Hem > Censur, Immigration, Islamism, Politik, Recension, Undersökande journalistik, yttrandefrihet > Nu kommer boken som många har väntat på – VÄRLDSMÄSTARNA!

Nu kommer boken som många har väntat på – VÄRLDSMÄSTARNA!Julia Caesar, journalist och uppskattad krönikör på Snaphanen, ger nu ut boken ”Världsmästarna. När Sverige blev mångkulturellt”. Boken är den granskning av den svenska mångkulturen och invandringspolitiken som media borde göra men inte gör. Istället mörklägger journalisterna sanningen om massinvandringens följder. Boken inleds med en hårdhänt uppgörelse med Julia Caesars egen yrkeskår, ”De apatiska journalisterna”.

Den svenska invandringspolitiken är extrem. Sverige är ett land under kolonisering. Svenska regeringar har – oberoende av partifärg – utnämnt Sverige till världsmästare i godhet och förvandlat landet till global socialbyrå. Sedan 1980 har det lilla landet med 9 miljoner invånare tagit emot 1,3 miljoner invandrare. Var femte svensk har i dag invandrarbakgrund. Av dem som har kommit är bara 5 procent flyktingar. Majoriteten på 95 procent kommer i huvudsak för att ta del av Sveriges frikostiga välfärdssystem. 96 procent saknar pass eller andra ID-handlingar men beviljas ändå permanent uppehållstillstånd. Svenska myndigheter känner alltså inte till identiteten hos det absoluta flertalet som släpps in i landet.

Den ansvarslösa politiken medför stora och djupgående konsekvenser för landet och dess invånare. Statsskulden skenar, skolor och bilar bränns ned varje dag, våldsbrottsligheten ökar och blir alltmer brutal. Förorterna utvecklas allt snabbare till segregerade etniska enklaver befolkade av ett importerat bidragsproletariat. Sverige har EU-rekord och ligger som nummer 2 i världen i anmälda våldtäkter.

Läs journalisten Ulf Nilsons recension av Världsmästarna i Expressen, ”Sverige är på väg åt helvete”.

Det här är några av de ämnen som Julia Caesar tar upp i boken:

· Ett förändrat land. Om föraktet för det svenska, sorgen över ett förlorat land och hur Sverige blev en fristad för minst 1 500 krigsförbrytare och terrorister, bland annat Saddam Husseins giftkemist.

· Hur Sverige blev världsmästare i godhet.

· Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

· Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

· Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

· En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

· Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den.

Boken ges ut under pseudonym. Julia Caesar skriver i bokens inledning:

Det går stick i stäv med den journalistiska kultur och hederskodex som jag har bekänt mig till i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag delar fortfarande den principiella inställningen. Det är så det ska fungera i ett fritt och civiliserat samhälle. Men vi lever tyvärr inte i ett fritt och civiliserat samhälle längre. Hoten från islam och alla våldsdåd mot dem som har använt sig av sin grundlagsstadgade yttrandefrihet har helt ritat om yttrandefrihetens karta. Att i dag offentligt ifrågasätta och kritisera islam under eget namn är inte realistiskt. När allt kommer omkring är det inte mitt namn som är viktigt utan det jag har att säga.

Inget svenskt bokförlag har velat ge ut boken. ”Världsmästarna” är en bok som inte är önskvärd i Sverige. Författaren ger därför ut den på eget förlag.
Den kan beställas här:

http://booksondemand.e-butik.se/?artnr=2044

Inom kort kommer antologin ”Fler ministrar borde gråta”, ett urval av de krönikor som Julia Caesar sedan i april har publicerat på Snaphanen.

OBS! För er som ännu inte stiftat bekantskap med Julia Caesars krönikor, finns en länklista med sammanfattningar av de som hittills publicerats här.

Följ denna blogg med bloglovin

dn, svd

blt, blt, blt, hd, hd, hd, gd, gd, gd, ekur, ekur, ekur, ekur, ab, ab, ab, ab, ab, ab, sydsvenskan, sydsv, syd, syd, syd

dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn, dn,dn, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, svd, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, exp, gp, gp,gp

Annons
 1. anon
  september 15, 2010 kl. 17:39

  Det behövs en e-bok.

  • september 15, 2010 kl. 20:10

   Ja, det har du rätt i. Ska framföra det.

 2. Janne Josefsson
  september 15, 2010 kl. 21:20

  Den bör alla kräva att biblioteken tar in! Ska köpa ett gäng att ha till gåvor.
  /J

 3. Zral Nosh
  september 16, 2010 kl. 08:20

  Jag ska beställa och läsa boken trots att den bekräftar alla farhågor om att politikerna och media målmedvetet sett till att den sista tiden för Sverige och demokratin närmar sig.

  Det är ingen trevlig läsning för mig som 60+ att bli medveten om tillståndet i Sverige och den framtid som väntar mina barn och barnbarn den dag jag lämnar in.

  Jag kan inte betrakta nuvarande riksdagspartierna som annat än att de förrått sitt land och om inte Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen nu och blir väldigt starka vågmästare, lär det knappast inte bli lättare att vända i denna branta utförsbacken som de odemokratiska folkföraktarna försatt vårt land i.

  Medborgare, be till den gud som du evt har eller åkalla vilken makt som helst för att valresultatet blir så överraskande att Sverigedemokraterna blir ANDRA STÖRSTA PARTI!

  • september 16, 2010 kl. 09:10

   Jag tror inte du är ensam om att tillbe högre makter för att demokratin och yttrandefriheten i Sverige ska återupprättas. Snart är det det enda medel vi har kvar att förlita oss på om valfusket blir utbrett.

 4. joffe
  september 16, 2010 kl. 12:32

  Gud bevare Sveriges fosterland och dess kristna kulturella värderingar.
  Som mångårig utlandssvensk håller jag, genom klubbgemenskap och i den svenska församlingen, forna hemlandet högt i respekt och aktning.

  Från mitt nya hemland på andra sidan jorden med fri demokratisk press och TV-information har jag följt den tragiska utvecklingen som skett i Sverige genom den förfelade allt för generösa kravlösa invandringen under många år. Detta ensidigt från Afrika och Mellanöstern medförande ny främmande troslära orsakande ständiga konfliktsituationer.

  Inför valet på söndag har jag kört min egen valkampanj för SD genom spridande av information och tacksamt arbetat med Cavatus om ett flygblad för pensionärer, som sänts via nätet. Jag har också bla hänvisat till Julias helt ärliga artiklar. Jag vet att jag lyckats värva röster.

  LYCKA TILL på söndag efter en verkligen osund hänsynslös valkampanj av de sju partierna, den sjuka journalistkåren och TV-gängen har helt tappat masken. Övriga Norden och även världen skrattar ju!- Lagvidriga överträdelser har skett på löpande band mot ett demokratiskt parti. Man kan inte tro att denna vettlösa pajkastning på ALLA fronter pågår i ett Sverige, eller hur?

  • september 16, 2010 kl. 12:50

   Ja, och nu ska bara spektaklet krönas av det slutgiltiga valfusket! Jag har inga illusioner längre om att det kommer att gå hederligt till när man sett hur valrörelsen gått till. Snälla valobservatörer, lämna oss inte i sticket!

 5. september 16, 2010 kl. 18:07

  Det kommer sluta med 3,9%, sanna mina ord…

 6. joffe
  september 16, 2010 kl. 23:59

  Cavatus – detta med valobservatörer är A och O. Det kommer att gå fult till det kan man ana efter att ha sett vad som skett av den falska valupptakten. Kommer utländska valobservatörer till Sverige som önskats?
  Robin – skulle det bli så illa får ni nog flytta till andra sidan sundet eller kölen för svenskskutan kommer kapsejsa med sin nuvarande kapten och navigationsodugliga styrmän…

  • september 17, 2010 kl. 00:07

   När valobservatörer fördes på tal fnyste enbart Fredrik och Mona och menade att ”här behöver vi inga valobservatörer”. De kände sig nog trampade på tårna för att de blev påkomna med att inte allt stod helt rätt till. Nej, jag har inte hört något om några valobservatörer, så det blir nog inget.

 7. Trader
  september 20, 2010 kl. 23:57

  Detta är en bok också som svenska tryckförlag aldrig vågade trycka,en bok som är betydligt mer obekväm för socialisterna:

  Klicka för att komma åt slutenanstalt.pdf

  Av Ulf Nilson

  Den här boken visar exakt hur sverige förvandlats till en kommuniststat snarare än ett fritt samhälle.Svenska politiker vågar inte ens röra i den med handskar.

  Jag kämpar och samlar in pengar för att få den här boken tryckt,den måste också ut till allmänheten.

  • september 21, 2010 kl. 07:31

   Oerhört intressant att en så välrenommerat person som Ulf Nilson inte får en bok publicerad. Stort tack för att du tipsade om den! Och lycka till med kampen för att få den utgiven.

 8. Thomas
  oktober 5, 2010 kl. 19:42

  En väldigt behövlig bok beställd! Tackar!

 9. november 12, 2010 kl. 09:18

  Jag tycker att de bägge böckerna världsmästarna och Fler ministrar borde gråta är mycket bra och läsvärda.Jag själv bor i Malmö och har sett stadens förfall och nedgång de senaste 35 åren.

  Jag älskar Malmö,men man kan se och uppleva den misslyckade integrationen och att det inte finns arbete åt alla.Vi måste diskutera och debattera den misslyckade integrations politiken utan att bli kallad rasist,islamofobi osv.

  Jag rekomenderar alltid dessa böcker till de som vill fördjupa sig i ämnet.

  Lycka till med kampen.

  Dietmr.Dh.Kröhnert

 10. november 12, 2010 kl. 09:27

  Hej igen.
  Eftersom dessa böcker är så bra.Så vill jag gärna ha mer information om den misslyckade invandringen.

  MVH/Dietmar Dh Kröhnert

  • november 12, 2010 kl. 10:30

   Den informationen får du genom att läsa dessa böcker. Du kan även följa de bloggar som regelbundet skriver om detta. Denna blogg är en. Se länklistan i högermarginalen för att hitta till fler. Den största nyhetssajten är annars politisktinkorrekt.info. Men det finns fler.

 11. Svenne
  september 7, 2011 kl. 10:47

  Var i boken står det tex att av de 1,3 miljonerna som invandrat till Sverige sedan 1980 kommer 50% från de nordiska grannländerna? Att ytterligare 25% kommer från nordeuropa eller USA?
  Var nämns det att under samma period har ca 500 000 utvandrat från Sverige (50% av dessa kom ursprungligen från andra länder)?
  Totalt innebär detta att sedan 1980 har det kommit hit ca 200 000 människor från ”avlägsna länder” (om ni inte vill räkna in USA som ett hot mot den ”svenska” kulturen).

  Intressant att alla kommentarer här nämner demokrati och yttrandefrihet men ändå finns inte en enda kritisk kommentar? Jag undrar om de som läst boken verkligen är så okritiska att de tror på det som skrivs? Vilken oerhört bekväm världsbild det måste vara att avf’ärda allt man inte vill se eller förstå som konspirationer…
  Är det inte politikerna så är det journalisterna, polisen, kommunen eller staten som konspirerar! Eftersom de nyss nämnda står för en mycket stor del av befolkningen så blir ju kontentan att större delen av landet konspirerar mot er stackars ”Sverigepatrioter”.

  Jag är också övertygad om att denna kommentar inte kommer att finnas kvar särskilt länge…

  • september 29, 2015 kl. 13:56

   Jag vet att detta skrevs för länge sedan, men jag har inte sett det förrän nu. Hur kan du påstå något så löjligt att 25% av invandrarna kommer från USA eller nordeuropa? Tja, inte är det amerikaner eller europeer vi talar om. Möjligen invandrare som har insett att de har det bättre i Sverige än i USA eller i andra europeiska länder. Jag har inte hört att det pratas så mycket engelska på våra gator. Däremot ser jag enmanstält överallt. Jag tror inte på så vidare värst många konspirationer, men att vi som ogillar islamiseringen av Sverige måste skriva under pseudonym….säger det inte dig någonting? Nu är det 2015 och det sitter en islamist i regeringen. Muslimerna väller in likt gräshoppssvärmar. Julia Ceasar blir mordhotad för sina åsikter; likt många andra. Det har skett ett terrordåd i Köpenhamn. Det enda positiva som har hänt på sistone är att SD går framåt. Sverige tillhör inte muslimerna. Sverige tillhör oss kristna och judarna. Och så ska det förbli. Vi är inte ansvariga för vad som händer i Syrien. Vi ska inte behöva ta emot några muslimska ”flyktingar” över huvud taget. De ska resa till ett arabland där det råder fred. Däremot kan vi ta emot kristna och judiska flyktingar som flytt från islam. Vi ska ta hand om de våra, arabländerna om de sina. Punkt.

   • september 29, 2015 kl. 14:16

    Vem påstår det?

   • september 29, 2015 kl. 17:03

    Förlåt. Jag trodde att det framgick eftersom jag klickade på ”svara” ovanför ”Svennes” inlägg.

 12. davidstirling
  • oktober 29, 2012 kl. 20:38

   Ja, jag blev deprimerad, då. Men nu känns det hoppfullt när fler och fler börjar få upp ögonen och SDs siffror stiger i opinionsundersökningarna. Det mest deprimerande är alla de fakta som media och politiker döljer för sitt folk. Om alla fick reda på vad det gör med våra skattepengar bakom våra ryggar, skulle det bli revolution.

 13. jan pedersen
  februari 8, 2013 kl. 14:09

  Hej.det er eskaleret med al indvandring i dag,ingen vil friviligt tage hjem til sandkassen,men man kan takke allevenstretosser,og div.ministre for deres genistreg,synd ta sige,men der er kun indbördeskrig tilbage.
  JAN

 14. april 9, 2013 kl. 01:12

  Men hallå du kan inte kalla dig för ”Julia Ceasar”, ger pinsamt icke trovärdigt intryck, framför allt helt wackoschizofrent. Like calling yourself ”Adolph Hitler”. Saknar lite läppstift.

  • april 9, 2013 kl. 06:45

   Nu är det så att det är inte JAG som kallar mig Julia Caesar. Julia Caesar är en annan person än undertecknad och som skriver söndagskrönikor på Snaphanen. Du får kommentera hennes val av pseudonym under hennes senaste krönika om du vill få feedback på dina synpunkter.

 15. en finne
  januari 1, 2014 kl. 22:23

  Var kan jag köpa boken? e-butik anmälar bara att booksondemand är stängd.

  • januari 1, 2014 kl. 22:33

   Det går att köpa Världsmästarna på Adlibris eller Bokus på nätet.

 16. nisse nilsson
  januari 29, 2015 kl. 21:03

  Sidan är stängd. Vill ha boken.

 17. Helen
  september 1, 2015 kl. 15:46

  Lite fakta i frågan;
  Av de 171 medborgarskap som fanns representerade bland de invandrande år 2013, var den största gruppen svenska medborgare som återinvandrade, de motsvarade nästan en femtedel av alla invandrande. År 2014 fanns 167 olika medborgarskap representerade bland de invandrande, och den största gruppen var syriska medborgare och den näst största gruppen var svenska medborgare. På grund av konflikten i Syrien har invandringen därifrån ökat från drygt 5 000 personer år 2012, till 26 000 personer år 2014. Svenska medborgare tillsammans med inflyttade från övriga nordiska länder utgjorde ungefär 22% av alla som invandrade till Sverige under 2014.

  Idag är drygt 16 procent av Sveriges befolkning född utomlands vilket motsvarar strax över 1,6 miljoner människor. Nästan hälften av alla utrikes födda personer kommer ursprungligen från ett europeiskt land. Finland har länge varit det vanligaste födelselandet bland utrikes födda som bor i Sverige, och så var det även 2014. Det näst vanligaste födelselandet är Irak, följt av Polen.

  • september 1, 2015 kl. 16:06

   Vad är det som säger att ”den största gruppen svenska medborgare som återinvandrade” består av etniska svenskar? Det kan lika gärna vara tidigare invandrare som flyttat tillbaka till sitt land men som sedermera beslutat sig för att återigen återvända till Sverige. Kan du få fram statistik på detta?

 18. Svens Svensson
  juni 18, 2016 kl. 15:54

  Jag vill också köpa boken, men som Nisse Nilsson skrev, sidan är stängd.

 1. september 15, 2010 kl. 17:45
 2. september 17, 2010 kl. 13:11
 3. oktober 2, 2010 kl. 21:46
 4. mars 9, 2011 kl. 10:05
 5. mars 9, 2011 kl. 10:13
 6. mars 9, 2011 kl. 10:15
 7. juni 13, 2011 kl. 09:58
 8. april 3, 2013 kl. 15:28
 9. augusti 14, 2013 kl. 17:27

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: