveriges sår bättre och mer effektivt än deras svenska kolleger har lyckats med på 30 år. Tim Pool är en del av Den fjärde statsmakten, precis som den krönika du läser nu. Det är vi som skildrar de delar av verkligheten som gammelmedia utelämnar, det är oss de fruktar så till den grad att de med alla medel vill tysta och förinta oss. Skillnaden är att utländska journalister gör det på engelska, opinionstrycket blir större för att de når ut till en internationell publik, och de kan inte stigmatiseras och tystas lika effektivt av svenska media.

I åsiktsdiktaturens tjänst (den 2 mars 2017), PDF
Svenska media trappar upp sin krigföring mot folket. Expressen fick vatten på sin kvarn när de friades i åtalet om att ha ofredat Jim Olsson. Hyenareportern Diamant Salihu, 34 har i dag ofredat Erik Johansson med en av de odemokratiska maktutövningsmetoder mot vanliga medborgare som de anser sig ha rätt att använda: oanmälda hembesök hos privatpersoner. Erik är sedan några år aktiv inom det ideélla medborgarjournalistiska initiativet Granskning Sverige och verkar där under pseudonym. Det är så svenskar måste göra för att skydda sig och sina anhöriga från just dessa trakasserier ifall de arbetar med invandringskritik och annan regimkritik. Det är inte frivilligt utan ett tvång och det är demokratifientliga maktmedia som tvingar fram detta.

Stålbadet II Media vs folket (den 19 februari 2017), PDF
Ett justitiemord och en krigsförklaring mot allmänheten och den grundlagsstadgade yttrandefriheten. Det är innebörden av frikännandet av Expressens chefredaktör Thomas Mattsson i tryckfrihetsmålet där Mattsson åtalats för grovt förtal av den pensionerade 70-årige docenten Jim Olsson. Olsson har emellertid inte gjort sig skyldig till något utan haft fräckheten att hysa egna politiska åsikter. Media använder sig av de här metoderna som maktmedel.

När vänstern avrättar sig själv (den 16 februari 2017), PDF
Kultur- och medievänstern är i full färd med att avrätta sig själv. Kajsa Ekis Ekman är i programmet Idévärlden ett exempel. Ett annat är när SVT betalar Önnevalls advokatkostnader efter hans människosmuggling. Vänstern gör det offentligt och med bravur, och vi behöver bara sitta vid ringside och applådera. Orsaken är enkel: den vänster som i ett halvsekel har dominerat både media och kulturliv lever så isolerad i sin skyddande bubbla och är så övertygad om att de äger formuleringsprivilegiet att de blir fullkomligt chockade över att andra människor kan tycka annorlunda.

Stålbadet (den 28 januari 2017), PDF
Jag vill påstå att Donald Trump är den största projektionsskärm världen skådat i modern tid. Han är den som alla, åtminstone alla som hörs, har enats om att hata. Han är den som journalister har bestämt att vi alla ska hata till siste man. Det sensationella är att hat-tsunamin översvämmar media innan Trump ens har börjat regera. Att inte per automatik hata Trump utan helt enkelt bara vänta och se vilken politik han kommer att föra innan man börjar tycka något är att ta klivet över i en no-go-zon.

Hämnaren i Marieberg (den 15 januari 2017), PDF
Peter Wolodarski, är 38 år och sedan mars 2013 chefredaktör för Dagens Nyheter. På fyra år har han lyckats med någonting alldeles oerhört och unikt i sitt slag: att sänka det som under nästan 150 år var flaggskeppet bland svenska dagstidningar till en propagandistisk boulevardblaska med politiskt/ideologiskt styrd lögnaktig kampanjjournalistik. Till och med maoisten Olof Lagercrantz’ Sovjet- och Kinapropaganda på 1960- och 70-talen har fått konkurrens ifråga om verklighetsförfalskning.

De gamla och gröten (den 24 december 2016), PDF
Trelleborgs kommun har nu infört radikala metoder för snabba upp dödligheten hos de allra svagaste kommuninvånarna; de gamla och dementa. Istället för lagad mat på kvällen får de fil och gröt, korv med bröd, ostkaka med saftsås och annan näringsfattig skräpmat med högt innehåll av socker, det vill säga tomma kolhydrater som påskyndar deras sjukdomsförlopp. Till råga på allt måste de betala fullt pris för den näringsfattiga snabbmaten. Kommunens motiv: att spara tre miljoner kronor. Det är naturligtvis enklast att spara på dem som inte har starka lobbygrupper som står på gator och torg och gastar om allas lika värde.

Ångerparaden UPA (den 18 december 2016), PDF
Det är många som ångrar sig nu. Ni kan knappast ha undgått att se dem sticka fram sina ansikten ur angiven skuldfylld mylla; Ångerparaden i all sin glans. Det är den nya trenden inom det maktbärande skiktet: rulla dig i tjära och fjädrar och bedyra din skuld. Försök därmed återvinna den makt du nu inser att du har förlorat. Men inbilla dig inte för en sekund att du kommer att bli förlåten för att du gav bort Sverige. Läckta uppgifter från Wikileaks visar att de moderata partitopparna var väl medvetna om vad de gjorde när de på åtta år öppnade gränserna och släppte in nästan en miljon invandrare.

Arvet efter Reinfeldt (den 4 december 2016), PDF
Reinfeldts maktutövning under åren 2006-2014 kommer att gå till historien som exempel på maktmisssbruk och målmedveten förstörelse av ett land, och demokratins misslyckande i att hantera en despot med en samhällsomstörtande agenda.Politiker går, deras efterverkningar består, vilket betyder att en omdömeslös politiker kan alltid förstöra ett land och sedan bara lugnt avgå utan att avkrävas något som helst ansvar skadorna han orsakat landet. Det är exakt vad Fredrik Reinfeldt har gjort.

Brev till en kollega (den 20 november 2016), PDF, inläst för avlyssning
Julia skriver ett brev till en journalistkollega och berättar varför det inte går som journalisten med kolleger tänker sig, vare sig det gäller riksdagsvalet 2014, Brexit eller Trumps valseger. Exemplen på journalisternas övertramp under åren radas upp. Texten är en grundlig vidräkning med journalisternas förmätna inställning till vanliga människor.

En kvinnas doft – inläst (161112), YT
Julia läser del 2 i sin berättelse.

En kvinnas doft (den 29 oktober 2016), PDF
Julia nedtecknar en novell om hur den politiskt korrekte tidningsjournalisten, Jan Berglindius, i sitt perfekta familjeliv i Södermalmsvåningen, tänker och ser på livet, hans principfasta ståndpunkter, men hur han så sakteliga börja vackla i sina grundvalar när fjällen börjar falla från hans ögon. Vad står han för egentligen? Vad förväntas han framföra för budskap i sina alster? Vilken substans har egentligen det han skriver? Han hamnar obevekligt i en existentiell kris som leder till jobbiga beslut.

Podd (den 19 oktober 2016) finns här och här
Mediedrev är vår tids häxprocesser mot oliktänkande eller i största allmänhet obekväma personer. Gammelmedia skyr inga medel för att i avskräckande syfte tysta och bestraffa människor som på något sätt går emot för tillfället rådande konsensus. Ytterst handlar det om att oskadliggöra åsikter och människor som utmanar majoritetens eller elitens värderingar och ideal. Detta är berättelsen om mediedrevet mot Julia hösten 2015, när Expo- och HBTQ-aktivisten Annika Hamrud röjde hennes identitet i Expressen. Journalister har makten att fullständigt krossa en människas liv – en makt som de gärna använder.

Podd (den 10 oktober 2016)
Under 1600-talet brände man häxor på bål. I dag bränns häxor på medias bål. Sverige har det största antalet mediedrev i Norden, och de har femdubblats i antal sedan 1980. Mediedrev har utvecklats till vår tids häxprocesser.

Sommarpratarprogrammet (den 12 juli 2016) klicka här eller här
Julia Caesar är pseudonymen som förra året utsattes för ett drev av DN-journalister som till varje pris skulle avslöja hennes rätta namn. Hennes söndagskrönikor på Snaphanen.dk har väckt många svenskar ur deras slummer, och många tårar har fällts. Missa inte detta starka Sommarprat!

Bristningsgränsen (den 8 oktober 2016), PDF
Gruppvåldtäkten mot en 33-årig rullstolsburen kvinna i Visby gick över en gräns. Den har väckt mycket starka reaktioner.  Polisens specialenheter har kallats in från fastlandet  för att skydda bland annat kammaråklagare Mats Wihlborg mot gotlänningarnas upprördhet. Gärningsmännen har snabbt skickats till fastlandet. Inte heller detta för att skydda de gotländska kvinnorna, utan för att skydda de misstänkta gärningsmännen från allmänhetens opinionsyttringar. Den politiska och mediala eliten manar till lugn och besinning. I övrigt tiger de.

Kris i ryggkliarklubben (den 2 oktober 2016), PDF
En av de absolut viktigaste förutsättningarna för att en demokrati ska kunna leva, yttrandefriheten, är under attack från vänsterns nyttiga idioter som sedan urminnes tider dominerar media och därmed samhällsdebatten. Det började med att en papperstidning med blygsam upplaga, Nya Tider, slutligen beviljades inträde på bokmässan. En katt bland hermelinerna i den intellektuella och så imploderar tryckkammaren och de fina människorna i kulturvänstern börjar gapa och hota med bojkott och skriva protestupprop, och författarförbundet gör sig till åtlöje genom att ranta runt i ringdans med tejplappar för munnen. Alla var ju övertygade om att vänstern hade livstidsabonnemang på formuleringsprivilegiet.

Sista mailet från Kjell Albin (den 25 september 2016), PDF
Kjell Albin Abrahamson är död. Det går inte att förstå. Han var Rösten Rösten, radions Östeuropa- och Centraleuropakorrespondent under många år. En röst som gjorde ett outplånligt intryck på lyssnarna. Och inte bara rösten. Det fanns en människa bakom, en älskansvärd och mycket modig människa med ett stort hjärta. Julia berättar i denna dödsruna om sin och Kjel Albin Abrahamsons vänskap och korrespondens. Det specialuppdrag han gett sig själv – med kraften av ett kall – var att upplysa människor om kommunismens ohygglighet. Det gjorde honom obekväm inte bara för kollegerna utan för hela den vänsterinfiltrerade samhällseliten.

Samhällets fiender (den 3 april 2016), PDF
Paret Adelsohn Liljeroths uttalanden sänder chockvågor genom landet, åtminstone i de kretsar som har tillbringat de senaste decennierna på en annan planet. Just vid Avpixlat faller den mediala bilan. När medie- och invandringskritiska röster allt oftare gör sig hörda från akademiker, näringslivstoppar och andra i maktelitens mellersta och övre skikt avtecknar sig plötsligt ett konkret och djupt oroande hot. Kritik från dessa grupper som per automatik förväntas vara lojala med den politiska makten, föreligger det inget mindre än “hot mot demokratin”, enligt Dagens Nyheter.

Våra liv som dhimmis (den 13 mars 2016), PDF
Sverige 2016: Badhus, motionsspår, bibliotek, gator och torg är redan förlorade områden för kvinnor, barn och gamla. De tvingas ta de första smällarna när landet fylls med hundratusentals unga män från världens mest dysfunktionella och våldspräglade länder och som ofta är demokratiska analfabeter, män som ser kvinnor som objekt att göra vad de vill med. Makthavarna behandlar folket som en kokt groda när de genomtrumfar en politik ägnad att avskaffa Sverige och Sveriges befolkning.

Syndabocken (den 6 mars 2016), PDF
Peder Nøstvold Jensen alias Fjordman har han oförtröttligt, år efter år, i fler essäer än han själv kan räkna till, upplyst allmänheten om vad islam innebär. Det gör honom till en farlig människa. Att han inte i en enda bisats någonsin har uppmanat till terror väcker ett extra raseri hos dem som vill tillintetgöra honom. Han snuvar dem på angreppspunkter. De halkar på honom som på teflon. I en tid av grasserande sanningsfobi är hans lojalitet mot sanningen som gör honom till ett verkligt hot.

Vems mänskliga rättigheter (den 28 februari 2016), PDF
FN:s deklaration om globala mänskliga rättigheter var tänkta som redskapet som skulle förändra världen och skapa evig fred men leder till motsatsen och slår sönder de europeiska länderna och omintetgör deras nationella suveränitet via en massinvandring från tredje världen som dränerar de sociala välfärdssystemen inifrån. Vilken är politikernas plan för att rädda välfärden i nationalstaten Sverige? Kan vi lita på att en fattigpensionär i Malmö eller var som helst i Sverige har större rätt till hjälp än ekonomiska migranter från jordens alla hörn? Ska asylrätten nästan uteslutande vara en manlig rättighet?

Hur eliten förstörde Sverige (den 20 februari 2016), PDF
Den påstått “humanistiska” och “feministiska” politik som förs i Sverige är bakom de förskönande orden inget annat än en klasskamp med omvända förtecken. Traditionell klasskamp växer underifrån, som ett uttryck för folkets revolt mot makthavarna. Men i Sverige är det tvärtom; den svenska klasskampen förs av eliten mot samhällets allra svagaste; de fattiga, de sjuka, de arbetslösa, de handikappade, de hemlösa, barnen, pensionärerna – i synnerhet om de är etniska svenskar. Det är de som betalar notan för godhetselitens utopi.

Främling i eget land (den 14 februari 2016), PDF
Kvinnor i ledande ställning med egna kanslier och säkerhetsavdelningar, och vilka i grunden får betalt för att hata meningsmotståndare, får stort medömkande medieutrymme i UG och förstår inte varför de själva är hatade. När Fredrik Reinfeldt uppmanade svenska folket att öppna sina hjärtan hade jag för länge sedan stängt mitt och öppnat ögonen istället för att rädda mitt förstånd. Hjärtan är privat mark där statsministrar icke äga tillträde. En hoper kringirrande inkompetenta pajasar ska föreställa Sveriges regering – de som ska företräda oss! Massinvandring och islamisering kommer emellertid aldrig att drabba dem.

Låt inte barnen ta smällen (den 6 februari 2016), PDF
Svenska barn tvingas ta smällarna av de “ensamkommande barnen”. 35 369 utlänningar uppgav sig vara minderåriga och sökte asyl i Sverige 2015. 92 % var män. Går en invasion motsvarande en mellanstor stad gå spårlöst förbi? Ingen konsekvensanalys följder görs. Utöver enorma ekonomiska kostnader finns ett kulturellt pris, vilket förnekas totalt av makteliten. Barn och tonårsflickor våldtas och ofredas i simhallar och bibliotek och måste dela skola med asylsökande 20-åriga män som förföljer och trakasserar dem sexuellt. Barn misshandlas, rånas och kallas dagligen hemskheter. De drabbas av de vuxnas vettlösa invandringspolitik.

Kulturimporten (den 30 januari 2016), PDF
Krönikan redogör för de följder som den förda mångkulturpolitiken får för svenska folket, detta i ljuset av knivmordet på 22-åriga Alexandra Mezher på ett HVB-hem i Mölndal för ensamkommande flyktingbarn, oftast unga män från dysfunktionella länder som ljuger om sin ålder för att få en gräddfil in i Sverige. Regeringens feminismen är ungefär värd papperet den är nedklottrad på. I verkligheten är regeringspolitiken en antifeministisk spjutspets riktad mot svenska kvinnor.

En vecka i september (den 24 januari 2016), PDF
Bilden på Alan Kurdi är startskottet och används av media för att föra in det officiella Sverige i en masspsykos. Kraften sveper med sig stora delar av en allmänhet som dagligen sondmatas med indignationsreportage. Nu gäller det att visa vilka som har öppna hjärtan där all nyanserad kritik avfärdas. Krönikan som följer är en tidsexposé över utvecklingen i Sverige under hösten.

Belägrat land (den 11 oktober 2015), PDF
Sverige belägring har inte kommit plötsligt sker inte oväntat, som regeringen vill få oss att tro.  Mängder av skribenter i bloggvärlden har varnat för detta i åratal. Istället har de sju massinvandringspartierna fortsatt med en vansinnig politisk utopi, uppbackade av lojala myndigheter och nyttiga idioter. I grunden följer de en Plan, nämligen FN.s Agenda 2030 där målet är fortsatt globalisering och begränsningar av nationalstaternas självbestämmanderätt. I artikel 25 stadgas att länderna ska stå för livslång omsorg så att alla i hela världen blir likvärdiga medborgare. Sveriges roll i den nya världsordningen är att vara pilotprojekt – en humanitär stormakt.

Kvinnoförtryck som mode (150926), PDF
Nu går Åhléns och Hennes & Mauritz ut med reklamkampanjer för det muslimska kvinnoförtryckets viktigaste rekvisita, hijaben. Butikskedjorna ägnar inte någon eftertanke åt att man propagerar för en ideologi som går på tvärs med alla demokratiska värderingar och de fri- och rättigheter som svenska kvinnor har kämpat för i mer än hundra år. Den muslimske mannens heder sitter tydligen inte bara mellan kvinnans ben utan tydligen också i hennes hår, som inte får visas. Mannen förväntas bli övermannad av obetvinglig lusta om ett kvinnligt syns – en i grunden mycket kränkande syn på män som primitiva djur.

Mentalt inbördeskrig (den 19 september 2015), PDF
Med massinvandringspolitiken som medel, där invandrarnas perspektiv dominerar totalt, har politiker och journalister skapat ett mentalt inbördeskrig i Sverige. I detta krig, med totalitära inslag, förnekar den part som har vapnen och resurserna att det alls pågår. Tyvärr har har många svenskar inte förstått eller velat förstå vad som sker, då de är världens mest vilseförda folk. Men den med ögon ser att den grundläggande tilliten, en absolut förutsättning för ett hållbart samhälle, nu raseras allt snabbare. En ömsesidig misstro gror mellan makthavare och befolkning, vilken effektivt undergräver det förtroendekapital som Sverige som nation vilar på.

Med lögnen som vapen (den 13 september 2015), PDF
Sveriges allvarliga läge med en galopperande lögnsjuka slår utgör en direkt samhällsfara i ett land i kris. All information utifrån som skulle kunna ge en annan verklighetsbild väljs bort och ogiltigförklaras. Som ett block bekämpar media och politiker sanningen och sitt eget folk. Ett exempel är flyktingbluffen – inga som kommer till Sverige är nämligen riktiga flyktingar. Ett annat exempel är när en ihjältigen, ideellt arbetande bloggare plötsligt blir utnämnd till “inflytelserik opinionsbildare” och “makthavare” och måste skandaliseras. Svenska folket stretar emot dårskapen och visar sitt missnöje: SD visar nya rekordsiffror som största parti på 26,5 procent.

Rapport från skampålen (den 6 september 2015), PDF
Expressen och andra slaskmedia erbjuder Julia generöst att delta i sin egen uthängning sedan de gett den f.d. Expoaktivisten Annika Hamrud utrymme att begå ett karaktärsmord på henne. En storslagen invit. Trots detta sprattlar och rör sig liket. Gammelmediejournalister inser inte att deras agenda håller på att genomskådas. De förlorar snabbt formuleringsprivilegiet och därmed makten till alternativmedia. I den iscensatta mediedramaturgin där Julias identitet avslöjats var Julia redan från början tilldelad rollen som ondskan själv, den som ”missbrukat yttrandefriheten”. Den rollen tar inte Julia på sig.

Mardrömmen (den 29 augusti 2015), PDF
Mitt nödvändiga lugn har förvandlats till en mardröm. Jag är förföljd av människor utsända av en stor mediekoncern som vill få mig att sluta skriva genom att trakassera och skrämma mig. Detta har pågått i ett år. Dagens Stasi finns där man minst anar det. Jag har arbetat som journalist på DN i mer än 20 år. Sedan 1992 har jag inte haft någon kontakt med tidningen. Peter Wolodarski förföljer alltså en av tidningens före detta medarbetare. Det är så han ser på yttrandefriheten. Hur mycket djupare är han, Annika Hamrud och Niklas Orrenius beredda att förnedra sig själva och Sveriges största morgontidning för att uppnå sitt agendajournalistiska mål?

Dödsdansen på Harpsund (den 23 augusti 2015), PDF
Den humanitära stormakten Sverige driver som ett atlantfartyg utan befäl. Stefan Löfvens odugliga s-mp-regering är helt frånkopplad från verkligheten och fullständigt i otakt med svenska folket, vilket framgår av de senaste opinionsundersökningarna, där SD stiger som en raket och även varit största partiet i en undersökning. Så om Sjuklövern vill gräva sin grav ännu djupare och med ännu raskare spadtag, är det en excellent tanke att moderaterna slår sig ihop med socialdemokraterna och gör processen kort. Gör det! Gräv den svenska demokratins slutgiltiga grav. Folkets svar kommer inte att låta vänta på sig.

Sveriges mörka krafter (den 17 augusti 2015), PDF
Dubbelmordet på Ikea begås alltså inte av en asylsökande, som media uppgivit, utan av en illegal invandrare som inte har rätt att befinna sig i Sverige. I media kommenteras morden på Ikea i Västerås omedelbart med att mordoffren Carola och Emil Herlin haft “maximal otur” och att de “befann sig på fel plats vid fel tillfälle”. Det vill säga, media gör snabbt en försåtlig glidning som antyder att de båda offren kanske inte är så oskyldiga som det verkar. Att det trots allt var deras eget fel att de befann sig på Ikea. Skuldförskjutningen görs blixtsnabbt, redan innan journalisterna vet någonting om hur dåden har gått till.

Medias sista strid (den 12 juli 2015), PDF
Vare sig journalisterna gillar det eller inte kommer den politiska förändringen i kombination med ett snabbt ökande förfall på viktiga samhällsområden (skolan, äldreomsorgen, sjukvården, kriminaliteten, arbetslösheten, bostadsbristen) att successivt tvinga fram en journalistik som speglar verkligheten istället för den enskilda journalistens eller redaktionens egna åsikter eller politiska agenda. Det går helt enkelt inte att ljuga hur länge som helst om mångkulturens och massinvandringens förträfflighet när invånarna samtidigt ser Sverige monteras ner framför deras ögon.

I Almedalen blir allting tydligt (den 5 juli 2015), PDF
Julia Caesar sammanfattar Almedalsveckan ur sin politiskt inkorrekta synvinkel. Initiativet togs av Olof Palme (S) 1968 och är ett av de 68-fenomen som överlevt sig själv. Krönikan avslöjar skoningslöst mångmiljonslöseriet, fåfängan, narcissismen, illusionerna, falskheten, den ängsliga flockmentaliteten, ytligheten, den korporativistiska konsensusandan – samförstånd genom ömsesidigt beroende, ansvarslösheten, de innehållslösa flosklerna, lögnerna och bedrägerierna mot svenska folket.

En klump i magen (den 31 maj 2015), PDF
Svensk demokrati kokar ner till en klump i magen. De som borde gå omkring med rätt många klumpar i magen över att de aktivt kör över demokratin och driver Sverige mot avgrunden verkar må förträffligt i sin självgodhet. Riksdagsmannen Finn Bengtsson (m) har däremot en klump i magen. Hans partikamrater ger honom ilskna blickar. Eller tittar bort. De hälsar inte. Det pågår vuxenmobbing i den moderata sandlådan. Anledning: Finn Bengtsson vill riva upp den odemokratiska decemberöverenskommelsen, DÖ.

Landsförrädarna i Stadshuset (den 23 ,maj 2015), PDF
Det handlar om jihadister som har våldtagit och mördat i Syrien och Irak och behagar vända tillbaka till de länder som de vill förgöra. För att vila upp sig och åtnjuta “de otrognas” sjukvård och lite allmänt gullegull. Sveriges församlade politiker och journalister kallar dem kärleksfullt “återvändarna”. Stockholms socialnämnd vill ge dem en gräddfil till förmåner som skötsamma ungdomar kan se sig i stjärnorna efter. Var går humanitetens gräns? För det finns en gräns.

Vårt behov av bildning (den 17 maj 2015), PDF
Sveriges vice statsminister Åsa Romson (mp)  har en hög akademisk utbildning. Hon är jurist och har doktorerat i internationell miljörätt vid Stockholms universitet. Det hindrar henne inte från att vara obildad. Utbildning och bildning är nämligen inte samma sak, de kan i själva verket vara varandras motsats. Hon exponerar sin brist på bildning offentligt när hon kläcker ur sig omdömeslösa kommentarer och liknar båtolyckorna på Medelhavet med nazisternas utrotningsläger Auschwitz.

Det dånar uti rättens krater (den 10 maj 2015), PDF
Att kuva ett folk: vräk in hundratusentals invandrare, år efter år – mest i hela Europa – från så avlägsna kulturer som möjligt. Dumpa dem i hundratal i små byar på landsbygden som ändå är uträknade. Tvinga svenska folket att försörja dem. Skräm folket till tystnad. Gör klart för dem att det är invandrarna som är det nya frälset som ska åtnjuta privilegierna. Stämpla alla som protesterar som rasister. Förfölj dem, brännmärk dem, stigmatisera och frys ut dem. Mörklägg fakta och kväv all seriös diskussion. Se till att medias lojalitet med den politiska makten är absolut vattentät. Inga sprickor får finnas.

Godnatt SAP (den 3 maj 2015), PDF
I årtionden var socialdemokraterna Giganterna. Det enda parti som räknades. De satt vid makten i 44 oavbrutna år, från 1932 till 1976. De byggde folkhemmet och miljonprogrammet. De byggde välfärden. Nu när de är tillbaka i regeringsställning river de genom oförmåga, massinvandring och svikna löften i rekordfart ner vad deras föregångare byggde upp. Väljarna flyr, och partiet sjunker mot 26-27 procent i de senaste opinionsmätningarna. Om socialdemokraterna fortsätter sin katastrofala politik kommer de snart att sjunka under 25-procentstrecket. Underifrån närmar sig Sverigedemokraterna som en raket med 19,5 procent i senaste opinionsmätningen från YouGov.

Tiggarna och skulden (den 26 april 2015), PDF
Överallt i städerna ligger bylten med sängkläder intill husväggar och instoppade bakom lyktstolpar. Gatubilden är totalt förändrad. I naturområden och parker växer allt fler romska slumbosättningar. Men tiggarna inte bara tigger, utan sysslar dessutom med organiserad kriminalitet, människohandel och prostitution  – någonting som frenetiskt förnekas av sjuklöverpolitikerna. En romsk specialitet är rån och andra grova brott mot gamla. Denna pågående ockupation kommer inte politikerna att göra någonting åt förrän de inte har något val. Svenska politiker drivs inte av sina skyldigheter gentemot sin egen befolkning. Som vindflöjlar drivs de av skamlös opportunism och vad som kan tänkas göra sig bäst i media.

Rakt in i bergväggen (den 5 april 2015), PDF
Arvet efter alliansregeringens vettlösa invandringspolitik förvaltas nu med samma entusiasm och ideologiska förblindelse av Stefan Löfvens s-mp-regering. Ser Stefan Löfven bergväggen framför sig när han tittar ut genom fönstren i Rosenbad? Nej. Han ser en rosa dimma. Stefan Löfven vill vara snäll mot alla. Han verkar tro att det går att kombinera en generös välfärdsstat med obegränsad invandring från jordens mest underutvecklade och dysfunktionella länder. Han blir bara så otroligt ledsen och överraskad när det skiter sig, som när människor skjuts ihjäl i Göteborg. Han trodde ju att alla var lika snälla som han.

Nu ryker även fritidshusen (den 31 mars 2015), PDF
De cirka 565 000 fritidshusen är Sveriges största bostadsreserv. Självklart utgör de en oemotståndlig lockelse för desperata politiker på jakt efter kvadratmetrar där invandrare kan inhysas. Staten har laglig rätt att ”rekvirera” (= konfiskera) husen enligt den statliga Hot- och riskutredningen från början av 1990-talet. Boverkets direktiv från regeringen handlar uppenbart om att nu inför trycket från massinvandringen slita fram varenda kvadratmeter som kan användas som bostad för invandrare. Om s-mp-regeringen följer verkets förslag kommer alla hänsyn till svenska folket att kastas över bord.

Aktiv bostadskonfiskation (den 29 mars 2015), PDF
Har du stått i bostadskön i 15-20 år och tycker att det snart borde vara din tur? Är du pensionär och vill byta till en mindre lägenhet för att få lägre hyra? Eller är ni en trångbodd barnfamilj som behöver större? Glöm det. Nästa offer som svenska folket tvingas till i den heliga massinvandringens namn är rätten till en bostad. Politikerna har till sin oerhörda överraskning upptäckt att det inte finns bostäder till de mer än 100 000 utlänningar som släpps in i Sverige varje år.

Vi och dom (den 22 mars 2015), PDF
För att bekosta den största invandringen i något EU-land pågår en plundring av svenska folkets skattemedel utan historisk motsvarighet. Genom att hålla gränserna vidöppna för till största delen oidentifierade utlänningar har politikerna bjudit in rovdjur och kravmaskiner att ta för sig av det som finns kvar av den svenska välfärden. Det havererade lotssystemet är bara det senaste i raden av vad regeringen nu kallar ”systemhotande brottslighet”.

Grattis, alla fittbärare (den 7 mars 2015), PDF
För första gången sedan befolkningsstatistik började föras 1749 kan vi glädja oss åt att antalet män blir större än antalet kvinnor. Att männen blir i majoritet har inte naturliga orsaker utan är en direkt följd av politiska beslut. Sveriges befolkning ökade under förra året med 102 491 personer. Nu är vi 9 747 355 invånare i Sverige. Folkökningen under 2014 är den största som någonsin har uppmätts. Orsaken är givetvis att invandringen sprängde alla gränser – igen.

Allahs brudar (den 28 februari 2015), PDF
Allt fler unga kvinnor reser frivilligt till Syrien och Irak för att delta i IS’ och andra islamistiska terrororganisationers blodbad på civila. Från Sverige har ett 20-tal muslimska kvinnor rest till Syrien och Irak för att ansluta sig till IS och andra terrornätverk. De värvas på nätet för att gifta sig med jihadkrigare och stödja kampen för kalifatet.  Flickor som är 17-18 år och några år uppåt vill helt enkelt gifta sig och föda ett jihadist-barn. Det ger en viss status.

Snabbspår till undergången (den 22 februari 2015), PDF
Shiraz Maher, terrorforskare vid King’s College i London och specialiserad på islamistisk terrorism reagerar med tydlig chock över Sveriges sätt att handskas med jihadister som reser för att kriga med IS (Islamiska staten) i Syrien och Irak. I Sverige har uttryck för oro från invandrings- och islamkritiker kategoriskt avfärdats som ”islamofobi”, och budbärarna har förföljts och stigmatiserats. Politikerna förklarar med en dåres envishet att islamistdåden i Europa inte har någonting alls med islam att göra. I Sverige är förnekandet heltäckande.

Alla gick under radarn (den 18 februari 2015), PDF
Samtliga gärningsmän bakom de senaste tre årens islamistiska terrordåd i Europa har gått under radarn hos säkerhetspolisen i de länder där de var medborgare. Terrordåden har kostat 30 människor livet och skadat ännu fler. Fem terrorattentat – Toulouse, Montauban, Bryssel, Paris, Köpenhamn – var rena avrättningar i islams namn av judar och människor som använt sig av sin lagstadgade yttrandefrihet. Indirekt erkänner Säpo att politikerna har släppt in högriskgrupper som är omöjliga att kontrollera. Nu står politikerna där och börjar i bästa fall ana att de själva har bjudit in terrorn i våra tidigare fredliga och välfungerande länder.

Bespara oss flosklerna (den 16 februari 2015), PDF
Två personer skjuts till döds och fyra poliser skadas av samma gärningsman i två terrorattentat i Köpenhamn, ett dåd av en jihadist med ett blint hat mot judar och demokratin. Varje dylikt terrordåd följs av en obligatorisk ritual – ”dådet har inget som helst samband med islam” – inte ens när islamisterna själva uppger det. Så även nu. Klippen med Helle Thorning-Schmidt visar en skräckslagen politiker. Det är samma skräck som fick Margot Wallströms (s) ansikte att erodera i Aktuellt efter terrordåden i Paris den 7/1. Hon kunde inte kontrollera paniken, ögonen var bräddfyllda panikslagna brunnar. Hon kunde inte svara på en enda fråga.

När journalister våldtar (den 8 februari 2015), PDF
Gruppvåldtäkten på en 45-årig kvinna ombord på Viking Lines Finlandsfärja Amorella följdes av ännu en våldtäkt. Journalisterna våldtog sanningen och den svenska allmänheten genom att ljuga om gärningsmännens etnicitet. De åtta misstänkta förövarna påstods vara svenskar, trots att sju är somaliska medborgare och en är irakier. De fyra misstänkta gärningsmän som har häktats i veckan är alla somaliska medborgare och muslimer. Ingen har svenskt medborgarskap. Svenska media visade än en gång sin samvetslösa agenda: förövarna skyddas, brottsoffren är fullkomligt ointressanta.

Alla mördares lika värde (den 2 februari 2015), PDF
Människor som har deltagit i det blodiga inbördeskriget i Syrien eller Irak och begått eller misstänks ha begått våldtäkter, människorov, massmord och andra grova folkrättsbrott får trots sina brott stanna i Sverige. Utlänningslagen tillåter inte att mördare och krigsförbrytare utvisas till länder där de riskerar att utsättas för tortyr eller för vad de själva har gjort sig skyldiga till – mord. I den humanitära stormakten Sverige gäller alla mördares lika värde.

Monas jihad (den 24 januari 2015), PDF
Sverige har flest jihadister i Norden, ca 350, unga islamistiska män med invandrarbakgrund, som reser till Mellanöstern för att delta i jihad. I sverige ska Mona Sahlin (s) rädda oss från jihad. Bara det är en ren katastrof. Hon saknar det kunnande som behövs, är allmänt obildad och är framför allt ideologiskt förblindad efter att ha fötts in i socialdemokratisk politikeradel. De ideologiska skygglapparna är så ofantligt tjocka att de i hela hennes snart 58-åriga liv effektivt har hindrat all kontakt med verkligheten.

Före detta kpml(r):are bakom ”Fosterland” (den 22 januari 2015), PDF
Mer graverande fakta om personerna som gör tv-programmet ”Fosterland”: Den palestinska asylrättsaktivisten Hanin Shakrah, som av SVT uppgetts vara ”researcher”, deltog aktivt i smugglingen av Abed. Projektledaren för serien, Hans Karlsson, har tidigare varit ordförande i KPML (r). Serien, som inleddes den 11 januari 2015, presenteras som en opartisk kartläggning av den växande nationalismen i Europa. Den är istället ett uppseendeväckande uttryck för SVT:s vänsterpolitiska agenda, iscensatt av personer med dokumenterat vänsterextrema åsikter. Shakrahs namn är numera borttaget från eftertexten till tredje avsnittet av serien.

Resande i godhet (den 17 januari 2015), PDF
TV-reportern Abed 15 årFredrik Önnevall, 41, sprängde godhetsvallen och kvalade direkt in som aspirant till titeln Vår tids Jesus när han, på sin egen botgöringsresa, smugglade den 15-årige syriern Abed till Sverige. I förlängningen uppstår frågan när det blir okej för journalister att lämna sin professionella roll och bryta mot lagen på fler sätt: gömma illegala migranter, bygga illegala läger åt tiggande romer eller hjälpa dömda brottslingar att rymma från fängelserna? Allt givetvis grundat i empati.

Islams rätta ansikte (den 11 januari 2015), PDF
De som ännu inte har förstått islams våldsamma agenda sover. Den islamistiska massakern mot journalisterna på satirtidskriften Charlie Hebdo i Paris  (tio journalister och två poliser dödade, fyra svårt skadade) och det efterföljande polismordet och två gisslandramer skördade sammanlagt 17 liv. Hur många oskyldiga slaktade krävs innan Europas journalister börjar besinna vad de inte bara medverkar till utan aktivt driver på? Hur många liv måste offras i frontalkollisionen mellan religionsfrihet och yttrandefrihet innan priset för ”det öppna samhället” blir för högt?

Tjugotre förlorade år (den 14 december 2014), PDF
Förre statsministern Fredrik Reinfeldt (m) är ute och flyger – högt ovanför verkligheten. Från flygplanet ser han och drar slutsatsen att landet inte är fullsatt. Det finns plats för betydligt fler utlänningar i Sverige, ja i hela Norden. Trots att han har avgått som statsminister och följaktligen borde hålla klaffen eller åtminstone ha låg profil exponerar han i den danska tidningen Politiken sin utpräglade otur när han tänker. Hur kunde det bli så här? Läs den politiska historien, om turerna och om syndabocken bakom massinvandringspolitiken.

En svetsares fall (den 7 december 2014), PDF
Stefan Löfvens definition av ansvar avviker kraftigt från den vanliga betydelsen. Han sockrar sitt tal med signalord på norrländsk dialekt. Men låt er inte luras. De två regeringsmånaderna har tillfogat svenskarna så gott som dagliga näradöden-upplevelser – för varje dag har landet skadats på ett sätt som kommer att ta många år att läka. Löfvens ”humanistiska regnbågsregering” utgörs av en samling stolpskott där pubertala vänsterextremister får härja fritt på socialdemokratins marsch mot avgrunden.

Var kommer barnen in? (den 30 november 2014), PDF
Situationen bland socialtjänstens allra svåraste ärenden, barn- och ungdomsärendena, är på många håll så allvarlig att personalen flyr. Socialtjänsten är den senaste av välfärdens krisbranscher som bryter ihop, i gott sällskap med skolan, sjukvården, äldreomsorgen, arbetsförmedlingen, det ansträngda läget på bostadsmarknaden och andra viktiga samhällssektorer. Välfärdens kärna havererar under det enorma och ständigt växande trycket från Sveriges extrema invandringspolitik. Sönderfallet drabbar i synnerhet de allra svagaste, de mest utsatta – barnen – som inte får det skydd de behöver och har rätt till.

Kvinnors makt och mäns sårbarhet (den 23 november 2014), PDF
Kvinnor är förtryckta. Män har makt. Enligt den feministiska evangelietexten är kvinnor en svag och utsatt grupp, underordnad männen genom en så kallad könsmaktsordning – ett svenskt ord som inte har någon motsvarighet i något annat land. Könsmaktsordningen är det religiösa credo som utgör kärnan i den radikalfeministiska liturgin. En av trossatserna är att männen har (hela) makten.

Så smugglas migranter in i EU (den 24 oktober 2014), PDF
För de kriminella nätverken har Syriens religiösa inbördeskrig blivit den hittills största och mest profitstinna marknaden att exploatera. Smugglingsindustrin omsätter gigantiska summor i en internationell svart ekonomi som inga politiker tycks vilja ta itu med. En betydande del av smugglingen av illegala migranter sker via kända och populära grekiska turistöar som Samos, Kos och Rhodos nära den turkiska kusten. Öarna har fått en ny och djupt oönskad roll som smugglingsdestinationer för illegal migration in i EU. På plats i den grekiska övärlden ser jag den cyniska hanteringen med egna ögon.

Tugga i sig verkligheten (den 20 september 2014), PDF
Sverige är i chock. Krisbearbetning pågår. Men i Sverige handlar chocken över valresultatet inte om att ett kommunistiskt parti fick 5,7 procent av rösterna. Det valresultatet slinker ner lika lätt som en bit gåslever nedsköljd med rysk champagne. Chocken gäller heller inte att Fredrik Reinfeldt avgår och slipper undan ansvar efter att ha ägnat åtta år åt att förstöra Sverige genom massinvandring. Den offentliga chocken är att Sverigedemokraterna fick 12,9 procent, att partiet nu är Sveriges tredje största med 49 mandat i riksdagen och att SD har vuxit på ett sätt som saknar historisk motsvarighet.

Storspelarna (den 13 september 2014), PDF
Integritetskränkning och intrång i banksekretessen som journalistisk metod: Ekots reportrar skitar ned sina karriärer genom att ”avslöja” att Åkesson på sin fritid och med sina egna pengar har spelat på nätkasinon. De verkliga storspelarna – vilket journalisterna negligerar – är de övriga sju partiledare som på arbetstid och utan tillåtelse spelar med andra människors pengar. Deras spelskuld är enorm. Vare sig vi vill eller inte tvingas alla skattebetalare delta i miljardgamblingen som sjuklöverns massinvandringspolitik innebär.

Egen härd är inte din (uppdaterad version) (den 9 september 2014), PDF
Om du har ett fritidshus ligger du risigt till. Fritidshusen är den bostadsreserv som staten kommer att beslagta allra först om flyktingströmmarna till Sverige ökar till ännu mer ohanterliga nivåer. Några tänkta scenarion var massflykt av asyl- och hjälpsökande till Sverige under kort tid. Ett scenario som den borgerliga regeringen i verkligheten skulle komma att iscensätta fortare än någon kunnat ana. Då har staten rätt att ”rekvirera”, det vill säga konfiskera svenskarnas fritidshus.

Högsäsong för sanningsfobiker (den 7 september 2014), PDF
De sista skälvande veckorna före ett val är inga lögner för grova, inga misstänkliggöranden av meningsmotståndare för skamliga, inga smutskastningskampanjer för ruttna. Ändamålet, att värna de egna platserna vid köttgrytorna, helgar medlen. Sanningsfobikernas agenda är enkel. Det gäller att med alla medel hindra oönskade sanningar från att läcka ut till allmänheten. Sanningsfobikerna vet att kunskap är makt. Ju närmare valet vi kommer, desto mer trappas deras ansträngningar upp.

Mellan pest och kolera (den 30 augusti 2013), PDF
Bakom valrörelsens dimridåer och bondfångeri finns den vanliga beröringsskräcken inför Sveriges ödesfråga, invandringspolitiken. Av rädsla för att få smaka på sin egen rasistmedicin har politikerna bakbundit sina händer. Det är betydligt mer riskfritt och ångestdämpande att prata om pseudofrågor, som en tredje pappamånad. Men varbölden kommer att spricka på valnatten och det kommer inte att bli någon trevlig tillställning när Sveriges nya maktkonstellation ska formas.

Gökens förlorade värdegrund (den 23 augusti 2014), PDF
Historien om göken är en skakande berättelse om samvetslös rovdrift, råbarkade bedrägerier, förfalskad identitet, kallsinnig infiltration och skrupelfri egoism. Men det är också en historia om att låta sig bedras, om blåögd naivitet och godtrogenhet till döds. Det ska vara en lättlurad art som utan protester tar hand om gökungen som om den vore deras egen. Fosterföräldrarna gör ingen skillnad på vi och dom, och det kommer, som vi ska se, att sluta i katastrof. Med sin gränslösa och självuppoffrande godhet skapar de sin egen tragedi.

En dåres försvarstal (den 17 augusti 2014), PDF
Det svenska invandringsvansinnet och befolkningsutbytet ska inte bara fortsätta. Det ska accelerera. Den störste svenske landsförrädaren i modern tid, statsminister Fredrik Reinfeldt (m), har gett klart besked. Sverige ska fortsätta vara en ”humanitär stormakt”. Det är viktigare än allt annat. Och vi ska inte bara öppna våra gränser, utan dessutom, på statlig befallning, öppna våra hjärtan. an vill dra hela svenska folket med sig i ett utvidgat självmord när han själv inser att han är uträknad och snart ryker som statsminister.

När brinner svenska kyrkor? (den 6 augusti 2014), PDF
Det islamistiska dådet mot Bollnäs kyrka kommer ni inte att få läsa eller höra något om i svenska riksmedia. Kyrkan var nedklottrad med det islamistiska hatbudskapet ”Dö Mosul” . Mosul är nu i princip rensat på kristna, nu världens mest förföljda folkgrupp. Konceptet är detsamma genom århundradena: rättrogna muslimer lyder koranens uppmaningar att döda alla icke-muslimer ”varhelst I påträffen dem”. I land efter land i Mellanöstern och Afrika – länder som från början varit kristna – har den kristna befolkningen utplånats eller förvandlats till en hotad folkspillra allteftersom islam med våld har brett ut sig. Varför skulle Sverige vara ett undantag?

Värdegrunden skördar liv
(den 7 juli 2014), PDF
Äkta humanitet bygger på goda avsikter. Men den falska humanitet under namnet ”värdegrund” som fått epidemisk spridning i Sverige skördar liv. Ett av de senaste offren är Barbro Feldt, 71, före detta Röda korsmedarbetare i Falun. Hon avled den 17 juni sedan hon efter nio års ideellt arbete tvingats bort från organisationen och hängts ut som ”rasist” i media. Vad är det för fel på Barbro Feldts värdegrund? Hon ansåg i likhet med de flesta svenskar att Sveriges ansvar i första hand är att ge svenska ungdomar arbete. Mer än var fjärde ungdom saknar arbete. Men i ett Sverige på glid mot totalitarism är sanning ointressant.

Söders olyckligaste överklass (den 8 juni 2014), PDF
Efter EU-valet avtecknar sig för första gången Sveriges politiska och ekonomiska överklass som en tydligt urskiljbar och tämligen homogen grupp vänsterextremister med kraftiga inslag av kommunister och feminister inom ett geografiskt avgränsat område. Det är en historiskt ny situation, överklassen har av tradition varit borgerlig. Den nya överklassen bor på Södermalm i Stockholm. Där röstade drygt 70 procent på vänsterpartierna. Valresultatet avslöjar också att Sverige allt snabbare slits isär, ekonomiskt, geografiskt, politiskt. Det är synnerligen oroväckande.

Befria oss från EU (den 24 maj 2014), PDF
EU:s grundare ville garantera fred och och säkerhet. I själva verket var grundarnas avsikt redan då att avskaffa Europas nationalstater och införa en överordnad europeisk federation. Dagens eliter har med mångkulturen som vapen förklarat krig mot sin egen befolkning. Genom att statuera mångkulturalism som överideologi riskerar EU att ödelägga förutsättningarna för fred – tvärtemot de uppgivna avsikterna. Efterkrigsdrömmen har blivit en mardröm befolkad av en maktfullkomlig elit som i snabb takt leder Europas nationer mot utarmning, konflikter och sammanbrott.

Stanken kommer från vänster (den 18 maj 2014), PDF
Det krävdes inget övermått av klarsyn för att inse att årets svenska valrörelse inför valen till EU och riksdagen skulle bli ovanligt smutsig. Det krävdes heller ingen avancerad brainstorming för att förutse att angreppen skulle komma från vänster och rikta sig mot Sverigedemokraterna. Nu är vi där. En aggressiv och våldsam vänstermobb attackerar och saboterar Sverigedemokraternas valmöten, valutskick och affischkampanjer. Det är snorungarnas diktatur, dessvärre med stöd av vänsterns såta bundsförvanter i media, inklusive ”opartiska” public service.

Sveket (den 11 maj 2014), PDF
Hederskulturen är lokalt producerad i socialt och ekonomiskt underutvecklade länder med uråldriga samhälls- och familjestrukturer, utbredd analfabetism och stenhård könsapartheid. Genom migrationen har den globaliserats. När personer formade i en hederskultur flyttar till ett land som Sverige möter de en helt annan sorts samhälle med frihet för både män och kvinnor. Värderingarna är dock djupt rotade, hedersideologin lever vidare. I deras tankevärld uppfattas friheten som förtryckande.

Kapten Värdegrund (den 3 maj 2014), PDF
När de anställda på Uppsalapolisen protesterade mot att Göran Lindberg, alias Kapten Klänning, misskötte sitt jobb svarade han med att anklaga dem för att vara ”kvinnofientliga”. Känns argumentet igen? På 1960- och 70-talen var det klasskamp. Sedan kom vågen av jämställdhet och feminism som sexsadisten Göran Lindberg surfade högt på. Varje tid har sin propaganda, sina heliga mantran. Vad går förblindningsstrategierna ut på i dag? Vad döljer sig bakom de skenbart fläckfria propagandaorden ”mångfald”, ”antirasism” och ”värdegrund”?

Angiverisamhället (den 27 april 2014), PDF
Läs om hur angiverisamhället tog sig i uttryck hos Röda Korset i Falun när en frivilligarbetare med ledande frågor lurades i fällan och ”sattes dit” av en åsiktskommissarie, här representerad av en brottsdömd irakisk kurd, som för övrigt verkar anse att svenska samhället är skyldig honom något. Oavsett personernas bakgrund är rollerna gjutna i betong och uppgjorda på högsta nivå: kvinnan är den Onda och invandraren det självklara Offret.

Våldtagen av staten (den 14 april 2014), PDF
I repris från 2011 men än mer aktuell: Nu påtvingas svenskarna det mångkulturella samhällsexperimentet ända in i det allra heligaste – sexlivet. Fjortonåringar ska med statlig propaganda via UR lära sig om sex med mångkulturella övertoner. Den statsfinansierade sociala ingenjörskonsten ser inga gränser. En politiskt korrekt film där mörkhyade Abdurachman har sex med ljushyade Melody – det omvända skulle vara otänkbart – påtvingas barnen i skolkampanjen.
Drömmar ända in i kaklet (den 23 mars 2014), PDF
I åtta program  har SVT öppnat ett kikhål till den välbärgade medelklassens drömmar. Det här är en tv-serie om den blanka sidan av dagens Sverige, om skikt av befolkningen där miljonerna bekymmerslöst rullar både ut och in, och den verkligt svåra frågan är vilket kakel man ska ha i badrummet. Samhällsproblem är mycket långt borta. Att förverkliga sina drömmar är mer än någonsin en klassfråga.

Åsiktsbaronerna (den 15 mars 2014), PDF
Svensk debatt är en icke-debatt. Det blir ofrånkomligen resultatet när 99,99 procent av befolkningen stängs ute från att delta för att de anses för dumma eller tycker fel. Åsikter som inte omfattas av  den politiskt korrekta eliten hänvisas till en snålt tilltagen spricka i muren som numera kallas ”åsiktskorridoren”, vars gränser patrulleras av Åsiktsbaronerna. De är samhällsdebattens självutnämnda vaktkonstaplar och bevakar noggrant yttrandefrihetens no go-zoner. Inte en kotte släpps över bron.

Barbie och Ken hos terapeuten (den 9 mars 2014), PDF
Barbie och Ken. Den ena politiker, den andra tjänsteman. Det är beklagligtvis personer som Annie Lööf och Mikael Ribbenvik som styr dagens Sverige. De är bara två exempel bland tusentals likadana oautentiska plastfigurer. Utan markkänning, utan en aning om svenskars levnadsvillkor utanför sin egen trånga krets, med ett högst slirande förhållande till sanningen och med en falsk och självförhärligande självbild sitter de och fattar beslut med långtgående konsekvenser för allas våra liv.

Vänsterns oändliga godhet (dem 22 februari 2014), PDF
Vänstern har länge lidit brist på grupper att exploatera. Rumänska romer som tack vare den fria rörligheten inom EU har fått möjlighet att sitta och tigga på svenska gator är för vänstern välkomna verktyg i kampen för att krossa samhället. Romerna framställs som hjälplösa varelser utan förmåga att ta hand om sig själva. Men om vänstern tror att romerna med lojalitet eller på andra sätt kommer att belöna dem för deras tjänster väntar besvikelse runt hörnet. Romer låter sig inte styras. Deras lojalitet riktar sig mot romer, inte mot gajó (icke-romer).

Niklas Orrenius vånda (den 15 februari 2014), PDF
Niklas Orrenius bedriver en ohederlig journalistik för att inplantera dåligt samvete hos gemene man. Enligt hans resonemang är vi skyldiga att släppa in ett obegränsat antal människor från med väst inkompatibla kulturer och religioner bara man har tak över huvudet och mat för dagen. Kollapsade staters folk måste tas om hand och försörjas av oss fast vi inte har ett dugg med deras religiösa strider att göra. Syftet är att manipulera oss. Men när når Sveriges uppoffringar en för Niklas Orrenius acceptabel nivå?

Nedmonteringen (den 8 februari 2014), PDF
Sverige går mot total splittring. Å ena sidan har vi inseminerade mödrar som vägrar tala om för sitt barn vilket kön det har, å andra sidan har vi ”svenska” jihadister som krigar i Syrien. Julia radar upp exempel på exempel som visar att tiden är ur led, åtminstone i Sverige. Vanvettet är institutionaliserat. Läs och förskräcks över sakernas tillstånd. Men alla samhällsomstörtare som räknas upp i krönikan kan vara lugna – det är inte långt kvar nu.

(S)venska muslimpartiet (den 1 februari 2014), PDF
Socialdemokraterna rullar genom sin religiösa organisation Tro och solidaritet och avtalet med Sveriges Muslimska Råd ut röda mattan för islams inflytande på svensk politik – och säger sig samtidigt arbeta för demokrati. Det går inte ihop. Socialdemokraterna talar med dubbla tungor och hoppas att ingen ska upptäcka det. De räknade inte med Carina Hägg skulle avslöja islamiseringsplanerna när hon petades från riksdagslistan.

Manshat och justitiemord (den 25 januari 2014), PDF
Rättegångarna efter att den prostituerade Catrine da Costas kropp hittats styckad sommaren 1984 var 1980- och 90-talens stora svenska häxprocess. ”Allmänläkaren och obducenten” dömdes av mediernas självutnämnda domstol som skyldiga innan de ens satt sin fot i rättssalen. De fråntogs sina läkarlegitimationer och sitt människovärde. Det är i år 30 år sedan. Lika länge har de två läkarna demoniserats och brunnit på samhällets häxbål. Hela rättsväsendet har lagt locket på det största svenska justitiemordet i modern tid.

De som gudarna vill förgöra (den 19 januari 2014), PDF
”De som gudarna vill förgöra gör de först galna.” Journalistkåren har ett oerhört stort ansvar för att Sverige i dag är ett djupt splittrat och segregerat land som islamiseras i rasande takt och står på gränsen till våldsamma etnisk-religiösa konflikter. Sverige är ett land som går mot upplösning, och det sker genom fullkomligt frivilligt fattade politiska beslut.  Vi är många som bär på ett långvarigt ackumulerat ursinne för den oöverblickbara och oåterkalleliga skada journalisterna har åsamkat vårt land. På vilken klinik lät de operera bort sina samveten?

Slum på export (den 12 januari 2014), PDF
Baksidan av det glassiga EU-bygget är den nya kåkstadsslum som växer fram. Den är importerad från fattiga och korrupta länder på Europas bakgårdar. Så här ser den upphaussade fria rörligheten ut i praktiken. Efter sju år av EU:s fria rörlighet formligen stinker följderna. Någon konsekvensanalys görs inte. Politikernas utopiska idéer idéer ska genomföras till varje pris. ”Vi kommer att behöva vänja oss vid det”, säger Cecilia Malmström som själv bor långt ifrån och aldrig behöver drabbas av misären.

Offerkoftor och kravmaskiner (den 7 december 2013), PDF
I svenska media bjuds varje dag nya Offerkoftor. En dag utan att allmänheten får Offer nedkörda i halsen är en sällsynt dag. En skuld över att händelsevis ha det bra ska till varje pris bankas in i svenska folket så att de utan knot finner sig i att fortsätta betala för pågående invasion från tredje världen. Invandrade kravmaskiner är politikernas främsta hjälpredor i deras uppenbara strävan att montera ned den svenska välfärden så fort som möjligt. Ju fler desto bättre.

Göran Lambertz i sektens knä (den 1 december 2013), PDF
Turerna och de allt fler avslöjandena kring Göran Lambertz är Sektsverige i kvadrat. Lambertz är en av landets absolut högsta jurister – ett av sexton oavsättningsbara justitieråd i Högsta domstolen – lägger med Sätersektens rättshaverister  upp strategin för hur mediestormen kring avslöjandena ska hanteras. I klartext hur de ska kunna rädda så mycket som möjligt av sitt eget skinn när de står i offentlighetens ljus med brallorna nerdragna av Dan Josefsson. Det är i sanning delikata interiörer som knappast stärker den svårt skadade tilltron till rättssamhället.

Sektlandet Sverige (den 30 november 2013), PDF
Vi gör vad som helst för att slippa vara ensamma. Medlemskap i en sekt erbjuder den suveräna känslan av att vara utvald och mer högtstående än andra människor (som man ofta föraktar). Framför allt handlar det om en enormt stark tro som kan försätta berg. Tron är kittet som håller sekten samman och skapar lojalitet i gruppen. Svensk strävan efter konsensus till varje pris skapar ett gynnsamt klimat för sektbildningar. Allra tydligast ser vi det i invandringspolitiken, där sju partier driver fortsatt massinvandring och ett enda parti utgör opposition.

Sekten kring Thomas Quick (den 23  november 2013), PDF
Thomas Quick är Sveriges största rättsskandal men även Sveriges största vårdskandal. Morden var rena påhitt av en desperat människa som ljög för att få droger, tillhörighet och uppmärksamhet. Han backades upp av ett gäng psykologer, läkare, poliser, åklagare och advokater som ljög lika mycket som han själv – eller mer. Kretsen kring den falske seriemördaren utgjorde en sekt. Allt de sa och gjorde styrdes av att de var troende. Vad värre är: när Sture Bergwall började tala sanning fortsätter sekten kring honom att ljuga. Och åtta mördare går fria.

Mord, nallar och politik (den 9 november 2013), PDF
Dubbelmordet i Ljungsbro och bussmassakern i Årdal väcker vrede och sorg. Men få tycks se dem som vad de är – politiska mord. De är resultatet av en våldsimport, iscensatt av politikerna. Fem onödiga mord som aldrig hade behövt ske om politikerna hade fattat andra beslut. Vi som tvingas åse morden dem blir rädda när vi förstår att det lika gärna kunde ha hänt oss. Överallt på mordplatserna finns nallarna, som är vanmaktens symboler och som sentimentaliserar döden istället för att se den som en ohygglig och absolut oacceptabel konsekvens av förd politik.

Utmaningarna (den 3 november 2013), PDF
Människor på jakt efter ett bättre liv drunknar när människosmugglarnas rangliga, sjöodugliga båtar förliser på Medelhavet. Trycket mot Europas gränser ökar för varje dag. Men motståndet växer sig allt starkare i de europeiska befolkningarna som aldrig har tillfrågats om de vill ha denna invasion och kolonisering av sina länder. Om inte kraftfulla åtgärder vidtas för att skydda Europa från miljoner illegala immigranter blir det första som händer att asylsystemet brakar ihop.

Stasiprästen och lögnen (den 27 oktober 2013), PDF
Prästen Aleksander Radler klarade av att ljuga i het halvt sekel. Han var Stasispion i 25 år och ljög för alla inklusive två hustrur och tre barn. Utan samvetsbetänkligheter förrådde han vänner, studiekamrater och människor som ställde upp för honom. Inte förrän han är totalt överbevisad erkänner han. Han var Stasis före detta elitspion och angav under mer än två decennier ett stort antal människor för den östtyska diktaturen DDR:s spionorganisation Stasi.

Ärkebiskopens obesvarade frågor (den 20 oktober 2013), PDF
Kyrkan böjer sig mer och mer som ett viljelöst rö för vinden enligt de senaste politiska moderiktningarna. Den är FÖR feminism, dialog, islam, mångkultur, samkönade äktenskap och att bryta mot utlänningslagen genom att gömma illegala invandrare. Vad kyrkan är EMOT är mer oklart. Mer än utlänningslagen då. Allra mest verkar kyrkan vara emot sig själv. Relativisering, islamflirt och opportunism belönas. Antje Jackelén valdes till ärkebiskop utan att hennes dolda Stasikontakter ifrågasattes. Och nu har kyrkan även en ärkebiskop som inte sätter Jesus före Mohammed. Hennes valspråk är Allahu Akbar.

Islams heliga madrasser (den 12 oktober 2013), PDF
Islams hycklande dubbelmoral avslöjas. Alla stränga moralregler kan när som helst negligeras om det gagnar jihad. Av människor som säger sig handla i islams namn kan man som exemplen i texten visar vänta sig vad som helst: våld, massmord, hyckleri, dubbelmoral, lögner, pedofili och andra sexuella perversioner. Den pladdrande eliten kommer aldrig att lyckas med att rättfärdiga sin passivitet och sin undfallenhet för islam genom att påstå att de ingenting visste. Tack vare Internet och bloggar sipprar den obehagliga informationen ut, och den kommer att fortsätta gnaga på makteliten tills deras lögner faller i bitar.

De verkliga foliehattarna (den 13 oktober 2013), PDF
Det blir allt tydligare att svenska journalister lever i en drömvärld, en masspsykos. Symtomen ligger i öppen dag: bristande verklighetsuppfattning, ihållande hallucinationer och en gränslös aggressivitet mot dem som hallucinatoriskt upplevs som fiender – inte den politiska makten, utan uppdragsgivarna, svenska folket.  I brist på sakargument återstår den för PK-människor inarbetade och oumbärliga nödutgången: känsloregistret. Läs om en recension av ”Invandring och mörkläggning” som är ett praktexempel på detta.

Den tysta förintelsen (den 5 oktober 2013), PDF
Islams våldsamma framfart världen runt förbigås i små notiser i media. Ordet islam är mestadels bannlyst i rapporteringen. Ofta framhålls terroristerna som missförstådda och de verkliga offren. Förföljelsen av otrogna pågår ständigt i alla muslimska länder sedan 600-talet. Antalet muslimska attentat mot otrogna världen runt, företrädesvis kristna, ökar ständigt. Under 1980- och 90-talen inträffade en eller två självmordsbombarattacker per år totalt i världen. Sedan början av 2000-talet är det 300-400 självmordsattacker per år.

Agendajournalisterna (den 29 september 2013), PDF
I en ohelig allians bedriver Niklas Orrenius och Peter Wolodarski en agendajournalistik på DN. Genom att iscensätta hatdrev, i grunden med lika mycket substans som innehållet i en luftballong, mot svenska folket och svenska myndigheter, vill man propagera för mångkultur och globalisering. I drevet mot polisens så kallade romregister vill man mjuka upp svenskarna och bana väg för den flodvåg av romer som kommer att välla in i Europa och Sverige den 1 januari 2014, när invånare i Rumänien och Bulgarien inte längre behöver visum för att röra sig fritt i Europa. Dagens tiggare på hörnet är bara en försmak av det samhälle Orrenius och Wolodarski lobbar för. Ingen ska då våga opponera sig utan att känna sig som en rasist.

Hon kallades vita änkan (den 25 september 2013), PDF
Hon kallades Vita Änkan i brittisk press men hette Samantha Lewthwaite och var en av världens mest efterspanade kvinnor. Enligt obekräftade uppgifter i brittiska media var hon en av hjärnorna bakom terrordådet i Nairobi som hittills har skördat 67 dödsoffer och skadat omkring 175 personer. Hon påstås vara en av de sexton al-Shabaab-terroristerna bakom den fyra dygn långa massakern i köpcentret Westgate i Nairobi, Kenya. Rapporter tyder på att hon själv dödades under massakern. Hon ville bli känd, och det målet har hon lyckats uppnå.

Ondska förklädd till godhet (den 14 september 2013), PDF
Svenska folket förmår inte identifiera ondska ens när den är uppenbar. Ondska måste nämligen inte alls vara medveten och avsiktlig för att klassas som ondska. Den mest förrädiska sortens ondska är den som efter andra världskrigets slut har fått epidemisk spridning i Sverige, mer än i något annat land: ondska förklädd till godhet. Men oavsiktlighet förminskar inte resultatet. Att  utropa Sverige till en humanitär stormakt, storhetsvansinne på bekostnad av det svenska folket, är ondska förklädd till godhet.

Könet sitter i hjärnan (den 8 september 2013), PDF
Vi är alla produkter av evolutionen, ända ned på cellnivå perfekt anpassade till klimatmässiga och andra faktorer i de miljöer där vi föds. Men vad händer när vi rubbar evolutionens lagar? När stora migrantströmmar flyttar till länder med helt annorlunda förutsättningar? Eller när man påtvingas ett annat kön än det man är född till? Området är minerat med starka tabun. Dominerande vänsterdebattörer över hela världen styr debatt, forskning och politiska beslut genom att påstå att ras och kön är sociala konstruktioner och att vi alla är lika. Alla andra ståndpunkter – även objektiva fakta – stämplas som rasism eller högerextremism.

Betydelsen av IQ (den 1 september 2013), PDF
Ett lands välstånd bygger framför allt på två saker: råvarutillgångar och mänsklig förmåga. Det vet alla. Alla vet också att människor är olika begåvade. Trots att IQ (intelligenskvot) är en av nyckelfaktorerna bakom hur vi bygger våra samhällen är det absolut tabu att tala om det – ännu mer tabu än det var att prata om sex i det viktorianska England. Oviljan att tala om IQ och låtsasleken att alla människor är lika leder de europeiska länderna mot självdestruktion och självutplåning.

Myten om det oskrivna bladet (den 24 augusti 2013), PDF
När naiva självutnämnda dhimmis spökar ut sig i den muslimska slöjan, den främsta symbolen för muslimskt kvinnoförtryck, är det mest skrämmande i spektaklet att de inte har en aning om vad de gör. Här kommer tyvärr den dåliga nyheten: de handlar i enlighet med evolutionen. Genom att som läskpapper suga upp de ”rätta” beteendekoderna och följa normerna i sin egen flock (normer som inte delas av folkmajoriteten) tillskansar sig de här kvinnorna kortsiktiga evolutionära vinster. De tror sig säkra sin plats vid de skattefinansierade köttgrytorna ännu en liten tid.

Medicinsk katastrof i invandringens spår (den 18 augusti 2013), PDF
Genom att öppna gränserna för stora grupper mörkhyade invandrare i de nordiska länderna har politikerna bäddat för en medicinsk katastrof. Evolutionen har sedan hundratusentals år utrustat människor som lever nära ekvatorn med mörk hy som skydd mot den skadliga ultravioletta strålningen från solen. I ett arktiskt klimat drabbas dessa människor av många allvarliga sjukdomar som myndigheterna väljer att blunda för.

En osannolik historia (den 8 augusti 2013), PDF
Den moderate politikern Klaus Schüffler och den ”svenska” rikskända islamisten Anas Khalifa svindlade till sig mångmiljonbelopp. Pengarna har sedan dessutom delvis misstänkts skickats vidare till Al-Qaida. Affärsidén har varit att köpa elektronik momsfritt och sälja med moms pålagd till svenska företag, men utan att redovisa intäkterna. Svenska staten svindlades på minst 20 miljoner kronor. Endast GP har uppmärksammat domarna mot ligan. I övriga gammelmedia råder öronbedövande tystnad.  Är detta månne ett exempel på perfekt fungerande integration och möte över etniska och religiösa gränser?

Medias lögner i godhetens tjänst (den 4 augusti 2013), PDF
Historien kring mordet på Trayvon Martin i USA är fabricerad av en inlejd PR-byrå. Trots att den är skarpt vinklad och bitvis felaktig, passar den så bra in i den bild media vill fabricera och presentera mediekonsumenterna (den onde vite mannen, den svarte mannen som offer), att någon kritisk granskning aldrig ägt rum eller kommer att äga rum. Skrapar man på ytan finns en helt annan berättelse som svenska läsare aldrig kommer att få ta del av. Här får du hela bilden.

När rättvisan hinner ikapp (den 23 juni 2013), PDF
Han är den värste av alla grova krigsförbrytare som har släppts in i Sverige. I flera massakrer har han skjutit med automatvapen rakt in i civila folkmassor och dödat tusentals personer. I sjutton år lyckades han gömma sig undan rättvisan. Men den 22 december 2011 grips rwandiern Stanislas Mbanenande på Bromma flygplats i Stockholm. Nu har han dömts av Stockholms tingsrätt till livstids fängelse för folkmord och grovt folkrättsbrott; mord, mordförsök, anstiftan till mord samt människorov.

Gråta över döda jihadister (den 18 juni 2013), PDF
Jihadisterna kämpar inte för frihet, vilket media vill låta påskina. Dessa män är värsta sortens våldsamma, extremistiska jihadister som är beredda att döda och dö för att förverkliga en shariastyrd islamistisk diktatur. De är terrorister som inte tvekar att döda civila, kvinnor och barn för att nå sitt mål, den islamistiska staten där det inte finns plats för några ”otrogna”. Deras lojalitet med Sverige som tog emot dem och deras familjer när de uppgav sig fly från krig och våld är – noll.

Hemligheten (den 9 juni 2013), PDF
Varje utomeuropeisk invandrare i Sverige kostar under loppet av sin livstid i genomsnitt minst 4 635 000 kronor i 2012 års penningvärde. Om han eller hon aldrig arbetar under sitt vuxna liv (som ca 80 % av somalier och romer) blir kostnaden tre gånger högre, 14 miljoner kronor per individ. Politikernas och medias mångåriga propaganda om att invandringen är ett vinstprojekt är en storskalig lögn.

Sverige är fredsskadat (den 2 juni 2013), PDF
Ett folk som inte har upplevt krig på 200 år börjar lätt inbilla sig att världen är god och att det inte finns några fiender. Att inte på 200 år behöva försvara sig riskerar att locka fram riktigt dåliga sidor hos människan, som mental förslappning, trygghetsnarkomani, naivitet och självgodhet. Kriser och svårigheter ger möjligheter till utveckling. Utan sådana erfarenheter står vi försvarslösa när vi blir angripna. Därför står vi som oförberedda fån när invandrare eldar upp våra skolor och bilar.

Vad eliten sår får andra skörda (den 26 maj 2013), PDF
Asylbedrägerierna är satta i system och har så varit i 10 till 15 år. Det afghanska utrikesministeriet medverkar t.ex. till att skaffa uppehållstillstånd för grova förbrytare, krigsherrar och narkotikakungar som föredrar att ha sina familjer i Europa med alla dess fördelar. Migrationsverkets vet detta men beviljar uppehållstillstånd ändå. Upploppen vi ser idag är alltså bara början. Draksådden har gjorts genom de okontrollerade asylinsläpp som pågått i åratal av människor från våldskulturer.

Vi bytte våra liv (den 18 maj 2013), PDF
Julia beskriver känslan hos alla oss som vaknat upp ur den politiskt korrekta dvalan, som smärtsamt insett vart landet är på väg och hur politiker och media i en ohelig allians gör allt som står i deras makt att mörka, försköna, ljuga och förvränga verklighetsbilden för att vagga in medborgarna i tron att det mångkulturella samhället är nirvana.

Miljöpartiet Illusionisterna (den 12 maj 2013), PDF
Tänk på ett politiskt parti. Tänk på en samling illusionister, inbegripna i ett kroniskt pubertetsuppror mot alla auktoriteter och bestående värden. Ett ansvarsbefriat, i alla bemärkelser grönt gäng som företer alla tecken på att hata sitt fosterland och vill känna sig riktigt supergoda genom att öppna Sveriges gränser för hela världen – samtidigt som de säger sig vilja värna miljön. Det är Miljöpartiet Illusionisterna i ett nötskal.

Beredskap: noll (den 5 maj 2013), PDF
Syrien har blivit ett träningsläger för hundratals al-Qaidaanhängare från hela Europa. Totalt beräknas minst 100-130 skandinaver ha rest till Syrien för att delta i jihad mot al-Assarregimen. Svenska Säpo har nyligen i en rapport uttryckt farhågor för risken för terrordåd när jihadisterna kommer ”hem” till Sverige. Unga män som har radikaliserats till Allahs krigare är utpräglade säkerhetsrisker på hemmaplan.

Bädda för jihad (den 27 april 2013), PDF
Islamister från flera europeiska länder reser just nu till Syrien för att ansluta sig till extremistiska jihadgrupper och kriga på Allahs sida mot Assadregimen. Det kan röra sig om flera tusen. I Sverige har trenden ökat sedan i somras. Enligt Säpo är situationen är oroande men f.ö. är det tyst i Sverige. Varken politiker eller journalister låtsas om riskerna för jihad på hemmaplan.

Cirkus Mustafa (den 21 april 2013), PDF
Socialdemokraterna skakas i sina grundvalar. Expo slog till sist larm om Omars kopplingar till det hårdföra antisemitiska islam och då vaknade S. Med ordförandeskapet i Islamiska förbundet och de kontroversiella talare som Omar bjudit in, kunde han inte sitta kvar. S föll i sin egen godhetsfälla och har nu svårt att slingra sig ur detta utan att bli kallade islamofober, ett epitet de gärna strött omkring sig mot andra som insett islams totalitära och homofoba sidor.

Resa i förlustens landskap (den 13 april 2013), PDF
Julia tar tåget upp till sin norrländska födelsestad, där inga släktingar finns kvar i livet, trots att de lever till fullo i Julias minne. Staden är på fallrepet. Klåfingriga politiker har sett till att utarma staden i decennier och nu försöker man med konstgjord andning att fylla upp staden med flyktingar.

Gränsöverskridarna (den 7 april 2013), PDF
I civiliserade länder finns det viktiga gränser för vad man kan och bör säga och göra offentligen. Men i förljugenhetens Sverige pågår också en kraftig förflyttning av dessa gränser. Det paradoxala är att samtidigt som yttrandefriheten begränsas för den stora folkmajoriteten ökar den för den politiskt korrekta samhällselit som dikterar tonen och tar ut svängarna och då t.ex. kan hävda att alla gamla bör dö ut för då blir det bättre.

Rapport från lögnens rike (den 23 mars 2013), PDF
Julia Caesar anmäler den nyutgivna boken Invandring och mörkläggning av Karl-Olof Arnstberg och Gunnar Sandelin, så att hennes journalistkolleger vet exakt vilken bok de nu noggrant ska undvika att komma i beröring med och aldrig nämna. Boken skulle inte bara riskera att utsätta dem för kunskaper som de är i skriande behov av. Den skulle möjligen också kunna få en och annan att ansättas av tvivel i sin religiösa tro på mångkulturens välsignelser. Det vore ett öde värre än döden.

Till fest med Schengen (den 16 mars 2013), PDF
De utländska tiggarna är ett nytt fenomen. För något år sedan fanns de inte här. Jag utgår från att många stockholmare ser deras närvaro som ett efterlängtat steg närmare det gränslösa globala paradiset. Äntligen har de fått precis som de ville, innerstadens mångkulturfanatiker som röstar på vänsterns och miljöpartiets rödgröna drömmar och skriker i falsett om öppna gränser och allas rätt att bo i Sverige. Det var väl så här de ville ha det? Äntligen lite exotisk mångkulturalism i varje gathörn.

Europas ekonomiska jihad (den 9 mars 2013), PDF
Du som tillhör Europas urbefolkningar är enligt islam en löjlig figur – men den idealiske icke-muslimen. Du som kuffar, en otrogen. är skyldig att arbeta i ditt anletes svett för att försörja muslimer som har viktigare saker för sig än att arbeta. De har sitt jihad (krig mot icke-muslimer), en religiös tvingande plikt för varje rättrogen muslim. Det är kanske inte vad du har planerat, men med dina skattepengar finansierar du deras jihad mot oss i Väst och bidrar till att islam får allt starkare fäste.

Ropen skalla amnesti åt alla (den 2 mars 2013), PDF
När innerstadens bortskämda PK-elit skriker och stampar med foten får regeringen ångest och kalla fötter. Alltså samma regering som har anslutit sig till Schengensamarbetets regler om inre gränskontroll och utfärdat direktiv till Polisen. Hela havet stormar, och en beklämmande teater utspelar sig. Inte bara regeringen står med ett vått pekfinger uppsträckt i vindarna från den högljudda innerstadsopinionen. Alla partier utom moderaterna sällar sig till protestkören mot sina egna beslut.

Vår tids hästkött (den 16 februari 2013)
Hästköttskandalen ger signaler om tillståndet i Europa. Hästkött är en perfekt metafor för allt som inte är vad det synes vara, och sådant har vi som bekant gott om. Hästköttet symboliserar falskhet, tvång och lurendrejeri, alla de bedrägerier vi utsätts för av politiker, av media, av näringsliv och fackföreningsrörelse, av hela den statliga propagandaapparaten. Vi lever i en tid av hästkött.

Skam, skam, tusenfalt skam! (den 9 februari 2013)
Rapporteringen i Sverige om mordförsöket på Lars Hedegaard avslöjar de svenska mediernas inställning till och vad de i grunden värnar om. Inte är det det som de själva ytterst lever av: yttrandefriheten. Alla svenska medier har uttryckt sig osakligt och nedvärderat Hedegaard på ett eller annat sätt, som om hans islamkritik skulle göra mordförsöket mer berättigat. Svenska journalister har nämligen en beröringsskräck inför islam utan motsvarighet i något annat land,

Hatets prästinnor (den 2 februari 2013)
Det som förenar dem är hatet och de kolsvarta tankarna. Både Helle Klein och Lisa Bjurwald signalerar med all önskvärd tydlighet hur illa det är ställt i vårt land. Alla avvikande åsikter etiketteras som ”hat”. För femtio år sedan hade de platsat perfekt i den östtyska diktaturen DDR.Hatets prästinnor predikar förgäves. Björnen har vaknat och kommer inte att somna om.

Spelet om pensionerna (den 13 januari 2013)
Det pensionssystem som från 1994 ersatte ATP-systemet är ett lapptäcke som redan efter åtta år har brustit i sömmarna och är i akut behov av renovering. Vi har fått ett opålitligt och oförutsägbart system som inte ger några garantier över huvud taget. De som är födda på 1950- och 60-talen eller kan komma att hänvisas till ren fattigdom. Det här håller politikerna tyst om. Både Pensionsmyndigheten och socialförsäkringsministern ljuger rakt av. Borg säger att det går bra för Sverige och likväl sänks pensionerna år efter år.

Samhället har utvecklats (den 19 januari 2013)
Fredrik Reinfeldt sitter på en mina. Minfältet har du själv skapat med uppbackning av andra politiska mesproppar som inbillar er att ni har mandat att byta ut en befolkning av hederliga arbetsamma svenskar mot ointegreringsbara illiterata medeltidsprofeter från världens mest underutvecklade länder – och dessutom ösa vårt ihoparbetade välstånd över dem. Läs om hur Sverige intar ett historiskt rekord i antal uppehållstillstånd.

Näthatets offer (den 12 januari 2013)
Katarina Mazett och Åsa Linderborg är personer som har stor mediemakt och är ”starka” kvinnor. Livkäl drar de sig inte för at ta på sig offerkoftan när de angrips med samma mynt som de levererar till sina motsåtndare. Julia avslöjar förtjänstfullt deras finter för att försöka behålla tolkningsföreträdet.

Evangelium i en ond tid (den 12 december 2012)
Julias julkrönika speglar vår moderna tid på ett språk från sagans värld. Inte desto mindre är denna verklighet skrämmande, vilket vi får tydliga exempel på. Somligt är nästa ogripbart, och ändå är det hämtat direkt ut verkligheten. Likväl ingjuts vi i hopp i slutet, hopp och kamplust, något som måste till om en förändring ska kunna komma till stånd.

Mordmaskinen (den 15 december 2012)
Sveriges invandring är idag ett träsk av falska identiteter och okontrollerat insläpp av grovt kriminella. Ett dagsaktuellt exempel är afrikanen Stanislas Mbanenande som levt under falsk identitet i Sverige i 17 år. Sedan 2008 är han svensk medborgare och kan inte utlämnas till Rwanda, där han agerat mordmaskin under inbördeskriget för 19 år sedan. Julia har läst förundersökningen och drar slutsatsen att Sveriges lagar måste ändras. Landet kan inte hysa och ta ansvar för alla dessa krigsförbrytare, vilka inte lagen var ämnad för.

Leka med elden (den 2 december 2012)
När det demokratiska samtalet dör och vi börjar dehumanisera meningsmotståndare och oliktänkande i stället för att diskutera med dem har viktiga spärrar släppt och farliga krafter släppts lösa. Två utspel i Sverige signalerar att vi har passerat en viktig gräns. Medias fördämningar har brustit. Nu är det fritt fram för dehumanisering av fienden – de vanliga svenska väljarna.

När byggs gaskamrarna? (den 26 november 2012)
Skamgränsen har överskridits. Länstidningen i Östersund (S) avbildar Jimmie Åkesson som en kackerlacka som ska gasas ihjäl av en sanerar märkt med övriga partier. Kan symboliken för naziutrotningen bli tydligare? Hatet och ondskan spränger alla gränser. Länstidningens självgodhet visar inga gränser: ”Vi är stolta”.

Åsiktsdiktaturen (den 25 november 2012)
I USA har två journalister sagt upp sig i direktsändning därför att de upplever att de tvingas förmedla vinklade nyheter. Något sådant lär vi aldrig på uppleva i Sverige. Förljugenhetens apostlar i press och public service kommer att klänga sig kvar vid sina positioner tills de bokstavligen lyfts därifrån. Och det mentala kriget trappas upp, hetsen mot oliktänkande ökar märkbart för varje dag. Med lögnens stenar bygger journalisterna den mentala Berlinmur som utgör ett monument över Sveriges mentala inbördeskrig.

Djungeltrummans talan (den 18 november 2012)
Du är en katastrof, Fredrik Reinfeldt. En mer katastrofal statsminister har Sverige aldrig haft. På bara sex år har du och dina kolleger i alliansregeringen förvandlat Sverige till ett splittrat land som bit för bit faller isär inför våra ögon. Ett land där grupper av invånare hugger varandra i strupen och vill varandras död. Det är just så man lägger grunden till inbördeskrig.

Rapport från gränsen (den 4 november 2012), PDF
Vi är många som mot vår vilja bara under vår livstid tvingats åse hur det mänskliga förnuftet har satts ur spel och dumheten firar större triumfer än någonsin tidigare. Aldrig har en generation politiker gett enfalden ett så tydligt ansikte som vår. En storvulen fix idé om att det är Sveriges uppgift att rädda världens alla befolkningar från sig själva har under kortare tid än ett halvt människoliv fått svenska politiker att rasera samhällets mödosamt uppbyggda grundpelare och förskingra den välfärd som det tagit svenska folket generationer att arbeta ihop.

Medmänsklighetens gräns (den 28 oktober 2012)
Medan EU uppför sin dödsdans med gracen hos en berusad elefant väller tiotusentals icke asylberättigade personer från västra Balkan in i Sverige och ett fåtal andra EU-länder. Det som pågår är ett omfattande missbruk av asylrätten, en plundring av de svenska välfärdssystemen. EU är misslyckat även som fredsprojekt. Frågan är vad vi ska ha EU till, mer än som terapi för ett antal groteskt överbetalda byråkrater.

Vakthundarna (den 21 oktober 2012)
Åsiktsfascismens vakthundar håller fortfarande vakt. De morrar, gläfser, visar tänderna och hugger. De sliter med en tung uppgift – att bekämpa verkligheten och säkra sitt eget formuleringsprivilegium. Med raseri och oro ser de på yttrandefrihetens utveckling i Sverige där snart sagt vem som helst som har tillgång till Internet häver upp sin röst och sticker hål på den statliga doktrinens propagandalögner.

De medmänskliga (den 14 oktober 2012)
I partiledardebatten framgick det att regeringen utgör sekten De Medmänskliga vars handlande bygger på en tro, precis samma grundvalar som en sekt vilar på. Om Medmänsklighet begränsas till att gälla något mindre än hela jordens befolkning på sju miljarder människor förvandlas den omedelbart till Omänsklighet. Verkligheten är dessvärre De Medmänskligas värsta motståndare.

Egen härd är inte din (den 17 september 2012)
Om du har ett fritidshus ligger du risigt till. Fritidshusen är den bostadsreserv som staten kommer att beslagta allra först om flyktingströmmarna till Sverige ökar till ännu mer ohanterliga nivåer. Några tänkta scenarion var massflykt av asyl- och hjälpsökande till Sverige under kort tid. Ett scenario som den borgerliga regeringen i verkligheten skulle komma att iscensätta fortare än någon kunnat ana. Då har staten rätt att ”rekvirera”, det vill säga konfiskera svenskarnas fritidshus.

Rösterna omkring oss (den 9 september 2012)
Den mentala järnridån faller allt snabbare över Sverige. Det som styr oss mer än vi vill inse är Rösterna, dvs. de Röster som tillåts få komma till tals, som sedermera internaliseras till en inre kontroll. Krönikan ger exempel på vilka röster som släpps fram och vilka som förbehåller sig rätten att avgöra vilka Rösterna ska vara.

Katalysatorerna (den 1 september 2012)
Sveriges allt annat är verklighetsförankrade invandringspolitik kommer att brista. Den gudasända kraft som kan bli den avgörande faktorn blir sannolikt somalierna, som politikerna själva, utan att inse följderna, har bjudit in. Den försörjningsbörda som den somaliska invandringen tvingar på svenska folket skapar så stora sprickor i det svenska samhället att invandringsvansinnet inte längre går att dölja eller bortförklara. Nu återstår bara den bistra sanningen.

Studio Ett stänger dörren (den 28 augusti 2012)
Vid flera tillfällen under sommaren har samtliga kommentarer på Studio Etts hemsida raderats, särskilt kommentarer till inslag om ”kontroversiella” ämnen. Någon självkritik förekommer dock inte, vare sig från programledarna eller någon inbjuden gäst. Programmets ensidiga rapportering har självklart gjort lyssnarna förbannade när de serveras halvsanningar och lögner, vilket man alltså löser genom att utestänga kritiken.

Blåsningen (den 26 augusti 2012)
SD valfilm 2010 klassades som ett nedrigt exempel på vi och dom-samhället. Idag skriver kommunalpolitiker insändare i riksmedia där de vädjar om att få slippa att ta emot fler flyktingar. Inlindat i ett lull-lull av floskler är det likväl det som är andemeningen – vi mäktar inte med fler. Har de idag glömt sina egna fördömanden av SD:s insikter? Nej, några pudlar från kommunpolitikerna lär vi aldrig få. Och dessa korttänkta människor tillåts styra vårt land mot ruinens brant.

Syriens sak är inte vår (den 12 augusti 2012)
I media matas vi av en och samma onyanserade och förenklade Syrienbild: lemlästade kroppar och ett tagande av parti för de s.k. rebellerna, vilka aldrig problematiseras. Optimismen inför en framtida demokrati låter sig inte grusas, trots att det kan ta decennier för ett folk att bli ”demokratimoget”. Den arabiska våren har aldrig varit ett instrument för demokrati, vilket framställts konsekvent i svenska media.

I demokratins tjänst (den 22 juli 2012)
Journalisternas särbehandling av SD inför valet 2010 saknar historisk motsvarighet. Journalisten och medieforskaren Björn Häger ger i sin nya bok ”Problempartiet”, om medias förhållande till SD en skrämmande bild av en journalistkår som helt lämnat konsekvensneutraliteten bakom sig. Boken borde alltså egentligen ha hetat ”Problemjournalisterna” eftersom de, trots att de vet att SD har rätt, ändå inte publicerar SD-material för att det kan ”skada samhällsutvecklingen”.

Därför ska vi berätta (den 8 juli 2012)
Sverige ska monteras ned som nation. Etniska svenskar ska upphöra att existera som folkgrupp. Alla på jorden ska vara ett enda blandat, härligt färgrikt folk som fritt strömmar över de gränser som på sikt ska utplånas. Journalistkåren har sedan 1960-talet aldrig missat ett tillfälle att upphöja globalisering och mångkultur till riksnorm och kasta skit på Sverige och svenska folket. Lika länge har politikerna dagligen stretat med uppgiften att förvandla Sverige till ett mångkulturellt inferno. Julia avslöjar den senaste hjärntvättstaktiken för att få svenska folket att ge upp vår historia och vår nationella identitet.

Undantagslandet (den 30 juni 2012)
Bara en regering som totalt har förlorat sitt förstånd är kapabel att fatta beslut som går emot lagar som den själv har stiftat. Nu har den borgerliga alliansregeringen lyckats med den historiska bragden. I torsdags tillkännagav företrädare för regeringen och invandringsextremisterna i miljöpartiet att de har kommit överens om rätt till subventionerad vård för personer som uppehåller sig illegalt i Sverige.

Terroristhot i medieskugga (den 10 juni 2012)
De ”svenska” islamisterna som fällts i dansk domstol för sina terrorplaner mot Jyllandsposten har det bara rapporterats knapphändigt om i svenska media. Det beror på att journalisterna styrs av feghet och omtanke om sitt eget skinn. Det är enklare att skriva om högerextremister än om brister hos de ”omhuldade”. Måste verkligen huvuden rulla på svenska gator innan journalisterna vaknar upp ur sin feghetsdvala?

Utanförskapet (den 27 maj 2012)
En paneldebatt mellan kommunalpolitiker i Växjö avslöjar dessa politikers totalt verklighetsfrämmande liv. Inför mottagandet av hundratals somaliska barn bekänner sig samtliga, utom SD-politikern, till den hallelujastämning som kringgärdar dessa tungomålstalande och fullständigt icke-tänkande profeter. Andaktsfullt konstaterar de att somalierna har det bättre i Sverige. Vad finansiärerna tycker intresserar dem inte.

Lära för ett misslyckat liv (den 20 maj 2012)
Debatten om skolan är minerad mark där PK-minorna ligger tätt. Skolan har blivit gisslan i massinvandringens Sverige. Den är en av de samhällsinstanser som får ta hand om den omöjliga situation som skapas av en ansvarslös invandringspolitik. Polis, socialtjänst och sjukvård är några andra. På regeringsnivå härskar en dubbelmoral och ett hyckleri av rent kriminella dimensioner. Ingen vågar säga att kejsaren är naken.

Latteetablissemanget (den 13 maj 2012)
Journalisternas vikande förtroende bland allmänheten försvaras med ett moment 22-liknande resonemang: kritiken anses vara hat och de är oförvitliga. Dock avslöjas deras rapportering inte bara av vad de väljer att skriva om, utan även om vad de väljer att utelämna. Varför ser vi t.ex. aldrig några intervjuer med svenska ungdomar som tvingas bo kvar hos föräldrarna år efter år och blir förbigångna i bostadskön av invandrare?

När en mamma dör (den 7 april 2012)
Julia beskriver sin mors död och berättar om moderns och familjens strävsamma liv och utvecklingen från fattigdom till välstånd. Detta var verklig fattigdom, inte dagens pjåskfattigdom där ungdomar utan iphone räknas som fattiga. Hur var moderns tid på hemmet? Tog de hand om henne ordentligt? Fick hon sina mediciner? Nej. Det fanns inte ens personal att vaka vid moderns dödsbädd.

Skapelselaboratoriet (den 10 mars 2012)
Krönikan är en allegori om vår statsminister och hans människosyn, hans sätt att forma sitt land och sina invånare, hans visioner. Hans stora människoförakt och syn på mänsklig svaghet kommer tydligt i dagen när det visar sig att han mött Gud själv.

Sverige. terroristparadiset (den 24 februari 2012)
En uzbekisk imam skjuts i huvudet. Han fick asyl i Sverige trots att han var efterlyst av Interpol. ”Jag kände inte till att han var efterlyst när jag beviljade hans ansökan”, säger migrationshandläggaren Eilert Tallenhed, trots att en enkel sökning på Interpols hemsida ger träff direkt. Läs mer om Strömsunds möte med islam och vilka påfrestningar det har inneburit bl a på skolan, som inte kommer någonvart med denna extrema gren av islam.

Vad driver Fredrik Reinfeldt (den 22 februari 2012)
Expressens videointervju med Fredrik Reinfeldt får en normalt funtad människa att undra hur en man som driver den s.k. arbetslinjen erkänner att han har för avsikt att fortsätta att tillåta Europas högsta invandringstal och därmed konstatera att arbetslöshetssiffrorna per automatik kommer att stiga från år till år, enkom för att han vill ge en bild av sig själv som internationellt sett god människa.

Bitterfittans klagan (den 19 februari 2012)
Maria Svelands artikel i DN har blottlagt vänsterns svanesång. Hennes drapa har fått motsatt effekt och fått den mentala Berlinmuren att börja rämna. Vänstern och tokfeminismen håller på att förlora det monopolistiska tolkningsföreträde som de i långliga tider har sett som självklart. Det faktum att vänstern har haft totalt fel i decennier har inte lett till någon avläsbar omprövning eller avbön.

Det onämnbara (den 11 februari 2012)
I alla radio- och TV-debatter kring situationen i Malmö är elefanten närvarande och vet alla vad som gäller: säg vad som helst men NÄMN ALDRIG I-ORDET! Sanningen är nämligen lika oönskad som kackerlackor i köksskåpen. Men lögnen är en strategi som fräter inifrån. Osagda sanningar gör ont. Ett samhälle som bygger sin existens på lögner och politisk korrekthet dömer sig själv till undergång.

Jag tänker ofta på Winston (den 5 februari 2012)
Om någon enskild person ska hedras för att ha räddat den kristna europeiska civilisationen från katastrof är det Winston Churchill. Redan i tjugoårsåldern blir Winston Churchill medveten om vad islam innebär. En av alla hans många uttalande som blivit bevingade är: ”Den som praktiserar eftergiftspolitik är en som matar krokodilen i hopp om att den ska äta honom sist av alla”, en devis som våra svenska politiker tycks praktisera fullt ut.

Ekot från forntiden del 2 (den 28 januari 2012)
Ekona från forntiden är två: dels traditionen att gifta sig med nära släktingar, dels den kraftigt ökade risken för genetiskt betingade missbildningar hos barnen. Svenska myndigheter gör ingenting för att informera om riskerna. Frågan tigs ihjäl. Genetiska experter sitter inne med alarmerande kunskaper – men tiger. Orsak: rädsla för att anklagas för ”rasism”. Omsorgen om det egna skinnet betyder mer än möjligheten att förhindra ett växande antal mänskliga tragedier per år.

Ekot från forntiden (den 22 januari 2012)
Fadimes far är ett levande exempel på den kulturkrock som klankulturerna ger upphov till i Sverige. Trots att han hade ett jobb blev han aldrig integrerad. Efter 21 år i Sverige mördade han sin dotter. Han förkroppsligar ekon från forntiden som är i full färd med att splittra Sverige i skärvor. Idag finns det 70 000 ungdomar som inte får välja själva vem de ska gifta sig med.

Statssekreteraren (den 14 januari 2012)
Borlänges s-märka styre sänder ut nödrop och den borgerlige statssekreteraren, Jasenko Selimovic (FP) statssekreterare hos integrationsminister Erik Ullenhag, sänds ut för att lära ut att det finns rätt sätt att tala och tycka. Han kommer dit som propagandist. ”Totalitärt” och ”diktatoriskt” är inte ord som han tar i sin mun. Regeringens nya strategi mot trilskande kommunpolitiker som ifrågasätter mångkulturen är att skicka ut invandrare att föra dess talan vilket är effektivt – åthutningarna tar så mycket bättre då. Kommunalpolitikerna går undantagslöst på det.

Isbrytarna
(den 8 januari 2012)
Förljugenheten ligger som en tung inlandsis över landet där tvångsmässig konsensus och åsiktsförföljelse mot oliktänkande har fått härja fritt i årtionden. Längst inne i inlandsisens kärna ligger de förbjudna sanningarna inkapslade som utdöda djurarter. Efter Malmömorden och våldsspiralen hör vi braket och skälvningarna i isen när mentala isbrytare borrar sig in i isen. Har Lena Andersson och Bengt Ohlsson skrivit de texter som sått fröet till att isen kommer att klyvas?

Göran Greiders bedrövelse (den 21 december 2011)
Med anledning av det rasistanstrukna mordet i Ludvika av en tvåbarnspappa, dvs. ett invandrargäng hoppar helt oprovocerat på pappan, Tommy Lundén, och misshandlar honom så han avlider, har Göran Greider på Dala-Demokraten mage att anklaga folk som kritiserar den förda invandringspolitiken för att vara upprörda över mordet.

Vår kastrerade sorg (den 19 december 2011)
Om Ludvikapappan Tommy Lundéns mördare och om fackeltåget mot rasism med anledning av att en anhållne mördaren har afrikanskt ursprung. Meningslöshetens fackeltåg är ett led i den kulturella nedvittringen i vår tid. Den femininiserade tidsandan förbjuder alla sorters negativa känslor. Adekvata reaktioner på våld och död är bannlysta. Att knyta näven är ”out”. Att lägga ner blommor är ”in”.

Landet som försvann (den 17 december 2011)
Under ett lager av tekniska och medicinska framsteg finns de människor som har levt före oss. Bara en tunn hinna av modernitet skiljer oss som lever i dag från det förflutna. De människor som har levt före oss var de som med sina händers arbete byggde Välfärdssverige. All utveckling är cyklisk. Civilisationer föds, når sin kulmen – och går under. Oftast på grund av ledarnas storhetsvansinne och destruktivitet. Jag föddes i ett land och lever i ett helt annat. Under min livstid har Sverige förvandlats till oigenkännlighet, och det har skett utan folkets tillstånd.

Reinfeldtlabyrinten (den 4 december 2011)
Fredrik Reinfeldt lämnas obarmhärtigt ut i den f.d. partikamraten Anne-Marie Pålssons nyutgivna bok ”Knapptryckarkompaniet”. Hans despotiska sida framgår även i hans förakt för det svenska och hans onyanserade hållning gentemot Sverigedemokraterna. Vid omdaningen till Nya Moderaterna var hans diktatorsfasoner synnerligen användbara.

Nationens intresse (den 27 november 2011)
Sverige framstår alltmer som en kuliss. De omvälvande händelser (Estonia, Palmemordet m.fl.) om vilka sanningen skulle kunna bringa klarhet om vad som sker bakom kulisserna, vårdas ömt förseglade med en enda förklaring, långt långt bort från sanningen. Förmågan att måla in sig i ett hörn med oriktiga förklaringsmodeller och sedan sedvanligt nedtystande, uppbackat av en tyst journalistkår, ser vi flera exempel på dagligdags.

Våldets källor (den 20 november 2011)
Barnmisshandeln har ökat närmast exponentiell i Sverige, och i synnerhet det senaste decenniet, detta trots att Sverige är ett av de få länder som har en lag mot barnaga. Statistiken visar att det ligger kulturskillnader bakom denna dramatiska ökning. Det uppstår en djup och ofrånkomlig konflikt mellan de invandrare som lever kvar i sina hemländers våldskultur och politiker och myndigheter i de länder som de invandrar till.

De kallas whistleblowers (den 6 november 2011)
Alla frågor i samhället som inte åtnjuter den politiskt korrekta elitens totalitära beskydd är farliga att ta upp ur andra perspektiv är det ”godkända”. Det räcker med att säga sanningen om ett grund i en farled. Detta vittnar Anders Ahlmark om, som hamnade i kylan när han sa sanningen om ett grund i en farled som inte var utmärkt. Dagens europeiska länder ska föreställa demokratier men håller på att förvandlas till totalitära maktsystem.

Vårt behov av Gannor (den 29 oktober 2011)
Journalister har inget samhällsansvar, för de kan inte som politiker väljas och avsättas. De behöver aldrig stå till svars för konsekvenserna av sin maktutövning. Därför har de piskat upp en folkstorm för att Ganna Chyzhevska ska få stanna. ställs.Men Ghannafallet är ett symptom på något annat, underliggande fenomen som reds ut i texten.

Ministern, hororna och sanningen
(Den 15 oktober 2011)
Juholts öknamn Ljugholt är ett arv från Olof Palme som tydligen förpliktigar. Palme storljög för att skydda Geijer, vilket ingen kunde tro då. Så politikers ljugande för att skydda sig och sin makt är inget nytt. Dock är vi mer luttrade idag och låter oss inte luras så lätt. Just därför klingar Ljugholts undanflykter synnerligen falsk.

Stanken från DDR (den 9 oktober 2011)
Sverige hade flest Stasi-agenter, eller som det hette, inofficiella medarbetare, i hela Norden. En av dem var den s-märka journalisten Björn Jensen. Från Sverige kom cirka 3000 rapporter från 57 angivare som idag är mellan 51 och 90 år gamla. Endast två av dem har dömts (till fängelse). Frågan är varför en borgerlig regering skyddar socialistiska agenter.

Bedrägeri i Allahs namn (den 2 oktober 2011)
Polygami förekommer i allt högre grad inofficiellt i väst. Islam ligger bakom ökningen. Officiellt lever fruarna i egna lägenheter och får alla de extra bidrag som tillkommer ensamstående mödrar. Maken, som kan ha upp till fyra olika fruar boende på olika ställen, fördelar sin tid mellan fruarna och producerar fler och fler barn. I Sverige kan då alltså en muslimsk ”storfamilj” inkassera drygt 500 000 kr i bidrag per år. Välfärdssystemen uppfyller med råge det i Koranen påbjudna konceptet med jiziya – de otrognas straffskatt.

Befolkningsutbytet (den 25 september 2011)
Med Alliansen slår MENA-invandringen nya rekord – den har knappt fördubblats. Sedan 2002 har Sverige fått 439 000 nya utländska invåndare, och endast 35 100 svenska. 2050 blir svenskarna i minoritet om trenden fortsätter. Politikerna håller på att skänka bort Sverige utan att informera folket.

Locket på tryckkokaren (den 18 september 2011)
Terrordåden i Norge blev den förevändning journalisterna behövde för att starta ett krig mot det s k ”näthatet”. Ordet ”rasist” har tappat sin verkan och ersatts av ett nytt invektiv. Journalisterna har nämligen aldrig blivit emotsagda tidigare, men Internet hotar deras grundvalar och maktsfär. Vi får reda på bakgrunden till hur journalisternas grandiosa självbild har utvecklats. I grunden mår de fruktansvärt dåligt, ty ”förr eller senare bryter lögnkonstruktionerna samman”.

Pipet från riskokaren (måndagen den 12 september 2011)
Nordkorea porträtteras ingående. Journalisten Barbara Demick har riktat in sig på att intervjua nordkoreaner som hoppat av och flytt. Deras berättelser ger tydliga och skakande svar på vad som händer med människor när de underkastas en totalitär diktatur. Den totalitära makten ockuperar deras sinnen och spärrar in dem i fysisk och psykisk fångenskap.

Vems ansvar är Ahmed Agiza? (den 14 augusti 2011)
Medierna har den senaste veckan vältrat sig i snyfthistorier. Grova brottslingar utmålas som ömsinta familjefäder, för att förringa de begångna brotten. Syftet är uppenbart: att dupera allmänheten och hindra den från att dra adekvata slutsatser. Godhetsprofeterna går i spinn för att påverka makthavarna att öppna dörrarna till krigsförbrytarnas paradis – Sverige.

Requiem för Sverige (den 5 juni 2011)
Sveriges nationaldag firas nuförtiden i mångkulturens tecken. Vi tvingas se på medan de som när ett sjukt Sverigehat stjäl denna dag ifrån oss. Det är tid för requiem för Sverige, dvs. sorgemässa i den katolska mässans form, över ett land där solen sakta går ned, men folk likväl kommer att blir överraskade när det plötsligt blir mörkt.

Ett politiskt mord del 2 (den 28 maj 2011)
Dom i målet rörande mordet på Elin Kranz förkunnas den 10 juni. Julia Caesar har nu plöjt igenom hela förundersökningen och rapporterar om brottets förlopp. Men även en mördare skapar många arbetstillfällen i Sverige och höjer därmed landets BNP. Sannolikt är det detta våra politiker syftar på när de hävdar att immigrationen är så lönsam i och med att 95 % av dem som släpps in i landet inte behöver uppvisa pass och id-handlingar.

Ett politiskt mord (den 3 april 2011)
Mordet på Elin Kranz är ett politiskt mord. Elins skändade kropp finns att bese på nätet och är en väckarklocka över vilka etablissemanget främst visar sin solidaritet mot. Man måste väga samhällsnyttan mot skadan för offret och familjen. Samhällsnyttan av att sådana här bilder kommer ut och synliggör våld emot kvinnor, och i synnerhet det våld mot kvinnor Sverige importerar ifrån Afrika och Mellanöstern som medierna förljuger och döljer, är enorm.

Detta är mångkulturens ansikte, detta är resultaten av att vi importerar människor ifrån Afrika och Mellanöstern och lär våra svenska unga, som Elin, att gå med i ”vi gillar olika”-kampanjer och tro att vi skapar ett bättre Sverige genom den invandring vi har.

Man inser att detta handlar om något större än om en mördad svensk kvinna. Att bilderna på hennes svårt skadade kropp sprids för vinden kommer ge henne upprättelse; hon dog inte förgäves – för vanligt folk kommer få se dessa bilder och förfäras och ett litet frö av något obestämt kritiskt och ifrågasättande kommer börjar gro inuti dem.

Ansvar och skuld (den 30 juli 2011)
Tragedin bakom terrordåden i Norge har grundlagts sedan länge lagts genom den splittringspolitik som förts i Norden. Om de styrande eliterna framhärdar i att driva samma politik mot folkets vilja, samtidigt som de predikar ensidig tolerans och öppenhet, fortsätter man också att tillhandahålla en konfliktfylld jordmån för fler terrordåd. För det kunde lika gärna ha hänt i Sverige, där de samhällsförändringar som Breivik sagt sig vilja bekämpa på många sätt har gått ännu mycket längre än i Norge.

I låtsaslandet (den 27 mars 2011)
I Låtsaslandet Sverige har det blivit fult att yppa sanningen. Där är det viktigt att låtsas att landet är överlägset och mest moraliskt högstående än alla andra länder i alla avseenden. Inom ramen för ”demokratin” är alla medel tillåtna för att få alla med på åsiktståget. Vi låtsas att alla är lika och fastslår t.ex. att utanförskapet enbart beror på sociala faktorer. Inga andra förklaringsgrunder tillåts trots att dogmen alla gillar olika antyder att det torde finnas vissa olikheter.

Vårt behov av profeter (den 20 mars 2011)
Karl Marx’ förmåga att göra Våld till frihet, och plundring och stöld till rättvisa i egenskap av en våldets och hatets profet bekräftas av vännen Engels som kallade honom diktator. Marx har rönt ett oförtjänt gott rykte och hans mörka sidor glöms ofta bort.

Bakom maktens ansikten (den 12 mars 2011)
Hur kan politiker fatta beslut mot bättre vetande och mot folkopinionen? Krönikan undersöker de psykologiska mekanismerna bakom detta fenomen utifrån begreppet hyckleri. Vi får en djupgående analys av Fredrik Reinfeldts personlighet från före valet 2006 fram till idag. Även partiledarna bakom den ”historiska” uppgörelsen den 3 mars 2011 med miljöpartiet om illegala invandrares rätt till vård och skola granskas utifrån samma begrepp.

Khadaffisyndromet (den 6 mars 2011)
Regeringens historiska överenskommelse med Miljöpartiet banar väg för en nationell katastrof. Den ansvarslösa politiken vittnar om en verklighetsfrånvändhet i stil med Khadaffi. Följderna av detta beslut går att räkna ut med ledning av de senaste decenniernas invandring med den skillnaden att nuvarande problem kommer att bli galopperande.

En märklig kärlekshistoria
(den 27 februari 2011)
Vänsterns passion för totalitära diktaturer visar sig i deras nyfunna vurm för islam. Äntligen har de funnit en like som älskar döden mer än livet, som är villig att kanta vägen mot målet med blodspillan. Vänsterideologin blir en religion. Att kommunismen har kostat minst 100 miljoner människor livet och att islamistiska terrorister tar livet av oskyldiga människor är fakta som måste döljas och förnekas med ord som ”fred”, ”social rättvisa” och ”jämlikhet”.

Orden och makten
(den 20 februari 2011)
Under kriget var de svenska medierna hårt censurerade av regeringen med påbud och upplageindragningar, något som det talats väldigt tyst om, då det givetvis inte är något att yvas över. Denna ”kultur” har levt vidare och idag är det medierna själva som påtagit sig rollen som censor, satt sig i en bur och slängt bort nyckeln.


Granne med ondskan
(den 13 februari 2011)
Den svenska eftergiftspolitiken under andra världskriget kännetecknades av aningslöshet, feghet, undfallenhet, hållningslöshet, kryperi. I dag nöjer vi oss inte med att bara bo granne med ondskan. Vi välkomnar den och bjuder aktivt in den i våra länder. Grundstenarna i våra västerländska demokratier, som yttrandefrihet, åsiktsfrihet och alla människors lika värde och rättigheter är under attack från den mest primitiva, grymma, odemokratiska och blodbesudlade ideologi som finns, nämligen islam. Den svenska eftergivenheten går alltså igen.

Hundraåringarna
(den 6 februari 2011)
En betraktelse över två svenskars, Jussi Björlings och Olof Lagercrantz, förlorade barndom med fadersgrymhet, som bidrar till att förstå glappet mellan medias produkter och verkligheten. DN tassar vidare i Lagercrantz fotspår och skildrar enbart det som inte stör den kulturella marxismen. Tröttheten hos det svenska folket över riksdagens, regeringens och medias (med DN som anförare) tystnad om mångkulturprojektets misslyckande och förfärande konsekvenser förtigs.

Våldtagen av staten (den 30 januari 2011)
Nu påtvingas svenskarna det mångkulturella samhällsexperimentet ända in i det allra heligaste – sexlivet. Fjortonåringar ska med statlig propaganda via UR lära sig om sex med mångkulturella övertoner. Den statsfinansierade sociala ingenjörskonsten ser inga gränser. En politiskt korrekt film där mörkhyade Abdurachman har sex med ljushyade Melody – det omvända skulle vara otänkbart – påtvingas barnen i skolkampanjen.

Vänsterns tragedi del II
(den 23 januari 2011)
Den åldrande vänstern slåss med näbbar och klor för att rädda de sista resterna av sitt formulerings- och åsiktsmonopol själv innehavare av ett stort antal ömma tår. Vänsterns representanter skyr inga medel för att demonisera och oskadliggöra alla som inte tycker som de. Liksom den totalitära kommunismen bygger vänstern sin makt på att härska genom hänsynslöshet, förtryck, hot och hämnd.

Vänsterns tragedi, del I (den 16 januari 2011)
I mer än 40 år har vänstern genom ett monopolistiskt tolkningsföreträde lagt död mans hand över debatten och samhällsklimatet i Sverige, mer än i något annat land. Vänstern har ostörd fått härja fritt och pådyvla de svenska medborgarna sin skeva och urspårade verklighetsuppfattning. Dominansen har varit och är så förhärskande att det är fråga om ett rent monopol på politisk indoktrinering – hjärntvätt – av en hel nation. Men vänstern har aldrig gjort upp med sitt förflutna.

Den tigande ministern (den 9 januari 2011)
Sverigebaserade terrorister grips för planerat attentat i Danmark. Ett ensamkommande flyktingbarn grips som 27-årig eftersökt terrorist i Uganda. En svensk-bosnier grips på Kastrup som misstänkt för krigsbrott under Balkankriget. Tidigare har en annan krigsförbrytare gripits i Sollefteå. Ansvaret vilar tungt på Fredrik Reinfeldt som bara moltiger. För att hjälpa statsministern att ta bladet från munnen får han ett färdigskrivet tal. Där står precis det vi förväntar oss att han ska säga.

Svart gästabud (den 2 januari 2011)
Sverige är det mest frikostiga landet i världen för alla vinnare i asyllotteriet. Men förtroendet missbrukas av de fanatiska asylanter som, likt självmordsbombaren, använder gästfriheten i egna, onda syften. Exempel på detta är t.ex .iscensättandet av terrorattentat mot Jyllandsposten. Det är fanatikerna som måste sätta ribban för framtida åtgärder. Historiskt sett har det alltid varit fanatikerna som måste tas på största allvar istället för att som nu ständigt hänvisa till alla ofarliga, fredliga asylanter.

Taqiyya är inte pursvenskt (den 19 december 2010)
Senaste veckan har visat att den svenska medieeliten är ett svårt sjukt. De mest högljudda skrikhalsarna – toleransfascisterna – vänder debatten till en offerfixering. Imamerna gullas varigenom journalisterna avslöjar sin oförmåga att ställa relevanta frågor. Ulf Nilson desavoueras för ett ordval trots att han har rätt i sak. Sakfrågor är dock ointressanta. Så mal kvarnarna på. Dag efter dag.

Dags att vakna, Sverige! (den 14 december 2010)
Sveriges politiker är uppvisar den största blåögdhet efter attentatet, som måste framställas som en ensam galnings verk. Men erfarenheter visar något helt annat. Självmordsbombaren stämmer in perfekt på bilden av övriga muslimska extremister. Reinfeldts tomma ord om ett ”öppet samhälle” stämmer möjligen in på det faktum att han släpper in över 100 passlösa muslimer var dag. Var det den öppenheten vi ville ha?

När det smäller (den 12 december 2010)
Sverige har haft sitt första terrorattentat. En självmordsbombare i Stockholms city, lördag kväll, mitt i julhandeln. Är någon förvånad? Nej, det var väntat. Detta är det nya Sverige. Regeringen prioriterar terroristers och våldsverkares skydd och säkerhet högre än sin egen befolknings. Sverige gillar vi olika och välkomnar alla, även de som med islamistisk terrorism vill ta livet av oss ”otrogna”.

Lägg ner mångkulturen den
(5 december 2010), PDF
Mångkultur har aldrig fungerat och kommer aldrig att fungera någonstans i världen. Den mångkulturella ideologin är en utopi som har lett Sverige dit där vi står i dag – inför en fullbordad katastrof. Svenska folket har blivit förda bakom ljuset under 40 år och har aldrig tillfrågats om de vill att deras land ska koloniseras. Det är dags för politikerna att göra avbön och blåsa av detta utopiska experiment. Liksom alla utopier har den nått sitt oundvikliga terminalstadium.

Systemfel – feghet (den 28 november 2010)
De systematiska försäkringsbedrägerierna av invandrare som kan påstå sig vara handikappade vid ankomsten, hänvisande till ett läkarintyg vars äkthet aldrig undersöks, uppgår till en tredjedel av all assistansersättning, dvs. mer är tiotals miljarder kronor. Det är organiserad brottslighet med förgreningar styrd från en imam Halmstad. Vår nya, mångkulturella samhälle leder till att den forna tilliten måste omprövas, om inte välfärdssystemen ska kollapsa.

Ett fullbordat landsförräderi (den 21 november 2010)
Onsdagen den 25 november röstar riksdagen igenom en ny grundlag som vingklipper svenskarna på många av deras rättigheter helt utan deras vetskap. Det största sveket kan journalisterna anklagas för. Beslutet har kringgärdats av en påfallande tystnad. Svenskarna har inte fått information om att deras medborgerliga rättigheter fråntas dem och att de jämställs med ”var och en”, dvs. alla som råkar befinna sig i Sverige, givetvis även illegala immigranter. I punkt efter punkt får vi veta vad detta svek innebär i verkligheten.

De sanningsfientliga (den 7 november 2010)
Sverige har idag en samizdatkultur, något som SvD:s Per Gudmundson konstaterar i sin blogg. För första gången gör en yrkesverksam journalist i gammelmedia ett ärligt försök att problematisera det informationsmonopol som han själv är en del av och erkänner sig dessutom som medansvarig för att allt mer information tvingas söka sig till en parallell informationsförmedling på Internet. Endast formellt har vi yttrandefrihet och utan yttrandefrihet har vi ingen demokrati. Det leder osökt till frågan: vilka sanningar är det som inte får finnas?

Lucia mot asylmissbruk (den 31 oktober 2010)
Människosmugglarnas vinstdrivande busslasterna med romer från Balkan formligen väller in i Sverige. Efter visumfriheten sprider sig ryktet om fri logi och uppehälle i det naiva landet i norr. Nu behövs ett nytt luciabeslut som det från 1989 med ett stopp för ekonomiska migranter. Men det är omöjligt, då alla beslut idag enligt gällande sandlådeprincip syftar till att fattas så att SD aldrig kan samtycka till dem. Detta blir Sveriges undergång.

Kulturelit utom skotthåll (den 24 oktober 2010)
Kultureliten och proffstyckarna skruvar nu upp tonläget för att tala om för oss vad vi måste tycka, att vi måste älska Malmö. De lever inte i den verklighet som de propagerar för och bekymrar sig inte för bristande kunskaper utan ersätter dem ogenerat med åsikter. Deras totalitära sentimentalitet förintar all opposition och den patologiska godheten utövas på andras bekostnad. Enligt deras logik beror t.ex. Malmöskjutningarna på Sverigedemokraterna.

Landsfadern och öppenheten (den 17 oktober 2010)
Fredrik Reinfeldts öppningstal vid riksdagens öppnande är fyllt med tjusiga ord och floskler som omger budgetpropositionen. Denna analyseras och realiteten bakom frasen ”den svenska traditionen av öppenhet” avslöjas. Den så åtråvärda öppenheten visar sig t.ex. motverka just öppenhet. Julia Caesar slaktar floskel efter floskel mot bakgrund av fakta och exempel hämtade från verkligheten.

När Sverige rämnade (den 10 oktober 2010)
De hat- och lynchstämningar som härjar efter riksdagsvalet i september saknar motsvarighet i vårt land i modern tid. Splittring av det här slaget är något av det farligaste som kan inträffa i ett land. Fredrik Reinfeldt låter detta ske och därmed tar han på sig ett mycket stort ansvar för det som brukar följa när ett land splittras: förföljelse, misshandel, attentat och mord – samtliga av politiska skäl. Skiljelinjerna klyver landet och familjer splittras. Den ihåligt falskklingande kampanjen ”Vi gillar olika” är i grunden en omskrivning för ”RÖR INTE MIN LIVSLÖGN”.

Vilket Sverige vill vi ha? (den 19 september 2010)
Den smutsigaste valrörelsen någonsin kännetecknas av en skrämsel-, hot och hatkampanj utan motstycke. Kring massinvandringen har Sverige utbildat en enpartistat där Sverigedemokraterna utpekats som dess främsta fiende. Med en statsminister som legitimerar våld mot oliktänkande förvandlar Reinfeldt Sverige till en totalitär stat. Journalisterna, i symbios med makten, skulle aldrig komma på tanken att kritiskt granska statsministerns uttalande. Men Sverige står vid randen av ett paradigmskifte och en viktig orsak till detta är Internet – yttrandefrihetsförespråkarnas främsta vattenhål.

Journalistpartiet och demokratin (den 12 september 2010)
En sverigedemokrat blir överfallen i sitt hem, bestulen och torterad av maskerade vänsteraktivister. Efter Palme och Lind är detta det tredje värsta brottet mot en svensk politiker. Men media negligerar dådet och fortsätter sin smutskastningskampanj mot Sverigedemokraterna. Journalisterna gör sig skyldiga till uppvigling till dessa hatbrott då de ständigt hetsar mot Sverigedemokraterna. Reportrarna har inofficiellt bildat ”Journalistpartiet” och jobbar stenhårt på att bli demokratins dödgrävare.

Landet vi ärvde (den 5 september 2010)
Sverige står inför ett demografiskt katastrofscenario. På bara några årtionden, fram till 2050, kommer de etniska svenskarna att vara i minoritet i sitt eget land. Vilka är det krafter som på bara 50 år har förvandlat Sverige till ett befolkningsmässigt högriskexperiment? Förutom riksdagspartierna, som är rörande överens om att denna samhällsordning till varje pris måste fortsätta, påhejas utvecklingen av journalisterna. Dessa behöver ju aldrig ta ansvar för sin samhällspåverkan. Bakgrunden till det mångkulturella samhället var en helt ideologiskt produkt av klåfingriga politiker. Priset får folket betala, inte politikerna själva.

Mina drömmars stad (den 29 augusti 2010)
På riksnivå sjunger politikernas mångkulturens lov. Men hur är det på lokal nivå? I denna krönika granskas Borlänge, där det s-märkta styret sliter sitt hår för att ro i land de cirka 1000 somalier som förbrukar 65 % av socialbidragsbudgeten, trots att de endast utgör 12,6 % av invånarna. Alla lediga lägenheter fördelas dessutom till invandrarna. Dessas hyror betalas av skattebetalarna via socialtjänsten, det vill säga av just dem som själva blir utan lägenheter när invandrarna går före i kön. Men ett styng av sorg berättar Julia om sitt barndomens Borlänge, förändrat till oigenkännlighet.

Batikhäxorna och makten (den 22 augusti 2010)
Kvinnors rättigheter av idag har en lång historia av kamp. Många kvinnor tar dock dessa rättigheter för givet och glömmer att rättigheter och förmåner ständigt måste erövras på nytt och försvaras. Mot bakgrund av detta ter sig den välvilja välsituerade fyrtiotalistkvinnor visar inför massinvandringen ologisk, då denna otvivelaktigt leder till att kvinnornas guldålder snart är ett minne blott. Vilka drivkrafter har då dessa kvinnor? Vad gör kvinnor mer positiva till mångkulturen än män? Vad är det som får dessa kvinnor att brista i sin lojalitet med invandrarkvinnornas situation?

Sverige – våldtaget land (den 15 augusti 2010)
Våldtäkterna når svindlande höjder. Makthavarna, via de politiserade men förment neutrala s.k. ”forskarna”, kungör våldtäktsepidemins orsaker med allt mer fantasifulla men likväl allt tveksammare trovärdighet: vackert väder, ökad anmälningsbenägenhet och t.o.m. inbillning, i alla fall när det gäller förövarens etnicitet. BRÅ motsäger alltså sin egen forskning när de uttalar sig. Sverige närmar sig alltmer det tillstånd som kännetecknar en diktatur: myndigheter som undanhåller sanningen för medborgarna och vars uppgift är att torgföra den offentliga lögnen.

Allas olika värde (den 8 augusti 2010)
Dogmen ”allas lika värde” är en utopi lika vacker som de flesta andra. Frasens enda syfte är att dämpa våra politiska företrädares högst berättigade ångest över det samhälle de har skapat. Dogmen är en konstruktion sprungen ur kommunistiska diktaturer och de borgerliga partierna har glatt tagit denna trossats till sitt hjärta. I själva verket särbehandlar politikerna oberoende av partifärg olika grupper av invånare högst påtagligt, varvid ”allas lika värde” sätts ur spel i praktiken. Listan är lång över hur människor behandlas olika i Sverige – jämlikhetens förmenta högborg.

Djurplågeri i Guds namn (den 1 augusti)
Det svenska djurskyddet, ett av de strängaste i Europa, är under angrepp. Svenska kyrkan vill häva förbudet mot rituell halalslakt, där djuren förblöder till döds helt obedövade, något som är kvalificerat djurplågeri. När den förda identitetspolitiken leder till att grupper börjar kräva specialregler för att inte känna sig kränkta, kan man fråga sig om politiker verkligen ska ge efter för religiöst betingade särkrav där djurskyddet, en mätare på samhällets kulturnivå, ska tvingas ge vika.

Medias pressetiska apartheid (den 25 juli 2010)
Svenska TV, tidningar och radio rapporterar inte om brottsligheten på ett hederligt sätt. De principer som de åberopar, är förlegade mot bakgrund av den eskalerande brottsligheten i Sverige. Med hänvisning till dessa regler ägnar sig journalisterna åt en regelrätt pressetisk apartheid. Sanningen om brottsligheten måste döljas till varje pris och därför är även forskningen kring kriminalitet numera politiskt styrd. Ett sentida verktyg är helt sonika att mörka, eller undvika att detaljredovisa uppgifter som strider mot den politiska agendan.

Kedjeinvandring utan slut (den 18 juli 2010)
Anhöriginvandringen är större än själva asylinvandringen. Begreppet kedjeinvandring torde vara lämpligare och avslöjar en närmast löpeldsliknande folkförflyttning. En del är äktenskapsimporten som är det i särklass största hindret för integration. Regeringen, som säger sig vilja främja integration, bedriver med andra handen en politik som går i rakt motsatt riktning. Att ta hit sin släkt och få den försörjd av de svenska skattebetalarna ses dessutom som en mänsklig rättighet. Sveriges kravlöshet ger oss en unik ställning i världen. Om detta är flyktingsmugglarna lika välinformerade som vilken affärsdrivande resebyrå som helst.

Fler ministrar borde gråta (den 11 juli 2010)
Almedalsveckans cirkusuppvisning är över. Både journalister och politiker har fjärmat sig långt från folket och ser mer till sina egna intressen och att få frottera sig med varandra vid köttgrytorna. Dessa båda grupper får i denna krönika sina fiskar varma. Journalisterna för sitt osmakliga sätt att profitera på människors lidande. Politikerna för sitt hyckleri och sina lögner. Många fler är Littorin borde alltså gråta.

Den svenska asyltombolan (den 4 juli 2010)
Den svenska asylbluffen skärskådas och jämförelser görs med Danmark, som visar häpnadsväckande skillnader. Begreppet flykting missbrukas i Sverige, då endast 5,5 % uppfyller kriterierna för att kallas ”riktig” flykting. De flesta som söker sig hit är alltså ekonomiska migranter som enbart vill ha en bättre materiell standard. Men det får aldrig svenskarna reda på, även om de måste betala kalaset.

Juvelerna i maktens krona (den 27 juni 2010)
Julia Caesar skriver om den storskaliga bluffen med de ensamkommande flyktingbarnen som varken är ensamkommande, flyktingar eller barn. På punkt efter punkt tar hon upp och pungslår de myter och godhetsfloskler som omger denna världsomspännande och kriminella människosmuggling, som sker med makthavarnas goda minne och på skattebetalarnas bekostnad.

Medlöparnas förräderi (den 20 juni 2010)
Medlöparna är samhällets farligaste personer. Med dessa är alla katastrofer möjliga. Det finns två sorters medlöpare, den intellektuella eliten, som förlorat sitt hjärta, och de jag-svaga. Sveriges värsta medlöpare idag är journalisterna, som sållar nyhetsförmedlingen med ”multikulturella förtecken” så till den grad att de inte ens drar sig för att ljuga. De tror de ska komma undan, men historien visar att det straffas extra hårt.

Den livsviktiga tilliten (den 13 juni 2010)
Julia Caesar beskriver den i samhället så livsviktiga tilliten, kittet som är det största kapital ett samhälle kan ha. Den omstörtande samhällsomvandling som de nordiska länderna genomgår ger en usel grogrund för tillit, då majoriteten av immigranterna kommer från muslimska lågtillitsländer. Det svenska folkets dåligt utvecklade självbevarelsedrift efter över 200 år av fred utnyttjas år det grövsta av propagandaapparaten som förblindar svenskarna för samhällsbyggets totalhaveri. Dagens globaliseringsrus övergår snart nog i en svårbotad baksmälla.

Ett paradis för krigsförbrytare (den 6 juni 2010)
Att den svenska utlänningslagen med den ordalydelse den har idag skulle gett skydd och uppehållstillstånd till Hitler har nog ingen tänkt på. Han uppfyller alla de kriterier som de 1500 krigsförbrytare som befinner sig i Sverige helt lagligt. Ett antal fall avslöjas oförblommerat i denna lysande krönika.

Slöjan kränker mig (den 30 maj 2010)
Denna krönika är – eller borde vara – ett debattinlägg av en modern feminist eller kvinnosakskvinna. Just detta förväntar jag mig av dagens feminister. Tyvärr har även de målat in sig i det politiskt korrekta hörnet, där inget har sin grund i kultur utan patriarkala strukturer. Julia Caesar tar upp vad den muslimska slöjan i grund och botten står för, och signalerar till oss i väst.

Flykten från mångkulturen (den 23 maj 2010)
Folket har aldrig fått rösta om mångkulturens införande. Istället röstar de med fötterna. De flyttar ifrån de bostadsområden där ansamlingen av invandrare blir för hög. Försökskaninerna lämnar skeppet. Detta är om inte annat ett kvitto på att den mångkulturella politiken har havererat. Flytten är ett uppror mot det praktsvek som har begåtts mot befolkningen när den har påtvingats en mångkultur som den aldrig har bett om. Läs mer om de inrikes flyttlassen!

Till yttrandefrihetens försvar (den 15 maj 2010)
Den 11 maj överfölls Lars Vilks mitt under en föreläsning på Uppsala universitet. Julia Caesar tar upp hur detta frontalangrepp på yttrandefriheten berörs i det av beröringsskräck drabbade media och drar intressanta paralleller med tidningarnas medlöperi under andra världskriget.

Brev till Fredrik Reinfeldt (den 9 maj 2010)
Julia Caesar redogör för varför hon inte kommer att ge Fredrik Reinfeldt förnyat förtroende vid valet i september. Sverige är numera ett förlorat land och statsministerns uttalande ”ursvenskt är bara barbariet” den 15 november 2006 visade på den kursändring som Moderaterna hade styrt in på. Krönikan är en analys av vad Moderaternas politik i grunden har stått för fram till nu.

Kriget mot läsarna (den 2 maj 2010)
I medievärlden pågår ett tvåfrontskrig mellan tidningarna och Internet. De traditionella medierna (”gammelmedia”) har fått känna på verklighetens folk i och med att kommentarsfunktionen sett dagens ljus på tidningarnas webbplatser. Eftersom många läsare har en annan uppfattning än journalisten har tidningarna förklarat krig mot dem som de kallar ”arslen” och ”pissrännor” nu när deras åsiktsmonopol har fallit.

Moster och svenskheten (den 25 april 2010)
Den avlidna mosterns politiska engagemang under tidigt 1900-tal ställs i bjärt kontrast till dagens förda politik. Julia Caesars egen politiska blåögdhet under 1960-talet granskas mot bakgrund av den politiska indoktrinering som svepte och fortfarande sveper över Sverige.

Sverige sjunker som en sten (den 18 april 2010)
Sveriges nationella godhetssyndrom sätts under luppen. Hos vissa, i Sverige hos de styrande, kan det ta sig i uttryck i en sådan extrem variant att det vidareutvecklas till en sjukdom som är en allvarlig form av tvångssyndrom. Detta är en av orsakerna till att Sverige utvecklat en invandringspolitik som saknar motstycke i världen. Sverige tar emot fler invandrare per capita än något annat land och det finns inga tecken på en kursändring. Tvärtom ska invandringen öka ännu mer.

Svenska medias moraliska bankrutt (den 11 april 2010)
Efter dödsmisshandeln av Inger, 78 på en parkeringsplats i Landskrona den 29 mars har de svenska journalisterna sprängt gränserna för den pressetik som ska styra arbetet. Det är inget annat ett medialt sammanbrott. Denna ohederliga och oetiska nyhetsrapportering gör att mediernas förtroendekris djupnar. Medias metoder för att dölja uppenbara fakta och leverera förskönande omskrivningar i Landskronafallet är rent löjeväckande när de avtäcks.

Annons
 1. Utlandssvensk
  juni 8, 2010 kl. 15:40

  ”Att den svenska utlänningslagen med den ordalydelse den har idag skulle gett skydd och uppehållstillstånd till Hitler har nog ingen tänkt på.”

  Tja, det är väl möjligt att ingen har tänkt på detta eftersom ingen verkar orka läsa lagtexten. Dessvärre är det så att nästan alla i Sverige dessutom vägrar att tro på vad man säger om man redogör för hur lagen lyder. Även om man handgripligen visar lagtexten får man ett svar i stil med ”men så gör de väl ändå inte. De kan ju inte släppa in mördare och brottslingar”. Sen brukar de inte vilja prata mer om ämnet. Förstår du att man blir uppgiven?

  • juni 8, 2010 kl. 17:06

   Ja, visst förstår jag att du blir uppgiven. Det blir alla som försöker få de insomnade svenskarna att vakna, eftersom allt är emot en, till och med svenskarna själva. De har så stor tillit till sina myndigheter att de lämnar dem fältet fritt. Träffar en tysk ibland och han förbluffas över svenskarnas syn på staten, en syn som inte existerar i Tyskland. Han är mycket diplomatisk i sina uttalanden, men jag tror att där döljer sig en åsikt om att det finns en oerhört naivitet hos det svenska folket.

  • Janne Josefsson
   juni 10, 2010 kl. 20:42

   Jag känner precis lika dant! Klart man blir uppgiven. Hela denna förljugenhet gör en otroligt frustrerad. Men för mig hjälper det att dela ut flygblad i brevlådor. Känns som man i alla fall gjort en liten nytta åt rätt håll!
   Vi är faktiskt otroligt många som tycker läget är sjukt och fler och fler börjar agera.

   • Albert Olofsson
    juli 13, 2010 kl. 13:32

    Imponerande tilltag, måtte fler ta samma initiativ som du..

  • Anders
   juni 18, 2010 kl. 12:19

   Utlandssvensk, om du pejlar dina respondenter lite grundligare, så kommer du sannolikt att upptäcka, att gemene svensk faktiskt tror, att media skulle rapportera om något är VÄLDIGT fel.

   Svensken säger att han/hon litar inte på media – men det skall inte tolkas som det låter. Svensken tror, att detaljerna i en rapportering kan väl vara fel eller det-kan-bli-fel-ibland – men svensken tror som regel INTE, att journalistkåren samfällt och systematiskt vilseleder väljarna, vilket ju är fallet.

   Svensken anser f.ö., att följande är tillämpbart på t.ex. Hitler:

   ”2 b § En utlänning är utesluten från att anses som flykting om det finns synnerlig anledning att anta att han eller hon har gjort sig skyldig till

   1. brott mot freden, krigsförbrytelse eller brott mot mänskligheten, såsom dessa definieras i de internationella instrument som har upprättats för att beivra sådana brott,

   2. ett grovt icke-politiskt brott utanför Sverige innan han eller hon kom hit, eller

   3. gärningar som strider mot Förenta nationernas syften och grundsatser enligt inledningen och artiklarna 1 och 2 i Förenta nationernas stadga.

   Det som anges i första stycket gäller även en utlänning som har anstiftat eller på annat sätt deltagit i förövandet av de brott eller gärningar som där nämns. Lag (2009:1542).

   2 c § En utlänning är utesluten från att anses som alternativt skyddsbehövande och övrig skyddsbehövande om det finns synnerlig anledning att anta att han eller hon

   1. har gjort sig skyldig till sådana brott eller gärningar som avses i 2 b § första stycket 1 eller 3,

   2. har gjort sig skyldig till ett grovt brott, eller

   3. utgör en fara för rikets säkerhet.

   Det som anges i första stycket gäller även en utlänning som har anstiftat eller på annat sätt deltagit i förövandet av de brott eller gärningar som avses i första stycket 1 och 2. Lag (2009:1542).”

   https://lagen.nu/2005:716#K4

 2. juni 9, 2010 kl. 06:00

  Glada nyheter!

  Vi kan ser storebrors plan kortsiktigt.

  SD ska var det parti som nu ska vaexa sig stort samtidigt som de andra partierna importerar flyktingar som ska segregeras och hamna utanfoer.

  SD aer startat av storebror och styrt av storebror det ser man tydligt aa den bristande interndemokratin och var de ledande politikerna kommer ifraan.

  Min kritik aer inte ensidig eller utan konstruktivitet.

  Alla sittande partier styrs av storebror och har bristande intern demokrati.

  MEN genom mer demokrati och vettigare politik kan faktiskt under aastadkommas, men inte genom att ge makten till storebror och inte genom att laata det politiker-kontrollerade och internt odemokratiska SD vaexa sig stort.

  NEJ makten maaste ner till den vanliga maenniskan genom direktdemokrati, genom Aktiv Demokrati. Och det har ingen betydelse om du aer vaenster eller hoeger, det handlar enbart om riktig demokrati i partiet och i Sverige.

  Storebrors plan laangsiktigt:

  • Janne Josefsson
   juni 10, 2010 kl. 20:58

   Ska titta närmare på David Icke. Även om SD må vara toppstyrt så är det just nu det bästa hopp vi har, vi som vill rädda Sverige.

   För alla med starka nerver kan jag rekommendera att läsa George Orwells 1984 (ur vilken begreppet Storebror är hämtat). Själv orkar jag bara läsa den i korta stycken. Dubbeltänk och Nyspråk är just de fenomen som genomsyrar Sverige 2010. 😦

 3. Magentan
  juni 10, 2010 kl. 21:52

  Hej Cavatus!
  Jag vill bara tacka dig för att du är så ihärdig med flygbladen och länkandet till Julia Caesars suveräna och mycket läsvärda kåserier i Snaphanen. Din entusiasm och jävlar-anamma-envishet är imponerande och gör alldeles säkert god nytta. Thank you!

 4. Ronny
  juni 11, 2010 kl. 00:14

  Något slog mej. Var inte debatten inför EU-omröstningen annorlunda i början? Var det inte så att folk kritiserade att EU skulle bli någon slags Festung Europa? Hur kunde det bli så annorlunda? Var finns gränserna och skyddet utåt och var kommer alla människor ifrån? Var tog de stängda gränserna vägen? Tänk om svenska folket visst om politikernas planering innan Öresundsbron byggdes och innan vi gick med i Europasamarbetet! Då kunde vi fortfarande ha skyddat vårt land. Nu är allt försent. Det blir mångdubbelt värre. Vi har nog de värsta folkliga ledare som Västvärlden skådat.

  • Demokratbloggen
   juni 21, 2010 kl. 01:05

   Javisst, och allt kokar ner i presstödet. Om det inte funnes så hade heller inte massmedia blivit gisslantagen på det här sättet, utan kunnat varna oss istället.

   Nu löper de skurkaktiga politikers ärenden istället.

   Tänk om SVT och TV4 hade kört samma stil som bloggarna, då hade vi fortfarande haft ett välfärdssamhälle för dem som har arbetat och levt i Sverige hela sitt liv!

 5. Mikael
  juni 21, 2010 kl. 10:36

  Är det någon som kan rekommendera en webbtidning med fria kommentarer? Alltså vanliga svenska dagsnyheter med omodererade kommentarer? Jag läser för närvarande DN, men på de mest intressanta artiklarna är ju kommentarsfältet borttaget.

  • juni 21, 2010 kl. 10:42

   Det friaste jag kan rekommendera är politisktinkorrekt.info, friatider.se eller frianyheter.nu. För övrigt är alla webbtidningars kommentarsfält modererade och alltsomoftast finns inga kommentarsfält alls till artiklar som skulle röna de mest intressanta diskussionerna. ”Om detta må vi inte tala”, som Palme sa om invandringspolitiken. Nej, vi får inte diskutera den, för den är tabubelagd. Därför är Internet en lunga, ett andningshål, för oss som insett förljugenheten och dubbelmoralen. Sprid gärna länken till krönikorna vidare, och delta gärna i flygbladskampanjen som syftar till att sprida insikt hos svenska folket att det finns ocensurerade nyheter på nätet. Det är vår plikt, och särskilt nu inför valet när etablissemanget gör att för att tysta ner aggraverande fakta om det faktiska tillståndet i landet, så att de ohotat ska få sitta kvar på sina maktpositioner.

  • november 21, 2010 kl. 03:43

   http://www.nationellidag.se är inte kommentarsmodererad alls.

 6. Vivi Andersen
  juni 21, 2010 kl. 18:03

  Tak til Julia Caesar og til folkene baf Aktualia !

  Af og til har jeg – og sikkert også andre danere – bekymret mig en del om hvorvidt Danmark og danerne skulle stå alene her i Norden i modstanden mod islamiseringen af vores lande.

  Når jeg bruger den gamle danske betegnelse DANER er det fordi dansker kan gud og hvermand blive ved at få tildelt statsborgerskab.

  Om du kommer fra Ghana, Libyen, Tyrkiet osv., så bliver du dansker den dag du modtager statsborgerskabet.

  Danerne derimod er de, der har de århundrede år gamle rødder i den danske muld. Og det er også blandt dem modstanden mod islamiseringen er mest indædt.

  Hvorfor skal Danmark, Sverige, Norge, Island, Færøerne, Grønland og Finland omkalfatres til udgaver af de helveds forgårdslande som de arabisk-islamiske Middelhavs og Nordafrikanske lande er ?

  Hvorfor har vi, vores lande og vores kulturer ikke samme eksistensberettigelse som f.eks. Palæstinenserne ?

  Ganske mange arbejder jo for Palarabernes ret til eget land.

  Men når talen kommer på vores lande, så er det ligesom en anden snak – så skal vi vise vores beredvillighed til at lade os islamisere, så skal VI, de oprindelige indbyggere af de Nordiske lande, integreres i den arabisk-islamiske kultur !

  Hver og en der vil slås for retten til vores egen danske, svenske, norske osv. kulturs fortsatte eksistens er vi alle tak skyldige !

  • Emelie
   juli 23, 2010 kl. 16:14

   Sprida lögner? SD är ju experter på det.

   • juli 23, 2010 kl. 16:21

    Kan du konkretisera? Ge mig konkreta argument, tack. Eller är du lika hjärntvättad som alla andra som kör med denna tomma floskel utan att reflektera? Här kan du läsa hur media och makthavarna hjärntvättar folk som inte håller med om den åsikt som man ”bör” ha (om du orkar läsa, vill säga):

    http://tinyurl.com/36wwh7h

   • Julena
    oktober 25, 2010 kl. 16:08

    Det har du helt rätt i Emelie. Tyvärr märker de inte själv att det är lögner eftersom de sällan använder välunderbyggda undersökningar utan bara lösryckta citat. Med tyckande kan man bevisa precis vad man vill.

 7. juni 22, 2010 kl. 08:48

  Intressant läsning om Lars Vilks ”Till yttrandefrihetens försvar”!

 8. Linda Malm
  juni 23, 2010 kl. 15:30

  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som nedan/otroligt, skrämmande; helt SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden: Nej! Läs inte heller!
   
   
  STÖLD PÅ STATLIGT OMRÅDE / ”handläggare” offrar både lurade individer och staten:
  EN ANSTÄLLD i MIGRATIONSVERKET TVINGAR MÄNNISKOR ATT LÄMNA KÄNSLIGA INFO TILL den handläggarens SAMVERKANDE KVINNA som tjänstgör i två andra relaterade institutioner…
  En person som handläggare i Migrationsverket Solna avd (Fadime Bakir) ständigt samlar känsliga uppgifter / kopierar allt hemligt/ manipulerar osv
  Massor av drabbade asylsökande avslöjar genom sina mobila tel-inspelningar att den kvinnliga tjänstemän gör något olagligt, samlar material för sitt privata syfte/ tar mutor och bedrar de okunniga offren…. Hon heter Fadime Bakir 19 830505-XXXX, prickades noga i flera fall ändå fortsätter hon som anställd i Solna avd./helt förbannade/ för jävligt och oförskämda överdirevelse med svenska folket, inte minst ”offentligt” tjuveri!
  Har SÄPO inget uppdrag att granska fallet om exempelvis undersöka kopplingar mellan vissa beslutsfattare/samröre som vara anställda både i Migrationsverket och DO? Enligt avslöjande källor, Fadime Bakir intresserar mest om hemliga officiella dokumentär som asylsökande visar tveksamma attityder att lämna till ”staten”. Då handläggaren lovar att det ABSOLUT inte ska hamnas i ”obehöriga” inte heller till migrationsdomstolarnas vete.. Hon lovar att bara sin besluttsfattare blir övertygade om det ärendet.
  ”Jo, det finns inget löfte att påverka Förvaltningsrätten. Men jag kan hjälpa till att få ett nytt LMA-kort som innehåller TUT-tilfälliga uppehållstillstånd”, inspelades av två mobiltelefoner. Liknande lovord bekräftas med några blanketter, trots det inte hennes uppdrag, kommer hon ut till mannen och fyller i blanketten som sin ”kompis”. Det är väldigt lätt att upptäcka den kompisliknande hanteringen av ”fär vänliga handläggaren” och det skulle förvåna myndigheten att —nästan samtliga— dokumentär går ut istället för lämnas till beslutsfattaren. En annan kvinna som hanterar allt därute bla. ”kostnader av den vänligheten”… De som lättlurade asylsökande struntar i Fadime Bakir&Co ”vänlighetens kostnader”. De undrar bara att det inte lämnas till något polisiärt rum. Och de tror att ”Sverige har hemligt avtal med alla länder”. Fadime Bakir lyssnar på den frågan, men bekräftar helt jävligt med aktörsmässiga gester att det skulle finnas sådant grymmt avtal. Rädslan höjs ytterligare.
  Många asylsökande otroligt rädda för sitt hemlandets polisiära metoder (speciellt de som upplevt tortyrliknande process i sitt förflutet) och tror att allt kan växlas mellan polismyndigheter även om landet inte ingår Interpol. Då försäkrar Fadime Bakir att ”även utrikesminister kan inte nå vårt paket” därefter paketeras s.k. känsligt materail, levereras till en kvinnlig samverkande i DO. Hon bekräftar genom mobilen att asylsökande lämnade vad som avtalat. Detta bekräftelse meddelandet förstärker mannens förtroende till den ligan i väntan att Fadime Bakir’s (kanske låtsas) chefer ska kontrollera materialet och ge en extra positiv poäng i fallet.
  Självklart känner ”fångade man” sig tacksam på något sätt, börjar fundera om någon betalning. Det är ju andra steget av spelet. Själva öppnar man plånboken… Genom liknande metoder betalningen också sker utanför den fasaden.
  Alltså; handläggaren Fadime Bakir och hennes samverkande i DO (Xerpil Xüngör) får betalt. Men Fadime Bakir’s exakta roll och syfte är något politiskt och för en främmande makt… Hon brinner på att samla flera och ännu flera dokumentär vad man undviker i normallt läge att lämna till myndigheter. Asylsökande som exempelvis suttit i flera år i fängelset, ändå bevarade viss hemlig info, kanske offrade sina organer för att bara bevara sådana material nu blir förvånade då den handläggare sätter den hemligheten på spel, ännu överraskande att myndigheten ska inte ens veta vad Fadime Bakir bedriver.
  ”Sinsimellan”, hävdar Fadime Bakir (Wow! Liksom någon form hemlig kärlek, så hot; ‘sinsemellan’) Herre Satan!
  MIGRATIONSVERKETS HANDLÄGGARE SAMLAR KÄNSLIG MATERIAL I LÖFTE ATT BESLUTTSFATTAREN SKA GRANSKA PÅ HEMLIGT ”VÄNLIGT” SÄTT(!!!) UTAN ATT LÄMNA TILL STATENS VÄTE
  Man (mestadels manliga asylsökande börjar tro att kanske den kvinnan blev sker i den asylsökande—så otroligt varmt vänligt beteende utspelas)… Nu känner man sig extra hårt utpressade. Fadime Bakir har erfaren i detta läge övertyga den förvirrade personen.
  Först och främst ska man slippa den känslan att bli kallad ”förrädare”.
  Andra problemet att få någon bekräftelse att allt bevaras / värderas av en vänlig beslutsfattare på säkra sättet, absolut inte märkas av någon polismyndighet vilken polis som helst, inte minst i EU områdena. Asylsökande är ju inte idioter, märker att något pågår liksom ”state beyond state”… Om man var politisk aktivit förut i sitt hemlandet, tar den här ”affären” inte alls konstigt. Man fokuserar bara att systemet verkligen erbjuder någon belöning eller inte. Åtminstone den här handläggarens närmande t.o.m. ordna träff utanför fasaden, lockar den förvirrade personen, vem som helst… Helt gynnande även om verkligen funkar ett extra mobilnummer.
  Fadime Bakir och hennes samverkande kvinnlig anställd i DO (fast den andra intresserar om betalningen/mutor börjar minsta siffran 10.000-:SEK och går uppåt…) ägnar sig åt speciellt de politiska aktivisterna som har något militärt problem med vissa makter. Och de som kommer från Mellanöstern får extra ”överraskande varma vänlighet”.
  Den fiffiga tjänsteman (kortväxta kvinnan) går fri fot/behålls som anställd trots vissa andra anställda bevittnar ”affären”… Kanske blundar de för vissa ”affärer”; ömsesidigt. Oavsett detta strider mot lagen eller inte alls stämmer med karaktären av ”offentliga tjänsten”.
  Kontrollera snälla kamera-inspelningar vad Fadime Bakir pratar med de utvalda asylsökande personerna. Någon inspektör bör prata med de personerna som Fadime Bakir sattes handläggare åt deras ärende… Åtminstone pärminnehållet ska visa olagligheten; hur det förvrängts/manipulerats…
  Offren är inte bara de lurade asylsökande: alltså, Fadime Bakir samlar uppgifter om anställda OCKSÅ inom Xigrationsverket omfattande hela landet, inte minst i Solna avdelningen. Detta yrke utövades i facket Kommunal där arbetade(!) Xadime Xakir förrän att bli rekryterad i Xigrationsverket. Det är ytterligare mystiskt att hon anställdes utan någon riktig arbetsintervju inte heller lyckats att visa någon merit. Det innebär att även hennes rekrytering byggdes på ”politisk korruption”.
  Informera både Interpol och SÄPO för att det här jäviga Migrationsverket sätter EU institutionernas trovärdigheten på spel.
  Akta för de kurdisktalande irakiska ambassad(!)personalen som har vänliga besök(!) i Fadime Bakir’s lgh i Sollentuna 19162, varannan eftermidnatt hanteras massor av kopior/levereras i deras bagageutrymmen till något främmande intresseområdet.
  FADIME BAKIR BÖR RANNSAKAS och AVLYSSNAS!
  ¤
  Fadime Bakir SHOULD BE LISTENED by the Police authorities both inside EU and outside of the EU!
  – Is it really so dangerous?
  – Definitely! Listen to the false-asylumseekers (Kurdish mobilized agents) from Souleimania, what they explain!


  Allt som nåt vittnessmål avslöjad som ovan INTE SANT! Det är en thriller-test, annars funnits inte alls sådant idiotiska paradislandet på jorden: Nej! Inte heller du borde låtsas som om det regnar!
   
  Källan: ISBERG (alias Pirat Millan) fr. Vesterås
  ==================
  ******************
  Tackar till Merit Wager
  /Bortkopplad Se
  ***********************
  Fakta referanten-nyhetskällan:
  Emilia Isberg
  info@pratpartiet.se
  +46 (0) 739 30 12 09 Västeraas

 9. Josef
  juni 30, 2010 kl. 22:09

  Hittar ingen Fadime Bakir i Sverige, rätt namn ?

  • juli 1, 2010 kl. 11:30

   Jag föreslår att du mejlar Merit Wager (hennes e-postadress finns på hennes hemsida), eftersom hon känner folk som jobbar på Migrationsverket och dessa kontaktpersoner (kallade miggor) kan säkert bekräfta eller dementera om denna människa jobbar där. Dessa miggor kanske också skulle tycka det vore intressant att ta del av informationen om Bakir. Lycka till!

 10. juli 4, 2010 kl. 21:45

  ”Kan man vara rasist och jobba på Migrationsverket? Nej, inte om det tar sig den här formen, då är man inte lämplig att handlägga ärenden som rör andra människor”, säger Jonas Lindgren.
  – Seriös?! Om han är verkligen en milimeter ärlig på sin attityd varför då de sionistiska rasisterna fortfarande i maktpositioner i sådana smutsiga myndigheter?
  – Konkret namn? Vilken sekt?
  – Handläggarens namn t.ex. israeliska demaskerade agenten kurdoförrädiska judekonvert Fadime BAKIR.
  – Sekt då?
  – Sekt t.ex. Knutby-sekt, mestadels fanatiska helt cyniska provokatörer av den ökända sekten erövrar Uppsala avdelningen av Migrationsverket. Stegvis andra offentliga områdena genom liknande jäviga metoder….
  – (Dödstystnad)…
  – Svara då!
  – (Prutt)!!!
  Då tittar Johan LINDGREN ned på sina fötter… Även sina nära kamrater föredrar att lämna scenen som svansen nere….
  – Analysera den här graden av dubbelmoralen, hur du vill nu!

  ~~~~~~~~~~~~~~

  Greta Svensson

  Relaterade info-källan:
  http://politisktinkorrekt.info/kontakttips/

  eller lika innehållsrika:
  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/03/stall-jerzy-sarnecki-infor-domstol/

  plus faktarika avslöjande f.d. Miggan som liknar Merit Wager:
  http://daddys.blogg.se/2009/december/detta-ar-ondska-i-sin-renaste-form.html

 11. Jea
  juli 5, 2010 kl. 23:40

  Jag ser mig som humanist och samtidigt Sverigevän! Hur går det ihop med den invandrarpolitiken vi ha idag? INTE, säger jag. Det har tillåtits grova brottslingar att få PUT och anhörighetsinvandringen har verkligen nått sin topp(smärtsamt högt). Jag vill gärna se människor från den goda sidan och finner det svårt med tanke på den ökande statistiken angående våldtäkter begångna av invandrarmän, burqaklädda kvinnor som skrämmer mig med tanke på vad de representerar, ett solklart förtryck av den kvinnliga jämnställdheten och allas vår rätt att få bete oss och klä oss som vi finner behagligt. Jag är något till åren kommen(hela 37) och har därmed upplevt vissa, mindre trevliga situationer när jag själv blivit ”attackerad” av invandrarungdomar eller en ensam kat-tuggande individ på spårvagnen. Känner mig faktiskt aldrig hotad av svenska ungdomar eller dylika, Vi överväger flytt för att vår dotter ska få växa upp i ett samhälle präglat av jämnställdhet och lika värde-tänkande. Trist men så är det. Tack Julia Caesar för att du, precis som PI och de andra medierna redan nämnda i text ovan, klargör fakta och upplyser massan som har börjat ana vad som pågår.
  Vänligen J

  • juli 5, 2010 kl. 23:46

   Vänligen hjälp till att sprida länken till Julia Caesars alla krönikor (www.korta.nu/jc). Fler måste få ta del av denna samhällsbeskrivning istället för den gängse, den friserade, där det mesta som är obekvämt sållas bort. Sen har vi ju även flygbladskampanjen under en annan flik här på sidan, som du hemskt gärna får sälla dig till, när du ändå är i farten. För vem är inte humanist? Det betyder ingalunda att man måste vara Sverigeförnekare, som den mediala normen gör gällande. Bara vi blir fler så kommer den åsikten så småningom att vinna gehör. Droppen urholkar stenen!

 12. juli 6, 2010 kl. 16:57

  Godsaker för en enveten grävare!

 13. Sven
  juli 6, 2010 kl. 21:20

  Det har föväxlats gubbar: Judas Iskariot var Jesu ende skrivkunning lärjunge, förrädaren hette Judas Ihariot! Läs ”Mästarens lära och liv” ISBN 91-630-2484-5. Översatt från arameiska till tyska av Isa Rashid och från arameiska och tyska till svenska av Sune Hjort. Jesus rätta mamn var Immanuel och dog i Srinagar Kashmir, år 115.
  Sitat: ”Medan vi är här tillsammans, intrigerar fariséersonen Juda Ihariot i Jerusalem för att förråda mig för översteprästerna. Just nu frågar han dem, hur mycket de vill ge honom för att utlämna mig. Och de räknar upp 30 silverpenningar åt honom.”

 14. juli 11, 2010 kl. 18:59

  Lilla Saltsjöbadsavtalet:

  Avtalet fastslog att:

  Som oberoende journalist har Du att beakta följande rekommendationer:

  *Företrädesvis positivt bedöma och omskriva svenska medborgare av utländsk härkomst, detta särskilt i samband med ungdoms- idrotts- och konstnärlig verksamhet

  *Vid evenemang med inslag av skiftande kulturer, företrädesvis intervjua och visuellt framhålla medverkande av utländsk härkomst

  *Att under en tidsperiod av fem år systematiskt nedtona de negativa effekter som utpekande av speciell rastillhörighet vid brottslig verksamhet kan komma att ha för drabbade populationer

  Men ”femårsperioden” har förlängts och avtalet om att ”systematiskt nedtona” invandrares kriminalitet gäller bevisligen än idag bland landets journalister.

  Efter det att DN publicerat artikeln om Jousef och Ahmed hörde läsare av sig till tidningen och tackade för att man skrivit sanningen, vilket inte mottogs väl av DN:s läsarombudsman:

  Det som stör mig när många nu tackar mig för att DN skriver sanningen är att vissa tycks utgå från att det är typiskt för invandrare att begå den här typen av brott.

  Lilian Öhrström syftar med ”den här typen av brott” på våldtäkter.

  Redan 1995 hade 56 procent av våldtäktsmännen i Sverige utländsk bakgrund och enligt uppgift visar en relativt färsk undersökning från Brå att 35 procent av våldtäktsmännen inte är svenska medborgare och att 85-90 procent har utländsk bakgrund. Inte bara Sverige är drabbat. Norska tidningen Aftenposten rapporterades 2001 att enligt Oslopolisens statistik var två av tre män som åtalas för våldtäkt i Norges huvudstad av utomeuropeisk härkomst, samtidigt som offren för våldtäkt till 80 procent utgjordes av etniska norskor.

  Statistik som förmodligen också ”stör” Lilian Öhrström.

  Eftersom etablerade medier tagit som sin uppgift att propagera för att det är en missuppfattning att invandrarna skulle vara mer kriminella än svenskarna, vore inte det bästa sättet att bevisa att så inte är fallet att medierna använder fingerade namn som ger en antydan om förövares identitet eller helt enkelt uppger personernas etniska bakgrund?

  Det skulle ju bevisa för de ”invandringsfientliga krafterna” att det till exempel är ytterst sällan våldtäktsmän – i synnerhet gruppvåldtäktsmän – har utländsk härkomst. Därmed skulle ju medierna en gång för alla slå hål på myten om att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken och ta loven ur de ”främlingsfientligas” argumentation att medierna döljer verkligheten för människor!

  Inger-Siv Mattson

 15. Albert Olofsson
  juli 13, 2010 kl. 13:40

  Sverige kan ENBART räddas av handfasta och organiserade patrioter. Det finns ingen tid att förlora, gruppera er nu och starta omedelbart att organisera er för er gemensamma väl.

  Kommihåg, Skattesystemet är deras värktyg för att förgöra Sverige, bojkotta det.

  Du är en LEGAL FIKTION, titta på ditt körkort, pass etc se hur ditt namn är skrivet! Du har väl aldrig givit staten tillåtelse att ändra ditt namn?
  Är du ett ”förtag” eller är du en människa.

  Studera ”British maritime law” och Winston Shrout, du kommer att fullständigt baxna av förvåning, du har så oerhört mycke frihet och makt över ditt eget liv att det är hissnande.

 16. p079mbw
  augusti 29, 2010 kl. 02:55

  Våra grannar i väster har också börjat tröttna på mångkulturen. Detta trots att de tar emot betydligt färre berikare än vad vi gör i Sverige. Läs detta inlägg i norska Aftenposten. Där är det också sossarna som hejar på invandringen. De skyller på globaliseringen…
  http://www.aftenposten.no/meninger/kronikker/article3783373.ece

 17. Perka
  september 25, 2010 kl. 13:52

  Kolla in http://www.radda-sverige.nu/
  Ett hopp i Sverige

  • september 25, 2010 kl. 14:52

   Ja, den bloggen är med i min blogglista.

 18. Perka
  september 25, 2010 kl. 20:38
 19. Lena
 20. Daniel J
  november 11, 2010 kl. 00:48

  Ett lite bidrag som jag hittat i cyberrymden, klart intressant !

 21. Utlandssvensk
  januari 1, 2011 kl. 14:16

  Angåend ”Världsmäsarna”

  Julia Ceasar har utan tvekan skrivit den hittills bästa boken om Sveriges utveckling till ett mångkulturellt samhälle. Världsmästarna ger en grundlig genomgång av omfattningen och hastigheten av immigrationen till Sverige samt tar upp ett antal av de bakomliggande drivkrafterna. För alla dessa svenskar som går runt och anar att något har gått allvarligt fel men inte riktigt kan eller vågar sätta fingret på problemet finns det nu en enkel lösning: läs Världsmästarna!
  Jag tillhör sannolikt en mycket liten grupp av svenskar i den bemärkelsen att nästan ingenting i Världsmästarna var nytt för mig, eftersom jag har följt svensk immigrationspolitik noggrant sen slutet av 80-talet. Mot denna bakgrund har jag ett antal funderingar och kommentarer:

  Visst är det märkligt att vi har fått vänta ända tills nu innan en bok av denna typ dyker upp. Men om man läser boken får också förklaringen till varför så är fallet. Det är helt enkelt farligt att skriva kritiskt om invandring och mångkultur i Sverige. Det visar inte minst erfarenheterna av vad som drabbade författarna till ”Exit folkhemssverige”, en bok med liknande ambitioner som Världsmästarna.
  Men det finns en relaterad fråga som är minst lika intressant: Varför finns inte motsatsen till Världsmästarna, dvs. en seriös, faktaspäckad bok som redogör för alla fördelar med mångkultur? Det finns spaltmil med snyftartiklar och det finns en hel del artiklar och böcker som generellt prisar immigration som ekonomisk drivkraft, ofta baserade på data från Kanada och USA. Men någon bok som i detalj går igenom de positiva effekterna av just den svenska immigrationen de senaste 30 åren saknas. Eftersom en dylik bok skulle vara en våt dröm för nästan alla svenska akademiker och skribenter, av den enkla anledningen att författaren omedelbart skulle bli helgonförklarad och garanterad livstids försörjning, kan man nog dra den enkla slutsatsen att det inte är möjligt att skriva ett sådant verk. Detta belyser väldigt tydligt en viktig aspekt av den svenska debatten: Det finns inga sakargument som motiverar den förda immigrationspolitiken utan hela projektet vilar i grunden på känslor, dvs. främst upplevd godhet hos de drivande aktörerna.

  Internationella jämförelser saknas i stort i Världsmästarna. Detta är nog vettigt, eftersom en seriös genomgång lätt skulle fylla en egen bok. Likväl är det intressant att notera att många länder i Europa uppvisar paralleller med Sverige vad gäller immigration. Framförallt kan man notera en övergång från arbetskraftsinvandring under 60 och 70-talet till asylinvandring under 80 och 90-talet. Länder som Holland, Schweiz, Danmark och Tyskland följde precis som Sverige detta mönster. Men sen tar likheterna slut. För i alla andra länder blev det ganska snabbt ett massivt motstånd från väljarna vilket resulterade dels i ett öppnare debattklimat, dels drastiska restriktioner vad gäller asylmöjligheter. I Sverige har faktiskt motsatsen inträffat, dvs. det har blivit ett mer slutet debattklimat samtidigt som asylreglerna har öppnats upp på ett fullständigt unikt sätt.

  Varför skiljer sig Sverige på detta dramatiska vis från andra, jämförbara länder? Man kan nog ha en mängd funderingar kring detta men enligt min uppfattning finns det två aspekter som står ut:

  Journalisterna i Sverige. Dessa behandlas ganska ingående i Världsmästarna och till stor del framställs det som att journalisterna har blivit utsatta för massivt tryck från politikerna och pga. detta har valt att följa partilinjen vad gäller rapporteringen kring invandringen. Utan tvekan har det funnits en sådan dynamik men min uppfattning är att trycket åt andra hållet, dvs. från journalisterna mot politikerna, har varit betydligt starkare och mer betydelsefullt.

  Det bästa exemplet är utvecklingen inom Moderaterna, vilket kort berörs i Världsmästarna. Det är knappast någon hemlighet att det har funnits, och finns, ett starkt motstånd mot den förda immigrationspolitiken bland moderata väljare och politiker. Men trots detta har partiet nu förvandlats till närmast hysteriskt immigrationsvänligt. Varför? Jag anser det uppenbart att ledningen, efter det kända valstuge-reportaget, drog slutsatsen att media kommer att krossa alla möjligheter att vinna val om man inte okritiskt omfamnar massimmigration.
  Alla politiker i Sverige, ner till ersättarna i tekniska nämnden i Sunne, har länge vetat med säkerhet att om de andas minsta kritik mot mångkulturen så kommer de att korsfästas av svensk media. Om vi tittar på behandlingen av SD blir detta ännu tydligare.

  Det normala tillståndet i diktaturer är att regimen på olika sätt förtrycker journalister och författare men att en och annan, trots stora personliga risker, trotsar förtrycket för att sprida sanningen. Till viss del är det i dag tvärt om i Sverige. Journalisterna håller politikerna i ett järngrepp och endast en liten grupp, nämligen SD, vågar stå upp men blir då också utsatt för en smutskastnings och hetskampanj som inte ligger långt ifrån vad som drabbar dissidenter i totalitära stater.

  Den andra aspekten är väljarna i Sverige. Efter att ha bott i fem olika västländer är det min uppfattning att svenska väljare är unika vad gäller reaktionen på mångkultur. Visst påverkas även väljarna av den groteska snedvridning som medierna och politikerna har genomfört vad gäller immigrationsdebatten. Men väljarna lever inte på DNs redaktion eller i riksdagshuset utan rör sig ute i vardagen. Det förefaller fullständigt omöjligt att en majoritet av väljarna vid det här laget inte har personliga erfarenheter av mångkulturens baksida. De flesta svenskar måste i dag känna någon som har blivit misshandlad, rånad eller våldtagen av invandrargäng. Nästan alla vet att det finns områden man bör undvika om man är ”pursvensk”. Denna verklighet är så påtaglig och står i så stark kontrast till de gråtmilda rengbågsbilder som serveras i media att normala, tänkande personer för länge sen borde ha insett att någonting har gått allvarligt fel. Likväl röstar 94% av väljarna för att fortsätt på den inslagna vägen. Varför detta fullständigt absurda själmordsbeteende har slagit rot i just Sverige kan man ju fundera över men jag har inga bra svar. Däremot anser jag att det står klart att tiden snabbt håller på att rinna ut. Om inte betydligt större väljargrupper reagerar ganska ommedelbart tror jag inte att Sverige som land kommer att hålla ihop.

  • januari 1, 2011 kl. 14:49

   Det är insiktsfulla åsikter du framför och växelspelet mellan politiker och media har nog, som du riktigt påpekar, fått slagsida till journalisternas fördel. Dessvärre kan vi inte avsätta, eller välja nya journalister, vilket vi kan med våra politiker (även om svenska folket verkar ha svårt att inse detta). Detta förhållande skapar ett stort demokratiproblem i Sverige, där vi har fått en mediekrati, något som folket dessvärre är ovetande om, vilket gör saken ännu värre. Exemplet med valstugorna och moderaterna är talande.

   Det enda sättet att detronisera journalisterna är att avskaffa presstödet, som faktiskt även fått kritik från EU. Likväl framhärdar makthavarna att behålla det. Slutsatsen är att det finns starka intresseband mellan dessa samhällsgrupper. Jag rekommenderar dig att läsa ett av Robstens senaste blogginlägg, där han, lika författaren Anders Isaksson i boken Den politiska adeln, med hjälp av Facebook analyserar vänskapsband mellan journalister och politiker. Mycket avslöjande.

   Jag vet att någon moderat under förra mandatperioden kritiserade media och SVT för att vara vänstervridna. Det möttes med tappade hakor och total oförståelse. Moderaten gick så att säga på grund och ingen uppföljning gjordes, trots att moderaterna satt i regeringsställning och trots att det finns undersökningar (SOM-institutet) som visar på att 70 % av alla journalister röstar rött (v eller mp). Hägglund har också kritiserat detta genom myntandet av begreppet ”verklighetens folk”, men förlöjligades och förtegs av nämnda medier, varpå det hela ebbade ut utan någon självkritik eller några förändringar. Makt korrumperar och ingen vill släppa ifrån sig den frivilligt, oavsett typ av makt.

   En självrannsakan inom journalistkåren är väl otänkbar, men likväl nödvändig. Fram tills dess att det inträffar, får vi hoppas på att presstödet avvecklas successivt (föga troligt, dock) och att vi får en annan regering i det här landet där 7-klövern får se sig marginaliserad (lär nog ta väldigt lång tid, då det sovande folket är svårt att väcka).

 22. Utlandssvensk
  januari 1, 2011 kl. 15:00

  Jo, jag såg Robstens inlägg och jag har läst Isakssons bok.

  Det man kanske kan säga är att väsnterpolitiker och journalister i princip utgör en egen samhällsklass. Tyvärr har borgerliga politiker lemmats in i samma grupp istället för att ta strid. Fp inledde denna trend med Westerberg och sen har det rullat på.

  • januari 1, 2011 kl. 16:05

   Allianspolitikerna är ointresserade av att vända skutan. De har blivit mer intresserade av sina positioner med höga löner än att bry sig om landets väl och ve. Makt korrumperar. Det råder inget tvivel om det. Att börja slåss mot vänsterjournalisternas mediekrati är nog ogörligt. Så allianspolitikerna nöjer sig med att sitta i orubbat bo och låta spektaklet fortsätta.

 23. Utlandssvensk
  januari 1, 2011 kl. 15:13

  Den verkliga frågan är om det finns tid nog att vända skutan med vanliga, demokratiska metoder. Som du konstaterar verkar alliansen helt ointeresserad av att göra något åt medierna och det samma gäller immigrationspolitiken.

  Vad tror du händer om SD kommer upp mot 15%? Enligt mig tyder allt på att de etablerade medierna och politikerna då kommer att sluta sig ännu mer samman. Någon form av lagstiftning som försvårar för SD verkar då trolig, sannolikt motiverad med att SD skapar ”hat” vilket resulterar i terror och våld. En möjlig väg är att göra som i Belgien, dvs. först förbjuder man privata bidrag till partier och sen förklarar man att ”odemokratiska” partier inte kan få bidrag från staten.

  Samtidigt ökar immigrationen från tredje världen. Hur många kan Sverige ta emot innnan det blir öppna konflikter och landet inte bara de facto utan även de jure blir uppdelat i enklaver? 500.000 ytterligare lär komma innan valet 2014. Räcker det för att krutdurken ska ta eld? Jag tror tyvärr det. Vad tror du?

  • januari 1, 2011 kl. 16:07

   Ja, tyvärr kan SDs intåg i politiken få samma ödesdigra konsekvenser som Ny Demokrati fick – invandringen ökade! Om dessa odemokratiska lagar du beskriver genomförs så finns det inget hopp att vända skutan med demokratiska metoder. Förhoppningsvis är bloggosfären stark nog att sprida info om Sverige utanför landets gränser så att politikerna inte törs genomföra någon sådant. Men man kan aldrig vara säker.

 24. Utlandssvensk
  januari 1, 2011 kl. 16:25

  ”Förhoppningsvis är bloggosfären stark nog att sprida info om Sverige utanför landets gränser så att politikerna inte törs genomföra någon sådant”

  Ja, låt oss hoppas på det. Men faktum är att vi under senaste året har sett en hel del som tyder på att den utvecklig som jag beskrev i Belgien är på väg i Sverige. Det har nämligen skrivits ett antal ledare och annat som går ut på att det borde bli krav på att partierna i Sverige tydligt redovisar vilka som donerar pengar till dem, dvs att anonyma donationer inte ska vara lagliga. Utan tvekan skulle en sådan lagstiftning kraftigt försvåra för SD.

  Att man sen tillsätter en utredning för att undersöka vilka kriterier ett parti ska uppfylla för att få statligt stöd känns inte så avlägset. Kan man gissa att denna skulle utmynna i att endast partier som stöder ”alla människors lika värde” ska få bidrag.

  Tyvärr lär omvärlden fullständigt strunta i en sådan utveckling, vilket även var fallet när det största partiet i Flandern utsattes för samma behandling och tvingade upphöra.

 25. Utlandssvensk
  januari 1, 2011 kl. 17:03

  Här kan du läsa en del om hur det gick i Belgien:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Vlaams_Blok

  Några observationer:

  Valresulten som anges är för hela Belgien. Ur det perpektivet kan man säga att tillväxten för partiet påminde en del om SDs tillväxt i Sverige. Men man ska också komma ihåg att Belgien är delat i flera språkområden och stundtals var Vlaams Blok det största partiet i den delen där man pratat holländska, dvs. Flandern.

  Wiki artikels hävdar även att det fanns förintelseförnekare inom Vlams Blok. Jag kan inte detaljerna men det är ett faktum att den typen av påståenden ofta riktas mot immigrationskritiska partier. Ofta är det så att dessa partier, av naturliga skäl, motsätter sig inskränkningar i yttrandefriheten. När de följdaktligen inte vill ha förbud mot att förneka förintelsen framställs det som att de själva delar denna förnekelse. Hur som helst hade detta, om jag förstår saken rätt, ingenting att göra med att de blev fällda av domstol.

 26. d.iljas
  januari 6, 2011 kl. 15:18

  Sverige ett land som styrs av en skock oligarker som berikar sig själva med obligatoriska lönehöjningar å 5000kr i månaden varje år, samt det mesta fritt resor hotell mm.landet bryr sig inte dessa usa inspirerade tjyvar om,förfallet är oerhört stort för de som fortfarande har ögonen öppna,man kan undra förstås om det är idioter som okuperat regeringskanslierna samt partiledningarna

 27. tommy
  januari 9, 2011 kl. 03:34

  vi som inte har pengar att donera, men som delar din syn; hur kan vi bidra ?

  • -45
   februari 1, 2011 kl. 23:37

   Då skulle du kunna dela ut åt mig som är skruttig och gammal, så donerar jag en slant Cavatus har jag talat med tidigare och behöver endast ett konto för insättning.
   Jag ser på Millds karta att många områden borde täckas upp bättre.

 28. Strutsen
  januari 10, 2011 kl. 11:03

  Tommy: hjälp till att dela ut den nya tabloiden som ska tryckas upp i minst 100.000 ex och delas ut i svenska folkets brevlådor under våren.

  Mer info hittar du på http://www.bgf.nu/evt och http://www.vitbok.se.

 29. Emelie
  januari 29, 2011 kl. 14:26

  Att bara ögna genom texterna ser man ju hur mycket fel som helst.

  Vill väl bara påpeka att den muslimska invandringen är 20 000 personer per år till Sverige. Ja, det är sant. Kolla SCB 😉

 30. Leo
  mars 3, 2011 kl. 23:17

  Till Emelie—> Det verkar som om du tycker att 20 000 muslimer extra till Sverige inte är mycket. tänk på att dessa skapar familjer och ett år senare kommer 20 0000 och dessa skapar familj också och vi alla känner till hur stora familjer muslimer har jämför med svenskar.

  Låt det fortsätta så ett par år så får vi se om du lika enkel i dina ord!

 31. Samizdat
  mars 4, 2011 kl. 11:52

  REINFELDT MOT SVENSKARNA

  Är det inte ganska uppenbart, att Sveriges statsminister och med honom hela Sjupartiet och samtliga svenska medieredaktioner drivs av en innerlig motvilja mot det egna landets ursprungsbefolkning? Allt Reinfeldt yttrar tyder på, att hans främsta mål inte är annat än att under förevändning av ”mångkultur” byta ut denna föraktliga befolkning mot vilka andra folk som helst.

  • ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar – – – visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Sveriges statsminister i riksdagen 10/12 2010.)

  • ”Det sprids en sorts föreställning att det mångkulturella samhället inte fungerar. Och det ropas på stramare regler och kulturell likriktning. Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle.” (Sv.D. 29/11 2007.)

  • ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Statsminister Reinfeldt inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)

  • ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)

  • ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat] händer.” (Statsminister Fredrik Reinfeldt om Sd enl. Helsingborgs Dagblad 2010-09-14.)

  • ”Nyheter i korthet: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är OROLIG FÖR ÖKAD FRÄMLINGSFIENTLIGHET och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)

  • ”De säger att tänk om det kommer polacker hit… men vakna, de är ju redan här.” (Fredrik Reinfeldt 15/2 2004.)

  • ”Det finns vi – det är då dom som är födda här i Sverige, och dom – det är dom som är utanför. För mig är det inte så världen ser ut, utan för mig utgörs Sverige och svenskarna av dom som här bor, och det är dom som är födda här och dom som har kommit hit senare i livet, och jag aktar mig för att göra den typen av gränsdragningar.

  Sverige är redan multietniskt, mångkulturellt. Här finns alla världsreligioner företrädda. Det skapar i grunden tycker jag ett spännande samhälle, ett samhälle där vi lär oss tolerans inför olikheter, vilket jag tror är grunden för att förstå essensen vad som är mänskliga fri- och rättigheter.” (Fredrik Reinfeldt i frågestund i riksdagen 14/2 2011.)

 32. joffe
  mars 8, 2011 kl. 10:47

  Reinfeldt är en landsförrädare. Tillsammans med Alliansen skänker man bort svenskens Sverige. Det finns en utlänningslag reglerande invandring som man utan vidare bryter. Kravlöshet och laglösheten är total i mitt gamla hemland och utlandsmedia skrattar åt er! När ska svenska folket reagera???

  Uppskattningsvis finns 40.000 illegala invandrare som säkerligen i och med detta kommer att öka tiofalt. Sverige är styrt av inte bara en Quisling.

  Som gammal (M) har jag som utlandssvensk i 30 år avsagt mig svenskt medborgarskap.
  Sverige är kört när inte ens svenska vänstervridna helsjuka PK-media reagerar för vad som händer. – Tack Julia du är den enda i skrået som skriver sanningar om nuläget i Sverige.

 33. mars 8, 2011 kl. 15:27

  Tack för kloka ord Julia ! Kan du sätta upp mig som prenumerant, tack !

  • mars 8, 2011 kl. 15:55

   Du får själv ombesörja prenumeration, antingen via RSS-flöde eller någon sajttjänst av typen Bloglovin. Annars går det ju bra att gå direkt hit eller till Snaphanen på söndagsmorgnarna.

 34. Hasse Eriksson
  mars 25, 2011 kl. 20:42

  Tack för att du finns Julia Caesar.

 35. Hans Hultqvist
  april 24, 2011 kl. 22:15

  Jag har nyligen hittat denna sida och väntar på nästa krönika…..
  Läser boken ”Världsmästarna” och får mina åsikter/misstankar bekräftade.

  Mvh Hans Hultqvist

  • april 24, 2011 kl. 22:17

   Julia Caesar har tagit en paus från krönikeskrivandet. Hon har hållit på i ett år och de tar mycket kraft och energi från hennes vanliga liv. Men hon kommer tillbaka med krönikor om viktiga ämnen. Om det blir lika regelbundet som hittills är dock svårt att veta.

 36. svenskasvensson
  maj 13, 2011 kl. 17:11

  Mycket bra sida, finns en massa intressant att läsa, Tack 🙂
  Min sida är inte lika påkostad men kika gärna in http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  • maj 13, 2011 kl. 17:16

   Tack själv för beröm men påkostad, nja, det som kostat är snarast den tid som läggs ned på sidan, även om den alltid känns för knapp.

 37. MaxPayne2
  maj 28, 2011 kl. 11:12

  Hej Cavatus.

  Vet inte, såg du mitt svar på den fråga du ställde till mig på Viktorias blogg? Jag menar ”sockerbitar till kaffet”.

  Vi synes på PI.

  Mvh
  MP2

  • maj 28, 2011 kl. 11:30

   Jodå, jag har läst ditt svar. Tack för det. Det finns inga patentlösningar, men så som du gjorde är ett mycket bra sätt.

 38. MaxPayne2
  maj 28, 2011 kl. 14:55

  Nej, tyvärr finns det inga patentlösningar, enbart sanningen. Men ”sanningen ska göra er fria”, som en skald en gång sa, och sanningen är en bra lösning.

 39. Gregerneger
  juni 12, 2011 kl. 13:35

  Till min stora glädje upptäckte jag att boken finns på huvudbiblioteket i min kommun. Blir till att ta ett sommarlån och förkovra sig…

 40. juni 26, 2011 kl. 20:33

  Den svenska modellen Den svenska modellen har ju sina uppenbara brister, tyvärr tyvärr… 😥 , tyvärr tyvärr… 😥

 41. Eva-Karin Hellström
  juni 27, 2011 kl. 23:38

  Sanningen, ja tänk om någon hade SANNINGEN. Jo, men det är ju Julia Caesar, tänker ni. Men tänk om hon är journalist eller – vilket den ”kristne guden” borde förbjuda – politiker.

  Nåväl, sanningen äger väl den som tycker precis som jag – inte alltid den som har rätt. Vad det nu än är som är rätt.

 42. O_Rolig
  oktober 1, 2011 kl. 17:57

  Någon som vet i hur stor upplaga Världsmästarna kommit ut hittills? Själv har jag köpt 5st för att ge bort 4 i present.

 43. oktober 4, 2011 kl. 08:02

  Vi håller just nu på att kartlägger 35 års extrem påtvingad massinvandring. Där vi försöker göra det så lättläst som möjligt med enkla korta citat så personer får skaffa sin egen teori om varför Sverige har extrem påtvingad soffliggare

  Vi invandringskritiker har inga problem att läsa djupare texter, däremot är soffliggare kanske inte lika intressanta

  Vi har ialla fall bevisat myten om ”40-talitserna” går i pension

  Nu ska utlandsfödda jobba mot socialbidrag

  Hur nära är vi sanningen tro? Att centern och alla har en vision att fylla på med fler? För löner på 13.000?

 44. oktober 5, 2011 kl. 21:29

  OT

  Hoppas att du vill skriva om detta..

  Idag fick Dan Shechtman nobelpriset i kemi. Detta kan vara stötande för muslimer eftersom israeler får priset vartannat år (och judar varje år) medan muslimer gör insatser för mänskligheten på ”annat håll”.

  I ett kort pressmeddelande skriver vetenskapsakademin:
  ”Aperiodic mosaics, such as those found in the medieval Islamic mosaics of the Alhambra Palace in Spain and the Darb-i Imam Shrine in Iran, have helped scientists understand what quasicrystals look like at the atomic level. In those mosaics, as in quasicrystals, the patterns are regular – they follow mathematical rules – but they never repeat themselves.”

  Dvs medeltida- ”islamisk kunskap” var viktig i detta vetenskapliga genombrott, eller islamisk kultur är källan…

  Samtidigt skriver vetenskapsakademin i längre populärvetenskaplig information väldigt kort att:
  ”Penroses mosaiker inspirerade forskarvärlden på många olika plan. Bland annat har de lett till analyser av medeltida islamska mönster. Dessa visar att arabiska konstnärer tillverkade aperiodiska mosaiker av fem olika slags kakelplattor redan på 1200-talet. Sådana mosaiker pryder bland annat det världsberömda palatset Alhambra i Spanien och portaler och valv i den iranska helgedomen Darb-i Imam.”

  Dvs, matematiken som utvecklade på 60-talet och var viktig för kemi priset kunde appliceras på medeltida mosaik, UTAN att medeltida-mosaiken är kopplad till upptäckten. Samma 60-tals matematik förklarar kemi och medeltida-mosaik.

  PK-vinkling från vetenskapsakademin sporar PK-medierna att skriva om ”islamic” etc…

  http://www.nobelprize.org/nobel_prizes/chemistry/laureates/2011/press.html

  Klicka för att komma åt info_publ_sv_2011.pdf

 45. Argus
  oktober 31, 2011 kl. 09:51

  Tryckfrihetens fiender försöker blockera
  den livsfarliga sanningssägerskan
  Julia Caesar med den gula stjärnan
  men i längden kommer de inte att
  lyckas!
  Stå på er bara!
  En själsfrände

 46. Utlandssvensk
  mars 1, 2012 kl. 00:31
 47. Annacarin
  maj 4, 2012 kl. 20:14

  Var är du, Julia?

 48. juni 21, 2012 kl. 19:53

  Hej! Jag har vidarebefordrat ditt meddelande.

 49. Konsult
  november 18, 2012 kl. 11:01

  https://www.flashback.org/t1365489

  Expressens David Baas i vilt slagsmål med Martin Timell

  Expressens stjärnreporter David Baas har varit i vilt
  slagsmål med TV4-stjärnan Martin Timell.

  Dagens Media kan avslöja att Expressens nyhetsreporter David
  Baas, som nyligen värvades från Metro, hamnade i handgemäng med TV4-stjärnan
  Martin Timell.

  Händelsen ska ha inträffat sent på kvällen i tisdags, den 5
  juni.

  TV4-programledaren Martin Timell befann sig den kvällen på
  nattklubben Riche, där han festade ihop med Linda Rosing, Tomas Ledin och
  Sven-Göran Eriksson.

  Enligt uppgifter till Dagens Media åkte David Baas på en
  rejäl smäll av Martin Timell.

  – Ja, det blev lite gruff, säger David Baas till Dagens
  Media.

  Av vilken anledning då?

  – Jag har inte jättestor lust att gå in på det. Jag har
  pratat med den aktuelle personen och han har bett om ursäkt. Jag känner mig
  tills vidare nöjd med det.

  Var det under din yrkesutövning som det här hände?

  – Ja, det var det.

  David Baas och Expressen har valt att inte polisanmäla
  händelsen.

  – Han har framfört en ursäkt och hittills är jag nöjd med
  det.

  Martin Timell bekräftar att han har hamnat i bråk med David
  Baas.

  – Ja, vi hamnade i bråk.

  Vad var det som hände?

  – Det kan du fråga David om.

  Martin Timell dementerar att han har slagit till David Baas.
  Han betonar att saken nu är utredd.

  – Det är helt utrett. Jag har pratat med David och vi har
  rett ut det här båda två.

  Har du bett om ursäkt?

  – Jag har bett om ursäkt så det dånar om det. Och de har
  bett om ursäkt också.

 50. december 5, 2012 kl. 13:30

  Tack Julia Caesar.
  Jag är nybliven pensionär. Då jag befann mig i min yrkesutövning fanns inte utrymme och tid till att följa med i debatten. Jag hade tydligen skygg-lappar på mig.
  Nu har jag med intresse läst dina fantastiska intressanta debattinslag. Min kunskap över vad som håller på att hända med vårt fosterland gör mig mörkrädd. Det verkar som om Sveriges folk sitter i en båt och är på väg mot ett gigantiskt vattenfall. Politiker och media-drevet sitter skyddade bredvid med sina skyddslingar och ser på med ett leende.

  Jag har även läst din bok ”Världsmästarna”. Tack ännu en gång.

 51. Jan Nilsson
  juli 16, 2013 kl. 12:47

  Jag bara undrar varför skriver inte Julia Caesar några krönikor mer, är det någon som kan svara på detta?

  • juli 16, 2013 kl. 23:40

   Jag tror att hon behöver vara ledig under sommaren. Det tar hårt på orken att skriva dessa krönikor och under sommaren minskar antalet läsare drastiskt, pga semestrar och frånvaro från dataskärmarna. Då passar hon på att unna sig lite andrum och ladda batterierna.

 52. Periskop
  september 23, 2013 kl. 06:57

  Pdf har för liten text

  • september 23, 2013 kl. 06:59

   Aj, då. Det ante mig. Får fundera på detta problem.

 53. oktober 6, 2013 kl. 23:00

  Håller med dig. En fin lägesskildring för dagens religiös fakta.
  Tycker förresten att Svenska KD är det mest okristna rörelsen i världen med sina ledare sett.
  MVH: Keine Multikulti

 54. oktober 10, 2013 kl. 19:35

  Detta är ingen kommentar, men jag hittade ingen mejladress. Vill bara tipsa om min nya bok ”Ordbrand” som jag tror skulle intressera dig. Den handlar till stor del om islam/ism resp. integrationspolitiken i Sverige.
  http://mummelforlaget.wordpress.com/
  https://mummelforlaget.wordpress.com/om-boken/
  http://widget.publit.se/Mummelf%C3%B6rlaget_250/
  mvh/Nima

  • oktober 10, 2013 kl. 20:05

   Ja, lägger ut det här i kommentarsfältet i alla fall, då jag tror att länkarna intresserar dem som besöker den här bloggen. Tack för detta! Ska givetvis skaffa och läsa din bok. Du är en framsynt och modig debattör, som har båda fötterna på jorden och dessutom törs säga det som bör sägas. Du har dessutom etniciteten på din sida, då vi pursvenskar ofta inte kan framföra de åsikter du gör, utan att bli kallade rasister och främlingsfientliga, det gäller då främst synpunkter på den pågåend islamiseringen av det svenska samhället. Den får vi inte kritisera,som du vet.

 55. britt gustafon
  december 8, 2013 kl. 19:54

  så skönt att läsa en jättebra bok, man känner samhörighet med Julia det är så här det är, tyvärr, vad göra????

  • december 8, 2013 kl. 20:48

   Ja, man får sprida krönikorna, skriva ut och ge till folk. Man kan dela ut flygblad: http://www.korta.nu/flygblad. Vi måste jobba för att väcka svenska folket ur pk-dvalan. Det är bråttom!

 56. januari 3, 2014 kl. 14:21

  Cavatus en fråga, du skrev om Grundlagen 2010.. hittar inte den sidan?

  Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

  ”På onsdag beslutar Sveriges riksdag om en ny grundlag”. Bör det inte vara en regeringsperiod emellan ett slutgiltigt beslut?
  I så fall är det dags 2014! Och tror inte fulmedia gör mer debatter/dissk. ang. detta denna gång!

 57. januari 3, 2014 kl. 17:26

  Fått svar 😦 av Riksdagen ang. den nya grundlagen togs i november 2010.

  Det senaste beslutet om ändringar i regeringsformen tog riksdagen i november 2010. Du hittar information om det via denna sida,

  http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Utskottens-dokument/Betankanden/Arenden/201011/KU4/

  Det finns en proposition med förslag till ändringar i bl.a. tryckfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen som riksdagen ännu inte har behandlat. Propositionen kan du läsa här,
  http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Propositioner-och-skrivelser/Nagra-andringar-pa-tryck–och-_H10347/?text=true

 58. mars 12, 2014 kl. 19:21

  Julia….. vill ha kontakt.
  Ger ut snart min prosabok Vargbetten… Adressen har ni,,,nedan

 59. mars 12, 2014 kl. 19:23

  Julia….. vill ha kontakt.
  Ger ut snart min prosabok Vargbetten… Adressen har ni och A.P har den.
  Politisk prosa vill säga, efter att ha levt/jobbat i en del andra länder.

  • maj 27, 2016 kl. 22:35

   De kan nog alltid luska ut vem man är om de vill. Men skapa dig ett alias och sedan en e-postadress i det namnet. Sedan en blogg i det namnet med den e-postadressen. Helst ska du även ha något slagt vpn-lösning eller bara jobba via Tor Browser. Lycka till!

 60. Anonym
  juli 27, 2014 kl. 14:26

  Hur skapar man en anonym blogg där jag kan förmedla åsikter och information utan att vänsterextremister kan hitta min identitet?

  • juli 27, 2014 kl. 18:17

   Starta en blogg på WordPress i påhittat/anonymt namn. Skaffa även en e-postadress i detta namn och använd inte din ordinarie e-postadress. Sedan är det kanske bra att gå via Tor Browser eller en anonymiseringstjänst om du vill vara mer säker på att ingen kan spåra dig. Det viktiga är att aldrig använda din privata e-postadress i samband med publiceringen eller debatter på nätet. Samtidigt är det ju inte kriminellt att ha ”fel” åsikter. Det är ju åsiktsförföljarna det är fel på i det här fallet, men det är föga tröst om man mister jobbet eller får hemmet vandaliserat.

 61. Anonym
  juli 27, 2014 kl. 19:57

  Tack Cavatus

 62. december 28, 2014 kl. 16:34

  Tack Julia Caesar! Min glädje var ofattbar när jag hittade dina krönikor. I mitt jobb har jag sedan 60 talet jobbat tillsammans med och därefter utbildad kollegor och studenter som representerat/r de flesta av vår världs kontinenter och det har ofta varit stimulerande och kul. Jag har också känt en stor beundran för många studenter när jag följt deras många gånger hårda arbete med sina studier. De har översatt sin kurslitteratur till sitt eget språk, till engelska och det medicinska språket till sitt eget språk och därefter till svenska för att kunna besvara sina tentamina. Stort arbete och vilja att göra rätt och bra för ett jobb inom svensk hälso- och sjukvård eller en examen som specialist som faktiskt funkar på de flesta ställen i världen.

  På senare år, framförallt under den senare av 2000 talet, har jag saknat det offentliga samtalet om den ökande invandringen. Jag förstod inte varför det blivit så tyst i det offentliga rummet. När Reinfeldt inför valet uppmanade svenska folket, vi fick kallas för det då, att ”öppna sina hjärtan” blev jag i stort sett rasande över den planlösa uppmaningen till landets befolkning. Flera av mina gelikar utbildnings- och yrkesmässigt tyckte att det han sa var ”så fint”. Min uppfattning kanske skiljer sig från deras för att jag sedan > 20 år bor på landet och bara jobbade i STHLM. Jag träffade många människor som levde det nära livet till naturen med sina jobb med djur, jord- och eller skogsbruk. Ilskan över Reinfeldts uppmaning har medfördt att jag kontinuerligt skaffar mig mer kunskap via litteratur jag kommer över. Vågade i början inte ens läsa något av SD folkets texter, så förbjudet och så farligt och så var jag ju rasist om jag läste sådant. Innehållet i Arnstberg & Sandelins bok Invandringen… var från mitt kunskapsmässiga utgångsläge så magstarkt att jag fick läsa en bit i taget och göra ett uppehåll för att kunna smälta innehållet. Det fick mig att förstå hur invaggad i trygghet i min begränsade värld jag var med konstant jobb upp över öronen och endast mest ytliga funderingar över läget i samhället. Samhällets eländigare sidor för mina medmänniskor visades för mig genom min forskning och via trasiga människokroppar t ex pga misshandel via en ren och prydlig miljö inom operationssjukvården dit de kom för att det trasiga lagade samt via problematiken med en del utländska – eller andra generationens studenter och deras problem. Deras problem som blev mitt problem som lärare och examinator och medförde problem pga en förändring i deras sätt att bemöta mig som lärare, enligt min upplevelse givetvis. Studenterna var i sig inte problemet eftersom diagnosen bristande förmåga till studier på avancerad högskolenivå var enkel att ställa, men systemet för hur dessa nyare frågor skulle hanteras medförde problem. Oerhört mycket obetald fritid gick åt att skriva och skriva om till rätt text för att inte lämna minsta blotta vilket hade medfört att allt jobb varit förgäves och studenten skulle få fortsätta utbildningen. Dessa studenter skulle ges andra möjligheter genom ett konstruktivt samtalet vilket oftast fungerade bra. De som inte ville eller förstod att de skulle lyssna på det som sades i samtalet de med anmälan till Expressen, Aftonbladet, polisen och eller DO. Det var svårt att hitta tydliga direktiv att följa och jag krävde direktiv av en jurist för att ha ryggen fri för att kunna stänga av en student som inte kunde uppnå kursens mål. Som lärare i mer än 30 år var det alltid en strävan att via examinationer se till att samtliga studenter uppfyllde kursmålen före en examen för att säkra vården för kommande patienter. Jag vägrade vika mig för fusk, hot om att bli anmäld och hot om våld eftersom tredje person. Jag bistod med adress dit de kunde anmäla det de var missnöjda med. Det var jobbigt att bli anmäld till högre instanser även om frikännande kom så småningom och det är jobbigt med hot om våld. Istället för att trassla med tid som inte finns till förhör vid en polisanmälan skriva i i filofaxen på sid 2 vilken person som i första hand ska sökas av polisen om jag hittades nerslagen eller död till eller från jobbet. Att sluta ett sådant jobb blir självklart när insatsens värde börjar utebli.

  Jag blev också glad över att få se att Tullbergs bok Låsningen var en bästsäljare. Inser när jag läser krönikor i Snapphanen att det är fler, än de få jag diskuterar förändringarna i vårt samhälle med, som också ser samhällets verklighet från andra perspektiv än den som SR & SVTs propaganda och censurmaskin ger. En propagandamaskin med mål att indoktrinera Sveriges befolkning att tycka rätt om 2000 talets migrationspolitik och om den märkliga miljardslukande människoindustrin migrationsverket. Indoktrineringen har lyckats ganska bra förstår jag när jag lyssnar på människor i min omgivning. Munkavlen på journalister och media är också oerhört frustrerande eftersom det offentliga samtalet är det som står för livskraften i en demokrati. Våra folkvalda politiker har tyvärr gjort vad de kan för att försöka döda och begrava demokratin i vårt land. Att våra folkvalda politiker tiger ihjäl att det förekommer bombattentat var annan vecka i Skåne och att knivskärningar, skjutningar och rån blivit vardagsmat i samhället är oerhört tragiskt och världsfrånvänt. De visar så tydligt att de inte vill befatta sig med eller ta ansvar för det samhälle de har åstadkommit under de senaste åren med omfattande mottagande av asylsökande, invandrare, flyktingar. De försöker också tiga ihjäl att de strukturer som vår demokrati vilar på som det fria samtalet och att yrkespersoner i samhällets tjänst inom skola, vård, brand, polis, socialtjänst, arbetsförmedling och andra viktiga byråkrater i olika viktiga verk börjar att rämna, eftersom det saknas förutsättningar för att kunna bedriva verksamheterna på ett kvalitativt bra sätt. Jag har också insett att jag ska sluta skämmas över att jag djupt sörjer över att mina yngsta barnbarn med största sannolikhet kommer att leva i en svensk minoritet i sitt eget hemland när de uppnått vuxen ålder.
  TACK igen Snapphanen och Julia Caesar för att jag slipper explodera av frustration över sakernas tillstånd eftersom jag kan känna igen mina åsikter och synsätt i det som texterna beskriver.
  MVH
  Birgitta Åkesdotter

 63. februari 8, 2015 kl. 23:39

  Tak, Birgitta Åkesdotter

 64. Hans
  juli 25, 2015 kl. 07:45

  Julia, ursäkta att jag använder ditt ”förnamn” men det känns ibland som om jag känner dig 🙂
  Jag uppskattar dina krönikor så mycket och kollar av Snaphanen varje Söndag!
  Skriv oftare och mer Julia, det är många i Sveriges avlånga land som behöver en ”ventil” vid namn Julia Caesar!

  • juli 27, 2015 kl. 11:49

   Hej!
   Jag som bloggägare är inte samma person som Julia Caesar men vi får hoppas att hon läser dina lovord, som jag instämmer i!

 65. jojje
  augusti 30, 2015 kl. 18:35

  Äntligen klarsynt det som är verklighet för oss är grumligt för andra har funderat på orsak men har ej funnit den. stå på dig.

 66. Karin Eiengård
  augusti 30, 2015 kl. 22:29

  Julia ! Har läst i några år vad du har skrivit både i dina krönikor och böcker. Följer dig ständigt och ser dig som en mycket viktig person som har insikt och ser verkligheten. Du är en modig person vi alla behöver idag. Sverige har blivit ett dårhus som skrämmer oss. Sluta aldrig skriva. Vi är många som står vid din sida och kämpar. Kram Karin

 67. augusti 31, 2015 kl. 02:37

  Hej! Nästan ingen vill skriva om mitt fall. Jag har gjort en sida. http://www.systemfel.se
  Kan verifiera allt och mer därtill. Vill du skriva om min sida?

  • augusti 31, 2015 kl. 09:44

   Tyvärr kan jag inte skriva om detta, men ser att du har en utmärkt sida och jag beklagar verkligen allt du fått utstå. Är själv utsatt för en smärre vårdskandal inom familjen, som vi genomlider just nu. Men du får pr för din blogg genom denna kommentar. Stå på dig!

 68. Kent Jacobsson
  september 2, 2015 kl. 07:19

  Står helt och hållet på din sida…Keep up the good work

 69. Katarina Pålman
  september 2, 2015 kl. 17:59

  Hej Julia, fast jag vet ditt namn nu då när expressen varit så goa och talat om för hela svenska folket vad du heter. Vill bara sända dig en kram och hoppas att du är rätt så ok iaf. Funderar på att du kanske skulle behöva byta miljö via en resa ett tag tills du är trygg igen. Vi är många som skulle tänka oss att samla ihop till just det men jag vet inte vart jag skulle sända pengen isf. Ngn som kan starta samling för detta? Någon?

 70. Katarina Pålman
  september 2, 2015 kl. 19:03

  Ska väl tillägga att jag aldrig läst dina texter visste heller inte vem du var, ja, jag har inte läst dina texter nu heller utan ville bara ge dig lite tröst. Jag är helt enkelt en vanlig medmänniska bara som läser alternativa sidor som bubb.la m.m. Är mycket ut på utländska siter och får fakta. Är aldrig in på våra stora mediakanaler. Så egentligen är jag inte hemma med bloggar överhuvudtaget. Men just detta med dig grep mig ända in i själen, vilken rädsla för dig. Hoppas du repar dig och får tillbaka din kraft.

 71. Raven Tango
  september 3, 2015 kl. 07:54

  Hej! Med stark avsmak tagit del av Expressens agerande hoppas att Fria Tider’s insamling till process mot Mattson leder nån vart. Nu när ni är ansatt av Pk pöbeln tänkte jag lämna ett ekonomiskt bidrag – vart gör jag det?

  FÖ tycker jag efter att besökt er blogg för första gången att ni verkligen kommit nånstans i livet – imponerande!

  Må Gott/RT

 72. Erik
  september 3, 2015 kl. 15:03

  Bravo!

 73. Erik
  september 3, 2015 kl. 15:13

  Jag läste Birgitta Åkesdotters långa kommentar. Precis så tror jag att en hederlig och engagerad människa beter sig i sverige, det är ungefär så rätt som någon förmår göra.

  • september 6, 2015 kl. 16:24

   Håller med!!! Och känner igen mig!
   Med vänlig hälsning
   Ann

 74. Erik
  september 3, 2015 kl. 21:52

  Jag ska vara ärlig och säga att jag inte hängt med i alla de senaste svängarna, men har förstått att Expressen i vanlig ordning agerat ohederligt. Vill bara uttrycka mitt stöd till dig, Julia, för det arbete som du gör! Inte minst för att du är en av de främsta företrädarna för fortsatt svensk yttrandefrihet (i ”känsliga” frågor). /Erik

 75. september 5, 2015 kl. 08:00

  Även jag vill uttrycka mitt stöd till dig; JC! Du är underbar som visar din kärlek till svenska folket genom dina skrifter. En stridsskrift måste får vara intensiv, arg, häcklande och anklagande mot de makthavare som gör ont mot landet, vad är det annars för mening med inlägget i debatten? Dina skrifter är samtidigt så inkännande och medlidandet (med dem som aldrig får göra sin röst hörd) finns som en grundton i texterna, precis som Marika Formgren så fint beskrivit det.

  Jag tänker på det som hänt varje dag och känner mig så ledsen, inte minst för din skull, men jag fortsätter följa utvecklingen. Jag ber dig att inte sluta skriva, och att inte sluta använda signaturen Julia Caesar, då det är ditt signum!!! Vi högaktar dig och jag har sagt mer än en gång: om dessa maktens lakejer verkligen hade velat ha en debatt med dig, så finns inget hinder för detta, och de hade kunnat ha samtal med dig, vare sig du heter Julia Caesar eller något annat, men det är inte där skon klämmer. De kan aldrig vinna en debatt med dig, för de har ingen underbyggnad för sina påstående och anklagelser. Du har sanningen på din sida och snart kommer världen att få se att du hade rätt hela tiden.

 76. Jan Karlsson
  september 6, 2015 kl. 12:39

  Jag läser rubrik från Gävle Dagblad ”Högerextrema Världen” och kan inte förstå vad som menas med höger respektive vänster idag. Personer som reser för att försvara konservativa och nästan 2000 år gamla värderingar kallas för att de är ”radikaliserade”. Med ordet ”radikal” menas framåtsträvande och brukar vanligtvis förknippas med politisk vänster. ISIS – IS – ISIL kan knappast benämnas som en radikal kraft.
  Om jag använder samma språkbruk om de radikaliserade som de använder när de beskriver min västerländska livsstil och frihetslängtan så blir jag skälld för att tillhöra avgrundshögern!
  Hälsningar
  Jan Karlsson

 77. september 6, 2015 kl. 16:09

  Bästa Julia!
  En sådan glädje att se att du är tillbaka!!! Glad att höra också att du känner och märker att du har stöd bland så många! Du har mitt stöd 100 % , men du är också din bästa försvarsadvokat vill jag påstå. De klarar helt enkelt inte en debatt med dig.
  Jag måste få säga en sak angående det du säger i stycket med rubriken ”Döda fiskar flyter med strömmen”; Det är ju just detta allt handlar om och som dessa bekvämlighetsjournalister med sina agendor och med evigt presstöd, inte förstår: att de inte kan avkräva dig att vara en offentlig person, och att om de har synpunkter på det du skriver, så är de välkomna att bemöta dina åsikter med egna argument, utan att de behöver vare sig veta hur du ser ut eller vad du heter. Det räcker att du heter Julia Caesar!!!

 78. september 10, 2015 kl. 19:59

  Tak til jer allesammen. Steen http://snaphanen.dk/

 79. cerame
  oktober 19, 2015 kl. 19:42

  SVENSKA vänner, är du relativt ny på området för islamiska och afrikanska invandringen bland andra. Vi French det finns mer än 60 år har vi börja. Så vi har en stor vana och en del kompetens inom detta område. Vill du därför vilja vårt vackra land:
  9.000.000 arbetslösa A + B + C
  11 miljoner fattiga.
  + 2,000 miljarder euro i skulder
  Inga bostäder
  Alla finansiella rapporter i den röda ….. etc etc …. osv …
  Vi fick vi veta i skolan att invandring var en chans för vårt land.
  Du kommer att se, kommer du att göra dina kolonisatörerna många barn vi kommer att kalla ”svenska”, men aldrig kommer att bli!
  Jag försäkrar er att 60 års efterhand i ämnet och 25% muslimer fördjupa dig i ett hav av ångest och du nästan vill tro dem som säger att allt är bra och det finns inte oroa dig!

 80. Tina
  oktober 26, 2015 kl. 08:22

  Jag har inte sett Julia Ceasars söndagskrönikor på 2 veckor nu, det har väl inte hänt något?

  • november 15, 2015 kl. 20:28

   Jag hoppas och tror inte det, då hon haft mycket att göra och stå i under hösten. Hon kommer igen, var så säker!

 81. Hans
  november 5, 2015 kl. 12:35

  Julia, var är du skriv snälla du! 🙂

 82. Lasse
  november 14, 2015 kl. 16:43

  Jag saknar också fler artiklar!

 83. britt gustafon
  december 13, 2015 kl. 17:23

  Var är du Julia saknar dina krönikor

  • britt gustafson
   december 13, 2015 kl. 17:25

   Var är du Julia saknar dina krönikor

 84. Agneta Flocée
  december 21, 2015 kl. 00:31

  Julia Caesar, please come back!! Jag upptäckte dig sent (2014). Du öppnade mina ögon för mitt kära gamla Sverige.Sen dess väntar jag otåligt varje söndag på dina välskrivna krönikor . Tack för allt Du gett mig.

 85. december 30, 2015 kl. 19:41

  Jag undrar också var du är, snälla skriv mer

 86. Totte
  januari 15, 2016 kl. 01:46

  Julia! Vi längtar efter dina rader, dina oerhört knivskarpa samhällsanalyser som kan få precis vilken makthavare som helst i landet att sätta kvällsgroggen i halsen samtidigt som vederbörande bläddrar på sin dator med andra handen. Jag längtar efter dina svavelosande krönikor om vårt lands fullständigt inkokta korrumperade makthavare.
  Vi är MÅNGA som saknar din politiska skarpsynthet.

 87. januari 31, 2016 kl. 21:23

  Bästa Julia Caesar, välkommen åter! För väl att Du är åter i synnerhet som det tycks vara så att Löfvens regering – som inte regerar utan bara reagerar – kommer att rasa samman under detta år 2016.

  I den processen är det gott att kunna få ta del av dina Söndagskrönikor och dina kommentarer.

 88. mars 6, 2016 kl. 09:23

  Gott det fins några som vågar stå för sina känslor och åsikter. Sverige är ett förlorat land utan fungerande polis och rättsystem

  Vi lever utanför samhället , vi som berättar obehagliga sanningar. Vi blir utsatta för förtryck och utröttar metoder och många ger upp

  Det är inte synd om mindre begåvade svenskar . De får bara vad de förtjänar .

  Sveriges regering har godkänt att man genom försumlighet och resursbrister kan mörda barn helt ostraffat

  När politiker inte vill eller har andra dolda agendor att ändra lagen så att barn blir skyddade från övergrepp och mördare. Då har sverige blivit ett u-land

  Vi är ett u-land redan

  http://www.feliciasliv.se Med vänlig hälsning, anneli felicias mamma

 89. Göran Andersson
  mars 25, 2016 kl. 01:12

  Du är en fantastisk skribent julia cesar!!! Jag läser allt du skriver och du har
  öppnat mina ögon på vid gavel för som så många andra för dom vansinnigheter som
  pågår i vårt kära fosterland.. Berätta mer…. !!! Vi måste få veta mer för att väcka
  den sovande svensken… Vi är verkligen på väg att bli utslängda av våra egna
  styrande politiker.. Fy fan … Jag ryser…..

 90. Pinge
  mars 25, 2016 kl. 12:05

  Hjärtligt tack för dina slagfärdiga, språkligt nyskapande, upplysande, sanna, raka krönikor om vår samhällsutveckling. Sverige är ett land som tack vare migrationen utvecklas fel på alla områden. DN måste verkligen ha varit läsvärd på den tiden du skrev i den. Tyvärr så upptäckte jag inte JC förrän förra sommaren och det tar ju lite tid att komma i kapp med att läsa över 200 krönikor, men jag gör mitt bästa. Det du skriver är bland det bästa jag har läst i alla kategorier. Hoppas att din säkerhet är tryggad och att din hälsa tillåter dig att fortsätta bakgrundsforska och skriva i framtiden.

 91. Bo Hofvander
  maj 28, 2016 kl. 14:32

  Julia!
  Har följt dig och dina krönikor i flera år och de har varit ett absolut ”måste” för mig varje veckoslut. Förr hitta jag dem på den danska Snapphanen, men inte nu lägre och jag undrar därför var du tagit vägen?
  Att få läsa och ta till sig dina synpunkter och förståndiga åsikter var som en ”medicin” för själen.
  Du har väl inte givit upp, för vansinnet i det här landet fortsätter som det gjort och ökar och därför är det viktigt att få klätt detta i dina kloka ord, så man kan klara dagen.

  Vill du höra av dig vore jag tacksam?

  • juni 20, 2016 kl. 11:55

   Julia har tagit en lång bloggpaus och vet inte om hon återkommer.

 92. maj 28, 2016 kl. 15:00

  BO: Nej, hun har slet ikke givet op, men holder fri til andre ting. Hvis hun kommer tilbage, ved jeg ikke hvornår. Vi kan bare håbe

 93. Totte
  juli 12, 2016 kl. 02:17

  Hej Julia. Efter att ha läst dina böcker, läst dina skarpsynta kommentarer här på din sida i överflöd, förstått hur landet är fullständig på nedräkning,så har jag en fråga:
  Kommer det att finnas en möjlighet att rösta på dig i kommande svenska riksdagsvalet?

  Här har du fösta rösten!
  Fler lär ju droppa in, tro mig, om du ställer upp i valet!

  DIN RÖST Behövs!

  Du kan ta ordet, du har ordet i din hand. Vi alla tror på dig.
  Du är landets ABSOLUT enda hopp!
  Sverige kommer på sikt att klappa igen fullständigt om den här politiken får fortsätta!

  Det är valet 2018 som gäller eller….!

 94. Paloma
  augusti 7, 2016 kl. 15:18

  Jag ska skriva en universitetsuppsats om krigsförbrytare i Sverige. Jag har precis hittat Julias krönika om detta (http://snaphanen.dk/2015/02/01/sondagskronika-alla-mordares-lika-varde/ ), och tycker att detta är väldigt intressant om det stämmer. Tyvärr saknar jag alla väsentliga källor. Jag skulle vara väldigt tacksam om Julia kan tänka sig att dela med sig av dem, annars blir denna uppsats praktiskt tagen omöjlig att skriva. Tack på förhand!

 95. december 22, 2016 kl. 03:48

  Hej Julia, och ett stort tack for att du fortsatt orkar, for din styrka att sta upp emot uppenbart förtryck du utsats for i media. Du ar en frojd att lasa. En gladje som fa forstar ar att godtycke inte ar valutan. Den anda valutan ar jakten och sokandet efter det sanna, unika, genuina. Det djup och tanke som du skanker oss, dom skratt det ger oss att forsta det du sa elegant presenterar, men vi icke forstod tidigare fran det gamel media delgett oss. Hall ut, och igen, tack for att du finns bland oss Sverige vanner .

 96. Jörgen
  juli 7, 2017 kl. 19:13

  Hej Julia, noterar att Du är engagerad i ett dansk förlag, Snapphanen. Det finns, alternativt har funnits, ett förlag som heter Föreningen dansk kultur på forskningsförlaget Rafael. De har utgivit en bok som heter ”Sveriges Tragedi”, utgivningsår 2007. Vad jag kan se att trots det är 10 år sedan boken utgavs så är den i allra högsta grad fortfarande högaktuell. Har tagit del av en stencilerad version av boken men skulle gärna inneha den i bokform

  Det verkar som om boken försvunnit från alla boklådor och försäljningsställen likväl som från samtliga antikvariat.

  Min fråga är om du har någon kunskap om var boken kan finnas tillgänglig eller om det är aktuellt med en uppdaterad version som kommer ut på marknaden?

 1. juni 21, 2010 kl. 18:31
 2. juni 23, 2010 kl. 10:18
 3. juni 23, 2010 kl. 11:25
 4. juni 23, 2010 kl. 22:08
 5. juni 28, 2010 kl. 16:46
 6. juli 1, 2010 kl. 14:28
 7. juli 12, 2010 kl. 09:22
 8. augusti 16, 2010 kl. 15:04
 9. augusti 26, 2010 kl. 04:26
 10. augusti 26, 2010 kl. 12:48
 11. augusti 28, 2010 kl. 14:38
 12. september 8, 2010 kl. 15:37
 13. september 11, 2010 kl. 23:52
 14. september 12, 2010 kl. 11:54
 15. september 15, 2010 kl. 15:46
 16. september 16, 2010 kl. 00:55
 17. september 16, 2010 kl. 11:01
 18. september 19, 2010 kl. 09:19
 19. september 22, 2010 kl. 23:29
 20. oktober 10, 2010 kl. 01:55
 21. oktober 16, 2010 kl. 23:00
 22. oktober 24, 2010 kl. 04:40
 23. oktober 30, 2010 kl. 23:01
 24. oktober 31, 2010 kl. 15:13
 25. november 4, 2010 kl. 09:01
 26. november 7, 2010 kl. 00:01
 27. november 21, 2010 kl. 00:39
 28. november 27, 2010 kl. 09:17
 29. december 5, 2010 kl. 00:14
 30. december 12, 2010 kl. 01:06
 31. december 12, 2010 kl. 04:11
 32. december 14, 2010 kl. 08:51
 33. december 19, 2010 kl. 01:01
 34. januari 2, 2011 kl. 06:28
 35. januari 9, 2011 kl. 00:52
 36. januari 9, 2011 kl. 21:46
 37. januari 11, 2011 kl. 17:01
 38. januari 11, 2011 kl. 17:31
 39. januari 16, 2011 kl. 00:05
 40. januari 16, 2011 kl. 15:05
 41. januari 18, 2011 kl. 10:45
 42. januari 23, 2011 kl. 00:21
 43. januari 29, 2011 kl. 23:33
 44. februari 6, 2011 kl. 03:56
 45. februari 13, 2011 kl. 00:04
 46. februari 19, 2011 kl. 22:43
 47. februari 27, 2011 kl. 00:01
 48. mars 6, 2011 kl. 00:01
 49. mars 12, 2011 kl. 23:34
 50. mars 26, 2011 kl. 23:58
 51. april 3, 2011 kl. 10:51
 52. april 9, 2011 kl. 15:31
 53. maj 16, 2011 kl. 02:45
 54. maj 28, 2011 kl. 22:18
 55. juni 4, 2011 kl. 23:08
 56. juli 30, 2011 kl. 21:35
 57. augusti 14, 2011 kl. 19:00
 58. augusti 14, 2011 kl. 21:51
 59. september 12, 2011 kl. 09:15
 60. september 17, 2011 kl. 22:33
 61. september 24, 2011 kl. 22:45
 62. oktober 2, 2011 kl. 01:12
 63. oktober 8, 2011 kl. 23:06
 64. oktober 15, 2011 kl. 15:22
 65. oktober 26, 2011 kl. 15:15
 66. oktober 29, 2011 kl. 22:10
 67. november 20, 2011 kl. 00:17
 68. november 27, 2011 kl. 01:26
 69. december 4, 2011 kl. 00:25
 70. december 17, 2011 kl. 22:40
 71. januari 7, 2012 kl. 22:30
 72. januari 14, 2012 kl. 22:57
 73. januari 22, 2012 kl. 02:19
 74. januari 28, 2012 kl. 22:53
 75. februari 4, 2012 kl. 23:15
 76. februari 11, 2012 kl. 23:31
 77. februari 19, 2012 kl. 00:05
 78. februari 23, 2012 kl. 16:45
 79. mars 10, 2012 kl. 13:44
 80. april 7, 2012 kl. 15:22
 81. maj 12, 2012 kl. 22:29
 82. maj 19, 2012 kl. 23:34
 83. maj 26, 2012 kl. 23:25
 84. juni 9, 2012 kl. 22:59
 85. juni 30, 2012 kl. 22:57
 86. juli 8, 2012 kl. 07:55
 87. juli 14, 2012 kl. 00:13
 88. juli 21, 2012 kl. 21:56
 89. augusti 12, 2012 kl. 00:25
 90. augusti 25, 2012 kl. 23:36
 91. september 1, 2012 kl. 22:19
 92. september 8, 2012 kl. 23:01
 93. september 17, 2012 kl. 00:33
 94. oktober 14, 2012 kl. 17:36
 95. oktober 15, 2012 kl. 00:55
 96. oktober 21, 2012 kl. 21:58
 97. oktober 28, 2012 kl. 00:23
 98. november 4, 2012 kl. 05:12
 99. november 18, 2012 kl. 14:29
 100. november 20, 2012 kl. 04:40
 101. november 25, 2012 kl. 00:35
 102. december 2, 2012 kl. 09:14
 103. december 15, 2012 kl. 20:13
 104. januari 12, 2013 kl. 22:57
 105. januari 19, 2013 kl. 21:47
 106. januari 26, 2013 kl. 23:27
 107. februari 2, 2013 kl. 22:36
 108. februari 9, 2013 kl. 23:19
 109. februari 16, 2013 kl. 23:55
 110. mars 2, 2013 kl. 22:29
 111. mars 9, 2013 kl. 20:07
 112. mars 14, 2013 kl. 23:41
 113. mars 16, 2013 kl. 22:36
 114. mars 23, 2013 kl. 23:01
 115. april 7, 2013 kl. 00:21
 116. april 13, 2013 kl. 21:48
 117. april 20, 2013 kl. 23:18
 118. april 27, 2013 kl. 22:06
 119. maj 3, 2013 kl. 23:38
 120. maj 4, 2013 kl. 15:10
 121. maj 4, 2013 kl. 22:25
 122. maj 5, 2013 kl. 18:41
 123. maj 5, 2013 kl. 21:44
 124. maj 12, 2013 kl. 04:29
 125. maj 14, 2013 kl. 16:55
 126. maj 14, 2013 kl. 17:12
 127. maj 16, 2013 kl. 01:34
 128. maj 18, 2013 kl. 20:29
 129. maj 26, 2013 kl. 09:42
 130. maj 26, 2013 kl. 22:49
 131. juni 2, 2013 kl. 05:15
 132. juni 9, 2013 kl. 01:01
 133. juni 18, 2013 kl. 13:41
 134. juni 23, 2013 kl. 00:41
 135. augusti 4, 2013 kl. 00:08
 136. augusti 8, 2013 kl. 17:25
 137. augusti 18, 2013 kl. 00:50
 138. augusti 24, 2013 kl. 19:42
 139. augusti 31, 2013 kl. 23:25
 140. september 7, 2013 kl. 21:29
 141. september 14, 2013 kl. 20:24
 142. september 15, 2013 kl. 09:11
 143. september 27, 2013 kl. 07:52
 144. september 29, 2013 kl. 00:38
 145. oktober 3, 2013 kl. 19:37
 146. oktober 3, 2013 kl. 21:31
 147. oktober 5, 2013 kl. 21:03
 148. oktober 12, 2013 kl. 19:40
 149. oktober 20, 2013 kl. 00:09
 150. oktober 26, 2013 kl. 21:59
 151. november 3, 2013 kl. 15:46
 152. november 9, 2013 kl. 22:11
 153. november 23, 2013 kl. 21:00
 154. november 30, 2013 kl. 23:05
 155. december 7, 2013 kl. 21:57
 156. januari 2, 2014 kl. 04:11
 157. januari 2, 2014 kl. 05:13
 158. januari 12, 2014 kl. 00:45
 159. januari 19, 2014 kl. 00:32
 160. januari 25, 2014 kl. 22:28
 161. februari 1, 2014 kl. 21:53
 162. februari 8, 2014 kl. 18:49
 163. februari 8, 2014 kl. 23:27
 164. februari 15, 2014 kl. 22:27
 165. februari 18, 2014 kl. 00:31
 166. februari 18, 2014 kl. 18:18
 167. februari 19, 2014 kl. 17:27
 168. februari 22, 2014 kl. 23:56
 169. februari 23, 2014 kl. 20:01
 170. februari 25, 2014 kl. 22:44
 171. februari 25, 2014 kl. 22:50
 172. februari 25, 2014 kl. 23:01
 173. februari 25, 2014 kl. 23:26
 174. februari 26, 2014 kl. 00:01
 175. mars 9, 2014 kl. 11:00
 176. mars 12, 2014 kl. 19:16
 177. mars 12, 2014 kl. 23:56
 178. mars 16, 2014 kl. 00:03
 179. mars 16, 2014 kl. 21:51
 180. mars 18, 2014 kl. 13:38
 181. mars 20, 2014 kl. 12:00
 182. april 13, 2014 kl. 19:03
 183. april 26, 2014 kl. 23:46
 184. april 27, 2014 kl. 21:36
 185. maj 3, 2014 kl. 19:06
 186. maj 10, 2014 kl. 23:50
 187. maj 11, 2014 kl. 18:03
 188. maj 18, 2014 kl. 19:41
 189. maj 25, 2014 kl. 09:56
 190. maj 25, 2014 kl. 09:57
 191. juni 8, 2014 kl. 00:27
 192. juli 7, 2014 kl. 21:45
 193. augusti 6, 2014 kl. 05:00
 194. augusti 6, 2014 kl. 23:08
 195. augusti 6, 2014 kl. 23:25
 196. augusti 9, 2014 kl. 10:32
 197. augusti 17, 2014 kl. 09:12
 198. augusti 23, 2014 kl. 19:42
 199. augusti 30, 2014 kl. 22:09
 200. september 6, 2014 kl. 23:16
 201. september 9, 2014 kl. 14:05
 202. september 9, 2014 kl. 17:18
 203. september 13, 2014 kl. 22:32
 204. september 20, 2014 kl. 19:58
 205. september 26, 2014 kl. 17:50
 206. september 28, 2014 kl. 22:11
 207. oktober 25, 2014 kl. 14:39
 208. december 14, 2014 kl. 01:12
 209. januari 25, 2015 kl. 00:14
 210. februari 8, 2015 kl. 00:07
 211. februari 16, 2015 kl. 00:43
 212. februari 18, 2015 kl. 00:50
 213. februari 22, 2015 kl. 00:46
 214. februari 24, 2015 kl. 13:57
 215. mars 1, 2015 kl. 00:03
 216. mars 8, 2015 kl. 17:20
 217. mars 22, 2015 kl. 00:38
 218. mars 29, 2015 kl. 00:30
 219. april 3, 2015 kl. 09:17
 220. april 5, 2015 kl. 04:19
 221. april 16, 2015 kl. 00:15
 222. april 16, 2015 kl. 11:33
 223. april 18, 2015 kl. 13:01
 224. april 26, 2015 kl. 05:42
 225. maj 3, 2015 kl. 01:03
 226. maj 16, 2015 kl. 23:05
 227. maj 23, 2015 kl. 22:59
 228. maj 30, 2015 kl. 23:51
 229. juli 16, 2015 kl. 02:31
 230. juli 16, 2015 kl. 15:05
 231. juli 16, 2015 kl. 15:07
 232. augusti 23, 2015 kl. 00:03
 233. augusti 29, 2015 kl. 22:19
 234. september 2, 2015 kl. 08:48
 235. september 2, 2015 kl. 23:59
 236. september 5, 2015 kl. 10:43
 237. september 6, 2015 kl. 09:22
 238. september 6, 2015 kl. 10:28
 239. september 7, 2015 kl. 03:16
 240. september 10, 2015 kl. 10:27
 241. september 13, 2015 kl. 11:25
 242. september 17, 2015 kl. 09:21
 243. september 20, 2015 kl. 12:11
 244. september 24, 2015 kl. 19:00
 245. september 24, 2015 kl. 19:01
 246. september 26, 2015 kl. 01:39
 247. februari 7, 2016 kl. 18:17
 248. februari 14, 2016 kl. 01:53
 249. mars 7, 2016 kl. 16:40
 250. mars 7, 2016 kl. 16:41
 251. mars 13, 2016 kl. 07:27
 252. augusti 19, 2016 kl. 16:46
 253. augusti 19, 2016 kl. 17:07
 254. september 10, 2016 kl. 20:01
 255. september 10, 2016 kl. 20:05
 256. september 19, 2016 kl. 19:14
 257. september 24, 2016 kl. 20:56
 258. oktober 1, 2016 kl. 23:12
 259. oktober 9, 2016 kl. 06:18
 260. oktober 29, 2016 kl. 22:53
 261. november 20, 2016 kl. 00:53
 262. december 4, 2016 kl. 20:39
 263. december 4, 2016 kl. 20:41
 264. december 18, 2016 kl. 05:56
 265. januari 15, 2017 kl. 00:37
 266. januari 28, 2017 kl. 23:17
 267. februari 16, 2017 kl. 01:25
 268. februari 19, 2017 kl. 09:44
 269. mars 2, 2017 kl. 17:55
 270. mars 12, 2017 kl. 05:33
 271. mars 28, 2017 kl. 15:17
 272. april 1, 2017 kl. 21:17
 273. april 9, 2017 kl. 02:49
 274. april 12, 2017 kl. 23:53
 275. april 12, 2017 kl. 23:54
 276. juli 23, 2017 kl. 00:38
 277. augusti 13, 2017 kl. 00:05
 278. augusti 15, 2017 kl. 21:16
 279. augusti 20, 2017 kl. 00:05
 280. augusti 27, 2017 kl. 01:33
 281. oktober 14, 2017 kl. 19:34
 282. november 4, 2017 kl. 22:05
 283. april 13, 2019 kl. 18:55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: